Linus_21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Τι να τις κανετε τις κουπες εσεις ρε?Εσας σας ενδιαφέρουν οι ευρωπαϊκες πορείες.... Άλλωστε με τοση περηφανια μας παρουσιασε αυτο το λατρεμένο βιντεο ο johny why panathinaikos στο οποιο απουσίαζαν οι κουπες καθως κουπες δυστυχως δεν υπάρχουν..... Υποθέτω ότι δεν διαφωνείς με την απο πάνω πρότασή μου, απλά δεν έπαιζε φάση να συμφωνήσεις δημόσια (θα σου θειχτεί ο φορουμικός εγωισμός μάλλον) και για αυτό πέταξες αυτό το άκυρο. Όλα καλά λοιπόν.
Dropsreef Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Υποθέτω ότι δεν διαφωνείς με την απο πάνω πρότασή μου, απλά δεν έπαιζε φάση να συμφωνήσεις δημόσια (θα σου θειχτεί ο φορουμικός εγωισμός μάλλον) και για αυτό πέταξες αυτό το άκυρο. Όλα καλά λοιπόν. To κακό ειναι οτι εχετε πιστέψει πως εχετε την υπερηχητική ομάδα η οποια σαρωνει τα παντα στο περασμα της....Ελα ομως που το πρωτάθλημα το πηρες εξαιτίας της ανυπαρξίας μου.... Παμε παλι για ατακες του στυλ πρωταθλητες και κηπουρους
Linus_21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 To κακό ειναι οτι εχετε πιστέψει πως εχετε την υπερηχητική ομάδα η οποια σαρωνει τα παντα στο περασμα της....Ελα ομως που το πρωτάθλημα το πηρες εξαιτίας της ανυπαρξίας μου.... Παμε παλι για ατακες του στυλ πρωταθλητες και κηπουρους Υπερηχητική δεν την χαρακτήρισε κανείς την ομάδα μας. Το να κατακτήσεις την ελληνική κούπα, από μόνο του δεν σε κάνει υπερηχητική ομάδα. Έστω και από την μεριά σου να το δείς, για να μην σου χαλάσω το χατίρι, και πάλι παραδέχεσαι ότι ήσουν χειρότερός μου, έστω και επειδή ήσουν ανύπαρκτος και όχι ότι εγώ ανέβκα επίπεδο μπλα μπλα μπλα. Παραμένει το γεγονός ότι εσύ με κηνυγάς. Εσύ έχεις να αποδείξεις κάτι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 To κακό ειναι οτι εχετε πιστέψει πως εχετε την υπερηχητική ομάδα η οποια σαρωνει τα παντα στο περασμα της....Ελα ομως που το πρωτάθλημα το πηρες εξαιτίας της ανυπαρξίας μου.... Παμε παλι για ατακες του στυλ πρωταθλητες και κηπουρους ρε men περυσι τετοια εποχη μας λεγατε οτι πατε για 14ο περιπατο, χαβαλε, ανετο νταμπλ, τα παντα ολα κλπ, τελικα τωρα το πηραμε χαρη στην ανυπαρξια σας? Τι φαση με τις κωλοτουμπες, εχω βαρεθει ναουμ. 29 γκολ Σισσε δεν σημαινει δικη σου ανυπαρξια, ουτε και αυτος ο "Τσιγκολελετο" που μας επιασε κωτσους ο Κοκαλης και μας τον εσπρωξε. Απλα εκει που εσυ ησουν στο επιπεδο 9 εγω ημουν στο 10 γιατι αντι για μαγο-Ντιογκους και Μαρεσκες και Ραουλ Μπραβους, εκανα καλυτερες μεταγραφες. A! Kαι γιατι τους εκοψε να στειλουν τον ανεκδιηγητο Τεντεν σπιτι του. Διαφορετικα θα μας λεγατε παλι για το τι ομαδαρα εχετε, ασχετα αν θα ειχατε αποδωσει ακριβως την ιδια μπαλα καθολη τη διαρκεια της σεζον.
kirileman Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 ΥΓ. 29 γκολ Σισσε δεν σημαινει δικη σου ανυπαρξια. Απλα... ...απλά όποιος πέρναγε από τον Πειραιά, από όπου και αν ερχόταν, Σαλονίκη, Μύκονο, Τήνο, Νάξο, έπαιρνε σουβενίρ 1 - 3 βαθμούς.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 ...απλά όποιος πέρναγε από τον Πειραιά, από όπου και αν ερχόταν, Σαλονίκη, Μύκονο, Τήνο, Νάξο, έπαιρνε σουβενίρ 1 - 3 βαθμούς. ...απλα περυσι τετοια εποχη μας λεγατε οτι πατε για 14ο περιπατο, χαβαλε, ανετο νταμπλ, τα παντα ολα κλπ
kirileman Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 ...απλα περυσι τετοια εποχη μας λεγατε οτι πατε για 14ο περιπατο' date=' χαβαλε, ανετο νταμπλ, τα παντα ολα κλπ [/quote'] Α... άσχετο με αυτό που λέγαμε (για το αν κερδίσατε το πρωτάθλημα λόγω Σισέ ή το χάσαμε εμείς αφού πέρασε και η κουτσή Μαρία από το Καραϊσκάκη) αλλά εντάξει.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Α... άσχετο με αυτό που λέγαμε (για το αν κερδίσατε το πρωτάθλημα λόγω Σισέ ή το χάσαμε εμείς αφού πέρασε και η κουτσή Μαρία από το Καραϊσκάκη) αλλά εντάξει. Ασχετο ηταν το δικο σου reply πανω σε οσα εγραψα. Η πιο σωστα ηταν σχετικο με μια απομονωμενη λεξη απολο το ποστ μου, το "απλα". Δε ξερω για ποιο λογο απεφυγες να απαντησεις στα υπολοιπα ομως.
