Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το υφάκι τύπου είμαι ήρεμος για να νευριάσουν οι άλλοι τα σπάει, αλλά δε μ εκνευρίζει ποτέ. Καλώς σε βρήκα φίλε μου δεύτερε :-D

Και δεν έγραψα πουθενά άρρωστος οπαδός. Οπαδός σκέτο.

Πίστεψέ με, είμαι πολύ πιο ήρεμεος απ' όσο πιστεύεις. Δεν θέλω να νευριάσει κανένας, θέλω όμως να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους, όταν άρρωστοι οπαδοί ασχολούνται περισσότερο με την ομάδα μου, και όχι με τις αδυναμίες της δικιάς τους.

φίλε μου δεύτερε

Δεν είπα εγώ θα περάσουμε ωραία? Τώρα αυτό το μαργαριτάρι πως σου ξέφυγε? :cry:

όχι και 2ος ο αεκτζής.

πιο κάτω πιο κάτω:lol:.

5ος καλά είναι? Να το αφήσω?

Δημοσ.
Το υφάκι τύπου είμαι ήρεμος για να νευριάσουν οι άλλοι τα σπάει, αλλά δε μ εκνευρίζει ποτέ. Καλώς σε βρήκα φίλε μου δεύτερε :-D

Και δεν έγραψα πουθενά άρρωστος οπαδός. Οπαδός σκέτο.

Πίστεψέ με, είμαι πολύ πιο ήρεμεος απ' όσο πιστεύεις. Δεν θέλω να νευριάσει κανένας, θέλω όμως να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους, όταν άρρωστοι οπαδοί ασχολούνται περισσότερο με την ομάδα μου, και όχι με τις αδυναμίες της δικιάς τους.

φίλε μου δεύτερε

Δεν είπα εγώ θα περάσουμε ωραία? Τώρα αυτό το μαργαριτάρι πως σου ξέφυγε? :cry:

όχι και 2ος ο αεκτζής.

πιο κάτω πιο κάτω:lol:.

5ος καλά είναι? Να το αφήσω?

Δημοσ.
Θέλω μόνο να μού εξηγήσεις αυτό.

Πώς γίνεται να αποκλείει ο Παναθηναϊκός με δύο νίκες τη Ρόμα(Ούτε στα όνειρά σου δεν θα το δείς αυτό εσύ) και να χάνει με δυό ήττες από τον Ολυμπιακό?(Ειδικά αυτό τον Ολυμπιακό).

Μπάλα το λένε...

Δημοσ.

Πώς γίνεται να αποκλείει ο Παναθηναϊκός με δύο νίκες τη Ρόμα(Ούτε στα όνειρά σου δεν θα το δείς αυτό εσύ) και να χάνει με δυό ήττες από τον Ολυμπιακό?(Ειδικά αυτό τον Ολυμπιακό).

Μπάλα το λένε...

Δημοσ.

Πώς γίνεται να αποκλείει ο Παναθηναϊκός με δύο νίκες τη Ρόμα(Ούτε στα όνειρά σου δεν θα το δείς αυτό εσύ) και να χάνει με δυό ήττες από την Σταντάρ Λιέγης ?

Fixed.

Μπορεις να μας το εξηγησεις?

Όσο γιά τα κύπελα και τα πρωταθλήματα τού... χωριού Ελλάδα, κράτα τα να τα λες στην αλάνα στα παιδάκια έτσι όπως το κάναμε μικροί.

Θα κανω μια υποθετικη ερωτηση

Υποθεση:Απο φετος και για τα επομενα 20 χρονια ο Ολυμπιακος και ο Παναθηναικος θα συμμετεχουν στους ΟΜΙΛΟΥΣ του Champions league(τονιζω στους ομιλους και οχι σε προκριματικά).

Αν ισχυει η παραπανω υποθεση τα κυπελα και τα πρωταθληματα του χωριου Ελλαδα θα θελεις να τα παιρνεις η οχι?

P.s:να σου θυμισω οτι η ιδια η ομαδα σου απαξιωσε το Europa League για ενα ματς πρωταθληματος του χωριού....

Δημοσ.

