Dropsreef Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Έλα μου ντε. Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ ώρες ώρες με αυτά που διαβάζω Koιτα να δεις πως εχει το πραγμα... Ειμαστε στο τοπικ του Ολυμπιακου σωστά?Και τι διαβαζουμε τις τελευταιες ημερες εδω?Οτι ο Ριερα ειναι ενας σαπιος και χειροτερος του Λετο,ο Μιραλας δεν αξιζει καν αναφορας καθως ηταν ο δωδεκατος παιχτης της Σεντ Ετιεν,οτι ο Ολυμπιακος ειναι αποδυναμωμενος συγκριτικα με περυσι,εχουμε δει πληρη αναλυση του φετινου ροστερ απο τους απεναντι οταν εμεις οι ιδιοι δεν εχουμε δει την ομαδα,οτι οτι ο Ολυμπιακος προσφερει απλοχερα το γελιο σε ολους τους υπολοιπους φιλαθλους-οπαδους,οτι προτιμαμε παιχτη τυπου Κοβασεβιτς και πεταγονται ατακες οτι ο Σισε ειναι καλυτερος με τα 29 του γκολ και πολλες άλλες ομορφιες..... Κατα εναν παραξενο λογο ο μοναδικος που κανει καζουρα και πειραγμα ειναι ο slimdata και ενα δικό σου ποστ που θυμιζε λιγο σεντονάκι με επιχειρήματα ομως.ολα τα υπολοιποι σχολια απλα προσπαθουν να απαξιωσουν.Οταν λοιπον ο μοναδικος σκοπος ειναι η απαξιωση τοτε έρχεται η στιγμή για την φραση" Πουλαω τρελα" Ειμαι Ολυμπιακος ειμαι στο τοπικ του Ολυμπιακου και εκφραζω την πεποιθηση μου οτι φετος θα ξαναπαρω το πρωταθλημα.Η αλλαγη της διοικησης δημιουργεί αισιοδοξια γιατι φαινεται πως γινονται σωστες κινησεις σε ΟΛΑ τα επιπεδα.Ειναι κακο?Δεν επιτρεπεται?Απαγορευεται?
ChocoBanana Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Αρχίζει και ζωντανεύει σιγά σιγά το τόπικ και είναι καλό αυτό. Μόνο στην Ελλάδα η λέξη οπαδός είναι φορτισμένη αρνητικά, εφ όσον ασχολούνται με το ποδόσφαιρο άνθρωποι που δεν έχουν περάσει καν έξω απο γήπεδο. Σου ξαναείπα είμαι οπαδός του Ολυμπιακού, δε βρίσκω κάτι κακό σε αυτό. Έχω περισσότερα πρωταθλήματα, περισσότερα κύπελλα και έχουμε και οι δύο ΜΗΔΕΝ κούπες στην Ευρώπη, ΑΡΑ έχω πιο επιτυχημένη ομάδα. Δεν απαντήσατε πως αποκλείσατε τη Ρόμα και σας έκανε γιογιο η Στανταρ που είχε αποκλειστεί απ τον Ολυμπιακό..
ChocoBanana Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Αρχίζει και ζωντανεύει σιγά σιγά το τόπικ και είναι καλό αυτό. Μόνο στην Ελλάδα η λέξη οπαδός είναι φορτισμένη αρνητικά, εφ όσον ασχολούνται με το ποδόσφαιρο άνθρωποι που δεν έχουν περάσει καν έξω απο γήπεδο. Σου ξαναείπα είμαι οπαδός του Ολυμπιακού, δε βρίσκω κάτι κακό σε αυτό. Έχω περισσότερα πρωταθλήματα, περισσότερα κύπελλα και έχουμε και οι δύο ΜΗΔΕΝ κούπες στην Ευρώπη, ΑΡΑ έχω πιο επιτυχημένη ομάδα. Δεν απαντήσατε πως αποκλείσατε τη Ρόμα και σας έκανε γιογιο η Στανταρ που είχε αποκλειστεί απ τον Ολυμπιακό..
