alexis333 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Περα απο την καζουρα που σας καναμε οταν τον λεγαμε Τσιγκολελετο, παραδεχομασταν οτι εχει καλα στοιχεια στο παιχνιδι του οπως ντριμπλα, τεχνικη, ταχυτητα κλπ ακομα και οταν επαιζε σε εσας. Τον ειρωνευομασταν για το ΜΥΑΛΟ του και τον ΑΤΟΜΙΣΜΟ του, και αυτα ακριβως τα λεγαμε και οταν τον αποκτησαμε και κατ'επεκταση οτι οφειλει να τα διορθωσει. Καμια κωλοτουμπα, οτι λεγαμε οσο επαιζε σε σας, τα ιδια λεγαμε και οταν τον αποκτησαμε. Εσυ χλευαζες τον Τζιωλη σαν υπαρξη, σαν ποδοσφαιριστη, σαν αμπαλο, σαν ξυλαγκουρο, σαν οτιδηποτε, και τωρα μου λες οτι δε σε χαλαει για τον παγκο σου. Για τριτο συνεχομενο ποστ σου ξαναγραφω παροτι εθελοτυφλεις, οτι ο Μαρινακης εχει κανει 1 μεταγραφη αυτη του Ριερα. Οι αλλες ειναι του Κοκκαλη. Αντε να δουμε ποσα ποστ θα χρειαστουν ακομα. Ο θειος σου φερε τους παιχτες που προανεφερες πιο πανω και επισης σου ξεκινησε τις διαπραγματευσεις για Ριερα τις οποιες ολοκληρωσε ο Μαρινακης δινοντας και τα λεφτα. Απο τοτε που ο θειος αποσυρθηκε απτην ΠΑΕ η πρωτη μεταγραφικη κινηση-αποκλειστικη του Μαρινακη ειναι αυτη για τον Τζιωλη (συν τις φημολογιες περι Γκατουσο και Μπαπτιστα για να πουλησουν καμια φυλλαδα οι υπαλληλοι του). Και επαναλαμβανω. Εσυ βιαζεσαι να τον βγαλεις προεδραρα στο 1ο μηνα θητειας του, και να μας πεισεις οτι εχει κανει εργο, εγω απλα περιμενω να δω το εργο. Επισης. Ολα αυτα τα πραγματα που λες οτι εχει κανει στα οικονομικα και τα παρασκηνιακα θα τα εκανε οποιοσδηποτε ενδιαφεροταν να αγορασει τον ΟΣΦΠ. Δεν μου λες κατι ιδιαιτερο. Τωρα μιλαμε σοβαρα...?? Ή λεμε μλκιες .. ??? Για να καταλαβω γιατι μια λες ετσι μια αλλιως... Οπως σε βολευει το πας .... Τελικα ποιος ειναι κωλοτουμπας δε καταλαβα ...
Dropsreef Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Έ-ε-ε-ε έρχεται!!!! Για αλλαγή βεβαίως βεβαίως Ξερεις κάτι παραπάνω απο εμας τους υπολοιπους κοινους θνητους?
Tilemaxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Κατάλαβα... Θα παίζουμε το γύρω - γύρω Τζιώλη, ε; Ούτε κατα διάνοια τέτοιο παλτό στον Ολυμπιακό.