foufoutios Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 29 γκολ Σισσε δεν σημαινει δικη σου ανυπαρξια, ουτε και αυτος ο "Τσιγκολελετο" που μας επιασε κωτσους ο Κοκαλης και μας τον εσπρωξε. Μια διορθωση.. Τσιγκολελετο τον λεγατε εσεις οταν επαιζε στον Ολυμπιακο..
Snolly Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Εσύ ψάχνεις παλαιότερες σελίδες μπας και βρείς κανένα post να κάνεις troll; Άντε τώρα να φωνάξεις "Τζίγκερ πούλα" και άσε τι λέμε εμείς. Όταν εσείς πέρσυ λέγατε για τελικό Γιουρόπα ήταν εφικτό ε; όχι είχα μέρες να διαβάσω το thread και πάτησα το go to first unread. συγγνώμη κιόλας. ναι αμέ εγώ το κάνω συχνά φτάνω και στους 4 εχω μυρίσει και τελικό. Α και να μην ξεχάσω. Τζίγκερ πούλα.
KaizerSoze Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Α... άσχετο με αυτό που λέγαμε (για το αν κερδίσατε το πρωτάθλημα λόγω Σισέ ή το χάσαμε εμείς αφού πέρασε και η κουτσή Μαρία από το Καραϊσκάκη) αλλά εντάξει. Δηλαδη προηγουμενες χρονιες, οχι μακρυνες, που χαναμε απο Εγροτεληδες στο ΟΑΚΑ και δεν κερδιζαμε τον Ηρακλη μεσα εξω κτλ και ας μην χαναμε στα μεταξυ μας ηταν ο Θρυλος που καθαριζει τις μικρες και ετσι κερδιζονται τα πρωταθληματα ενω περσυ που εγινε το αναποδο "μας το χαρισατε"?
johnnyestia Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Κάθε φορά που ξεκινάει το πρωτάθλημα το ερώτημα είναι αν θα το πάρει ο "Θρύλος" ή όχι. Οι άλλες ομάδες απλά συμμετέχουν σε αυτή την δοκιμασία του "Θρύλου". Οτιδήποτε άλλο από τα κατορθώματα του Θρύλου είναι λεπτομέρειες.
alexis333 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Κάθε φορά που ξεκινάει το πρωτάθλημα το ερώτημα είναι αν θα το πάρει ο "Θρύλος" ή όχι. Οι άλλες ομάδες απλά συμμετέχουν σε αυτή την δοκιμασία του "Θρύλου". Οτιδήποτε άλλο από τα κατορθώματα του Θρύλου είναι λεπτομέρειες. Λογικο δεν ειναι αφου εχουμε παρει τα 12 απο τα 14 πρωταθληματα τα τελευταια χρονια .....??
Cygnus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Καλό trollάκι είσαι και εσύ Το παραπάνω post του KaizerSoze είναι μεγάλη αλήθεια όσο και αν δεν το παραδέχεστε.
alexis333 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Καλό trollάκι είσαι και εσύ Το παραπάνω post του KaizerSoze είναι μεγάλη αλήθεια όσο και αν δεν το παραδέχεστε. Γιατι εχω αδικο ... ???? Καθε φορα που ξεκιναει το πρωταθλημα το ερωτημα ειναι αν μπορει καποιος να το παρει απο τον Ολυμπιακο ... Αφου τα εχουμε παρει ολα .... Με μορφη χιουμορ ολα αυτα ε ... Επισης ναι αληθεια ειναι αυτο που λεει ο Kaizer ... Δεν λεει ψεματα... Απλα ο Ολυμπιακος εκανε μια χρονια εντελως χαλια τη φετινη .... Ο Παο ειχε πολλες χρονιες να κανει την αντεπιθεση και να το παρει αλλα μονο σε 2 τα καταφερε απο τα 14 ... Αρα μιλαμε για ανικανοτητα του ή ικανοτητα του αλλου .... Αρα δε μας το χαρισατε ... Δε μπορεις να χαρισεις κατι που δε σου ανηκει ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.