Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το έχω ακούσει αυτό για τον Μέσι αλλά ξέρω ότι όταν πρωτοπήγε στην Μπαρτελόνα πήγαινε ακόμα σχολείο. Ο Ντρογκμπά όταν τον πήρε η Τσέλτσι έδωσε κάπου 40εκ λίρες στην Μαρσέιγ και ήταν η ακριβότερη μεταγραφή όλων των εποχών. Ο Λούκα Τόνι ήταν πάντα γνωστός σαν ένας από τους πιο αποτελεσματικούς ξυλοκόπους/ γκολτζίδες, εγώ πάντως μια φορά τον ήξερα.

Τεσπά μάλλον δεν κατάλαβες τι ήθελα να πω, ή δεν το εξήγησα εγώ καλά. Είμαι λοιπόν της άποψης ότι αν ένας παίκτης μπορεί να κάνει την διαφορά σε μία ομάδα αυτο φαίνεται αμέσως. Αυτά που λένε για περίοδο προσαρμογής, ελλιπής προετοιμασία, αλλαγή περιβάλλοντος, γλώσσα, η γυναίκα του που δεν της αρέσει το σπίτι και μουσουξού τα ακούω βερεσέ. Άμα ο άλλος είναι παικταράς (πχ Καραπιάλης, Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι...) θα το δείξει αμέσως. Αλλιώς στην καλύτερη περίπτωση θα είναι μια του ύψους μία του βάθους.

Όπως και να' χει αυτό περί παικτών που κάνουν την διαφορά ήταν μία παρένθεση και προφανώς δεν αφορά τον συγκεκριμένο παίκτη.

Ο Γκαλίτσιος στη Λάρισα πάντως, ήταν σταθερότατος. Έκανε πολύ σπάνια γκέλες (3 χρόνια στην ομάδα, δε θυμάμαι να φάγαμε ποτέ γκολ από λάθος του).

Κι εγώ δε θυμάμαι φέτος ούτε ένα ματς που έπαιξε και ήταν σταθερός. Πολύ σπάνια έβγαζε ματς χωρίς γκέλες και θυμάμαι να φάγαμε αρκετά γκολ από γκέλες του και να γλιτώσαμε άλλα τοσα. .

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απορω τι βρηκανε σ' αυτον τον παιχτη. Αλλος ενας Σισιτς κατα τη γνωμη μου...

btw υπαρχει ο μυθος για τον Messi οτι τον ειδαν μικρο στην Αργεντινη, παθανε πλακα και τον εβαλαν να υπογραψει σε χαρτοπετσετα.:P

Δημοσ.

Eγώ θυμάμαι στον 0-1 με τον αστέρα ο ντομί έβλεπε αστεράκια, μπήκε ο τάσαρος αλλά κι αυτός έφαγε κίτρινη. Στο κύπελο από δική του σέντρα ξεκίνησε το πρώτο γκολ. Είναι ότι πρέπει για αντικαταστάτης του γκαλέτι. Ποιον ήθελες να σου φέρναμε, τον καλού ή τον γουόλκοτ?

Δημοσ.

Κοιτα εγω δεν ειμαι καν Ολυμπιακος, μια γνωμη ειπα. Ο Ζαιρι ξερει μπαλιτσα και απο τριπλα καλος ειναι αλλα δεν τον μπορω. Στις δεκα πασες του(οταν αποφασισει να πασαρει) οι 9 ειναι λαθος.Αν τον πηρατε για backup του Γκαλετι, νταξει τρωγεται.

Δημοσ.
Δεν το έχω ακούσει αυτό για τον Μέσι αλλά ξέρω ότι όταν πρωτοπήγε στην Μπαρτελόνα πήγαινε ακόμα σχολείο.

Κι όταν άρχισε να παίζει βασικός πήγαινε ακόμα σχολείο. Δε λέει τίποτα αυτό. Μιλάμε για έναν παίχτη που έκανε πρωταθλητισμό από τα 16 του.

