Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ενας αμυντικος χαφ, ενας επιθετικος και θα δουμε πολυ καλα πραγματα φετος..

5 χρονια η φραση μας ειναι "ενα σεντερ μπακ" και βλεπεις

Το "ενας αμυντικος,ενας επιθετικος, και ετοιμοι" φιλε απεχει πολυ απο το να τους παρεις(οχι εσεις, ολες οι ομαδες)

μεχρι να τους παρεις μπορει να λες "ενα σεντερ μπακ και ενα τερμα" κοκ

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Aνεξαρτητα του ποσο τιτανοτεραστιοδιαστημικη ομαδα ειναι ο θρυλος, σημερα μας θυμισε γιατι εδω και χρονια, συνηθως μεσοβδομαδα μας δημιουργειται ενα αυθορμητο χαμογελο. Το οποιο κραταει μεχρι να συναντησουμε τους γαυρους συναδελφους την επομενη μερα και να κανουμε την συνηθισμενη μεσοβδομαδη καζουρα.

Παλι καλα που νικησατε.

Και κατι ακομα. Που πατε ρε καραμητρογλου με τον Νικοπολιδη βασικο? Κοροιδα σας εχει πιασει ο Αρτινος και σας τρωει τα φραγκα στα 40 του, επειδη δεν τον προσλαβανε στο δημο Κηφισιας.

Δημοσ.
5 χρονια η φραση μας ειναι "ενα σεντερ μπακ" και βλεπεις

Το "ενας αμυντικος,ενας επιθετικος, και ετοιμοι" φιλε απεχει πολυ απο το να τους παρεις(οχι εσεις, ολες οι ομαδες)

μεχρι να τους παρεις μπορει να λες "ενα σεντερ μπακ και ενα τερμα" κοκ

θα συμφωνησω μαζι σου φιλε μου.. Δεν ειναι παστιτσιο μια ομαδα να βαλεις λιγο τετοιο λιγο απο το αλλο, ψηστο στους 180 για 30 λεπτα και ετοιμο.. Ειναι προσωπικη μου αποψη ομως οτι με ενα δυνατο αμυντικο χαφ και εναν επιθετικο που θα τελειωνει τις φασεις (τυπου Σισε) θα εχουμε ενα αρκετα δυνατο και ανταγωνιστικο συνολο (βαζοντας σαν μετρο συγκρισης τα τελευταια χρονια). Επισης πιστευω πολυ στον Λινεν σαν προπονητη (αν και εκανε 2 ομορφιες σημερα)..

Οπως επισης πιστευω οτι αν παρετε εναν πολυ καλο αμυντικο (δε μιλαμε για Μπουμσονγκ) θα ανεβειτε παρα πολυ σε δυνατοτητες ακομα και σε ευρωπαικο επιπεδο.. Αλλα οπως ειπες και εσυ το "εναν τετοιο" μεχρι να τον παρεις, απεχει πολυ

Δημοσ.
Aνεξαρτητα του ποσο τιτανοτεραστιοδιαστημικη ομαδα ειναι ο θρυλος, σημερα μας θυμισε γιατι εδω και χρονια, συνηθως μεσοβδομαδα μας δημιουργειται ενα αυθορμητο χαμογελο. Το οποιο κραταει μεχρι να συναντησουμε τους γαυρους συναδελφους την επομενη μερα και να κανουμε την συνηθισμενη μεσοβδομαδη καζουρα.

εμεις να δεις με τι χαμογελα σκαμε μυτη στην δουλεια μετα απο φιεστες με αγγλους παρτενερ(παραποιηση των εξωφυλλων γκοτζοεφημερίδας και της κιτρινης) και με κατι λυμπερόπουλους που έδειχναν μπλουζάκια με κατι γυριστά του πατσοκοιλιά Nunez........

Τι σοφος ειναι ομως ο λαος μας ε?Κοιτα φραση που ταιριάζει γάντι: ''"Κηδείες με ξένα κόλλυβα"""

Aνεξαρτητα του ποσο τιτανοτεραστιοδιαστημικη ομαδα ειναι ο θρυλος

Πως αλλιως μπορείς να χαρακτηρίσεις μια ομάδα που εχει 12 στα 14 πρωταθλήματα και εχει ταράξει τον σβέρκο της πρασινης υπερηχητικής αρμάδας ?

