Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε μαγκες sorry..Δε πολυασχολουμαι αλλα κατι που μου κανε τρελη εντυπωση.

Τι ζορι τραβανε οι σχολιαστες στον αγωνα της εθνικης με την κυπρο?

Για ποιο λογο μας παρουσιαζουν τον Σχορτσιανιτη σαν ενα μειγμα Καριμ Αμπντουλ Τζαμπαρ και Καρλ Μαλοουν? Θα ειναι ο 10λεπτος Σχορτσιανιτης βαρομετρο σε μια ομαδα στην οποια θα παιξουν Διαμαντιδης-Σπανουλης κλπ?

Ο καλος Σοφο ναι.

Ωστοσο εχεις δικιο οτι λεν και παπαριες οι δημοσιογραφοι. Γλειφουν.

---------- Προσθήκη στις 00:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:57 ----------

το σημερινο αποτελεσμα ειναι απορροια των περυσινων εγκληματων που εγιναν στην ομαδα, και οχι εργο Λινεν.. Δεν φταιει αυτος εξαλλου που η ομαδα αρχισε να παιζει προκριματικα απο τον Ιουνιο, με μισο ροστερ. Ας καταλαβουμε ολοι οτι η φετινη χρονια ειναι χρονια μεταβατικη.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι σχεση εχει ο Ιμπαγαζα με τον Τζιωλη?

Moνο ο Μιντι ξερει τι σχεση εχουν ...

Κατι μου λεει πως νομιζει πως παιζουν και στην ιδια θεση ... :X

Δημοσ.

Καλά εντάξει τώρα! Και τι επίπεδο ιδιοκτήτη ε? Ούτε πορτιέρης στα μπαρ δεν μιλάει έτσι. Μη τολμήσουν να μπουν στο αεροπλάνο της επιστροφής!

Τέτοιες συμπεριφορές έχουν οι Ταλιμπάν. Δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του ο Μαρινάκης. Μάλλον ατυχήσατε στο θέμα ιδιοκτήτη στη μετά Κόκκαλη εποχή. Ο παράγοντας που πριν ανοίξει το στόμα του δεν βουτήξει πρώτα τη γλώσσα στο μυαλό του, δεν μπορεί να πάει μπροστά.

Αφού διαφωνούσε με τη πρόσληψη Λίνεν από τον Κόκκαλη, γιατί δεν το αποζημίωνε και να τον διώξει και να πάρει τον αγαπητό Βαλβέρδε? Αλλά τώρα ρίχνει το φταίξιμο στον Σωκράτη? Ένα καράβι λεφτά έχει ας έπαιρνε τον Μουρίνιο. Αλλά κατόπιν εορτής δεν μπορείς να το παίζεις υπεράνω.

Δημοσ.
η ομαδα επαιξε αθλια ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΘΛΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ποιος λινεν ρε. ποιος κετσπαγια και ποιος βαλβερδε. προπονητη με μυαλο χρειαζομαστε.

μοντεστο δεξι μπακ!

λεντεσμα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ εδω και ενα χρονο

οσκαρ κλασικος ασχετουμπας

ντιογκο αει το διαολο κριαρι

ναι η ομαδα δεν επαιξε αλλα ΤΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΕ ΜΕΤΡΗΣΕ? τι βλακειες ειναι αυτες καθε χρονια με τον καθε ηλιθιο τραγο ασχετο διαιτητη που σφυριζει σε τετοια ματς? γιατι συνεχεια με εμας? μουφα γκολ πεναλντι στην Αθηνα, ακυρωση καθαρου γκολ στο ισραηλ.. ναι δεν επαιξε η ομαδα αλλα το γκολ που μπηκε εκεινη την στιγμη, ουσιαστικα σου εδινε την προκριση! ΣΦΑΓΗ απο τον ξεφτιλα

ακριβως επειδη ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

ουστ. εξω τα ζωα και οι ανυπαρκτοι απο την ομαδα. υπαλληλακια. τρωτε εκατομμυρια καθε χρονο και εγω με τις 3,60 μαζευω για διαρκειας και ταξιδια να ειμαι διπλα σας. σκατα επαγγελματιες

o τζιωλης και ο ιμπαγασα φορανε το ιδιο AXE. τα υπολοιπα απο κοντα

Δημοσ.
Τι σχεση εχει ο Ιμπαγαζα με τον Τζιωλη?

Δεν παιζουν ιδια θεση αν ρωτας αυτο, αλλα αλλο νοημα ειχε το ποστ μου...

Τον Τζιωλη τον ανεφερα btw επειδη παιζει στα μεταγραφικα σας.

o τζιωλης και ο ιμπαγασα φορανε το ιδιο AXE. τα υπολοιπα απο κοντα

χαλαρωσε

Δημοσ.