Dropsreef Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δεν απαντήσατε πως αποκλείσατε τη Ρόμα και σας έκανε γιογιο η Στανταρ που είχε αποκλειστεί απ τον Ολυμπιακό.. Να μαντεψω απαντηση? Αν δεν ηταν σε ομιλους τα παιχνιδια με την Στανταρ αλλα σε νοκ αουτ φαση και εμεις θα ειχαμε αποκλειστει απο την διαφορα τερμάτων.Καλα δεν τα λεω πρασινοι? Οσο για την Ρομα και την Στανταρ ειναι ενα τρανο παραδειγμα οτι οι Ελληνικές ομαδες δεν εχουν όραμα για την Ευρωπη.Βλεπεις η απωλεια των πρωταθληματων του χωριου Ελλαδας ειναι σημαντικότερη απο την ευρωπαικη καταξίωση.Γιατι να ασχοληθεις με την Στανταρ οταν την κυριακη εχεις εναν σημαντικό αγωνα στην Τουμπα για την κατακτηση του ελληνικού πρωταθλήματος, του πρωταθληματος του χωριού
Dropsreef Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δεν απαντήσατε πως αποκλείσατε τη Ρόμα και σας έκανε γιογιο η Στανταρ που είχε αποκλειστεί απ τον Ολυμπιακό.. Να μαντεψω απαντηση? Αν δεν ηταν σε ομιλους τα παιχνιδια με την Στανταρ αλλα σε νοκ αουτ φαση και εμεις θα ειχαμε αποκλειστει απο την διαφορα τερμάτων.Καλα δεν τα λεω πρασινοι? Οσο για την Ρομα και την Στανταρ ειναι ενα τρανο παραδειγμα οτι οι Ελληνικές ομαδες δεν εχουν όραμα για την Ευρωπη.Βλεπεις η απωλεια των πρωταθληματων του χωριου Ελλαδας ειναι σημαντικότερη απο την ευρωπαικη καταξίωση.Γιατι να ασχοληθεις με την Στανταρ οταν την κυριακη εχεις εναν σημαντικό αγωνα στην Τουμπα για την κατακτηση του ελληνικού πρωταθλήματος, του πρωταθληματος του χωριού
juno12 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 έλα ρε παιδιά φτάνει πια. και οι δύο ομάδες είναι πολύ μεγάλες στην ελλάδα και περίπου στο ίδιο επίπεδο στην ευρώπη. μαλακίες είναι όλα τα υπόλοιπα. πείτε κανένα νέο για την ομάδα. έχουμε και φιλικό σήμερα.
ChocoBanana Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Θα παίξει μάλλον ο Ριέρα.. Και κάτι ακόμα, αν για αμυντικό χαφ πάρουμε τον Τζιόλη πάμε να πνιγούμε
juno12 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 δε με χαλάει.τόσοι άμπαλοι ξένοι έχουν περάσει. αυτός είναι έλληνας τουλάχιστον. τελικά το φιλικό δεν θα το δείξει στο sporttv;
Linus_21 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Koιτα να δεις πως εχει το πραγμα...Ειμαστε στο τοπικ του Ολυμπιακου σωστά?Και τι διαβαζουμε τις τελευταιες ημερες εδω?Οτι ο Ριερα ειναι ενας σαπιος και χειροτερος του Λετο,ο Μιραλας δεν αξιζει καν αναφορας καθως ηταν ο δωδεκατος παιχτης της Σεντ Ετιεν,οτι ο Ολυμπιακος ειναι αποδυναμωμενος συγκριτικα με περυσι,εχουμε δει πληρη αναλυση του φετινου ροστερ απο τους απεναντι οταν εμεις οι ιδιοι δεν εχουμε δει την ομαδα,οτι οτι ο Ολυμπιακος προσφερει απλοχερα το γελιο σε ολους τους υπολοιπους φιλαθλους-οπαδους,οτι προτιμαμε παιχτη τυπου Κοβασεβιτς και πεταγονται ατακες οτι ο Σισε ειναι καλυτερος με τα 29 του γκολ και πολλες άλλες ομορφιες..... Κατα εναν παραξενο λογο ο μοναδικος που κανει καζουρα και πειραγμα ειναι ο slimdata και ενα δικό σου ποστ που θυμιζε λιγο σεντονάκι με επιχειρήματα ομως.ολα τα υπολοιποι σχολια απλα προσπαθουν να απαξιωσουν.Οταν λοιπον ο μοναδικος σκοπος ειναι η απαξιωση τοτε έρχεται η στιγμή για την φραση" Πουλαω τρελα" Ειμαι Ολυμπιακος ειμαι στο τοπικ του Ολυμπιακου και εκφραζω την πεποιθηση μου οτι φετος θα ξαναπαρω το πρωταθλημα.Η αλλαγη της διοικησης δημιουργεί αισιοδοξια γιατι φαινεται πως γινονται σωστες κινησεις σε ΟΛΑ τα επιπεδα.Ειναι κακο?Δεν επιτρεπεται?