Δημοσ.
εμεις να δεις με τι χαμογελα σκαμε μυτη στην δουλεια μετα απο φιεστες με αγγλους παρτενερ(παραποιηση των εξωφυλλων γκοτζοεφημερίδας και της κιτρινης) και με κατι λυμπερόπουλους που έδειχναν μπλουζάκια με κατι γυριστά του πατσοκοιλιά Nunez........

Το περιμενα οτι ο πρωτος που θα απαντουσε θα αλλαζε θεμα και θα το γυρναγε σε αλλες διοργανωσεις (βλεπε παρακατω σου απανταω και γιαυτο).

Τι σοφος ειναι ομως ο λαος μας ε?Κοιτα φραση που ταιριάζει γάντι: ''"Κηδείες με ξένα κόλλυβα"""

Α. Ως νταμπλουχος μου φτανουν και τα δικα μου κολυβα δε χρειαζομαι ξενα. Με δικα μου κολυβα σε χαζευω απτους ομιλους του Τσου Λου να χαροπαλευεις με κατι Μακαμπι. Φυσικα ομως ειναι ευπροσδεκτα και τα ξενα, οπως συνηθιζετε κι εσεις εξαλλου να κανετε, ε?

Β. Προσπαθεις να με κανεις να νιωσω τυψεις επειδη γελαω που καποια Μακαμπι σε αγχωνει? :lol:

Γ. Επειδη θα την περασεις την Μακαμπι (το ευχομαι ολοψυχα να σε δω ομιλους Europa), να σαι σιγουρος οτι και στους ομιλους θα γελαω διχως τυψεις. Γενικα ειναι πολυ ευχαριστο και διασκεδαστικο, αυτη η τιτανοτεραστιοδιαστημικουπερηχητικομαμαωκαιδερνω ομαδα να ξεσκεπαζεται και να ξεφτυλιζεται στην Ευρωπη απο ανυπαρκτες ομαδες, επειδη ποτε της δεν εμαθε να αντιμετωπιζει στα ισα τους αντιπαλους της, οπως συμβαινει στις Ευρωπαικες διοργανωσεις.

Πως αλλιως μπορείς να χαρακτηρίσεις μια ομάδα που εχει 12 στα 14 πρωταθλήματα και εχει ταράξει τον σβέρκο της πρασινης υπερηχητικής αρμάδας ?

Και πανω που ειχες ερθει στο θεμα μας, αντε παλι μου το αλλαζεις. Μα γιατι?

Αλλα θα σου απαντησω:

Γελανε και οι πετρες με αυτο το "12 στα 14". Εξαλλου οπως εχετε ξαναπει κουπες ναναι, οπως ναναι κι οτι ναναι. Κι αυτες που χω στη κουζινα σας κανουν!

Στην Ευρωπη ομως φιλε τι συμβαινει με αυτη την ομαδαρα και στραβωνει συνεχως η φαση απο ομαδουλες της πλακας? Πως θα μπορουσες να εξηγησεις αυτη την ασταθεια αναμεσα στο "υπερηχιτικο Σαβατοκυριακο" στην Σουπερλιγκα που Τριτες/Τεταρτες/Πεμπτες μετατρεπεται σε αμπαλοσυνη και το Σ/Κ ξανα σε υπερηχητικο?

Δημοσ.
Και εσύ έκανες πρόβλεψη στου ΠΑΟΚ, αλλά δεν είδα κανέναν να σου δίνει απάντηση. Αλλά απάντηση σε τι; Στο οτι παίξαμε με μισή ομάδα, μέσα στο κατακαλόκαιρο, χωρίς κόσμο, με μια ταμπουρωμένη ομάδα και φάγαμε γκόλ απο μούφα πέναλντι;

Αρκετοί μίλησαν στο τόπικ του Πάοκ. Δυο τρεις κάναν πρόβλεψη για 3-0, 4-0 εγώ δεν μίλησα για ακριβές σκόρ ή κάτι παρόμοιο, αλλά κυρίως για συμεριφορές. Εγώ ήμουν επίσης εκείνος που αναρωτήθηκε γιατί στο καλό έχουν τόσο ψηλά τον Άγιαξ, σαν να παίζουν με την Μπαρτσελόνα...