και αν ο λινεν ειχε @@ δε θα ζηταγε ουτε ενα ευρω αποζημιωση ο παλιοεβραιος. ξεφτιλιστηκε με τις ενεργειες του και εξεθεσε την ομαδα. αν θελει να κανει πειραματα και βλακειες να παει να αγορασει κανενα football manager και να κλειστει σε κανενα αγροτοσπιτο στην Γερμανια.

μαζι του και οι σαπιοι μαρεσκα, οσκαρ (βαλβερδε παιχτης) ντιογκο. οποιος δε γουσταρει φευγει τωρα. τελειωσε η περιοδος χαριτος

η ουεφα θα δωσει παρασημο στον ιταλο καραγκιοζη?

Δημοσ.

η ουεφα θα δωσει παρασημο στον ιταλο καραγκιοζη?

Γινεστε γραφικοι. Στο video που εβαλες παραπανω, ο διαιτητης σφυριζει απο οταν ο Ζαιρι βρισκοταν στην σεντρα και μεχρι να μπει το γκολ σφυριξε 4 διαδοχικες φορες (χωρις ηχο το βλεπεις το βιντεο?). Δεν περιμενε να μπει το γκολ για να σε σφαξει ακυρωνοντας το, καθως ο ιδιος διεκοψε τη φαση απο πολυ νωριτερα. Ουτε μαντεψε στην αλλη πλευρα του γηπεδου, οταν εδινε το φαουλ, οτι θα προελθει γκολ απο αυτη τη φαση και ειπε να δωσει φαουλ για να σε σφαξει.

Γελαω και με την επισημη ανακοινωση της ΠΑΕ περι διαιτησιας φυσικα.

Δημοσ.

τι έκανε ο ιταλός? δεν ρωτάω ειρωνικά, δεν έχω δει το ματς.

πάντως στο βιντεάκι που έχεις ποστάρει δεν ακυρώνει κανένα γκολ.

έχει ξεκινήσει να σφυράει πριν ο ζαιρι περάσει το κέντρο.

μέχρι την ώρα που σουτάρει μέτρησα 8 ή 9 σφυρίγματα

Δημοσ.

τα σφυριγματα της εξεδρας τα μετρας για του διαιτητη ε? ο καραγκιοζης σφυριζει πρωτη φορα αφου ο ζαιρη εχει φτασει αναμεσα σε σεντρα και μεγαλης περιοχης. ναι ειμαι γραφικος MiDi_MiLiZ αλλα δεν ειμαι γελοιος με το να βαζω βασικο τον χολεμπας και παγκιτη τον μπραβο, τον ρομενταλ να παιζει αριστερα ενα μεγαλο μερος του παιχνιδιου, τον οσκαρ στην θεση του "ανετοιμου" Ριερα, τον μοντεστο δεξι μπακ! και τον ντιογκο να φυτευει μαρουλια κοκ

Δημοσ.
τα σφυριγματα της εξεδρας τα μετρας για του διαιτητη ε?

Σωπα ρε μαν εβγαλες και πορισμα απο ενα βιντεο οτι τα σφυριγματα ηταν απτην κερκιδα? Γιατι εγω βλεπω παιχτες να σταματανε να τρεχουν με το πρωτο σφυργιμα, αλλα λογικα κατι θα ξερεις εσυ παραπανω απτους παιχτες βλεποντας το video στο youtube. Eπισης ολα τα σφυριγματα ειναι ιδια, δηλαδη γελανε και οι πετρες πραγματικα με τις αιτιασεις που σκαρφιζεστε.

Ακομα και ναναι οπως τα λες, ΠΑΛΙ ο διαιτητης σφυριξε πολυ πριν μπει το γκολ, αρα δε σου ακυρωσε κανενα γκολ. Με την ιδια λογικη σου ακυρωσε αλλο ενα πριν τη ληξη που παλι εστειλε ενας δικος σας τη μπαλα στα διχτυα, ενω ειχε προηγηθει επιθετικο φαουλ. Γιατι δεν διαμαρτυρεστε και γιαυτο το ακυρωθεν γκολ? :lol:

ΥΓ. Χωρια οτι ο Ζαιρι κανει φαουλ για κιτρινη στο ξεκινημα της φασης που σωστα δοθηκε (το φαουλ δοθηκε, η κιτρινη οχι).

Δημοσ.
Aπορω γιατι γκρινιαζουν

Αφου οι κουπες μετρανε, οχι οι πορειες, ε, ας λενε οτι χασανε στον τελικο, το ιδιο ειναι

Φιλε πραγματικα δεν τρελαθηκα που αποκλειστηκαμε ...

