nikos21aek Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Ναι αλλά τα χρειάστηκες μόλις είδες το το πρωτοσέλιδο μην πείς ψέματα!
KWSN_Men Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Το γράφει η Γάτα; Ε τότε πρέπει να είναι αλήθεια...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Αν είναι δυνατόν, στην ποδιά του Λέτο να σφάζονται παλικάρια! Ναι, το έχω ξαναπεί, αλλά δεν μπορώ να το χωνέψω!
KWSN_Men Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Και το είχα πάντα απορία αν υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν αυτά που γράφει η Γάτα. Λύθηκε προφανώς.
nikos21aek Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Εγώ απορώ γιατί τα γράφουν όλα αυτά κάθε μέρα στην Γάτα..Αυτοί έχουν κάνει τη Μ@#κία επάγγελμα.. Και αν από οσα γράφουν βγεί μισό...Έρχεται προτοσέλιδο την επόμενη μέρα.. ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ..ΘΗΡΙΟ ΑΠΟ ΚΑΜΠΙΟΝΑΤΟ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ(επειδή έπεξε ένα χρόνο καμπιονάτο κόλλησε..)
alexzzz Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Το γράφει η Γάτα; Ε τότε πρέπει να είναι αλήθεια... άσε ρε Μενέαλε... άσε που όποτε βγαίνει κάτι αρνητικό για τον βάζελο σε εφημερίδες και σε site είναι μαλακίες και ευκολόπιστοι οι γαύροι... έτσι και με την gazzetta τόσους μήνες και προχτές έγινε bbc... αποφασίστε Αν είναι δυνατόν, στην ποδιά του Λέτο να σφάζονται παλικάρια! Ναι, το έχω ξαναπεί, αλλά δεν μπορώ να το χωνέψω! την ίδια απορία έχω και εγώ...
KWSN_Men Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 άσε ρε Μενέαλε... άσε που όποτε βγαίνει κάτι αρνητικό για τον βάζελο σε εφημερίδες και σε site είναι μαλακίες και ευκολόπιστοι οι γαύροι... έτσι και με την gazzetta τόσους μήνες και προχτές έγινε bbc... αποφασίστε Βες μου ένα πρωτοσέλιδο λοιπόν της Γάτας που έχει βγει αληθινο και θα σε αφήσω. Αλήθεια, τον εκδότη της τον γνωρίζεις; Συνέχισε να μιλάς για Τεν Τεν εσύ τώρα, αντικειμενικά και δυσκολόπιστα πάντα...
alexzzz Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Το κόλλημα που έχετε οι βάζελοι με τα μμε και που παντού βλέπετε φαντάσματα να το κοιτάξετε αδερφέ... ότι γελάνε όλοι με την πάρτη σας δεν έχετε καταλάβει ακόμα. Ειδικά μερικοί εδώ μέσα έχετε μάθει όλο το γενεαλογικό δέντρο του κάθε δημοσιογράφου για να πείτε την βλακεία σας και να την στηρίξετε.
KWSN_Men Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Το κόλλημα που έχετε οι βάζελοι με τα μμε και που παντού βλέπετε φαντάσματα να το κοιτάξετε αδερφέ... ότι γελάνε όλοι με την πάρτη σας δεν έχετε καταλάβει ακόμα. Ειδικά μερικοί εδώ μέσα έχετε μάθει όλο το γενεαλογικό δέντρο του κάθε δημοσιογράφου για να πείτε την βλακεία σας και να την στηρίξετε. Καταρχήν ξεκόλλα λίγο και μίλα πιο όμορφα, όπως σου μιλάω. Από εκεί και πέρα, τα πρωτοσέλιδα της Γάτας συγκεκριμένα, δε δείχνουν ότι πρόκειται για αντικειμενική εφημερίδα. Το γεγονός ότι τη βγάζει ο εκδότης του Πρωταθλητή, κάτι θα έπρεπε να λέει σε κάθε νοήμονα άνθρωπο.
