Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε Midi γιατι το κουραζεις το θεμα.

την εχεις πιο μεγαλη( την πορεια) στην ευρωπη είσαι ο καλυτεροτερος εμεις οι απλοι και ταπεινοι φιλαθλοι υποστηριζουμε την τανα της Ευρώπης που προκαλει αφθονο γελιο και στην Ελλαδα τα 12 στα 14 δεν λενε τιποτα γιατι αλλα ηταν καλπικα και αλλα σου τα εκλεψαν...

Πιστευω οτι σε καλυψα και για εντος συνορων αλλα και για εκτος.....

Ευχαριστημένος?Ελπιζω πως ναι δεν μπορω να κανω κατι αλλο

Τουλαχιστον θα μου επιτρεψεις να εχω την ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ για την ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ στο τοπικ που αφορα την ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ?

Οσο για την δεκαδα που παρεθεσα δεν ειναι δικο μου παραληρημα αλλα δικό σας και προσπαθεια εκμηδενισης των παντων

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μόνο το ολυμπικό section.δεν έχω καμιά δουλειά να γράφω στων άλλων.

Να υποθέσω ότι είσαι συνδρομητής της εφημερίδας ΓΑΥΡΟΣ?

Εσύ δεν αγαπάς τον αθλητισμό σίγουρα. Μόνο την ομάδα σου κι ας κλέβει τα πρωταθλήματα. Κάπως έτσι σκέφτονταν κάτι πρόεδροι και διέλυσαν το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ξέρεις ο μόνος τρόπος γιά να συζητήσεις χωρίς να φας ξύλο( ή να δώσεις ξύλο) αφού είσαι τόσο φανατικός, είναι μέσα από τα αθλητικά φόρα.

Δημοσ.
μόνο το ολυμπικό section.δεν έχω καμιά δουλειά να γράφω στων άλλων.

Εσύ δεν αγαπάς τον αθλητισμό σίγουρα. Μόνο την ομάδα σου κι ας κλέβει τα πρωταθλήματα. Κάπως έτσι σκέφτονταν κάτι πρόεδροι και διέλυσαν το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ξέρεις ο μόνος τρόπος γιά να συζητήσεις χωρίς να φας ξύλο( ή να δώσεις ξύλο) αφού είσαι τόσο φανατικός, είναι μέσα από τα αθλητικά φόρα.

Δημοσ.

Εσύ δεν αγαπάς τον αθλητισμό σίγουρα.

ναι ρε Geovard εννοειται...Η αγαπη για τον αθλητισμο ξεχειλίζει τις τελευταιες ημερες σε αυτο το τοπικ....

Δημοσ.

Εσύ δεν αγαπάς τον αθλητισμό σίγουρα.

ναι ρε Geovard εννοειται...Η αγαπη για τον αθλητισμο ξεχειλίζει τις τελευταιες ημερες σε αυτο το τοπικ....

Δημοσ.

ναι πραγματικά με ψυχολόγησες τώρα.

είμαι δεύτερος ξάδερφος του τσουκαλά και πάω γήπεδο μόνο για να γίνει κανα καλό πέσιμο στα ματ.

κάτι πρόεδροι που έβγαζαν πιστόλια στο γήπεδο το αναδιαμόρφωσαν το ποδόσφαιρο όμως ε;

Δημοσ.

ναι πραγματικά με ψυχολόγησες τώρα.

είμαι δεύτερος ξάδερφος του τσουκαλά και πάω γήπεδο μόνο για να γίνει κανα καλό πέσιμο στα ματ.

κάτι πρόεδροι που έβγαζαν πιστόλια στο γήπεδο το αναδιαμόρφωσαν το ποδόσφαιρο όμως ε;

Δημοσ.

Καμια μεταγραφη θα κανουμε? Η να αποστειλουμε βιογραφικα στην Καε απο δω μεσα, και να προσφερθουμε να καλυψουμε εμεις τις τρυπες στο ροστερ? Εγω παντως σας το λεω απο τωρα, για 2αρι με προοριζω..

edit:http://www.redplanet.gr/html/ent/742/ent.272742.asp :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Καμια μεταγραφη θα κανουμε? Η να αποστειλουμε βιογραφικα στην Καε απο δω μεσα, και να προσφερθουμε να καλυψουμε εμεις τις τρυπες στο ροστερ? Εγω παντως σας το λεω απο τωρα, για 2αρι με προοριζω..

edit:http://www.redplanet.gr/html/ent/742/ent.272742.asp :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Σε όλες τις χώρες που παίζεται ποδόσφαιρο μεγαλύτερη ομάδα είναι αυτή με τους περισσότερους τίτλους. Εδώ λόγω Παναθηναικών και μόνο υπάρχει κάποιο άλλο κριτήριο? Ε δεύτεροι?

Δημοσ.

Σε όλες τις χώρες που παίζεται ποδόσφαιρο μεγαλύτερη ομάδα είναι αυτή με τους περισσότερους τίτλους. Εδώ λόγω Παναθηναικών και μόνο υπάρχει κάποιο άλλο κριτήριο? Ε δεύτεροι?

Δημοσ.

Τι είναι η ρεάλ χωρίς τη μπάρτσα?

Τι είναι η μίλαν χωρίς τη γιουβέντους?

Τι είναι η μπόκα χωρίς τη ρίβερ?

Ότι είναι ο Παναθηναικός χωρίς τον Ολυμπιακό και τουμπαλιν...

Μπορείς να μου βρεις χίλιους λόγους που ο ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Κι εγώ μπορώ να σου απαντήσω με 1000+1 για τη δική μου ομάδα. Και έχω και δίκιο :P

Αν συμφωνούσαμε θα ήμασταν όλοι πράσινοι. Οπότε το να προσπαθεί να πείσει ο ένας τον άλλο δεν έχει και πολύ νόημα...

edit: εγώ πως πρέπει να κλείσω το ποστ? "ε, πέμπτε?" μην είσαι ερειστικός

Δημοσ.

Τι είναι η ρεάλ χωρίς τη μπάρτσα?

Τι είναι η μίλαν χωρίς τη γιουβέντους?

Τι είναι η μπόκα χωρίς τη ρίβερ?

Ότι είναι ο Παναθηναικός χωρίς τον Ολυμπιακό και τουμπαλιν...

Μπορείς να μου βρεις χίλιους λόγους που ο ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Κι εγώ μπορώ να σου απαντήσω με 1000+1 για τη δική μου ομάδα. Και έχω και δίκιο :P

Αν συμφωνούσαμε θα ήμασταν όλοι πράσινοι. Οπότε το να προσπαθεί να πείσει ο ένας τον άλλο δεν έχει και πολύ νόημα...

edit: εγώ πως πρέπει να κλείσω το ποστ? "ε, πέμπτε?" μην είσαι ερειστικός

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...