Αυτο που με νοιαζει ειναι να δουλευτει η ομαδα , να γινει σωστη δουλεια , να παιζουν οι παιχτες που το αξιζουν και οχι αυτοι που εχουν μεσο ή εχουν μεγαλο συμβολαιο και δε γινεται να βγουν απο την ενδεκαδα ...

Να μπουν οι βασεις γενικα να φτιαχτει μια ομαδα σιγα σιγα και με τους νεους παιχτες που πηραμε ....

Για τον Ιμπαγασα που θελανε μερικοι να παιξει και βασικος να τους πω πως εχει να παιξει φουλ 90λεπτο εδω και παρα πολυ καιρο ...

Δημοσ.

ναι ρε μεγαλε αντικειμενικε αναλυτη MiDi_MiLiZ , το βρηκες. θα φερουμε και τζιωλη και θα κρατησουμε τον λινεν να τον βαζει στοπερ να γουσταρουμε

Δημοσ.
τα σφυριγματα της εξεδρας τα μετρας για του διαιτητη ε? ο καραγκιοζης σφυριζει πρωτη φορα αφου ο ζαιρη εχει φτασει αναμεσα σε σεντρα και μεγαλης περιοχης. ναι ειμαι γραφικος MiDi_MiLiZ αλλα δεν ειμαι γελοιος με το να βαζω βασικο τον χολεμπας και παγκιτη τον μπραβο, τον ρομενταλ να παιζει αριστερα ενα μεγαλο μερος του παιχνιδιου, τον οσκαρ στην θεση του "ανετοιμου" Ριερα, τον μοντεστο δεξι μπακ! και τον ντιογκο να φυτευει μαρουλια κοκ

Δηλαδή να βάλει τη πιο ακριβή μεταγραφή και τον καλύτερο έλληνα ποσοσφαιριστή σου, που είναι ανέτοιμοι και οι δυο, να ρισκάρει να τραυματιστούν και να χάσουν την αρχη της σεζον για ένα παιχνίδι που αξιοπρεπώς να έπαιζαν 3-4 παίκτες σας το καθαρίζατε;

Φταίει ο Λινεν που δεν έχει τερμα, αμυντικο χαφ και σεντερ φορ;

Ο Μαρινάκης αν ήξερε οτι είναι άχρηστοι ο Ντιογο και ο Λινεν τι περίμενε για να τους διώξει; Τόσο μαγκας είναι που περίμενε άσχημο αποτέλεσμα;

Όσο για τη σφαγη απο τη διαιτησια τι να πω, απο εκει που πριν απο 2 χρονια δεν ασχολούσασταν με τέτοια πράγματα γιατί οι μεγάλες ομάδες δεν καταδέχοντα,ι σε λίγο θα μετράτε τα ανάποδα πλάγια...

Δημοσ.
ναι ρε μεγαλε αντικειμενικε αναλυτη MiDi_MiLiZ , το βρηκες. θα φερουμε και τζιωλη και θα κρατησουμε τον λινεν να τον βαζει στοπερ να γουσταρουμε

Αλλα λογια να αγαπιομαστε, δε βλεπω ομως να απαντας στα περι διαιτησιας τωρα που αναλυσαμε τη φαση ομορφα και ωραια, αρχισαν οι γαργαρες.

Τεσπα επειδη βλεπω οτι παραληρεις εδω και καμποσες σελιδες επαναλαμβανοντας ακριβως τα ιδια και τα ιδια και μιλοντας αρκετα επιθετικα προς ολους, εγω θα σε αφησω να συνεχισεις τις κηδειες σου προς Λινεν Ντιογκους διαιτητες Μαρεσκες κλπ.

Καλο βραδυ κατασφαγμενε ΟΣΦΠ απτον ιταλο κορακα!

Όσο για τη σφαγη απο τη διαιτησια τι να πω, απο εκει που πριν απο 2 χρονια δεν ασχολούσασταν με τέτοια πράγματα γιατί οι μεγάλες ομάδες δεν καταδέχοντα,ι σε λίγο θα μετράτε τα ανάποδα πλάγια...

H πλακα ειναι οτι στη συγκεκριμενη φαση ουτε γκολ υπαρχει -για να ακυρωθει οπως ισχυριζονται-, ουτε και λαθος σφυριγμα υπαρχει. Καθαρο κλωτσιδι στο καλαμι του αντιπαλου ριχνει ο ζαιρι με τις ταπες, οπως φαινεται στο ριπλει.

Και η αλλη πλακα ειναι οτι αυτα που κανανε 15χρονια στην Ελλαδα και "δεν τα βλεπαν" ή "ηταν δικαια και καθαρα σφυριγματα" ονειρευονται οτι τους τα κανουν στην Ευρωπη Ιταλοι κλπ και τους πνιγει το δικιο τους...

ΥΓ. Αναφερομαι σε οσους αισθανονται αδικημενοι απτη σημερινη διαιτησια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...