Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει άνθρωπος που να θεωρεί τον φετινό Λέτο παίκτη; Γιατί εγώ πιστεύω ότι απλά συμπλήρωνε την 11άδα...

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ποιός Λετο μωρε? Κράταγε την μπάλα μεχρι να την χάσει ο απροσάρμοστος..μακάρι να πάει στον βάζελο ν να παίζουνε και αυτοι με 10.

Δημοσ.
Ποιός Λετο μωρε? Κράταγε την μπάλα μεχρι να την χάσει ο απροσάρμοστος..μακάρι να πάει στον βάζελο ν να παίζουνε και αυτοι με 10.

Να τους δώσουμε και Οσκαρ, να παίζουν με 9 :lol:

Δημοσ.
Δηλαδή εσύ γουστάρεις Λέτο? Ο άνθρωπος κάθε φορά που έβγαινε αλλαγή, κερδίζαμε.

Τελευταίο και πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ο τελικός κυπέλλου. ;) :P

ο λετο ειναι πολυ καλος τεχνιτης απλα θελει ενα προπονητη να τον πειθαρχησει

Δημοσ.

εγώ πάντως τον αφήνω να φύγει, να πάει στην αναζήτηση αυτού του προπονητή που λες...

Δημοσ.
ο λετο ειναι πολυ καλος τεχνιτης απλα θελει ενα προπονητη να τον πειθαρχησει

Ναι, δεν ξέραμε να προσλάβουμε προπονητή για να πειθαρχήσει τον διαπλανητικό αυτό αστέρα. Οι μεγάλοι παίχτες διακρίνονται πρώτα απ' όλα για την αυτοπειθαρχία τους.

Ο Λέτο είναι απλά ένας άμυαλος μπαλαδόρος, ο οποίος επειδή ανήκει στο ρόστερ της Λίβερπουλ, νομίζει ότι εδώ θα τα κάνει όλα ταναπου και θα παίζει όταν και όποτε γουστάρει.

Μόνο ο Κόκκαλης τον θέλει για τα τακουνάκια και τις ντρίμπλες.

Θα καλύψει ο Λέτο το κενό του Τζόλε? Ήμαρτον Θεέ μου...

PS Αν έχει δισταγμούς ο Αντωνίου, δίνουμε και τον Όσκαρ σε τιμή ευκαιρίας. Για το δέλεαρ. :lol:

Τελικά υπάρχει Θεός...

Λέτο:«90% πάω στον Παναθηναϊκό»

Δημοσ.

Κατα τα άλλα ο Βαλβέρδε ήταν ο κακός που δεν ήθελε τον Λέτο μετά που είχε κλωτσήσει τις μπάλες και έπρεπε να τον κάνει ντα ο πρόεδρος για να τον δεχτεί πίσω στις προπονήσεις... Τώρα ξαφνικά το redplanet μας λέει οτι ο Κετσπάγια δεν ήθελε τον Λέτο (εεεελα)

Κατα τη διάρκεια της χρονιάς ο Βαλβέρδε θα δικαιώνεται σιγά σιγά...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ο Κετσπάγια δεν ήθελε τον Λέτο;

Επιτέλους, και ένας σοβαρός άνθρωπος.

Δημοσ.

Την εφημερίδα "Γατα" που την κράζατε γιατι δεν την αναφέρετε? Νομίζω οτι ηταν η πρώτη που το ανέφερε τόσο για το Λέτο όσο και για τον Μέλμπεργκ..Τώρα όσον αφορά τον Λέτο ως Ολυμπιακός ποτέ δεν μου άρεσε..πάντα κάνει το κατι παραπάνω με αποτελεσμα να χαλάει όλη την επίθεση της ομάδας..καλύτερα που έφυγε πιστεύω γιατι υπάρχουν αρλετά καλύτεροι παίχτες με αυτά τα χρήματα!

Δημοσ.

τα ειπε ολα ο βαλβιδας..

Δεν μπορούσε να πει χειρότερα πράγματα για τον Σεμπάστιαν Λέτο ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός είχε έρθει πολλές φορές σε ρήξη με τον Αργεντινό άσο κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Ολυμπιακό και από ότι φαίνεται μόνο δυσάρεστες αναμνήσεις έχει από τη κοινή τους συμβίωση. Μάλιστα, όταν κλήθηκε να συγκρίνει το νεαρό άσο με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, τόνισε πως ο «Τζόλε» είναι πολύ καλύτερός του.

