Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

MiDi_MiLiZ ξέρω από τώρα πως μπλέκουμε σε μια συζήτηση χωρίς καμία ελπίδα να συμφωνήσουμε, θες όμως να μου πεις τι ακριβώς έχεις να επιδείξεις εσύ στην Ευρώπη? Ο Παναθηναικός είναι ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό (έστω και λίγο σπάνια τα τελευταία 15 χρόνια που εγώ παρακολουθώ μπάλα), είσαι πρώτος μεταξύ αθλητών (ομάδων εφόσον μιλάμε για ποδόσφαιρο) στην Ευρώπη? Είμαι ο πρώτος που θεωρώ τον μπασκετικό Παναθηναικό τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, αλλά ειλικρινά θα ντρεπόμουν να μιλήσω για ποδόσφαιρο..

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά ο ο Ολυμπιακός θέλει επιθετικό γκολτζη οποσδηποτε γιαιτι αν μείνουμε με αυτούς τους 3 σκούρα τα πράγματα

Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app

Δημοσ.

Απ' ότι βλέπω έχει πέσει γραμμή στους αρδ να σκάψουν τον λάκκο του Λίνεν.

Ακόμα Ιούλιος είναι και θα αρχίσει προπονητολογία. Παλιός καλός οσφπ.

Δημοσ.
Απ' ότι βλέπω έχει πέσει γραμμή στους αρδ να σκάψουν τον λάκκο του Λίνεν.

Ακόμα Ιούλιος είναι και θα αρχίσει προπονητολογία. Παλιός καλός οσφπ.

Οντως ρε γαμωτο ...

Μλκια....:-(

Χωρις ετοιμους τους νεους παιχτες στα μεσα του καλοκαιριου και περιμενουν η ομαδα να ειναι και ετοιμη ..

ΥΓ. Καλα αυτο που εκανε ο Λινεν με τον Ντιογκο ηταν για γελια παντως ....

Δημοσ.
Τι έκανε με τον Diogo Alexis?

Τον εβαλε εκει που προσπαθησε να τον βαλει και ο Ζικο ...

Πισω απο τον επιθετικο ...

Τραγικο ...

Δημοσ.

Κατ αρχήν θα έπρεπε να μας προβληματίζει το ότι τον έβαλε και όχι σε ποια θέση τον έβαλε. Απλά όπως και πέρσυ αρνούνται να δεχθούν ν αφήσουν στον πάγκο έναν παίκτη που κόστισε τόσα φράγκα. Τώρα όσον αφορά τη θέση του ειλικρινά δεν ξέρω αν είναι για να παίζει δεκάρι ή φορ.. Αν είναι για να παίζει δεκάρι και εφ όσον ο Ιμπαγάσα δεν έβγαζε ολόκληρο παιχνίδι υπάρχει ο Όσκαρ ο οποίος έχει την κάθετη που χρειαζόταν χθες πολύ περισσότερο απ τον Ντιογο και επίσης μαρκάρει περισσότερο. Αν είναι για να παίζει φορ ας τον βάλει φορ αφού δεχθεί να χει στον πάγκο τον Μήτρογλου και τον Άγγλο, οι οποίοι πέρσυ κάναν και οι δυο πολύ καλύτερη χρονιά απ τον Ντιόγο.. Ακατανόητη για μένα λοιπόν η επιλογή του Λινεν.

Δημοσ.

Kαλα ηρεμηστε προπονητες.

Δεν ξερετε αν αλλος επιθετικογενης παιχτης ηταν σε καλη κατασταση, εστω φυσικη για να αγωνιστει. Αν οι αλλοι ηταν χωμα και δε βγαζανε ημιχρονο, ποιον να εβαζε? Λεω εγω τωρα.

Και εποσης δεν ξερετε τι εικονα εχει δειξει στις προπονησεις, τα φιλικα και την Μπεσα, ο Ντιογκο και ο καθε Ντιογκο. Αν παιζει καλυτερα απο καθε αλλον, τι να παω να πω εγω στον Λινεν?

ΥΓ. Ο Ιμπαγασα δεν βγαζει 90λεπτο ουτε οταν ειναι στις καλες του. Για να σας δωσω να καταλαβετε, περυσι ειχε 40 συμμετοχες, εκ των οποιων αν δεν απατωμαι καμια 10ρια ηταν 90λεπτα.