Chris_85 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Τελος και ο χοντρος απο τον ΟΣΦΠ. Τα σεντερ σας θα ειναι Μπουρουσης, Νεστεροβιτς, Γλυνιαδακης εκτος συγκλονιστικου απροοπτου... Τουλαχιστον δεν πιανουν θεση κοινοτικου η ξενου κανεις τους. Ενα καλο στην ολη υποθεση τουλαχιστον, γιατι κατα τ'αλλα βραστα. Κανεις που εβλεπε ΝΒΑ να μας πει αν ο Νεστεροβιτς επαιζε καθολου πικ εν ρολ? Γιατι αν δεν ξερει πικ εν ρολ, δεν εχετε παιχτη να παιζει. Εχεις πολυ καλη δημιουργια στη περιφερεια και δεν εχεις σεντερ να σου βγαλει το συστημα...Ομορφα πραγματα. Mην παιρνεις ορκο οτι θα παιξει ως Ελληνας. Επισης, Μπεβερλυ: http://thehoopsmarket.blogspot.com/2010/08/miami-heat-sign-patrick-beverley-to-two.html ---------- Προσθήκη στις 20:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:11 ---------- Το χώμα πάντως σε ξεφτύλισε. Και το χώμα αυτό πολύ χάρηκε που το απέφυγε ένας κύριος Λόρμπεκ για παράδειγμα, γιατί ήξερε ότι αν έφτανε στο F4 το χώμα θα το σήκωνε κιόλας. Απόδειξη αυτού ότι έπαιζε σαν τη γάτα με το ποντίκι με τον δευτεραθλητή Ευρώπης. ΥΓ: Ο Νεστέροβιτς θα παίζει ως κοινοτικός, όχι σαν Έλληνας. ΥΓ2: Την Α1 την έχουμε εξασφαλισμένη με την ομάδα που φτιάχνετε. Αν σας τιμωρήσουν και όπως πρέπει (που δεν το βλέπω, θα πέσει πολύ κλάμα και παρακαλετό πάλι), θα παίξουμε με κανέναν Άρη στους τελικούς της Α1... ΥΓ3: Κασπερίν έγινε ο Χαλπερίν; Τι λε ρε, σοβαρά; Επειδή εξαφανίζεται στα κρίσημα παιχνίδια; Κάποιον θυμάμαι να το γράφει εδώ και κάποιοι ομοϊδεάτες σου να τον βρίζουν. ΥΓ4: Βαριέμαι να πολυγράφω εδώ, το επίπεδο είναι χαμηλό και τα κόκκινα γυαλιά φοριούνται μέρα-νύχτα. Δε μπορείς να γράψεις κάτι επειδή μπορεί να ξέρεις, το γράφεις επειδή είσαι με τους απέναντι... Καλα ονειρα θερινης νυκτος για την Ευρωλιγκα.. Υ.Γ. Εσυ περυσι το καλοκαιρι ελεγες οτι θα δουμε μεγαλα πραγματα απο τον Παο, εγω ειδα να κανει ντροπιαστικη πορεια στην Ευρωλιγκα, να χανει το Κυπελλο και να νικα στους τελικους μια ομαδα που δεν κατεβηκε να παιξει μπασκετ.. Οταν βεβαια καποιος σου ελεγε εδω μεσα πως οι νεες προσθηκες στο ροστερ θα χρειαστουν χρονο για να αποδωσουν, και αν.. Αλλα οχι, αυτοι φοραν εγχρωμα γυαλια, και οχι οσοι περιμεναν απο τον Σερμαντινι να γινει βασικος με τη μια, και μπερδευαν τον Καλαθη με τον Νας, παρ'ολα τα δειγματα που ειχε δωσει στην Εθνικη.. Οι προβλεψεις σου για φετος?
KaizerSoze Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Ρε φιλοι καφροοπαδοι, ενταξει να πουμε, μην το παραγαμε Ειπαμε, πήραμε Λετο καναμε λιγο τους μαλακες και πανηγυρισαμε, πηρατε Σπανουλη το ιδιο Ε μην δουλευομαστε τωρα που αρχισαμε την επιχειρηματολογια Δημοτικο για τον Τζιωλη και "για αλλαγη καλος ειναι" Μου θυμιζει τα δικα μας με Σαριεγκι "ε να μωρε, σαν αλλαγη για κανα μικρο ματς" Τουλαχιστον αυτος παιζει σε μας Γελαγανε και οι πετρες στο Καραισκακη με τον Αλεχανδρο, και κλαιγανε στο ΟΑΚΑ και επειδη τον φερνει η προεδραρα η Βαγγελαρα "ε, για παγκο καλος ειναι"? Πες "Ρε μου εφερε Ριερα, Ιμπαγασα,Ρομενταλ, ας φερει και Τζιολη για τις κουρτινες στα αποδυτηρια" και τελος
alexis333 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Φιλε ας τον φερουν αφου εχουν τη καψα τους απλα να μη παιζει ... Αν ειναι για αλλαγη μια στο τοοοοοοσο δε με ενδιαφερει ... Αν σκουπιζει τον παγκο και φερνει και κανα νερο καλος ειναι .... Απλα να μη παταει το χορτο ....