Πώς γίνεται να αποκλείει ο Παναθηναϊκός με δύο νίκες τη Ρόμα(Ούτε στα όνειρά σου δεν θα το δείς αυτό εσύ) και να χάνει με δυό ήττες από την Σταντάρ Λιέγης ?

Fixed.

Μπορεις να μας το εξηγησεις?

Όσο γιά τα κύπελα και τα πρωταθλήματα τού... χωριού Ελλάδα, κράτα τα να τα λες στην αλάνα στα παιδάκια έτσι όπως το κάναμε μικροί.

Θα κανω μια υποθετικη ερωτηση

Υποθεση:Απο φετος και για τα επομενα 20 χρονια ο Ολυμπιακος και ο Παναθηναικος θα συμμετεχουν στους ΟΜΙΛΟΥΣ του Champions league(τονιζω στους ομιλους και οχι σε προκριματικά).

Αν ισχυει η παραπανω υποθεση τα κυπελα και τα πρωταθληματα του χωριου Ελλαδα θα θελεις να τα παιρνεις η οχι?

P.s:να σου θυμισω οτι η ιδια η ομαδα σου απαξιωσε το Europa League για ενα ματς πρωταθληματος του χωριού....

Δημοσ.
θέλω όμως να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους, όταν άρρωστοι οπαδοί ασχολούνται περισσότερο με την ομάδα μου, και όχι με τις αδυναμίες της δικιάς τους.

Ποιας ομαδας ειναι το τοπικ?:rolleyes:

Δημοσ.
θέλω όμως να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους, όταν άρρωστοι οπαδοί ασχολούνται περισσότερο με την ομάδα μου, και όχι με τις αδυναμίες της δικιάς τους.

Δημοσ.

Έλα μου ντε. Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ ώρες ώρες με αυτά που διαβάζω :rolleyes:

όχι και 5ος ρε το παράκανες.

3ος θα έλεγα.

Καλή προσπάθεια.

Δημοσ.

όχι και 5ος ρε το παράκανες.

3ος θα έλεγα.

Καλή προσπάθεια.

Δημοσ.

Koιτα να δεις πως εχει το πραγμα...

Ειμαστε στο τοπικ του Ολυμπιακου σωστά?Και τι διαβαζουμε τις τελευταιες ημερες εδω?Οτι ο Ριερα ειναι ενας σαπιος και χειροτερος του Λετο,ο Μιραλας δεν αξιζει καν αναφορας καθως ηταν ο δωδεκατος παιχτης της Σεντ Ετιεν,οτι ο Ολυμπιακος ειναι αποδυναμωμενος συγκριτικα με περυσι,εχουμε δει πληρη αναλυση του φετινου ροστερ απο τους απεναντι οταν εμεις οι ιδιοι δεν εχουμε δει την ομαδα,οτι οτι ο Ολυμπιακος προσφερει απλοχερα το γελιο σε ολους τους υπολοιπους φιλαθλους-οπαδους,οτι προτιμαμε παιχτη τυπου Κοβασεβιτς και πεταγονται ατακες οτι ο Σισε ειναι καλυτερος με τα 29 του γκολ και πολλες άλλες ομορφιες.....

Κατα εναν παραξενο λογο ο μοναδικος που κανει καζουρα και πειραγμα ειναι ο slimdata και ενα δικό σου ποστ που θυμιζε λιγο σεντονάκι με επιχειρήματα ομως.ολα τα υπολοιποι σχολια απλα προσπαθουν να απαξιωσουν.Οταν λοιπον ο μοναδικος σκοπος ειναι η απαξιωση τοτε έρχεται η στιγμή για την φραση" Πουλαω τρελα"

Ειμαι Ολυμπιακος ειμαι στο τοπικ του Ολυμπιακου και εκφραζω την πεποιθηση μου οτι φετος θα ξαναπαρω το πρωταθλημα.Η αλλαγη της διοικησης δημιουργεί αισιοδοξια γιατι φαινεται πως γινονται σωστες κινησεις σε ΟΛΑ τα επιπεδα.Ειναι κακο?Δεν επιτρεπεται?Απαγορευεται?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...