Erwdios Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Καλα εχω και εγω δηλωσεις του Φεργκιουσον αμα εσυ εχεις του Μουρινιο. Αλλα κατι μου λεει οτι θα με πας σε συζητηση του στυλ "Ο μουρινιο ειναι καλυτερος απτο φεργκιουσον, αρα υπερισχυει η γνωμη του, αρα ο Ολυμπιακος εχει καλυτερο ονομα στην Ευρωπη". Φίλος, οι δηλώσεις δεν είναι του Φέργκιουσον, του Γκόντζου είναι. Το θέμα είναι ότι ακόμα και σε αυτές τις ψευδείς δηλώσεις, εσύ που αναφέρεσαι? Δηλαδή σε ικανοποιεί η ανικανότητα του Ολυμπιακού αλλά συνάμα και η ανυπαρξία της ομάδας σου? Από τα λεγομενά σου, αυτό προκύπτει. Επισης δεν ειμαι παραμυθιασμενος για το τι με θεωρουν στην Ευρωπη. Μια μικρη ομαδα με θεωρουν -πλην υπολογισιμη και κυριως αξιοπρεπη-. Το ερωτημα ειναι τι θεωρουν εσας...Μαντεψε (υπαρχει και σε συνθημα). Βασικά εμένα με θεωρούν πρωταθλητή Ελλάδος, ενώ εσένα τον μόνιμο 3ο που βγαίνει Τσου Λου μέσω play offs. Αξιοπρεπή και υπολογίσιμη με 5άρες από Βέρντερ, δεν θα το έλεγα ακριβώς. Τουλάχιστον τον Ολυμπιακό τον ήξεραν κάποιοι στην Ευρώπη για τον Τζιοβάννι, τον Ζάχοβιτς, τον Τουρέ, τον Καρεμπέ, τον Ριβάλντο κλπ. Τον ΠΑο από που τον ήξεραν? Επειδή κόντραρε τη Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νού? Το θυμάται κανείς από τη Μπάρτσα αλήθεια αυτό? Παραμυθιασμενοι ειστε εξισου και εσεις που θεωρειτε οτι παιζετε μπαλαρα, οταν τη μιση σεζον βριζετε προπονητες και παικτες που δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους με κατι Θρασυβουλους και παιζουν κλωτσοσκουφι. Χωρια τις γκελες σας τις οποιες ξεχνατε αμεσως μετα τη φιεστα πρωταθληματος. Και πιστευετε οτι παιξατε ολη τη σεζον μπαλαρα. Φίλε, φάσκεις και αντιφάσκεις. Πώς είναι δυνατόν να νομίζουμε ότι παίζουμε μπαλάρα και ταυτόχρονα να βρίζουμε παίχτες - προπονητές κλπ? Αν έχεις την εντύπωση ότι όλοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού λέγονται Τσουκαλάς, τότε ήρθε καιρός να πατήσεις και λίγο γη. Οσο για τους στοχους του ΠΑΟ περι double κι εσας ο Κοκκαλης πριν καμια δεκαετια ειχε δηλωσει οτι ο στοχος του Ολυμπιακου ειναι να βρεθει σε χρονικο οριζοντα 4 ετων το πολυ, στις 4 κορυφαιες Ευρωπαικες ομαδες. Ναι τοτε που σας εφερε Τζιοβανι και Ζαχοβιτς και νομιζε-νομιζατε οτι γινατε μιση Ρεαλ. So what? Κανένας λογικά σκεπτόμενος δεν πίστεψε τις μπαρούφες του Κόκκαλη, παρά μόνο κάτι καμμένοι συνδεσμίτες που έτρεξαν να του ταΐσουν την τσέπη με τη συνδρομή μελών. Εσείς αντίθετα πιστεύετε όλοι (με ελάχιστες εξαιρέσεις) ότι τους τίτλους στην Ελλάδα τους χάνετε λόγω διαιτησίας... Εγω για την ομαδα μου εχω αυτογνωσια και βλεπω τα καραγκιοζιλικια που συμβαινουν χρονια τωρα. Οποτε κατι δηλωσεις τυπου "φετος παμε για νταμπλ" εγω τις ακουω βερεσε απο τους