Ο Ντρογκμπά όταν τον πήρε η Τσέλτσι έδωσε κάπου 40εκ λίρες στην Μαρσέιγ και ήταν η ακριβότερη μεταγραφή όλων των εποχών.

Ναι, αλλά στη Μαρσέιγ πήγε 25 χρονών, όχι 18-20 για να πεις ότι ήταν στην εποχή που "ε, τώρα θα φανεί αν είναι καλός ή όχι".

Επί τη ευκαιρία, η Τσέλσι έδωσε 24εκ (40εκ δεν έδωσε ούτε η Μάντσεστερ Σίτι για τον Ρομπίνιο) και φυσικά δε μιλάμε για την ακριβότερη μεταγραφή όλων των εποχών γενικά, αλλά της Τσέλσι μόνο (δεν ξέρω αν αυτό εννοούσες, αλλά όπως το γράφεις, φαίνεται σαν να λες το πρώτο).

Άμα ο άλλος είναι παικταράς (πχ Καραπιάλης, Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι...) θα το δείξει αμέσως. Αλλιώς στην καλύτερη περίπτωση θα είναι μια του ύψους μία του βάθους.

Ο Καραπιάλης έχει κάνει άσχημες χρονιές στη Λάρισα (έχω ακούσει από παλιούς ότι υπήρχε γκρίνια και γι' αυτόν κάποτε) και τον Γκαλέτι για να τον αφήσανε να φύγει από την Ατλέτικο, προφανώς δεν έκανε και τα καλύτερα παιχνίδια (συγκεκριμένα έβαζε 1 γκολ κάθε 10 παιχνίδια).

Και υπάρχουν αμέτρητες ακόμα περιπτώσει που δεν το έδειξαν αμέσως.

Τέλος πάντων, τζάμπα κουβέντα γίνεται, γιατί ψιλοσυμφωνώ μαζί σου, ο Γκαλίτσιος δε φαίνεται να κάνει για τον Ολυμπιακό που θέλει να κάνει πορεία στο Τσάμπιονς Λίγκ (αν και το πρόβλημα που έχει ο Ολυμπιακός γι' αυτό, δεν είναι οι παίχτες που διαθέτει, αλλά το ότι παίζει σε κακό πρωτάθλημα και δεν έχει προπονητή να φτιάξει μια ομάδα με πλάνο 5+ χρόνων). Απλά κρατάω και μια πισινή ότι μπορεί να μας εκπλήξει ο όχι-και-τόσο-πλέον πιτσιρικάς.

Δημοσ.
Επί τη ευκαιρία, η Τσέλσι έδωσε 24εκ (40εκ δεν έδωσε ούτε η Μάντσεστερ Σίτι για τον Ρομπίνιο) και φυσικά δε μιλάμε για την ακριβότερη μεταγραφή όλων των εποχών γενικά, αλλά της Τσέλσι μόνο (δεν ξέρω αν αυτό εννοούσες, αλλά όπως το γράφεις, φαίνεται σαν να λες το πρώτο).

Όταν είχε γίνει η μεταγραφή ήταν η ακριβότερη όλων των εποχών (στάνταρτ), αυτό λέω. Μπορεί να θυμάμαι εγώ 40εκ μαζί με το συμβόλαιο του παίκτη, η μπορεί να ήταν σε ευρώ.

Ο Καραπιάλης έχει κάνει άσχημες χρονιές στη Λάρισα (έχω ακούσει από παλιούς ότι υπήρχε γκρίνια και γι' αυτόν κάποτε) και τον Γκαλέτι για να τον αφήσανε να φύγει από την Ατλέτικο, προφανώς δεν έκανε και τα καλύτερα παιχνίδια (συγκεκριμένα έβαζε 1 γκολ κάθε 10 παιχνίδια).

Ο Καραπιάλης όσο τον θυμάμαι εγώ έβγαζε μάτια στην Λάρισα και στον Ολυμπιακό έγινε αμέσως ο αγαπημένος της εξέδρας. Ο Γκαλέτι προφανώς δεν μπορούσε να κάνει την διαφορά στην Ατλέτικο αλλά στον Ολυμπιακό έχει δείξει ότι μπορεί.

