alexis333 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Ουτε για 2 ματσακια;Πριν παρει ποδι να του δωσουμε μια ευκαιρια..δεν εχουμε και πολλους αλλωστε:lol: Ο Λινεν ειναι οντως τελειωμενος, στην Ελλαδα ειμαστε... Τον εχω δει σε πολλα ματς ... Δε μου εδειξε κατι τοσο καιρο .... Τι αλλο να δω .. ?? Το επαιζε δεκαρι σε ολο το ματς και δεν μπηκε να μαρκαρει σε καμια φαση ....
Στέλιος7 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Τον εχω δει σε πολλα ματς ...Δε μου εδειξε κατι τοσο καιρο .... Τι αλλο να δω .. ?? Το επαιζε δεκαρι σε ολο το ματς και δεν μπηκε να μαρκαρει σε καμια φαση .... Μα ειναι επιθετικογενης παικτης.Γι αυτο θελω να τον δω που θα μαρκαρει σοβαρα.
Deponakias Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Τωρα το μπουλο.... Για μενα πρεπει να κανει ενα 40% μειωση μισθων γιατι μας βλεπω με χορηγο "Σουβλακια η Ρουμελη"... 2ον ο ντιογκο για κανα χρονο να μην πληρωθει και 3ον να τελειωσει πλεον η ασυλια στους οργανωμενους που πανε τα σπανε μενει η ομαδα χωρις υποστηριξη.... Αυτα για αρχη
alexis333 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μα ειναι επιθετικογενης παικτης.Γι αυτο θελω να τον δω που θα μαρκαρει σοβαρα. Μα και επιθετικογενης που ειναι παλι δεν κανει .... Ειναι πολυ αργος ρε γαμωτο ... Μιση ωρα για μια τριπλα .... Και δε μπορεις να εισαι σε ενα ματς τοσο κρισιμο και να μη μαρκαρεις καθολου ... Δλδ ελεος ....
Tilemaxx Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Το μόνο θετικό είναι οτι πλέον μένει ο στόχος του πρωταθλήματος, και τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια παύουν να υφίστανται. Το θέμα είναι, ξαναλέω, να μην φύγει ο Λίνεν.
Στέλιος7 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μα και επιθετικογενης που ειναι παλι δεν κανει ....Ειναι πολυ αργος ρε γαμωτο ... Μιση ωρα για μια τριπλα .... Και δε μπορεις να εισαι σε ενα ματς τοσο κρισιμο και να μη μαρκαρεις καθολου ... Δλδ ελεος .... Δε μπορω να πω οτι εχεις αδικο...
alexis333 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Το μόνο θετικό είναι οτι πλέον μένει ο στόχος του πρωταθλήματος, και τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια παύουν να υφίστανται. Το θέμα είναι, ξαναλέω, να μην φύγει ο Λίνεν. Να σου πω πλακα μας κανεις κι εσυ ... ?? Ο Λινεν συμφωνα με τη λογικη εχει ΗΔΗ τελειωσει ...
Dropsreef Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Ρόστερ ιδανικό για τον Ερνέστο Βαλβέρδε Χτίσιμο Επαναλαμβάνω, για να μην παρεξηγηθώ, ότι δεν ισχυρίζομαι ότι ο Μαρινάκης αγνοεί τον Λίνεν ή έχει σκοπό να τον αλλάξει ή περιμένει τον Ισπανό ή ψάχνει μια άκρη μαζί του για να τον μεταπείσει. Απλώς κοιτάζω τις επιλογές και σκέφτομαι πόσο ταιριαστές θα ήταν με το γενικότερο σκεπτικό του Βαλβέρδε: θα ξέραμε ήδη αν ήταν αυτός στον πάγκο τι περίπου ποδόσφαιρο μπορούμε να περιμένουμε από τον Ολυμπιακό φέτος. Ενώ με τον Λίνεν στον πάγκο θα πρέπει να περιμένουμε νέες ιδέες, αρκετές δοκιμές και χτίσιμο. Και να αναρωτιόμαστε αν θα υπάρχει γι' αυτό χρόνος. πηγη: http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=16134&autid=4&sn=13
geovard Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Τον εχω δει σε πολλα ματς ...Δε μου εδειξε κατι τοσο καιρο .... Τι αλλο να δω .. ?? Το επαιζε δεκαρι σε ολο το ματς και δεν μπηκε να μαρκαρει σε καμια φαση .... Μα εσείς εδώ λέγατε τότε γιατί δεν τον καλεί στην Εθνική ο Ντούγκα και καλεί τον Ζιλμπέρτο!
alexis333 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Απο sport24 ... Η ήττα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο πρόωρος αποκλεισμός του Ολυμπιακού από την Ευρώπη προκάλεσαν τη δυσαρέσκεια του Βαγγέλη Μαρινάκη, που ζήτησε να μείνουν στο Ισραήλ οι Λίνεν και Ντιόγκο. :lol: Δεν εχει κι αδικο ... Το ιδιο θα ελεγα κι εγω ... ---------- Προσθήκη στις 23:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:35 ---------- Μα εσείς εδώ λέγατε τότε γιατί δεν τον καλεί στην Εθνική ο Ντούγκα και καλεί τον Ζιλμπέρτο! Να τος παλι .... Μετα μιλανε για troll στο πρασινο thread απο τους Ολυμπιακους ..
Στέλιος7 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Ρόστερ ιδανικό για τον Ερνέστο Βαλβέρδε πηγη: http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=16134&autid=4&sn=13 Αν μπορει ο Βαλβερδε να καλυψει τις τρυπαρες, τοτε ναι ειναι ιδανικος Απο sport24 ... :lol: Δεν εχει κι αδικο ... Το ιδιο θα ελεγα κι εγω ... ---------- Προσθήκη στις 23:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:35 ---------- Να τος παλι .... Μετα μιλανε για troll στο πρασινο thread απο τους Ολυμπιακους .. Η πιο γαματη κινηση της διετιας.Προσκυνω τον Βαγγελη αν αφησει τον Φιογκο εκει!:lol::lol:
geovard Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Να τος παλι .... Μετα μιλανε για troll στο πρασινο thread απο τους Ολυμπιακους .. Πού το βλέπεις το τρολάρισμα? Γιά τον Ντουντού δεν λέτε? Άλλο αν δεν θέλεις να απαντήσεις.
alexis333 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Αν μπορει ο Βαλβερδε να καλυψει τις τρυπαρες, τοτε ναι ειναι ιδανικος Η πιο γαματη κινηση τις διετιας.Προσκυνω τον Βαγγελη αν αφησει τον Φιογκο εκει!:lol::lol: Γουσταρω να το κανει ... Και να αφησει και τον Μαρεσκα μαζι τους .... :lol:
margaritagr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 αχαχαχαχα Βαγγελα κρεμασε τον Ντιογκο ρεεεε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.