δικους μου. Αστους να λενε. Τροφη για συγκεκριμενα ατομα ειναι τετοιες δηλωσεις. Οι υπολοιποι βλεπουν και καταλαβαινουν την προχειροτητα και τον ερασιτεχνισμο. Αυτο δεν σημαινει οτι ο Ολυμπιακος ειναι διαγαλιαξιακη ομαδα. Στους τυφλους ο μονοφθαλμος ξεχωριζει. Και το μονοφθαλμος σας κολακευει... Ασε δε και το αλλο. Η Σουπερλιγκα ειναι τελειως απαξιωμενη διοργανωση που προσωπικα με ικανοποιει περισοτερο να βλεπω την ομαδα μου να κερδιζει τη Γιουβε και την Αρσεναλ (και να σπαει ο Ανρι τα αποδυτηρια) και να ριχνει 3ρα στην κατοχο ΟΥΕΦΑ, παρα να λεω οτι κερδισα τον Απολλωνα Καλαμαριας στα χαρτια και πηρα πρωταθλημα. Εγώ δεν είπα ότι έχω διαγαλαξιακή ομάδα. Είπα και λέω καιρό τώρα, ότι με τα χάλια που έχουν οι ανταγωνιστές του στην Ελλάδα και με έναν παίχτη τόσα χρόνια (Ριβάλντο) ο Ολυμπιακός σήκωνε κούπες. Αν υπήρχε σοβαρός ανταγωνισμός, ίσως η Superleague να ήταν κι ένα σκαλί επάνω. Συγχαρητήρια για τις εμφανίσεις στην Ευρώπη, αλλά φίλε, κάλλιο πρώτος στο χωριό, παρά τελευταίος και καταϊδρωμένος στην πόλη. Του Ανρί ακόμα του πονάει το χέρι από το σπάσιμο των αποδυτηρίων... Και κάτι τελευταίο, το οποίο πολλοί αμελείτε. Τις βραδιές όπου ο Ολυμπιακός πιάνει απόδοση, θυμίζει ομάδα από άλλο γαλαξία. Να θυμίσω το 3-3 με τη ρεάλ στο ΟΑΚΑ? Να θυμίσω το 6-2 με τη Λεβερκούζεν? Να θυμίσω το φετινό 5-1 με τη Μπενφίκα? Το 4-0 με τη Χέρτα? Ο ΠΑΟ στην πιο αποδοτική του βραδιά φέρνει 0-0 και το πανηγυρίζει. Προτιμώ να βλέπω την ομάδα μου να παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο και να τρώει 5, παρά να κλείνεται πίσω και να τρώει 3.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Για τον Δώνη, ο οποίος ήταν ουσιαστικά προπονητής της ΑΕΚ ενώ ήταν ακόμα στη Λάρισα, θα μας πεις κάτι? Δεν ισχύει αυτό, ξεκολλήστε λίγο μερικοί. Το ξέρω από πολύ πρώτο χέρι. Μην πιστεύετε ότι διαβάζετε σε εφημερίδες. Οι ίδιοι ήταν βέβαιοι ότι ο Μπάγεβιτς δούλευε για τον ΠΑΟ όσο ήταν ακόμα στον Άρη. Τα ίδια θα έλεγες τώρα και για αυτόν αν τελικά πήγαινε στον ΠΑΟ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Βασικά εμένα με θεωρούν πρωταθλητή Ελλάδος, ενώ εσένα τον μόνιμο 3ο που βγαίνει Τσου Λου μέσω play offs. Αξιοπρεπή και υπολογίσιμη με 5άρες από Βέρντερ, δεν θα το έλεγα ακριβώς. Τουλάχιστον τον Ολυμπιακό τον ήξεραν κάποιοι στην Ευρώπη για τον Τζιοβάννι, τον Ζάχοβιτς, τον Τουρέ, τον Καρεμπέ, τον Ριβάλντο κλπ. Τον ΠΑο από που τον ήξεραν? Επειδή κόντραρε τη Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νού? Το θυμάται κανείς από τη Μπάρτσα αλήθεια αυτό? Καλα μη μιλας για 5ρες στην Ευρωπη ειδικα εσυ. Καλυτερα να ρθει να μου το πει ΑΕΛτζης αυτο παρα εσυ. Τον ΠΑΟ απο που τον ηξεραν? Απο κατι τελικους Wembley, απο κατι ημιτελικους στην Ολλανδια κλπ. Σου μιλαω βεβαια για περιοδους που εσυ σαν ομαδα δεν υπηρχες καν στον οριζοντα οποτε λογικο να ξεχνας τοσο ευκολα.