Δημοσ.
Όταν είχε γίνει η μεταγραφή ήταν η ακριβότερη όλων των εποχών (στάνταρτ), αυτό λέω. Μπορεί να θυμάμαι εγώ 40εκ μαζί με το συμβόλαιο του παίκτη, η μπορεί να ήταν σε ευρώ.

Δεν ισχύει MiltoZ

Το τοπ-15 των πιο ακριβών μεταγραφών

1. Ζινεντίν Ζιντάν (από Γιουβέντους σε Ρεάλ Μαδρίτης, 2001) 76 εκ. ευρώ

2. Λουίς Φίγκο (από Μπαρτσελόνα σε Ρεάλ Μαδρίτης, 2000) 58,5 εκ. ευρώ

3. Ερνάν Κρέσπο (από Πάρμα σε Λάτσιο, 2000) 53,6 εκ. ευρώ

4. Τζιανλουίτζι Μπουφόν (από Πάρμα σε Γιουβέντους, 2001) 49,2 εκ. ευρώ

5. Ρομπίνιο (από Ρεάλ Μαδρίτης σε Μάντσεστερ Σίτι, 2008) 49 εκ. ευρώ

6. Κριστιάν Βιέρι (από Λάτσιο σε Ιντερ, 1999) 48,3 εκ. ευρώ

7. Αντρέι Σεφτσένκο (από Μίλαν σε Τσέλσι, 2006) 46,5 εκ. ευρώ

8. Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ (από Τότεναμ σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 2008) 46,4 εκ. ευρώ

9. Πάβελ Νέντβεντ (από Λάτσιο σε Γιουβέντους, 2001) 46,2 εκ. ευρώ

10. Ρίο Φέρντιναντ (από Λιντς σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 2002) 43,9 εκ. ευρώ

11. Γκαΐθκα Μεντιέτα (από Βαλένθια σε Λάτσιο, 2001) 43,8 εκ. ευρώ

12. Ρονάλντο (από Ιντερ σε Ρεάλ Μαδρίτης, 2002) 43 εκ. ευρώ

13. Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν (από Λάτσιο σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 2001) 42,4 εκ. ευρώ

14. Γουέιν Ρούνεϊ (από Εβερτον σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 2004) 40,8 εκ. ευρώ

15. Μαρκ Οφερμαρς (από Αρσεναλ σε Μπαρτσελόνα, 2000) 40,6 εκ. ευρώ

O Ντρογκμπά στοίχισε σύμφωνα με το Wiki 24 εκ. λίρες

Δημοσ.

Που κολάει ο Σίσιτσ με τον Ζαιρή;

Ο Ζαιρή είναι παικταράς εμένα προσωπικά μου αρέσει πολυ. Ήταν καλή επιλογή..

(...και φτηνή)

Δημοσ.
(αν και το πρόβλημα που έχει ο Ολυμπιακός γι' αυτό, δεν είναι οι παίχτες που διαθέτει, αλλά το ότι παίζει σε κακό πρωτάθλημα και δεν έχει προπονητή να φτιάξει μια ομάδα με πλάνο 5+ χρόνων).

Sorry που παρεμβαίνω στην κουβέντα σας, χωρίς να έχω διαβάσει τα προηγούμενα posts, αλλά πιστεύτε (γενική ερώτηση, απευθύνεται προς όλους) ότι υπάρχει κοινό ομάδας (φίλαθλο/οπαδικό) στην Ελλάδα που να έχει την απαιτούμενη υπομονή για την εφαρμογή πενταετούς πλάνου; Θυμίζω ότι την τελευταία φορά που ακούστηκε αυτό το πράγμα στην Ελλάδα (Μαλεζάνι-ΠΑΟ) ο προπονητής πήρε πόδι, μετά από σειρά μέτριων έως άσχημων αποτελεσμάτων.