Απαγορευεται? Να σου ξανα-υπενθυμίσω πάντως, ότι το θέμα που ξεπετάχτηκε από το πουθενά για το Λέτο vs Ριέρα δεν το ξεκινήσαμε εμείς. Το 95% των απαντήσεων ήταν σε λογικά επίπεδα, και μιλούσαν για μια καλή προσθήκη που μπορεί να κάνει τη διαφορά, μέχρι που άρχισαν οι συγκρίσεις του νεοαποκτηθέντα, πριν καν πατήσει το πόδι του στου Ρέντη, πριν καν δηλώσει ότι ήταν ολυμπιακός από κούνια, πριν καν μας τονίσει ο Π ότι πλέον ο Ριέρα είναι ενήμερος για τις λέξεις κότες, λαγός και πελάτης και πρόκειτε να αναλάβει δράση. Ορισμένες απαντήσεις που δόθηκαν σε ποστ που μιλούσαν για ευρωτελικούς ήταν αδύνατο να αποφευχθούν και δεν χρειάζονται πολλές εξηγήσεις σε αυτό νομίζω. Και όσο συνεχίζετε η κουβέντα τα όνειρα αυτά ακούγονται όλο και πιο αστεία αν αναλογιστούμε την καραμέλα απαξίωσης της ευρωπαικής πορείας, εωσότου (και εδώ φτάνουμε στην αγαπημένη λέξη πολλών) σηκώσει κάποιος κούπα. Είμαι Παναθηναικός, και εκφράζω στο τόπικ του ολυμπιακού προς απάντησή σου, την πεποίθησή μου, ότι η ομάδα μου δεν θα στο επιτρέψει. Η διατήρηση ενός βασικού κορμού, με την ταυχτόχρονη προσπάθεια, του βασικού της(?) αντιπάλου, απόκτησης αγωνιστικής ταυτότητας μου δημιουργεί αισιοδοξία. Αυτό δεν μπορείς να το δεχθείς? . Έχω περισσότερες κούπες. Μην επαναλαμβάνεσαι, γίνεσαι κουραστικός. .Δώσε χρόνο, το σκέφτονται.. Συγνώμη που τόλμησα να σηκωθώ από το γραφείο να κάνω μια δουλίτσα. Δεν θα επαναληφθεί. Εκτός και αν προσπάθηες πάλι να μας την πεις οπότε επέτρεψε μου απλά να χαμογελάσω.....
juno12 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 αεκ ή παο είσαι ρε linus για να καταλάβουμε. το 21 στο όνομα είναι άσχετο με την αεκ;
ChocoBanana Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Απάντα σ αυτά που σε ρωτάνε γιατί γίνεσαι πιο κουραστικός.. Κάνε τη δουλειά σου στο γραφείο δεν παίζει πρόβλημα
alexis333 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Ελα ρε ξεκολατε με τις κοντρες σας ... Δεν μπορούν τα παλικάρια... Ενα ωραιο αρθρο για το Ντιογκο και το Μαρεσκα .... Ο Μαρεσκα παιρνει 1.8 εκ για να δινει τη μπαλα διπλα στον συμπαιχτη του στα 2 μετρα .... Δλδ ελεος ... Δεν κανει τπτ αλλο ... Ακομα και φετος που εκανε προετοιμαια μετα απο ξεκουραση παλι @@ παιζει .... Τα κενα στην επιθεση και στο αμ χαφ ειναι τραγικα .... Ακομα και ο Ντουντου δε μαρεσει τοσο .... Ολοκληρο παιχνιδι με τη Μακαμπι ενα κοψιμο δεν πρεπει να εκανε .... Ας παρουν τον Κουμορτζι και εναν δυνατο αμ χαφ κοφτηρι και αν μεινουν λεφτα και για εναν επιθετικο εχει καλως .... Αλλιως δε τη βγαζουμε τη χρονια με τπτ ... Μα με τπτ... ΥΓ. Θα μπορεσει ποτε να μου εξηγησει καποιος τι παραπανω προσφερει ο Μαρεσκα απο τον Γ. Παπαδοπουλο .... Αντι να δωσουν τον Γιαννακη δανεικο δε δινουν τον Ιταλο καλυτερα ....
juno12 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 δίκιο έχεις για τον μαρεσκα παρόλο που είναι καλός παίκτης, μάλλον δεν πολυγουστάρει που έφυγε από ισπανία και πιο πολύ πιστεύω οτι βαριέται να παίξει.
d3monhunter Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Κοιτα να δεις στους περισσοτερους ολυμπιακους δεν αρεσει ο μαρεσκα αλλα σκεψου κατι παρα πουλ βασικο, δεν ειναι η θεση του να παζει αμυντικο χαφ και απλα να μαρκαρει γιατι αυτο τον βαζουν να κανει ο απο περυσι, θελω να πιστευω οτι εαν ο μαρεσκα παιξει σε ποιο δημιουργικο ρολο με λιγοτερο μαρκαρισματα και περρισοτερες εμπνευσεις θα ειναι αλλος παιχτης.Αλλα ουτε συζητηση οτι αξιζει 1.7 μυρια δλδ ελεος εκει μεσα κουτοχορτο τρωνε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.