Τοτε ασχολιοσουν με το πινγκ πονγκ σαν Ολυμπιακος. Φίλε' date=' φάσκεις και αντιφάσκεις. Πώς είναι δυνατόν να νομίζουμε ότι παίζουμε μπαλάρα και ταυτόχρονα να βρίζουμε παίχτες - προπονητές κλπ? Αν έχεις την εντύπωση ότι όλοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού λέγονται Τσουκαλάς, τότε ήρθε καιρός να πατήσεις και λίγο γη.[/quote'] Εγω φασκω κι αντιφασκω που περιγραφω γεγονοτα? Εσεις φασκετε και αντιφασκετε. Στα μεσα της σεζον δεν ειστε ικανοποιημενοι απτην ομαδα σας (ελεω ξεφτιλας στην Ευρωπη και ελεω κακου αγωνιστικου προσωπου στο Ελλαντα) και τρωγεστε με τα ρουχα σας και ψαχνετε προπονητη (καθε σεζον συμβαινει αυτο). Μετα λιγο οι γκελες του ΠΑΟ, λιγο τα πεναλτι με Θρασυβουλους ξεχνατε τα παντα και θυμαστε οτι εχετε ομαδαρα. Εγω σου φταιω? Μονοι σας τα κανετε Κανένας λογικά σκεπτόμενος δεν πίστεψε τις μπαρούφες του Κόκκαλη' date=' παρά μόνο κάτι καμμένοι συνδεσμίτες που έτρεξαν να του ταΐσουν την τσέπη με τη συνδρομή μελών. Εσείς αντίθετα πιστεύετε όλοι (με ελάχιστες εξαιρέσεις) ότι τους τίτλους στην Ελλάδα τους χάνετε λόγω διαιτησίας... [/quote'] Ε καθε Ολυμπιακος που σεβεται τον εαυτο του ξερει οτι καποιους απο τους τιτλους που εχετε παρει δε τους αξιζατε επ ουδενι. Οταν σας πιανει η ευαισθησια το παραδεχεστε και μονοι σας. δε χρειαζεται να σας το πουν οι Παναθηναικοι. Και κάτι τελευταίο' date=' το οποίο πολλοί αμελείτε. Τις βραδιές όπου ο Ολυμπιακός πιάνει απόδοση, θυμίζει ομάδα από άλλο γαλαξία. Να θυμίσω το 3-3 με τη ρεάλ στο ΟΑΚΑ? Να θυμίσω το 6-2 με τη Λεβερκούζεν? Να θυμίσω το φετινό 5-1 με τη Μπενφίκα? Το 4-0 με τη Χέρτα? Ο ΠΑΟ στην πιο αποδοτική του βραδιά φέρνει 0-0 και το πανηγυρίζει. Προτιμώ να βλέπω την ομάδα μου να παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο και να τρώει 5, παρά να κλείνεται πίσω και να τρώει 3.[/quote'] 1. Αυτη την αποδοση την εχει πιασει 3 φορες μεσα σε μια 15ετια. Να σας πουμε και συγχαρητηρια? Σε ολα τα υπολοιπα ματς σβερκωνεστε απο ανυπαρκτες ομαδες. Φυσικα πρεπει να σας αναγνωρισουμε κατι. Οτι παρουσιαζετε μια σταθεροτητα και συνεπεια τουλαχιστον (στα αστεια αποτελεσματα εννοω, με αστειες ομαδες). 2.Να θυμισω 7-0 απο Γιουβε? Η μηπως κατι αλλες 5ρες και 4ρες? Εχετε πλουσιο ρεπερτοριο αποτελεσματων. 3. Ο παο στην πιο αποδοτικη του βραδια φερνει 0-3 μεσα στην εδρα της κατοχου ΟΥΕΦΑ. φερνει επισης 3-1 με τι Γιουβε και την αποκλειει . Και πολλα αλλα αποτελεσματα, μιας και οσο ρεπερτοριο ιστορικων συντριβων-γελοιοποιησεων εχετε εσεις, τοσο ρεπερτοριο ιστορικων αποτελεσματων εχουμε εμεις Καλο βραδυ.