Δηλαδή, τι, θα έρθει ο Χ προπονητής, θα καταστρώσει 5ετές πλάνο και στα πρώτα δύο, τρία, δέκα άσχημα αποτελέσματα, θα δείξουν κατανόηση οι φιλαθλοι/οπαδοί και θα του πει ο Κόκκαλης: "Δεν πειράζει παλληκάρι μου, συνέχισε εσύ, δούλεψε το πλάνο σου και σε 5 χρόνια παίρνουμε ξανά το πρωτάθλημα, μην ανησυχείς."; Δεν νομίζω...

Δημοσ.

Στη Λάρισα γίνεται αυτό.

Αλλά όχι επειδή το επιτρέπουν οι φίλαθλοι που όσα χρόνια είχαμε τον Δώνη, κάποιοι από αυτούς κάθε τόσο λέγανε να τον διώξουμε. Επειδή το έκανε η διοίκηση που τον στήριξε και μοίρασε τις ευθύνες, παίρνοντας ταυτόχρονα και το μερίδιο που της αναλογεί. Δεν χρησιμοποίησε δηλαδή το εξιλαστήριο θύμα, όπως κάνουν όλες οι διοικήσεις.

Εν ολίγοις, του Κόκκαλη θέμα είναι, ο οποίος είναι ο χειρότερος στο συγκεκριμένο τομέα. Όλοι φταίνε, εκτός απ' αυτόν. Και ο προπονητής την πληρώνει πάντα με το παραμικρό (δε θα ξεχάσω που έδιωξε τον Λεμονή στο άσχετο εντελώς, έτσι, για ένα στραβοπατηματάκι ασήμαντο εντελώς).

Δημοσ.
Στη Λάρισα γίνεται αυτό.

Αλλά όχι επειδή το επιτρέπουν οι φίλαθλοι που όσα χρόνια είχαμε τον Δώνη, κάποιοι από αυτούς κάθε τόσο λέγανε να τον διώξουμε. Επειδή το έκανε η διοίκηση που τον στήριξε και μοίρασε τις ευθύνες, παίρνοντας ταυτόχρονα και το μερίδιο που της αναλογεί. Δεν χρησιμοποίησε δηλαδή το εξιλαστήριο θύμα, όπως κάνουν όλες οι διοικήσεις.

Εν ολίγοις, του Κόκκαλη θέμα είναι, ο οποίος είναι ο χειρότερος στο συγκεκριμένο τομέα. Όλοι φταίνε, εκτός απ' αυτόν. Και ο προπονητής την πληρώνει πάντα με το παραμικρό (δε θα ξεχάσω που έδιωξε τον Λεμονή στο άσχετο εντελώς, έτσι, για ένα στραβοπατηματάκι ασήμαντο εντελώς).

στην λαρισα γινεται αυτο οχι επειδη το επιτρεπουν οι φιλαθλοι αλλα επειδη το επιτρεπει η φανελα της ομαδαςσε μεγαλη ομαδα δυσκολα γινεται αυτο σε μεγαλες ομαδες θελουν αμεσα αποτελεσμα και πρωταθλημα

• Super Moderators
Δημοσ.

Δε νομίζω ότι αυτό ισχύει απόλυτα. Δηλαδή, ναι οι μεγάλοι ανυπομονούν για τίτλους και "αποτελέσματα", αλλά και οι μικρομεσαίοι την τέχνης της αλλαγής προπονητών με συχνότητα πουκάμισου την κατέχουν άψογα.

Νομίζω ότι η Λάρισα το επεδίωξε αυτό, δηλαδή να "μεγαλώσει" παράλληλα με έναν προπονητή. Ακόμη και με τον Ουζουνίδη υπήρξε στήριξη παρότι στην αρχή δεν ήταν τόσο καλά τα αποτελέσματα.

Συμφωνώ, βέβαια, πως στο Ελληνικό περιβάλλον είναι πολύ ευκολότερο σε μια μικρομεσαία ομάδα να δείξει η διοίκηση υπομονή από ό,τι στους μεγάλους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...