Για αυτό μάλλον δεν είδες κανέναν να μου δίνει απάντηση, όπως αντίθετα έκαναν σε εκείνους που όντως έκαναν πρόβλεψη. Τέλος πάντων.

Έχετε μία τάση να πιστεύετε ότι όλοι περιμένουμε στη γωνιά, καλοκαιριάτικα να σας την πούμε για ένα άσχημο όπως το σημερινό ευρωπαικό αποτέλεσμα. Δεν δέχεστε την παραμικρή άποψη και πιστεύετε ότι προσπαθούμε απλά να μειώσουμε την ομάδα σας.

Εγώ απλώς είπα την άποψή μου. Αντίθετα με εσάς περίμενα να δω κάτι καλύτερο. Και όχι μια ομάδα που να μην έχει ούτε την παραμικρή ελπίδα να σκοράρει εωσότου αποβληθεί ένας αντίπαλος παίχτης, και σωθεί από ένα γκολ του Ζαιρί(!!!!!!!), γκόλ που δεν πρόκειτε να ξαναβάλει στη ζωή του.Για την επίθεση το είπα και παραπάνω. Ένα ρήμα μου έρχεται στο μυαλό για αυτή. Αγκομαχάω. Απλώς να σας θυμίσω ότι είστε ήδη στο 3ο επίσημο ματς, και κινδυνεύετε άμεσα να χάσετε τον έναν από τους 3 στόχους σας, πριν καλά καλά αρχίσει η χρονιά.

Καλώς ή κακώς οι υποχρεώσεις άρχισαν ιδιαίτερα νωρίς φέτος για εσάς οπότε δεν μπορείτε απλά να χρησιμοποιείτε την καραμέλα του κατακαλόκαιρου, μισής ομάδας κλπ κλπ. Η ομάδα έπρεπε να είναι σε κατάλληλη ετοιμότητα να ανταπεξέλθει, εκτός αν έχει βάλει στην άκρη το εουρόπα, κάτι που δεν μπορω να γνωρίζω, οπότε τα περισσότερα από πάνω είναι άκυρα, διότι οι "σοβαρές" υποχρεώσεις αργούνε ακόμα και υπάρχει χρόνος.

Αν εσείς είστε ικανοποιημένοι με αυτό που είδατε εμένα μου περισσεύει. Ας μην χαλαστούμε από τώρα, ακόμα δεν άρχισε η χρονιά. :-)

Δημοσ.
Εκ των οποιων ποσα με παραγκα και ποσα χωρις? Ε τιτανοτεραστιε θρυλε? :lol:

Καραμελα ποια η παραγκα, καλοι ειστε στο κλαμα, αλλα αν δεν υπηρχαμε και εμεις να ασχοληστε δεν θα υπηρχατε.

Ενταξει τωρα οσο για παρτενερ που ελεγε το παλικαρι δεν νομιζω να εχεις και καμια αμφιβολια πανω σε αυτο, τετοιο γλεντι δεν ξαναγινε.

Δημοσ.

Μidi...

1:Oι πελάτες εχουν πάντα δίκιο...

2.Η παραγκα ο Γκαγκάτσης και οι αλλοι ξερεις τι μου θυμίζουν....?

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=Qhx3yjakvJo&feature=PlayList&p=46DE5BAF7EC9468A&playnext=1&index=25[/ame]

P.s: Κουπα να'ναι και οπως να'ναι...Καλα τα λεω κυριε Τανατζή

Φυσικα ομως ειναι ευπροσδεκτα και τα ξενα, οπως συνηθιζετε κι εσεις εξαλλου να κανετε, ε?

Καθε χρόνο (""κηδεία"") σου κάνω οποτε τα ξενα ΕΜΕΙΣ προσωπικά δεν τα χρειαζόμαστε.....