dark Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Ο παο στην πιο αποδοτικη του βραδια φερνει 0-3 μεσα στην εδρα της κατοχου ΟΥΕΦΑ. φερνει επισης 3-1 με τι Γιουβε και την αποκλειει . Και πολλα αλλα αποτελεσματα... Τα άλλα πολλά μεγάλα αποτελέσματα πότε έγιναν ? Αυτό που λες είναι ίσως το μόνο παιχνίδι με σοβαρή ομάδα που έχεις κερδίσει με πάνω από 1 γκολ Πως εξηγείς ότι παίρνεις 0-0 , 0-1 εκτός έδρας στην Ευρώπη και μετά έρχεσαι και χάνεις στο γήπεδο σου περίπατο και μετά στο Ελληνικό πρωτάθλημα τρως 4αρες από τον Ολυμπιακό και σε ξεφτιλίζει η Κέρκυρα η Προοδευτική ο Εργοτέλης κλπ ? Το να παίζεις αντιποδόσφαιρο τσούκου τσούκου και να κοιμάται ο θεός είναι προσόν σου το αναγνωρίζουμε το είχε πετύχει και ο Αθηναϊκός με την Μάντσεστερ 2 φορές μάλιστα Ασχολήσου με το μπασκετάκι που είσαι καλός και άσε τα άλλα αθλήματα γι αυτούς που έχουν τριπλό νταμπλ φέτος
alexzzz Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δεν ισχύει αυτό, ξεκολλήστε λίγο μερικοί. Το ξέρω από πολύ πρώτο χέρι. Μην πιστεύετε ότι διαβάζετε σε εφημερίδες. Οι ίδιοι ήταν βέβαιοι ότι ο Μπάγεβιτς δούλευε για τον ΠΑΟ όσο ήταν ακόμα στον Άρη. Τα ίδια θα έλεγες τώρα και για αυτόν αν τελικά πήγαινε στον ΠΑΟ. Ε, όσο και να θέλει κάποιος να μην το πιστέψει ρε Μάνουελ... δύσκολο είναι
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Ε, όσο και να θέλει κάποιος να μην το πιστέψει ρε Μάνουελ... δύσκολο είναι Ρε συ, το ξέρω, τι να λέμε τώρα. Από πηγή που δεν είχε κανέναν απολύτως λόγο να πει ψέμματα. Άμα θέλεις το συζητάμε μέσω pm (μην εκθέτουμε και κόσμο δημόσια) και κρίνε μόνος σου. Τέλος πάντων, όποιος θέλει ας με πει ψεύτη ή αφελή. Δεν είμαι πάντως. Όπως και να έχει, είναι ενοχλητικό να βλέπεις κάποιον να προσπαθεί να βάλει τον άλλον στον τοίχο χρησιμοποιώντας θεωρίες ως γεγονότα και επιχειρήματα, ειδικά τη στιγμή που εσύ γνωρίζεις ότι αυτή η ιστορία ήταν μια μούφα.