nikos21aek Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 που όποτε βγαίνει κάτι αρνητικό για τον βάζελο σε εφημερίδες και σε site είναι μαλακίες και ευκολόπιστοι οι γαύροι... Χάνεις το δίκαιο σου alex...Το αντίθετο γίνεται εδώ...Θετικό για τον Παναθηναικό έχουν οι εφημερίδες..(σ.σ. ΓΑΤΑ)
alexzzz Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Ρε Μενέλαε... για τις οπαδικές εφημερίδες τα έχουμε πει 1 μύριο φορές και έχουμε την ίδια άποψη, είτε είναι πράσινη, είτε κόκκινη, είτε κίτρινη είτε μπλε... Αλλά δεν μπορεί σε κάθε αρνητικό ή τελοσπάντων με κάτι κακό για τον βάζελο να φταίει η αξιοπιστία του εκάστοτε αρθρογράφου/ εκδότη... Και μάλιστα τα ίδια μέσα σε άλλο χρονικό διάστημα να είναι αξιόπιστα (δεν μιλάω για την συγκεκριμένη αλλά για την gazzetta). ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:06 ---------- Χάνεις το δίκαιο σου alex...Το αντίθετο γίνεται εδώ...Θετικό για τον Παναθηναικό έχουν οι εφημερίδες..(σ.σ. ΓΑΤΑ) δεν είναι θετικό το να πάρει τον Λέτο...
KWSN_Men Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Ρε Μενέλαε... για τις οπαδικές εφημερίδες τα έχουμε πει 1 μύριο φορές και έχουμε την ίδια άποψη, είτε είναι πράσινη, είτε κόκκινη, είτε κίτρινη είτε μπλε... Αλλά δεν μπορεί σε κάθε αρνητικό ή τελοσπάντων με κάτι κακό για τον βάζελο να φταίει η αξιοπιστία του εκάστοτε αρθρογράφου/ εκδότη... Και μάλιστα τα ίδια μέσα σε άλλο χρονικό διάστημα να είναι αξιόπιστα (δεν μιλάω για την συγκεκριμένη αλλά για την gazzetta). Ρε άνθρωπε για τη Γάτα δε μιλάω εγώ τόση ώρα; Τι gazzetta μου τσαμπουνάς εσύ τώρα; Ή δε μιλάω σωστά τα ελληνικά ή κάτι άλλο παίζει... Και στην τελική, εφόσον θέλεις να το ακούσεις, ΝΑΙ τα ΜΜΕ είναι Ολυμπιακοκρατούμενα. Δεν το βλέπεις; Οφθαλμίατρο και γρήγορα.
alexzzz Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Και εγώ σου μίλησα για την μανία καταδίωξης που έχετε από ΟΛΕΣ τις εφημερίδες και site... εσύ ΔΕΝ το καταλαβαίνεις; Έτσι και με την γάτα σήμερα, έτσι και με την gazzetta προχτές... Και με την τελευταία σου πρόταση αποδεικνύεται περίτρανα αυτό που τόση ώρα λέω...
KWSN_Men Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Και εγώ σου μίλησα για την μανία καταδίωξης που έχετε από ΟΛΕΣ τις εφημερίδες και site... εσύ ΔΕΝ το καταλαβαίνεις; Έτσι και με την γάτα σήμερα, έτσι και με την gazzetta προχτές... Και με την τελευταία σου πρόταση αποδεικνύεται περίτρανα αυτό που τόση ώρα λέω... Η Γάτα ΠΑΝΤΑ τα ίδια γράφει. Δεν άλλαξε κάτι τώρα. Από εκεί και πέρα, όταν ο μεγαλύτερος "αντικειμενικός" σταθμός και η μεγαλύτερη "αντικειμενική" εφημερίδα ανήκουν στον Χελάκη και τον Χριστόγλου, όταν οι πιο προβεβλέμένοι "αντικειμενικοί" είναι ο Καρπετόπουλος και ο Πανούτσος, για ποια μανία καταδίωξης μιλάμε; Ξέρω ξέρω, είναι όλα στο μυαλό μας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.