Linus_21 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 παιδες το δειχνει ο σκαι!!!!!!!!! Αχαχαχα όντως. Ωραίος.
Tilemaxx Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Και στην τηλεόραση το δείχνει, όχι μόνο στο internet.
kage Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 μαλλον λογο προβληματων του conx το δειχνει το σκαι
Alxnks Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Και στην τηλεόραση το δείχνει, όχι μόνο στο internet. ναι εγω την τβ εννοουσα βασικα, δεν ηξερα οτι το δειχνει και στο ιντερνετ
Linus_21 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 ναι εγω την τβ εννοουσα βασικα, δεν ηξερα οτι το δειχνει και στο ιντερνετ Σκέψου και εμάς που βαριόμαστε να πιάσουμε το τηλεκοντρόλ
Alxnks Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Σκέψου και εμάς που βαριόμαστε να πιάσουμε το τηλεκοντρόλ η πλακα ειναι οτι επειδη εχω και νοβα, στη νοβα ο σκαι ειναι κλειδωμενος (προφανως λογω δικαιωματων, βρηκαν αυτη τη φορμουλα), ολα τα καναλια παιζουν κανονικα και ο σκαι μαυριλα! ας ειναι καλα η τβ που εχει πανω mpeg4 και το βλεπω crystal clear παρολα αυτα!
Linus_21 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Κινδυνος θανατος ο Νικοπολιδης... Ακριβώς. Πολύ θετικό αυτό για εμάς φέτος, αν συνεχίζει να παίζει.
Alxnks Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 και τα λεγε ο νικολακοπουλος να προσεχουμε το κορακι σημερα....και νατο! ακυρωσε το γκολ! http://www.sport-fm.gr/article/285935
alexis333 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Αρχισαμε παλι για τους διαιτητες .... Ηρεμηστε .... Δε φταιει κανενας διαιτητης ...
Linus_21 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 και τα λεγε ο νικολακοπουλος να προσεχουμε το κορακι σημερα....και νατο! ακυρωσε το γκολ! http://www.sport-fm.gr/article/285935 Κάνε τον κόπο να ψάξεις παλαιότερα παραληρήματα, και θα έχει απαντήσει ο ίδιος στον εαυτό του.
Dropsreef Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Ρε παιδια τι ζηταω? Δυο Παλαιστινιους καμικαζι ζηταω....Εναν για τον Ντιογκο και εναν για τον Αντωνη
Alxnks Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Αρχισαμε παλι για τους διαιτητες ....Ηρεμηστε .... Δε φταιει κανενας διαιτητης ... θα μπορουσα να πω κι εγω το ιδιο....αρχισαμε παλι για τις αποκρουσεις... εκτος αν πιστευεις οτι εσυ θα μπορουσες να αποκρουσεις καλυτερα σουτ τετοιας ταχυτητας και δυναμης και που θα εκανε γκελ ακριβως μπροστα σου..
Bourdoulas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Ρε παιδιά πόσο για τον @@@ είναι οι διαιτητές στο Europa; Άσχετα από την ακύρωση του γκολ.
Alxnks Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Ρε παιδιά πόσο για τον @@@ είναι οι διαιτητές στο Europa; Άσχετα από την ακύρωση του γκολ. εγω να ρωτησω το αλλο...την αμυνα μας την ξυπνησε κανεις στο ξενοδοχειο οτι επρεπε να παει στο γηπεδο; γιατι δεν τη βλεπω πουθενα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.