Και αυτη η περιοδος δεν ειναι για να ρισκαρεις ξεκινωντας με τετοιους παικτες, γιατι πες οτι χτυπανε 2 τραβηγματα-αναγκαστικες αλλαγες. Μενει αυτοματως χωρις αλλαγη, γιατι η 3η του αλλαγη θα πρεπει ναναι ο Ιμπαγασα και οχι καποια επιλογη τακτικης πχ

Δημοσ.
Καλα αυτο που εκανε ο Λινεν με τον Ντιογκο ηταν για γελια παντως ....

Τον εβαλε εκει που προσπαθησε να τον βαλει και ο Ζικο ...

Πισω απο τον επιθετικο ...

Τραγικο ...

Πιστεύεις ότι υπάρχει θέση στο ποδόσφαιρο που θα προσπαθήσει ο οποιοσδήποτε προπονητής να βάλει τον Ντιογκο και δεν θα είαι τραγικό??

Δημοσ.

MiDi_MiLiZ κατ αρχήν μην ξεκινάς να γράψεις κάτι με ερριστικές φράσεις πρωί πρωί (τύπου "καλά ηρεμήστε όλοι προπονητές").

Αν ξέρεις να διαβάσεις τώρα, είπα ήδη ότι ο Ιμπαγάσα δεν έβγαζε 90λεπτο και ότι υπάρχει ο Όσκαρ ο οποίος είναι σε μια χαρά κατάσταση και το δειξε και στα παιχνίδια με τους Αλβανούς.

Επίσης δεν μου απάντησες για τις διακρίσεις σου στην Ευρώπη.

---------- Προσθήκη στις 09:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:41 ----------

Πιστεύεις ότι υπάρχει θέση στο ποδόσφαιρο που θα προσπαθήσει ο οποιοσδήποτε προπονητής να βάλει τον Ντιογκο και δεν θα είαι τραγικό??

Το αυτό.. :X

Δημοσ.
MiDi_MiLiZ κατ αρχήν μην ξεκινάς να γράψεις κάτι με ερριστικές φράσεις πρωί πρωί (τύπου "καλά ηρεμήστε όλοι προπονητές").

Αν ξέρεις να διαβάσεις τώρα, είπα ήδη ότι ο Ιμπαγάσα δεν έβγαζε 90λεπτο και ότι υπάρχει ο Όσκαρ ο οποίος είναι σε μια χαρά κατάσταση και το δειξε και στα παιχνίδια με τους Αλβανούς.

Ναι γιατι βλεπω λετε για τον Ντιογκο, αλλα ας πουμε δεν λετε για τον Μαρεσκα η τον κηπουρο. Και γενικα με τη λογικη που λετε οτι δεν επρεπε να βαλει Ντιογκο μεσα, δε θα πρεπε να βαλει κανεναν εκτος απτον Μελμπεργκ τον Αβρααμ και τις καινουριες μεταγραφες. Γιατι ολοι οι υπολοιποι ηταν ανυπαρκτοι περυσι.

Σαφως ειναι ο ορισμος της προπονητικης του καναπε να την πεφτετε στον Λινεν απτο πρωτο ματς, ειδικα σε μια περιοδο προετοιμασιας. Επειδη σας το λεω ειμαι εριστικος ε?

Επίσης δεν μου απάντησες για τις διακρίσεις σου στην Ευρώπη.

Διευκρινησε πως το ρωτας αυτο. Οταν λες διακρισεις, εννοεις κουπες?

Δημοσ.
Σαφως ειναι ο ορισμος της προπονητικης του καναπε να την πεφτετε στον Λινεν απτο πρωτο ματς, ειδικα σε μια περιοδο προετοιμασιας. Επειδη σας το λεω ειμαι εριστικος ε?

Αφού αυτή είναι η γραμμή... Διάβασε άρθρο.

http://www.gazzetta.gr/bloggers/georgakopoulos/item/95350-%CF%84%CE%B9-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CE%BC%CE%B5

Ξεκινάει λέγοντας ότι έχει πολλές ενστάσεις για τις αποφάσεις του Λινεν και στο τέλος "προβλέπει" πολλές αλλαγές κι ας είναι ακόμα πολύ νωρίς...

Εν τω μεταξύ, άσχετα με το ποιας ομάδας ρεπορταζ κάνει, είναι κι αυτός κλασσικό παράδειγμα τίμιου Έλληνα δημοσιογράφου...

Δημοσ.
Αφού αυτή είναι η γραμμή... Διάβασε άρθρο.

http://www.gazzetta.gr/bloggers/georgakopoulos/item/95350-%CF%84%CE%B9-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CE%BC%CE%B5

Ξεκινάει λέγοντας ότι έχει πολλές ενστάσεις για τις αποφάσεις του Λινεν και στο τέλος "προβλέπει" πολλές αλλαγές κι ας είναι ακόμα πολύ νωρίς...