12 φορες πρωταθλητης και 5 φορες νταμπλουχος τα τελευταια 14 χρονια με πολλα γλεντια μεταξυ μας

Δημοσ.
Καραμελα ποια η παραγκα, καλοι ειστε στο κλαμα, αλλα αν δεν υπηρχαμε και εμεις να ασχοληστε δεν θα υπηρχατε.

Ενταξει τωρα οσο για παρτενερ που ελεγε το παλικαρι δεν νομιζω να εχεις και καμια αμφιβολια πανω σε αυτο, τετοιο γλεντι δεν ξαναγινε.

Μidi...

1:Oι πελάτες εχουν πάντα δίκιο...

2.Η παραγκα ο Γκαγκάτσης και οι αλλοι ξερεις τι μου θυμίζουν....?

P.s: Κουπα να'ναι και οπως να'ναι...Καλα τα λεω κυριε Τανατζή

Αλλο ενα troll που αλλαζει θεμα και παλι. Στο θεμα μας, την Ευρωπη θα πειτε τιποτα? :X

Στα υπολοιπα σας απαντησα ηδη, ΑΛΛΑ δεν ειναι της ωρας mr υπερηχητικοι πεμπτοι :lol::lol:

Εγω ηρθα και ποσταρα νομιζοντας οτι χθες ειχε Europa ρε παιδια, και παλι καραμελες για το πρωταθλημα ακουω, τι φαση παλιοημερολογιτες ειστε ολοι εκει στη θρυλαρα και πατε μονιμως απο 2 εως 14 χρονια πισω? :lol:

ΑΧ αυτες οι Ευρωπαικες διοργανωσεις ΑΧ.

Δημοσ.

ε ναι...Ποιος trollαρει ακριβως που μας λεει για χαμογελακια με συναδελφους καθε Πεμτη πρωι?

Για σκεψου το λίγο.....????

Δημοσ.
ε ναι...Ποιος trollαρει ακριβως που μας λεει για χαμογελακια με συναδελφους καθε Πεμτη πρωι?

Για σκεψου το λίγο.....????

Αυτο ηταν 1 προταση απο ολο το ποστ μου που ηταν ΕΝΤΟΣ θεματος. Εσυ trollareis με ασχετα πραγματα με το θεμα. Το γιατι θα μας το πειτε εσεις :D

Δημοσ.

ενδελεχείς παρατηρήσεις/σημειωσεις/τα παντα ολα απο τον Midi για τον χθεσινό αγώνα........

Παλι καλα που νικησατε.

Εγω ηρθα και ποσταρα νομιζοντας οτι χθες ειχε Europa ρε παιδια, και παλι καραμελες για το πρωταθλημα ακουω, τι φαση παλιοημερολογιτες ειστε ολοι εκει στη θρυλαρα και πατε μονιμως απο 2 εως 14 χρονια πισω? :lol:

ΑΧ αυτες οι Ευρωπαικες διοργανωσεις ΑΧ.

Δημοσ.
ενδελεχείς παρατηρήσεις/σημειωσεις/τα παντα ολα απο τον Midi για τον χθεσινό αγώνα........

Μιλησα και για το Νικοπολιδη που αφορουσε τον αγωνα.

ΑΛΛΑ οπως και να εχει οτι και να ειπα αφορουσε τον ΑΓΩΝΑ, κατι που εσυ αποφευγεις επιμελως να κανεις εδω και 5-6 ποστ στα οποια αναφερεσαι σε περσυνα ξυνα σταφυλια, και που προφανως θα ειναι η καραμελα σου για καθε Ευρωπαικη καρπαζια μετα την καρπαζια του νταμπλ οπου ξανακουσαμε τις ιδιες και τις ιδιες καραμελες.

Αντε καληνυχτα και ηρεμια, μια κακη βραδια ηταν θα περασει. Εγω προβλεπω νικη σας μεσα στο Ισραηλ για να ειμαι ειλικρινης και πανηγυρικη προκριση κατ'επεκταση.

Δημοσ.

Nα σου θυμίσω οτι ο αγωνας που παρακολούθησες έγινε τελη Ιουλιου?