tasoskont Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Ωραία τα είπες. Για τον Δώνη, ο οποίος ήταν ουσιαστικά προπονητής της ΑΕΚ ενώ ήταν ακόμα στη Λάρισα, θα μας πεις κάτι? Για τις κουμπαριές Ντέμη - Ζαγοράκη? Όσο για το ποιος είχε καλύτερη ομάδα, πέρυσι, ρώτα τη Βέρντερ και τη Ρεάλ να σου πουν. Έριξες 4 σε μία ομάδα χωρίς προπονητή ουσιαστικά και θεωρείς ότι είχες καλύτερη ομάδα... Όσο για τον Πελέ - Βάλνερ, θέλεις να μας πεις τί ακριβώς έγινε στο basket σε αντίστοιχη περίπτωση? Πήρες στα χαρτιά αγώνα? Πήρες. Ο Ντέμης θα έκανε ένσταση αν ήταν να πάρει πρωτάθλημα? Θα έκανε. Αυτούς τους ψευτοηρωισμούς που έκανε για τα μάτια του κόσμου μετά, μόνο στην Original θα μπορούσε να τους περάσει. Επίσης ο Ντέμης βγήκε και δήλωνε ότι απέτυχε, μετά αναθάρρησε. Και για να τελειώνουμε, το επαγγελματικό παιχνίδι έχει επαγγελματικούς κανόνες. Δεν είναι 5Χ5 που λέμε, εντάξει μωρέ, δε βαριέσαι. Αυτή τη καραμέλα και για το καλό σας, ήρθε καιρός να σταματήσετε να την πιπιλάτε, γιατί δεν βγάζει πουθενά. και που ηταν στην λαρισα και ειχε κλεισει στην αεκ τη να λεει???μου χαριστικε σε κανα αγωνα η λαρισα και δεν θυμαμαι η μου εχει χαριστει πουθενα ο παοκ για τις κουμπαριες που λες?????οσο αφορα το μπασκετ ειναι εντελως διαφορετικο αθλημα και διαφορετικη περιπτωση αλλα παρολα αυτα προσωπικα διαφωνω με αυτο που εγινε γιατι τα ανθρωπινα λαθη ειναι και αυτα μες στο παιχνιδι.ο ντεμης μπορουσε να ειχε κανει ενσταση για ενα παιχτη του αστερα τριπολης αλλα δεν το εκανε,εκ των προτερων αποδειχθηκε οτι θα την εχανε αλλα αν την εκανε οταν επρεπε μπορει και να την κερδιζε.
foufoutios Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Eκλεισε και ο Ολαφ.2,5 στη Γιουβε και 2 το χρονο ο παιχτης για 3ετες συμβολαιο.Πολυ καλη κινηση imho... Ελπιζω μονο να μην ερθει για τουρισμο οπως ηρθε και ο Μπραβο γιατι γενικα ειναι πολυ καλος παικτης. Στο μπασκετ λεει δε τα βρηκαμε με Μπουρουση, κριμα γιατι παιζει καλα και ψυχωμενα.. Ας ελπισουμε πως δε θα φυγει, αν και ζηταει να παιξει με ντουκου χρηματα και οχι με πριμ! Κριμα γιατι δειχνει να μην πιστευει στις δυνατοτητες της ομαδας ετσι
SPSS07 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 δεν υπαρχει συγκριση Μπραβο( που οταν θελει να παιξει ΠΑΙΖΕΙ ) με Μελμπεργκ ( βικινγκ ουγκ ). Ο Μελμπεργκ ειναι αμυντικος παγκοσμιας κλασης. Εχει αγωνιστει στα κορυφαια πρωταθληματα της ευρωπης και με γεματες χρονιες μαλιστα. εχει παιξει σε Πριμέρα Ντιβιζιόν, την Πρέμιερ Λιγκ και το Καμπιονάτο.. ειναι αρχηγος της Εθνικης Σουηδιας με οτι αυτο συνεπαγεται. O ανθρωπος ειναι θεος στην Αston Villa εχει γραψει ιστορια στο μεγαλο νησι. ερχεται στην Ελλαδα σε πολυ καλη κατασταση και οχι μετα απο απραξια καθαριζοντας παγκους. πιστευω οτι καλυτερη επιλογη δεν θα μπορουσε να γινει με τα δεδομενα κριτηρια ελληνικης ομαδας. Συν και η σφαλιαρα που εφαγε ο πολυμετοχικος μιας και τον ειχαν "δεμενο". Ειναι αξιο αποριας ο μεταγραφικος σχεδιασμος του πολυμετοχικου , να ακολουθει απο πισω τον Ολυμπιακο και να προσπαθει να χτυπησει αυτους που κοιταει ο θρυλος. ντιογκο , λετο , μπομπο , μελμπεργκ ακομα και ο Καντε που πηραν ο ολυμπιακος τον τσεκαρε τον ιανουαριο. μιλαμε για φοβερο σκαουτινγκ οι πρασινουληδες