Dropsreef Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Πες "Ρε μου εφερε Ριερα, Ιμπαγασα,Ρομενταλ, ας φερει και Τζιολη για τις κουρτινες στα αποδυτηρια" και τελος O Koκκαλης τους έφερε αυτους.....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Για τον Τζιωλη που πατε να τον συγκρινετε με την περιπτωση Λετο, γελανε και οι πετρες. Μεγεια το κελεπουρι παντως να το χαιρεστε αν τελικως σας τον φερει ο Βαγκελας. (κριμα να μη τον φερει ο Τζιγκερ μπας και πουλουσε μια ωρα αρχιτερα απο τις αντιδρασεις του κοσμου). Εκει που φτυνει ο ΠΑΟ και εκει που φτυνατε εσεις κυριως, τωρα γλυφετε και λετε "για παγκο μια χαρα μου καθεται". Για να μη πω για την αλλη κωλοτουμπαρα, που απο τον σουπερ ντουπερ Μαρινακη που θα φερει Γκατουσο---> "καλος ειναι και ο Τζιωλης μωρε". O Koκκαλης τους έφερε αυτους..... Αμφιβαλεις? Δεν ειχε επελθει συμφωνια και κανεις δεν ηξερε τι καταληξη θα ειχαν οι διαπραγματευσεις μεταξυ Μαρινακη-Κοκκαλη οταν αποκτηθηκαν αυτοι οι παικτες (εκτος αν ηξερες εσυ κατι και δεν μας το ελεγες τοτε ), για να αφησεις να ενοηθει οτι και καλα τους εισηγηθηκε ο Μαρινακης που ΘΑ αγοραζε τον ΟΣΦΠ, ΑΝ συμφωνουσαν. Εξαλλου μαζι με τους παραπανω, αν θυμαμαι καλα, σας ειχε φερει ο θειος και τον Επσταιν για την αποκτηση του οποιου τον βριζατε οτι σας δουλευει κλπ. Αρα Μοντεστο Μιραλας, μεταγραφες ΣΟΥΠΕΡ βαγγελαρα, και Επσταιν μεταγραφη θειου που "μας δουλευει" και "δε πουλαει" και εκανε "τσιφλικι την ομαδα" κλπ κλπ κλπ. ΑΣΧΕΤΑ που ΟΛΟΙ ηρθαν την ιδια περιοδο, επι προεδριας Κοκκαλη δηλαδη και κατα τη διαρκεια των διαπραγματευσεων με Μαρινακη. Mην παιρνεις ορκο οτι θα παιξει ως Ελληνας. Επισης, Μπεβερλυ: http://thehoopsmarket.blogspot.com/2010/08/miami-heat-sign-patrick-beverley-to-two.html Εφτασε ο Μπεβερλυ να παιζει ΝΒΑ. Τι αλλο θα δουμε... Καλα ονειρα θερινης νυκτος για την Ευρωλιγκα.. Υ.Γ. Εσυ περυσι το καλοκαιρι ελεγες οτι θα δουμε μεγαλα πραγματα απο τον Παο, εγω ειδα να κανει ντροπιαστικη πορεια στην Ευρωλιγκα, να χανει το Κυπελλο και να νικα στους τελικους μια ομαδα που δεν κατεβηκε να παιξει μπασκετ.. Οταν βεβαια καποιος σου ελεγε εδω μεσα πως οι νεες προσθηκες στο ροστερ θα χρειαστουν χρονο για να αποδωσουν, και αν.. Αλλα οχι, αυτοι φοραν εγχρωμα γυαλια, και οχι οσοι περιμεναν απο τον Σερμαντινι να γινει βασικος με τη μια, και μπερδευαν τον Καλαθη με τον