Εν τω μεταξύ, άσχετα με το ποιας ομάδας ρεπορταζ κάνει, είναι κι αυτός κλασσικό παράδειγμα τίμιου Έλληνα δημοσιογράφου...

Νταξει οι δημοσιογραφοι παιζουν το ρολο τους και εν προκειμενω ο ρολος τους ειναι να προστατεψουν τον Μαρινακη, που με τις μεταγραφαρες εκανε υπερδιαστημικη ομαδα. Και οι μεταγραφαρες ειναι η εξης μια: Ριερα.

Τολμαει ομως δημοσιογραφος, ποσο μαλλον δημοσιογραφος που κανει ρεπορταζ Ολυμπιακου, να πει οτι μπηκαμε στο 2ο γυρο προκριματικων και η ομαδα ειναι ιδια με την περσυνη αν εξαιρεσουμε τη θεση του αριστερου εξτρεμ και 2 παικτες αμφιβολου αξιας (που δεν τους εφερε ο Μαρινακης btw), επειδη ο Μαρινακης αρκειται στο να πουλαει φουμαρα εδω και 2-3 βδομαδες για Γκατουζο και Μπαπτιστα, εχοντας αφησει την ομαδα οπως την πηρε? Δε λεω οτι δε θα κανει μεταγραφες. Το θεμα ειναι πως εχει καθυστερησει αφηνοντας την ομαδα στα προκριματικα του Γιουροπα σχεδον με τα ιδια κενα που ειχε περυσι. Και τα ριχνουν στον Λινεν.

Kαι πιο κλασσικο παραδειγμα οι φιλαθλοι που ακολουθουν ΑΣΥΝΗΔΕΙΤΑ την γραμμη που δινεται. 3ο ματς της σεζον, ΙΟΥΛΙΟ μηνα και αρχισε η κριτικη στον προπονητη των ουτε 30 ημερων.

Ποσο πιο παραλογοι?

Δημοσ.

Κατ αρχήν δεν περνάμε καμία "γραμμή" εδώ. Την άποψη μας λέμε και άποψη δε σημαίνει ότι δίνουμε σε χαρτάκι την ενδεκάδα στον Λίνεν. Για τον Μαρέσκα συμφωνώ μαζί σου, αλλά εφ όσον έδωσαν τον Παπαδόπουλο δεν υπάρχει άλλο αμυντικό χαφ (όχι ότι ο Μαρέσκα είναι τέτοιος).. Τώρα για τον Αντωνάκη θυμάμαι ξενερώσατε όταν έφυγε, έκανε κακή χρονία πέρσυ στα 38 του και τον βγάλατε φάβα? Για να του ζήτησαν να μείνει άλλον έναν χρόνο σημαίνει ότι τον θέλουν για βασικό και όχι για αλλάγη του Πάρντο, άρα αυτός θα ναι για φέτος με τα καλά του και τα κακά του που όλοι ξέρουμε.

---------- Προσθήκη στις 11:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:26 ----------

Επειδή κουράζει το θέμα με τι "γραμμή" απ τους δημοσιογράφους, θεωρείτε δλδ ότι Πρωταθλητής και Φως έχουν κάποια διαφορά από Derby και Πράσινη?

Δημοσ.

Αν και απευθύνεσαι στον midi, να πεταχτώ κι εγώ λίγο.

Ναι ξενερώσαμε με τον Αντωνάκη, όχι γιατί τον χάσαμε αλλά γιατί τόσα χρόνια τον είχαμε στηρίξει. Και όταν υποστηρίζεις έναν τύπο και αποδεικνύει το "ήθος" του, ναι, ξενερώνεις.

Αν πάντως δεν συμφωνείς με αυτό που σου λέω μπορείς να κοιτάξεις 2-3 σελίδες πίσω. Ένας ομοιδεάτης σου, ο οποίος γενίκα είναι χαμηλών τόνων και δεν δημιουργεί εντάσεις, τον χαρακτήρισε "Φραγκοφονίδη".....

edit:

Όχι, απολύτως καμία διαφορά.

Υπάρχει όμως άλλη διαφορά.

Οι δικές σας οπαδικές πουλάνε 30-40-50 χιλιάδες φύλλα ημερησίως.

Οι δικές μας πουλάνε 5-6-7 χιλιάδες....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...