nikos21aek Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Στον Παναθηναικό δεν ήρθε επειδή δεν ήθελε να έρθει Ελλάδα ρα!:lol: Ή μάλλον δεν ήθελε η γυναίκα του να έρθει στην Αθήνα! Να δούμε τι θα πουν τώρα! :lol:
dark Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Εντάξει δεν ήθελε να πάει σε τόσο μεγάλη ομάδα με τόσο μεγάλη φήμη στην Ευρώπη. Άλλωστε αυτοί τώρα μετά τον Κρουζ πάνε να πάρουν τον Μπόμπο που κορόιδευαν όταν ήταν για μας
Snolly Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 δεν υπαρχει συγκριση Μπραβο( που οταν θελει να παιξει ΠΑΙΖΕΙ ) με Μελμπεργκ ( βικινγκ ουγκ ). Ο Μελμπεργκ ειναι αμυντικος παγκοσμιας κλασης. Εχει αγωνιστει στα κορυφαια πρωταθληματα της ευρωπης και με γεματες χρονιες μαλιστα. εχει παιξει σε Πριμέρα Ντιβιζιόν, την Πρέμιερ Λιγκ και το Καμπιονάτο.. ειναι αρχηγος της Εθνικης Σουηδιας με οτι αυτο συνεπαγεται. O ανθρωπος ειναι θεος στην Αston Villa εχει γραψει ιστορια στο μεγαλο νησι. ερχεται στην Ελλαδα σε πολυ καλη κατασταση και οχι μετα απο απραξια καθαριζοντας παγκους. πιστευω οτι καλυτερη επιλογη δεν θα μπορουσε να γινει με τα δεδομενα κριτηρια ελληνικης ομαδας. Συν και η σφαλιαρα που εφαγε ο πολυμετοχικος μιας και τον ειχαν "δεμενο". Ειναι αξιο αποριας ο μεταγραφικος σχεδιασμος του πολυμετοχικου , να ακολουθει απο πισω τον Ολυμπιακο και να προσπαθει να χτυπησει αυτους που κοιταει ο θρυλος. ντιογκο , λετο , μπομπο , μελμπεργκ ακομα και ο Καντε που πηραν ο ολυμπιακος τον τσεκαρε τον ιανουαριο. μιλαμε για φοβερο σκαουτινγκ οι πρασινουληδες Αν και Παναθηναϊκός συμφωνώ απόλυτα. Τι σκατά κάνουνε δεν έχω ιδέα. Στην αντίστοιχη θέση του Αντωνίου ποιός είναι στον γαύρο αυτή τη στιγμή;
nikos21aek Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Αν και Παναθηναϊκός συμφωνώ απόλυτα. Τι σκατά κάνουνε δεν έχω ιδέα. Στην αντίστοιχη θέση του Αντωνίου ποιός είναι στον γαύρο αυτή τη στιγμή; Ο Θεοδωρίδης
Tilemaxx Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Πιάνει λιμάνι Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις απέμειναν για την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Όλοφ Μέλμπεργκ στον Ολυμπιακό. Τα πάντα έχουν διευθετηθεί. Οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν με τη Γιουβέντους, ο Σουηδός αμυντικός συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο και απλά αναμένουμε την επισημοποίηση της μετακίνησής του στον Πειραιά. http://www.sport-fm.gr/article/181676
Erwdios Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Αν και Παναθηναϊκός συμφωνώ απόλυτα. Τι σκατά κάνουνε δεν έχω ιδέα. Στην αντίστοιχη θέση του Αντωνίου ποιός είναι στον γαύρο αυτή τη στιγμή; Βασικά το ανησυχητικό για τον ΠΑΟ δεν θα έπρεπε να είναι το ποιους παίρνει ο Ολυμπιακός, αλλά το ποιους παίρνει ο ΠΑΟΚ. (αυτό ισχύει και για τον Ολυμπιακό) Αν δει κάποιος τις μεταγραφικές κινήσεις που κάνει ο ΠΑΟΚ, θα καταλάβει ότι ενισχύεται εντυπωσιακά και όπως φάνηκε και φέτος, έχει τα φόντα να χτυπήσει δεύτερη θέση και υπό προϋποθέσεις και πρώτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.