Νας, παρ'ολα τα δειγματα που ειχε δωσει στην Εθνικη.. Οι προβλεψεις σου για φετος? Καλα το μαμησες και ψοφησε. Ντροπιαστικη πορεια λεει στην Ευρωπη? Αυτα λετε μεταξυ σας εκει στο ΣΕΦ? Δε θα κατσω να στο αναλυσω φυσικα, αλλα αν τη "ντροπιαστικη πορεια" την πιστευεις για περυσι, τοτε λυπαμαι για τις επιπτωσεις των κοκκινων γυαλιων. Και κατσε ρε φιλε μια. Οποτε ο γαυρος κερδιζει τον ΠΑΟ, πχ τελικο κυπελλου ειναι ομαδαρα, ενω οποτε χανει (εδω κολαει και το ντροπιαστικα αν θες) πχ τελικους πρωταθληματος ειναι επειδη δεν κατεβηκε να παιξει μπασκετ? Ωραια καραμελα αυτη. Ο Ολυμπιακος του σουπερ Κλειζα, του σουπερ αφανα, του σουπερ Ουειφερ, του σουπερ ντουπερ Τεοντοστις, του σουπερ μπακαπ Παπαλουκα, του αναγενημενου Σοφο, τις σουπερ ντουπερ ουαου φροντ λαιν του, της υπεραθλητικης και με εξαιρετικο 3ποντο περιφερειας του και της πιο πληρους 12δας την τελευταια 15ετια (αυτο παιζει να ηταν και το μονο σωστο απο ολα τα παραπανω που τα λεγατε εδω το καλοκαιρι, μεταξυ αλλων κι εσυ) δεν κατεβηκε να παιξει μπασκετ στα πιο κρισιμα ματς της σεζον? Μαλιστα. Ο ΠΑΟ αυτος "ο ντροπιασμενος" 2 μηνες ρολαρε περυσι, τους προηγουμενους -δεν εβγαζε καν ποιοτικες προπονησεις λογω τραυματισμων, o Ζοτς τα εχει πει αυτα, οχι εγω- και κατεκτησε το ευκολοτερο προωταθλημα της τελευταιας 5ετιας (μαζι με το προπερσυνο). Και την πιο μαγκικη νικη μεσα στο ΣΕΦ (btw ξεχαστηκε το θεματακι αυτο, δε βλεπω να πεφτει τιμωρια για οσα ανεκδιηγητα γινανε εκει, ανηκουστα πραγματα). Και μην μου αρχισεις τα του 3ου τελικου, γιατι υπαρχει ο 1ο τελικος υπαρχει και ο 4ος, αμα δε θες να συζησουμε τον 3ο στον οποιο δε θα βγαλουμε ακρη γιατι ο καθενας εχει τα πιστευω του. Και btw ποτε ελεγες εσυ οτι οι νεες προσθηκες θα χρειαστουν χρονο για να αποδωσουν? Εγω θυμαμαι να σου λεμε υπομονη για Ουειφερ και Κλειζα (ξερεις οταν απονεματε πρωταθληματα καλοκαιριου εδω στο φορουμ, λογω αποκτησης Ουειφερ-Κλειζα), και εσυ να λες οτι θα δουμε μεγαλα πραγματα απο τον Ουειφερ, πρωτου καν φορεσει τη φανελα. Οι προβλεψεις σου για φετος?
Tilemaxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Κλειδί πιστεύω είναι και ο Παπανικολάου στον φετινό μπασκετικό Ολυμπιακό. Αν τον πιστέψει ο Ντούντα και τον "ψήσει", θα γίνει απο τους κορυφαίους στη θέση του. Μου άρεσε πολύ πέρσυ, αν και δεν έπαιρνε αρκετό χρόνο συμμετοχής. Δεν ξέρω τι γνώμη έχετε.
