Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την 1η χρονιά του Κοκαλη δεν πετύχατε τπτ. Το ίδιο θα γίνει και φέτος. Όπως είπε και κάποιος νωρίτερα, η φετινή χρονιά σας είναι μεταβατική. Χαλαρώστε λιγάκι, γιατί θα είναι δύσκολη χρονιά.

Αναρωτιέμαι ποιοι θα μείνουν να παίζουν ευρώπη, εκτός του παο κι ίσως αεκ. Άρης και παοκ θα βρουν βουνά μπροστά τους αύριο!

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Την 1η χρονιά του Κοκαλη δεν πετύχατε τπτ. Το ίδιο θα γίνει και φέτος. Όπως είπε και κάποιος νωρίτερα, η φετινή χρονιά σας είναι μεταβατική. Χαλαρώστε λιγάκι, γιατί θα είναι δύσκολη χρονιά.

Αναρωτιέμαι ποιοι θα μείνουν να παίζουν ευρώπη, εκτός του παο κι ίσως αεκ. Άρης και παοκ θα βρουν βουνά μπροστά τους αύριο!

Θα έχουμε εικόνα για την πορεία του ΠΑΟ μόλις δούμε την κλήρωση του. Αν είναι σαν την περσυνή δική μας, έχει περάσει ήδη.

Δημοσ.

Μας την πέσαν οι νίντζα ρε παιδιά? Θα φοβόμαστε να ποστάρουμε πλέον μην μας βρουν καμια ΙΡ και έρθουν από κοντά μέσα στον πανικό τους :lol:

Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά. Έχετε τις εφημερίδες και τους γλοιώδεις δημοσιογράφους που σας αρμόζουν ορισμένοι.Μην παρασύρεστε και μην γελεοιοποιήστε.

Κίνηση ΜΑΤ οι "ατάκες" του προέδρου. Θα τον διώξει, θα του πείτε και ευχαριστώ και θα τον κάνετε και ήρωα που έδειξε τέτοια πυγμή σε τέτοια κρίσιμη στιγμή. Μην τυχόν ακουστούν και πολλά παράπονα προς το πρόσωπό του.

Θα μου πείτε ορισμένοι την ψιλιάζονται την υπόθεση, αλλά η πλειοψηφία των οπαδών είναι.... λευκοισαμουράι.

Ο Ολυμπιακός θα αλλάξει σελίδα, όσο και αν το χαστούκι με τη Μακάμπι ήταν ηχηρότατο. Ο Θρύλος θα γίνει αυτός που ονειρεύονται όλοι, διότι έτσι θέλει και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και τα εκατομμύρια των φιλάθλων του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός και μέσα από τις δύσκολες στιγμές καταφέρνει να μεγαλουργεί.

Η τελευταία ατάκα μου θυμίζει, το "Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει..."

Δημοσ.

Τι είναι αυτά μωρέ, είμαστε σοβαροί; Λέει ο άλλος ότι θέλει έναν σοβαρό προπονητή με 3ετές πλάνο. Που ακούστηκε αυτό; Προπονητής στον Ολυμπιακό δεν αντέχει πάνω από 1,5 χρόνο, βαριά βαριά. Αυτό το βλέπει κανείς σε τέτοιες περιστάσεις. Χάσαμε, άρα πρέπει να σταυρώσουμε τον προπονητή. Το ότι χτίζεται μια νέα ομάδα μετά τα περσινά χάλια δεν έχει σημασία, όχι. Κάποιοι θέλουν και κούπες/πορείες και δουλεμένη ομάδα. Εμ δεν πάει έτσι. Μου θυμίζετε κάτι τραγικούς που παίζουν ένα video game, χάνουν, εκνευρίζονται και αντί να δουν την πραγματικότητα ρίχνουν την ευθύνη στο χειριστήριο ξέρω 'γω.

Κατά τα άλλα, αρκετοί από 'δω μέσα να πάνε σήμερα πρωί να καταθέσουν βιογραφικό για τη θέση του προπονητή. Αφού φεύγει ο Λίνεν, ας πάρουμε κάναν ψαγμένο στη θέση του.

Δημοσ.
Τι είναι αυτά μωρέ, είμαστε σοβαροί; Λέει ο άλλος ότι θέλει έναν σοβαρό προπονητή με 3ετές πλάνο. Που ακούστηκε αυτό; Προπονητής στον Ολυμπιακό δεν αντέχει πάνω από 1,5 χρόνο, βαριά βαριά. Αυτό το βλέπει κανείς σε τέτοιες περιστάσεις. Χάσαμε, άρα πρέπει να σταυρώσουμε τον προπονητή. Το ότι χτίζεται μια νέα ομάδα μετά τα περσινά χάλια δεν έχει σημασία, όχι. Κάποιοι θέλουν και κούπες/πορείες και δουλεμένη ομάδα. Εμ δεν πάει έτσι. Μου θυμίζετε κάτι τραγικούς που παίζουν ένα video game, χάνουν, εκνευρίζονται και αντί να δουν την πραγματικότητα ρίχνουν την ευθύνη στο χειριστήριο ξέρω 'γω.