Να σου θυμίσω οτι οι μισοι απο αυτους που είδες θα είναι στον πάγκο για το υπόλοιπο της σεζον?

Να σου θυμίσω οτι Ρομενταλ Ιμπαγασα ποροπονουνται σχεδόν μια εβδομάδα και απουσίαζε και ο Ριερα?

Να σου θυμίσω οτι η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται 31 Αυγουστου και οχι σημερα?

Να σου θυμίσω οτι ο αγωνας έγινε σε ένα άδειο γηπεδο?

Οπως ειπα όμως η ενδελεχή σου ανάλυση δεν μου αφήνει πολλά περιθώρια.Με κάλυψες πλήρως......

Όσο για την άσχημη βραδιά την απάντηση δεν θα σου την δώσω εγω αλλα κάποιος που φαίνεται πως σκέφτεται λογικά

Καλά η αλήθεια είναι ότι προς το παρόν δεν θέλεις μπάλα, η πρόκριση μετράει
Δημοσ.

Αρκετοί μίλησαν στο τόπικ του Πάοκ. Δυο τρεις κάναν πρόβλεψη για 3-0, 4-0 εγώ δεν μίλησα για ακριβές σκόρ ή κάτι παρόμοιο, αλλά κυρίως για συμεριφορές. Εγώ ήμουν επίσης εκείνος που αναρωτήθηκε γιατί στο καλό έχουν τόσο ψηλά τον Άγιαξ, σαν να παίζουν με την Μπαρτσελόνα...

Για αυτό μάλλον δεν είδες κανέναν να μου δίνει απάντηση, όπως αντίθετα έκαναν σε εκείνους που όντως έκαναν πρόβλεψη. Τέλος πάντων.

Έχετε μία τάση να πιστεύετε ότι όλοι περιμένουμε στη γωνιά, καλοκαιριάτικα να σας την πούμε για ένα άσχημο όπως το σημερινό ευρωπαικό αποτέλεσμα. Δεν δέχεστε την παραμικρή άποψη και πιστεύετε ότι προσπαθούμε απλά να μειώσουμε την ομάδα σας.

Εγώ απλώς είπα την άποψή μου. Αντίθετα με εσάς περίμενα να δω κάτι καλύτερο. Και όχι μια ομάδα που να μην έχει ούτε την παραμικρή ελπίδα να σκοράρει εωσότου αποβληθεί ένας αντίπαλος παίχτης, και σωθεί από ένα γκολ του Ζαιρί(!!!!!!!), γκόλ που δεν πρόκειτε να ξαναβάλει στη ζωή του.Για την επίθεση το είπα και παραπάνω. Ένα ρήμα μου έρχεται στο μυαλό για αυτή. Αγκομαχάω. Απλώς να σας θυμίσω ότι είστε ήδη στο 3ο επίσημο ματς, και κινδυνεύετε άμεσα να χάσετε τον έναν από τους 3 στόχους σας, πριν καλά καλά αρχίσει η χρονιά.

Καλώς ή κακώς οι υποχρεώσεις άρχισαν ιδιαίτερα νωρίς φέτος για εσάς οπότε δεν μπορείτε απλά να χρησιμοποιείτε την καραμέλα του κατακαλόκαιρου, μισής ομάδας κλπ κλπ. Η ομάδα έπρεπε να είναι σε κατάλληλη ετοιμότητα να ανταπεξέλθει, εκτός αν έχει βάλει στην άκρη το εουρόπα, κάτι που δεν μπορω να γνωρίζω, οπότε τα περισσότερα από πάνω είναι άκυρα, διότι οι "σοβαρές" υποχρεώσεις αργούνε ακόμα και υπάρχει χρόνος.

Αν εσείς είστε ικανοποιημένοι με αυτό που είδατε εμένα μου περισσεύει. Ας μην χαλαστούμε από τώρα, ακόμα δεν άρχισε η χρονιά. :-)

Σεβαστή η άποψη σου, συμφωνώ σε πολλά, αλλά προσωπικά πριν κρίνω την ομάδα μου θα περιμένω ακόμα (αν δεν έχουμε διώξει τον προπονητή μέχρι τότε)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...