«Ο Ολυμπιακός πρέπει να χαίρεται που δεν έμεινε ο Λέτο. Εχει καμία σχέση ο Λέτο με τον Τζόρτζεβιτς; Πλάκα κάνουμε; Το Κύπελλο το πήραμε όταν έβγαλα τον Λέτο και μπήκε ο «Τζόλε»». Υπήρχε περίπτωση να βγάλει ο Λέτο τη μπαλιά που έβγαλε ο «Τζόλε» στον Γκαλέτι στη φάση του γκολ του Λουτσιάνο στη παράταση; Ποτέ. Ο Λέτο είναι ένας παίκτης που δεν τρέχει προς τη μπάλα. Παίζει μόνο με τη μπάλα στα πόδια. Δεν κάνει κίνηση και ούτε απειλεί την αντίπαλη εστία», είπε ο Βαλβέρδε.

Ομως, είχε αντίθετη άποψη για τον Ντάρμπισιρ: «Εγώ δεν τον ήξερα όταν ήρθε. Αλλά μέσα από την πορεία διαπίστωσα ότι είναι χρήσιμος παίκτης. Αυτός μπορεί να βοηθήσει περισσότερο τον Ολυμπιακό».

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=99817

τωρα μενει να τρελαθουμε με κανα Γκονζαλες η κανα Ροτεν :P

Δημοσ.

Θελουμε επειγοντως και ενα αριστερο μπακ...

Δεν γινεται παλι με domi και ο leonardo ειναι πολυ αναξιοπιστος,θυμασται τι παθαμαι στην ευρωπη...τωρα να εχεις αμυντικο διδυμο μελ και αβρααμ και να μπαζεις απο αριστερα δεν λεει!!

Δημοσ.

εγω πιστευω στον Λεοναρντο,ενταξει περυσι το παιδι ηταν πολυ ατυχος με το που γυρισε στο ματς με τον Αρη παλι τραυματισμο,γενικα εχασε την χρονια,φετος πιστευω θα ειναι οκ και θα βοηθησει...

και συμφωνω για ολα οσα ειπατε για τον Λετο,και μακαρι να παρουμε τον Γκονζαλες που ακουστικε σημερα

Δημοσ.

Κι αυτό το κατσίκι ο Αβραάμ ρε γμτ...πω πω...πότε θα ξυπνήσουν να του δώσουν σουτ. 1 αμυντικάρα κλάσης είχαμε και πάει κι αυτος...ο Μέλμπεργκ είναι μεταγραφάρα αλλά να δούμε αν όντως θα κολλήσει στην άμυνα με τον κατσικοπόδαρο.

Όσο για ποιοτικό αριστερό μπακ αντί για Λεονάρντο και Ντομί, τόσο χρόνια δε ξυπνάνε λίγο να πάρουν την παιχτούρα σε καλή τιμή ( τους είχε προλάβει η Αιντχόφεν )

http://en.wikipedia.org/wiki/Carlos_Salcido

Δημοσ.

εδω χασαμε λαβρακι κανονικο τον jeremy mathiew απο toulouse ελευθερο, λεγοταν οτι ενδιαφερθηκαμε αλλα ζητουσε πανω απο 1 εκατ (ΑΛΛΑ ειπαμε ελευθερος, no money για μεταγραφη) και προτιμησαμε να την βγαλουμε με τους ανυπαρκτους ντομι και λεοναρντο. Και βεβαια αυτος δεν εκατσε να σκασει, πηγε στην ΒΑΛΕΝΘΙΑ παρακαλω.

Ποσο απαραδεκτο σωματειο πρεπει να εισαι γαι να κρατας ντομι και λεοναρντο??? Τουλαχιστον βγαλτη φτηνα με τον ντομι ως 2ρο που ειναι και εμπειρος και φερε εναν καλο παιχτη για βασικο. Σημερα διαβασα στο ρεπορταζ απο αυστρια οτι ο λεοναρντο αφηνει τις ποιο αρνητικες εντυπωσεις απο ολους, τελευταιος στα σπριντ και τις μετρησεις, σε χαλια κατασταση!

Αραγκο η αλμπιν για αριστερα, ΠΑΙΧΤΟΥΡΕΣ και οι δυο. 2 κλασεις πανω απο λετο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...