Dropsreef Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 ρε Midi αρχιζω να πιστευω πως εχεις προβλημα κατανοησης.... Οτι μπορεις να φανταστείς ακουγοταν για τον Λετο.....Οποτε ατακες αναγνωριζαμε την αξια του την καταπληκτικη του ντριπλα την ταχυτητα του την ελαστικότητα του και απλα καναμε καζουρα σε κανενα μπεμπη(γιατι ως γνωστον τα μωρα δεν εχουν ισχυρη μνημη)....Το μονο που αναφέρω ειναι οτι ο Λετο οσο αγωνιζοταν στον Ολυμπιακό σας βρωμούσε....ηταν ενα παικτακι ενα γατακι ενας κορδελάκιας ενας gay ενα μοντελάκι ενας ενας ενας και ξαφνικά εγινε ο παιχτης κλασης μεσα σε ενα καλοκαιρι.... Για παγκο ο Τζιολης δεν με χαλαει.Γιατι πολυ απλα δεν εχω κανεναν αμυντικο χαφ αυτη τη στιγμη.Ουτε εναν... Οποτε μην μου λες ατακες εκει που φτυνατε γλείφετε..... Οσο για τις μεταγραφές Κοκαλη σου αναφερω τα εξης:Ο Επσταιν ο Μοντεστο και ο Μιραλας χωρις να παιρνω ορκο για τον τελευταιο ηταν παιχτες που ειχαν κλεισει πριν την αλλαγη στα διοικητικά...Ο Χολεμπας ο Ριερα ο Ιμπαγασα ο Ρομενταλ ειναι παιχτες που ηρθαν μετα την αλλαγη στα διοικητικά....Ειναι σαν να μου λες οτι ο Πατέρας επειδη ειχε βαλει στο ματι τον Γκαλας τον εφερε στον Παναθηναικό.Ειδες εσυ κανεν Γκαλάς στο Βενιζελος?Εγω οχι παντως...Μπορει να τους προτεινε ο Κοκκαλης μπορει να τους προσεγγισε ο Χρυσικοπουλος ομως οι παιχτες ηρθαν και υπεγραψαν με τα λεφτα που δαπάνησε ο Μαρινάκης..Θα μπορουσε ανετα να πει δεν μπορω να διαθεσω τοσα χρηματα καθως εκτος απο την αγορα της Παε ανελαβα και τα έξοδα επι διοίκησης Κοκαλη Και σε ξαναρωτάω.Ο Νικολας Πατερας εβαλε στο ματι τον Γκαλας.Τον προσεγγισε με τον Αντωνιου η με οποιον αλλον θέλεις...Μετα τις αλλαγες στα διοικητικά της ομάδας σου και το πανω χερι που απεκτησε ο Βαρδινογιαννης ειδες τον Γκαλας στον Παναθηναϊκο?ειναι ακριβως το ιδιο με τις προσεγγισεις που μου αναφερεις για τον Κοκκαλη και για μεταγραφες Κοκκαλη.Αν ο Βαγγελης δεν ηθελε να δωσει χρηματα δεν θα εδινε...Οπως ακριβως και Ο Τζιγγερ.Δεν ηθελε να δωσει για Γκαλας δεν εδωσε Χαωτικη διαφορα του προσεγγιζω τον παιχτη και αποκτω τον παιχτη.... edit:Και αν μια στο εκατομμυριο στραβωνε η δουλεια και δεν γινοταν η μεταβιβαση των μετοχων απο Κοκκαλη σε Μαρινάκη θεωρεις οτι ο Κοκκαλης θα εφερνε Ρομενταλ Ιμπαγασα Ριερα φετος στον Ολυμπιακό?Εγω σου λεω Ο Χ Ι
kirileman Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Ώστε δεν πήρε ο ΠΑΟ το Τζιόλη. Μήπως τότε η ΑΕΚ; Ούτε ε;.. Γ@μ τ μ &)$%?$%~@)=
Chris_85 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Κλειδί πιστεύω είναι και ο Παπανικολάου στον φετινό μπασκετικό Ολυμπιακό. Αν τον πιστέψει ο Ντούντα και τον "ψήσει", θα γίνει απο τους κορυφαίους στη θέση του. Μου άρεσε πολύ πέρσυ, αν και δεν έπαιρνε αρκετό χρόνο συμμετοχής. Δεν ξέρω τι γνώμη έχετε. Ολοι θα παρουν περισσοτερο χρονο συμμετοχης. Και ο Παπανικολαου, και ο Σλουκας, και οι Γλυνιαδακης/Μαυρο, ενδεχομενως και οι Χαλπεριν/Πελεκανος. Απ οτι φαινεται μεχρι στιγμης, την πρωτη χρονια του Ντουντα θα κοιταξουμε περισσοτερο να φτιαξουμε ομαδα και να εξελιξουμε καποιους παικτες ατομικα, και λιγοτερο θα χτυπησουμε πρωταθλημα. Που ουτως ή άλλως, με τον Παο ειναι δυσκολα τα πραγματα για αγωνιστικους και μή, λογους, ενω η Ευρωλιγκα στο σπιτι της Μπαρτσα που εχει φοβερο ροστερ φετος, ειναι ψιλοακατορθωτο. Υ.Γ. Φετος, αν μεινει μακρια απο τραυματισμους, θα δεις άλλο Μπουρουση. Και αν παρει χρονο και στο 4, μην εκπλαγεις.
Tilemaxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Το ότι το F4 είναι στην Βαρκελώνη δεν λέει κάτι imo. Το θέμα είναι οτι η διαιτησία πάει τις ισπανικές ομάδες με χίλια.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Ολοι θα παρουν περισσοτερο χρονο συμμετοχης. Και ο Παπανικολαου, και ο Σλουκας, και οι Γλυνιαδακης/Μαυρο, ενδεχομενως και οι Χαλπεριν/Πελεκανος. Τελικα μενει και θα παρει και χρονο συμμετοχης ο Χαλπεριν? Δηλαδη μισο-μισο λεπτο. Α. Κοινοτικοι: Χαλπεριν-Νεστεροβιτς-Τεοντοσιτς: 3 κοινοτικοι, τελος οι κοινοτικοι, αρα Ερτσεγκ την αγουσα για τα αποδυτηρια? Γιατι προχθες μου τον υπολογιζες στη φροντ λαιν σου, γιαυτο το λεω. Β. Μη κοινοτικοι: Νιλσεν + 2 κενα: Δηλαδη το μεταγραφικο περιθωριο του ΟΣΦΠ ειναι για 2 Αμερικανους ακομα? Απ οτι φαινεται μεχρι στιγμης, την πρωτη χρονια του Ντουντα θα κοιταξουμε περισσοτερο να φτιαξουμε ομαδα και να εξελιξουμε καποιους παικτες ατομικα, και λιγοτερο θα χτυπησουμε πρωταθλημα. Που ουτως ή άλλως, με τον Παο ειναι δυσκολα τα πραγματα για αγωνιστικους και μή, λογους Αποτι φαινεται μεχρι στιγμης Τεοντοσιτς-Σπανουλης θα δουλευουν μονοι τους για ολη την ομαδα εφετος... Και πανω στο bold. Ποσα πρωταθληματα θεωρεις οτι στερηθηκες λογω "μη αγωνιστικων" λογων, εννοωντας τη διαιτησια? ενω η Ευρωλιγκα στο σπιτι της Μπαρτσα που εχει φοβερο ροστερ φετος, ειναι ψιλοακατορθωτο. Συμφωνω. Για εσας. Αλλα για εσας η Μπαρτσελονα ηταν απιαστο ονειρο οταν ειχατε και το "τοπ ροστερ", και οταν ο τελικος δεν ηταν στη Βαρκελωνη. Δηλαδη περυσι. Εφετος θα ειναι μεγαλυ επιτυχια για τον Σπανουλη και τον Τεοντοσιτς αν ο ΟΣΦΠ φτασει στο φ-4, αν δεν γινει κατι συνταρακτικο στα μεταγραφικα σας τις επομενες ημερες. Ακομα και με κληρωσεις σαν τις περσυνες. Υ.Γ. Φετος, αν μεινει μακρια απο τραυματισμους, θα δεις άλλο Μπουρουση. Και αν παρει χρονο και στο 4, μην εκπλαγεις. Αυτον τον αλλο Μπουρουση εδω και 4 χρονια καθε χρονο τον περιμενω και καθε χρονο ειναι αν οχι χειροτερος, στασιμος. Τι σε κανει να προβλεπεις οτι ο φετινος Μπουρουσης θα ειναι (για αλλη μια φορα) αλλος? Και μια ερωτηση κρισεως. Ας πουμε οτι εσυ εισαι Ιφκοβιτς. Και θες να φτιαξεις συστημα για να βγαινει παιχτης απο σκριν για τριποντο. Ποιον θα επελεγες? Για Χαλπεριν και Πελεκανο την βλεπω τη δουλεια εγω...Η βλεπω το αλλο. Να βαζει ασσο το Σπανουλη και 2ρι τον Τεοντοσιτς για να δινει 3ποντο στον Σερβο. Η τριτη λυση ειναι να μου φερεις σουτερ free agent απο NBA που μαλλον δεν υφισταται.
alexis333 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Eχετε καταλαβει πως πανε να παρουν τον Τζιωλη και ισως και εναν καλο κοφτη για το κεντρο ενω ηδη εχουμε και τον Γ. Παπαδοπουλο ... Ειναι τραγικο .... Τι παραπανω εχει ο Τζιωλης απο τον Γιαννη ... Ελεος ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.