Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δει κάποιος τις μεταγραφικές κινήσεις που κάνει ο ΠΑΟΚ, θα καταλάβει ότι ενισχύεται εντυπωσιακά και όπως φάνηκε και φέτος, έχει τα φόντα να χτυπήσει δεύτερη θέση και υπό προϋποθέσεις και πρώτη.

Τις πληρεί πλέον τις προυποθέσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τις πληρεί πλέον τις προυποθέσεις

Δεν διαφωνώ, αλλά νομίζω ότι θα είχε περισσότερη τύχη αυτή η κίνηση πριν 2 χρόνια π.χ.

Με τον Πιλάβιο στο τιμόνι, δύσκολα μπορεί να επηρεάσει καταστάσεις ο Γκαγκάτσης, ενώ έχει και μία δικαστική περιπέτεια στην πλάτη του η οποία νομίζω ότι εκκρεμεί ακόμα και δύσκολα θα περάσει τα δικά του.

Είναι, τρόπω τινά, ευνουχισμένος όσον αφορά το θέμα του παρασκηνίου...

Δημοσ.
Βασικά το ανησυχητικό για τον ΠΑΟ δεν θα έπρεπε να είναι το ποιους παίρνει ο Ολυμπιακός, αλλά το ποιους παίρνει ο ΠΑΟΚ.

Μα εσυ δεν υποστηριζες τοσο θερμα τις προαλλες οτι ο Παοκ ειναι παραρτημα του Παναθηναικου; πως λες τωρα οτι ο Παο θα πρεπε να ανησυχει για τις μεταγραφες του;

Δημοσ.
Μα εσυ δεν υποστηριζες τοσο θερμα τις προαλλες οτι ο Παοκ ειναι παραρτημα του Παναθηναικου; πως λες τωρα οτι ο Παο θα πρεπε να ανησυχει για τις μεταγραφες του;

Ξέρεις, ο ΠΑΟΚ δεν είναι ΟΦΗ. Το συμβόλαιο υποτέλειας έχει ημερομηνία λήξης και η χορηγία ήταν για ένα χρόνο. Όσο δηλαδή χρειαζόταν ο ΠΑΟΚ για να ορθοποδήσει.

Το ότι σας έπιασαν Κώτσους, όπως τελικά φάνηκε, δεν αναιρεί την ειδική μεταξύ σας σχέση φέτος.

Δημοσ.

α δηλαδη αγορασαμε το παραρτημα για ενα χρονο και τωρα μας απειλει για την 1η θεση. ωραια. βεβαια προχτες ελεγες οτι εγω ΕΧΩ παοκ και οφη να μου ανοιγουν τα ποδια, τωρα το γυρισες στο ΕΙΧΑ.

κολωτουμπες ftw

Δημοσ.

http://www.sport24.gr/html/ent/935/ent.298935.asp

Η μεγαλυτερη τυχη του σοκρατες, ειναι η διοικηση του παο..

Ποσο ανυπαρκτος μπορει να ειναι κανεις θεε μου.. Την λεξη σκαουτινγκ την εχουν ακουστα?? Η απλα παιρνουν πρωταθλητη/φως, βλεπουν ποιους παικτες γραφουν και μετα προσπαθουν να τους κανουν μεταγραφη, για να κερδισουν τον "επικοινωνιακο" αγωνα αλλα να παρουν εναν παικτη που τους ειναι αχρηστος..

Αυτα βλεπουν στον παοκ, και δικαιολογημενα, πιστευουν οτι μπορουν να παλεψουν για το τσαμπιονς....

Δημοσ.
α δηλαδη αγορασαμε το παραρτημα για ενα χρονο και τωρα μας απειλει για την 1η θεση. ωραια. βεβαια προχτες ελεγες οτι εγω ΕΧΩ παοκ και οφη να μου ανοιγουν τα ποδια, τωρα το γυρισες στο ΕΙΧΑ.

κολωτουμπες ftw

Εκεί στα Λονδίνα έχετε ξεχάσει να διαβάζετε ελληνικά? Φυσικά και έχεις ΠΑΟΚ και ΟΦΗ. Ξέρεις, ακόμα ουσιαστικά δεν έχει ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδος, οπότε μιλάμε γι' αυτή η οποία τελείωσε πρό ενός μηνός περίπου. Συνεπώς η φράση "έχεις" σημαίνει ότι αναφερόμαστε στην περίοδο 2008-2009.

Εξάλλου και ο ΟΦΗ θα είναι Β Εθνική από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Δεν κάνω εγώ κωλοτούμπες, το μυαλό σου κάνει. :rolleyes:

Δημοσ.

Ο Γιάννης Μπουρούσης είπε το "ΝΑΙ" στην νέα βελτιωμένη πρόταση που έκαναν ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος και θα συνεχίσουν μαζί και τα επόμενα χρόνια. http://www.sport24.gr/html/ent/076/ent.299076.asp

Εκλεισε και ο Μπουρουσαρος! Παμε για αλλα τωρα μηπως και γινει η ανατροπη του χρονου!

Δημοσ.
Ο Γιάννης Μπουρούσης είπε το "ΝΑΙ" στην νέα βελτιωμένη πρόταση που έκαναν ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος και θα συνεχίσουν μαζί και τα επόμενα χρόνια. http://www.sport24.gr/html/ent/076/ent.299076.asp

Εκλεισε και ο Μπουρουσαρος! Παμε για αλλα τωρα μηπως και γινει η ανατροπη του χρονου!

