jazzu4ia Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 ...φεύγει λίνεν... ...έρχεται κετσπάγια... ...ΛΟΟΟΟΟΛ...
margaritagr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Στελιο δε λεω οτι δεν εκανε λαθη ο Λινεν αλλα ποσα ματς εχει παιξει?? δε βλεπουμε τον παοκ που αφησε τον Σαντος να δουλεψει κι εκανε ομαδα? ας μη κανουμε βλακεια γι ακομα μια φορα γαμωτο!
kirileman Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Παιχτες παρε Βαγγελη' date=' παιχτες![/quote'] Πρώτα θες έναν καλό προπονητή που θα γίνει αποδεκτός και θα χαίρει εμπιστοσύνης από όλους. Μετά θες τέρμα (άμυνα πες ότι έχεις), μετά αμυντικά χαφ κλπ. Αυτή είναι η σειρά. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
ANHLIKOS Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 E-Λ-Α μωρή θρυλάρα, πάλι περήφανους μας έκανες στην ευρωπη! Ολυμπιακός είμαι, αλλά με τέτοια καραγκιοζιλίκια δεν μπορώ παρά να το πάρω στον χαβαλέ! Λίνεν γκαρσόνι, με το τεφτέρι στο χέρι, τον Μαρεσκα τι τον έχεις μέσα? Να χαιρόμαστε τον Χολεμπας. Το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαν να μου κάνουν για τα γενέθλιά μου (6/8), να δω ποιος θα το πει τώρα στον Ριερα, αφού του ειχαν υποσχεθεί μια ομάδα μοντέλο τόσο στην ευρωπη οσο και στην ελλαδα...
Στέλιος7 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Στελιο δε λεω οτι δεν εκανε λαθη ο Λινεν αλλα ποσα ματς εχει παιξει?? δε βλεπουμε τον παοκ που αφησε τον Σαντος να δουλεψει κι εκανε ομαδα? ας μη κανουμε βλακεια γι ακομα μια φορα γαμωτο! 4 ματς...Και ειχε την ομαδα 2 μηνες...Εγω δεν λεω να φυγει τωρα οπωσδηποτε.Να μεινει αν τον πιστευουν οι της διοικησης ΑΛΛΑ να στηριχτει τουλαχιστον!
alexis333 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Παντως οσους παιχτες και να πηρε εγω τουλαχιστον δε μπορω να βλεπω μεσα αλλο τους Μαρεσκα , Ντουντου και Οσκαρ .... Τον Οσκαρ θα τον αντικαταστασει ο Ιμπαγασα οκ .... Τον Μαρεσκα μονο μη τον αντικαταστησει ο Τζιωλης γιατι δε θα μπορεσω να βλεπω αλλο αυτο το χαλι .... Και τον Ντουντου δεν ξερω αλλα καποιος πρεπει να τον αντικαταστησει κι αυτον ...
Στέλιος7 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Πρώτα θες έναν καλό προπονητή που θα γίνει αποδεκτός και θα χαίρει εμπιστοσύνης από όλους. Μετά θες τέρμα (άμυνα πες ότι έχεις), μετά αμυντικά χαφ κλπ. Αυτή είναι η σειρά. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Αν το παμε ετσι οπως το λες πολυ φοβαμαι οτι θα μεινουμε μονο με προπονητη και απο παιχτες γιοκ
Στέλιος7 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Παντως οσους παιχτες και να πηρε εγω τουλαχιστον δε μπορω να βλεπω μεσα αλλο τους Μαρεσκα , Ντουντου και Οσκαρ .... Τον Οσκαρ θα τον αντικαταστασει ο Ιμπαγασα οκ .... Τον Μαρεσκα μονο μη τον αντικαταστησει ο Τζιωλης γιατι δε θα μπορεσω να βλεπω αλλο αυτο το χαλι .... Και τον Ντουντου δεν ξερω αλλα καποιος πρεπει να τον αντικαταστησει κι αυτον ... Τον Ντουντου θελω να τον δω σε μερικα ματς ακομα με εναν κοφτη διπλα του.
alexis333 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Ο Λινεν ποσα θα παρει αποζημιωση ..??? Γιατι εχει τελειωσει παιδια ... Μη το σκεφτεστε αλλο ειναι τελειωμενος ηδη ....
kirileman Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Προπονητή, γκολκίπερ, ένα τουλάχιστον αμ. χαφ. Πολλά ζητάω;
alexis333 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Τον Ντουντου θελω να τον δω σε μερικα ματς ακομα με εναν κοφτη διπλα του. Εγω δε μπορω αλλο να τον βλεπω ... Παλαιμαχος εμοιαζε μαζι με τον Μαρεσκα ...
skimnos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 http://www.contra.gr/Soccer/Germany/Bundesliga/Schalke04/283255.html Εδώ γίνεται πολύ καλή προπόνηση. Είναι τεράστια η διαφορά σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στον τρόπο προπόνησης. Είναι τρεις φορές πιο δυνατή από την προπόνηση που έκανα στον Ολυμπιακό. Την αλήθεια λέω. Δεν έχω λόγο να πω ψέματα, ούτε να ψάξω για δικαιολογίες” Αυτά είπε πριν λίγες μέρες ο πρώην παίκτης σας Κ. Παπαδόπουλος. Βλέποντας κανείς τα ματς με την μακάμπι είναι εμφανή πιστεύω τα προβλήματα φυσικής κατάστασης και πρεσαρίσματος στο χώρο...
Στέλιος7 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Προπονητή, γκολκίπερ, ένα τουλάχιστον αμ. χαφ. Πολλά ζητάω; Βαλε και εναν (τουλαχιστον) επιθετικο...
kage Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 http://www.sport-fm.gr/article/286131 μαλλον φευγει ο λινεν... λογικα θα ειχε ρητρα ο ολυμπιακος για να περασει uefa...
Στέλιος7 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Εγω δε μπορω αλλο να τον βλεπω ...Παλαιμαχος εμοιαζε μαζι με τον Μαρεσκα ... Ουτε για 2 ματσακια;Πριν παρει ποδι να του δωσουμε μια ευκαιρια..δεν εχουμε και πολλους αλλωστε:lol: Ο Λινεν ειναι οντως τελειωμενος, στην Ελλαδα ειμαστε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.