Κατά τα άλλα, αρκετοί από 'δω μέσα να πάνε σήμερα πρωί να καταθέσουν βιογραφικό για τη θέση του προπονητή. Αφού φεύγει ο Λίνεν, ας πάρουμε κάναν ψαγμένο στη θέση του.

Tο μόνο καλό στο κακό που μας βρήκε χθές ειναι οτι τελειώνουν και επίσημα τα απομεινάρια της περσινής χρονιάς του Θείου. Και ελπίζω τωρα ο Μαρινάκης να έχει καθαρό μυαλό σε όποιες αποφάσεις πάρει. Φάνηκε εξώφθαλμα οτι η ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον άλλους 2-3 παίκτες.

Υ.Γ: Πρίν λίγο ήρθε το αεροπλάνο. Και γίνεται της πουτάνας.

"Ντιογο μπορείς να πα να" είναι ένα από τα συνθήματα του διαλόγου μεταξύ οπαδών Ντίογο :lol:

βρίζουν τον λίνεν,

Χειροκροτούν τους έλληνες παίχτες.

Απο sport-fm όλα αυτά.

Δημοσ.

WTF;Δεν αντεξα να το διαβασω ολοκληρο:shock:

Στο τελος παντως λεει οτι ο Βαλβερδε ειπε οχι.Δεν τον αδικω.

Δημοσ.

Αν και δεν ειμαι ολυμπιακος...αυτόν τον ντιογκο ρε παιδια.

10σχεδον εκ ευρω! μαλλον 10εκ σφαλιαρες επρεπε να του δωσετε.

Δημοσ.

Έχω ρωτήσει αρκετές φορές και δεν έχω πάρει απάντηση, αυτός ο "κύριος πρόεδρος" ποιος είναι??

Γενικό σχόλιο για την διοίκηση Μαρινάκη. Όσο έχει αντιπρόεδρο και αντιπρόσωπο στα μμε έναν κοινό εγκληματία, πως να τον πάρω στα σοβαρά?

Οκ, τον κόκκαλη τον ξέραμε. Κι αυτός όμως? Και μη μου πει κανείς ότι ο μώραλης δεν είναι εγκληματίας γιατί θα τραβάω τις ...τρίχες μου...

Δημοσ.
Έχω ρωτήσει αρκετές φορές και δεν έχω πάρει απάντηση, αυτός ο "κύριος πρόεδρος" ποιος είναι??

Γενικό σχόλιο για την διοίκηση Μαρινάκη. Όσο έχει αντιπρόεδρο και αντιπρόσωπο στα μμε έναν κοινό εγκληματία, πως να τον πάρω στα σοβαρά?

Οκ, τον κόκκαλη τον ξέραμε. Κι αυτός όμως? Και μη μου πει κανείς ότι ο μώραλης δεν είναι εγκληματίας γιατί θα τραβάω τις ...τρίχες μου...

ενω ο μητροπουλος,παιδι για υιοθεσία είναι...

Παρτε ζαγορακη/βρυζα μεταγραφη...:lol::lol::lol:

Δημοσ.

Κίνηση ΜΑΤ οι "ατάκες" του προέδρου. Θα τον διώξει, θα του πείτε και ευχαριστώ και θα τον κάνετε και ήρωα που έδειξε τέτοια πυγμή σε τέτοια κρίσιμη στιγμή. Μην τυχόν ακουστούν και πολλά παράπονα προς το πρόσωπό του.

Θα μου πείτε ορισμένοι την ψιλιάζονται την υπόθεση, αλλά η πλειοψηφία των οπαδών είναι.... λευκοισαμουράι.

Η τελευταία ατάκα μου θυμίζει, το "Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει..."

Το μονο σιγουρο οτι εχει βγει χαμενος ο μαρινακης απο την αγορα του ολυμπιακου...

οποτε πως να τον κατηγορησουν?

ΕΙναι ξεκαθαρο οτι ειναι οπαδος του ολυμπιακου...

Τα καλα του ολυμπιακου γηπεδο-χορηγους-διαφημισεις στο γηπεδο παραμενουν στον κοκκαλη.

-----------

15μυρια δωσαν τον καστιγιο στην σαχταρ.

νομιζω οτι μεγαλυτερο fail για Ελλαδα ηταν με τον ζαχοβιτς(καλα και με την αλλη βραζιλιανικη σαπουνοπερα)

Δημοσ.
10σχεδον εκ ευρω! μαλλον 10εκ σφαλιαρες επρεπε να του δωσετε.

H Πορτουγκεζα το ξερει οτι πηρε 10Μ?

by far το πιο ξεφωνημενο πλυντηριο της τελευταιας 5ετιας η μεταγραφη Ντιογκο

Δημοσ.

Παιδες καλημερα...Μια ερωτηση θελω να κανω γιατι οσο καιρο επαιζε στον ολυμπιακο ο ντιογκο δεν λεγατε τιποτα...Μετα τον αποκλεισμο απο την μακαμπι βρηκατε οτι ειναι αχρηστος οταν ξωδεψατε 10 εκατομυρια να τον παρετε απο την β κατηγορια βραζιλιας δεν σας ηρθε παραξενο????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...