To παλικαρι αρχισε απο πολυ χαμηλα και φετος ηταν ο καλυτερος σεντερ της Ευρωλιγκα. Φυσικα και ηταν επιβεβλημενο να μεινει, φυσικα και αξιζει τα λεφτα του.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:48 ----------

Ρανιέρι: «Δεν θα έδινα ποτέ τον Μέλμπεργκ»!

Είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να πάρει τον Όλοφ Μέλμπεργκ στη Γιουβέντους και να «σπάσει» την… εμμονή των ιταλικών ομάδων να προτιμούν γηγενείς αμυντικούς. Ο πρώην τεχνικός της «Γηραιάς Κυρίας», Κλαούντιο Ρανιέρι, έπλεξε το εγκώμιο του νεοαποκτηθέντα αμυντικού του Ολυμπιακού και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στην «SportDay»: «Αν ήμουν ακόμα στη Γιουβέντους δεν θα τον έδινα ποτέ»!

«Ο Μέλμπεργκ είναι μεγάλος αμυντικός, ένας εξπέρ στη θέση του. Ο Ολυμπιακός επενδύει σωστά με την απόκτησή του. Είναι αφεντικό στην άμυνα, κυριαρχεί στην περιοχή του. Παίζει το ίδιο άνετα είτε ως σέντερ μπακ, είτε στη δεξιά πλευρά. Πολύ καλός με τη μπάλα στα πόδια και με το κεφάλι», τόνισε αρχικά ο Ιταλός προπονητής και συνέχισε αναφερόμενος στην επιλογή της Γιουβέντους να τον παραχωρήσει:

«Ειλικρινά δεν το γνωρίζω. Ίσως γιατί αποκτήθηκε ο Καναβάρο, ίσως γιατί στη Γιούβε θέλουν να προωθήσουν κάποιους νεότερους παίκτες. Μπορεί να το κάνουν για να εξοικονομήσουν κάποια χρήματα. Εγώ, πάντως, σίγουρα δεν θα τον έδινα ποτέ αν ήμουν ακόμη στη Γιουβέντους»!

http://www.sport-fm.gr/article/181728

Δημοσ.

Ένα ωραίο άρθρο, αξίζει να το διαβάσετε:

Τις καλύτερες μεταγραφές τις κάνει όταν «δεν έχει λεφτά»!

Το μεγάλο λάθος όλων, ημέτερων και υμέτερων, είναι ότι υποτίμησαν τον Ολυμπιακό. Δεν έχει, λέει, λεφτά ο Ολυμπιακός και πως θα κάνει μεταγραφές και θα περιμένει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και τους Αγγελόπουλους κλπ, κλπ.

http://www.sport-fm.gr/article/181774

Δημοσ.

Σημερα εγινε το τρίτο παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7 . μιλησε ο προεδρος για αρκετα θεματα και δηλωσε πως θα γινουν 3-4 μεταγραφες ακομα στο ποδοσφαιρικο τμημα.

"Δεν σκέφτομαι να αποχωρήσω". Με αυτά τα λόγια, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Συνεδρίου της Θύρας 7, ο Σωκράτης Κόκκαλης έβαλε τέλος στα σενάρια αποχώρησής του. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού υπογράμμισε ότι θα συνεχιστούν οι μεταγραφές και άφησε ανοιχτό ενδεχόμενο μετακόμισης στο ΟΑΚΑ στα ευρωπαϊκά ματς

http://www.sport-fm.gr/article/181790

Δημοσ.

Μία ημέρα μετά τη διαρροή της πληροφορίας πως ο Ιγκόρ Ρακόσεβιτς έκλεισε στην Εφές Πίλσεν, ήρθε η ανακοίνωση της συμφωνίας.

Ο Σέρβος σούτινγκ γκαρντ, πρώτος σκόρερ στην Ευρωλίγκα και μέλος της καλύτερης πεντάδας, υπέγραψε το συμβόλαιο του και εντάχθηκε στο δυναμικό των πρωταθλητών Τουρκίας, οι οποίοι επιχειρούν ένα δυναμικό μπάσιμο στο μεταγραφικό παζάρι.

Δεν είναι τυχαίο πως απέκτησαν έναν παίκτη με... φαρμακερό σουτ και ηγετικά προσόντα, αφού σε όλες τις ευρωπαϊκές ομάδες που ως τώρα αγωνίστηκε (Ερυθρός Αστέρας, Μπουντούτσνοστ, Βαλένθια, Ρεάλ, Τάου) κατέκτησε τουλάχιστον έναν τίτλο. Από τη Βιτόρια ο Ρακόσεβιτς έφυγε ως ελεύθερος, αφού εκτός του ότι θα επιχειρηθεί ανανέωση του ρόστερ ήταν αδύνατο να καλυφθούν οι οικονομικές απαιτήσεις του.

http://www.contra.gr/Basketball/Turkey/242664.html

Για μενα θα επρεπε να ηταν ο νουμερο 1 στοχος για τη θεση του Γκριρ και θα επρεπε να αποκτηθει ακομα ενας σκορερ κοινοτικος, μικροτερης εμβελειας και ασσοδυο (π.χ. Χολντεν), ωστε να παμε σε 4-5αρι αμερικανο.

Τι να πω. Ποιον θα φερουν στη θεση του Γκριρ? Ακομα εναν Αμερικανο, που μεχρι να παρει χαμπαρι το πως παιζεται το παιχνιδι, θα χασει τη μιση χρονια?

Αλλα να μου πεις, ξανα στο ιδιο εργο θεατες..φετος με τον ρακοσεβιτς, περυσι με τον Αντερσεν..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...