nomisteraki Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 τα 12/14 μου δίνουν το δικαίωμα να πω και μια κουβέντα παραπάνω Έτσι όπως είσαι τώρα, για να εκπληρωθούν όσα οραματίζεσαι φέτος πρέπει: - Να πάρεις ένα γαμάτο αμυντικό μέσο. - Να πάρεις ένα γαμάτο σέντερ φορ - Ο Ντουντού να παίξει την μπάλα που έπαιζε πρόπερσυ - Να σου βγούν όλες οι πρωτοκλασάτες μεταγραφές. - Να προλάβει να δέσει η ομάδα πριν πετάξει το πουλάκι. - Να μην έχεις προβλήματα τραυματισμών όπως άλλες χρονιές. Και δεν μιλάω για τα περυσινά, γιατί εκεί όντως παράγινε το κακό, αλλά για πχ για πρόπερσι. όντως πολλά. για το αντίστοιχο του παο είναι μόνο ένα. -σπρώξιμο
Tilemaxx Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Και εσείς αντί να λέτε μακάρι να χτυπήσουμε πρωτάθλημα, γράφετε για τελικούς Europa. Εδώ πέρσυ γράφατε εσείς, οι Πράσινες κτλ, δεν θα γράψουμε εμείς που ούτε καν δεν έχουμε κλείσει ρόστερ;
Dropsreef Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Αντε, ας πούμε πως ο Ριέρα θα κάνει την διαφορά που δεν έκανε πέρυσι ο Ντάτολο (ο οποίος σαν αξία δεν ήταν κακός ) Περιμένεις ο,τι πχ ο Ρόμενταλ θα σου δώσει κάτι παραπάνω από αυτό που περίμενες πέρυσι τέτοια εποχή να σου δώσει ο Γκαλέτι? Περιμένεις ο,τι ο Ιμπαγάσα θα σου δώσει κάτι παραπάνω από αυτό που περίμενες πέρυσι τέτοια εποχή να σου δώσει ο Μαρέσκα? Περιμένεις ο,τι ο Μιραλάς θα προσφέρει παραπάνω στα αριστερά από αυτά που έδιναν ο Λεονάρντο και ο Ντομί που έφυγαν? Και εσείς αντί να λέτε μακάρι να χτυπήσουμε πρωτάθλημα, γράφετε για τελικούς Europa. Προφητείες του Κοσμά του Αιτωλού εεεε του Johnyestia ήθελα να πω
Tilemaxx Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Ναι ε? Περιμένεις ο,τι ο Μιραλάς θα προσφέρει παραπάνω στα αριστερά από αυτά που έδιναν ο Λεονάρντο και ο Ντομί που έφυγαν? Ο Χόλεμπας θες να πεις. Γιατί ο Μιραλάς είναι πολύ καλός παίκτης.
nomisteraki Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Προφητείες του Κοσμά του Αιτωλού εεεε του Johnyestia ήθελα να πω :lol:
johnnyestia Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Γιατί ο Μιραλάς είναι πολύ καλός παίκτης. Από τον Μπουμσόνγκ που απευχόμαστε ΔΕΝ είναι καλύτερος με την καμία ας πούμε σαν προσθήκη. ---------- Προσθήκη στις 00:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:22 ---------- Προφητείες του Κοσμά του Αιτωλού εεεε του Johnyestia ήθελα να πω Έλα, τα ίδια μου λέγατε πέρυσι που έλεγα πως είχατε γεμίσει σάποιους παίκτες. Παϊσιος ταιριάζει καλύτερα άρα.
Dropsreef Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Παϊσιος ταιριάζει καλύτερα άρα. Ευλόγησον Δέσποτα
alexis333 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Αντε, ας πούμε πως ο Ριέρα θα κάνει την διαφορά που δεν έκανε πέρυσι ο Ντάτολο (ο οποίος σαν αξία δεν ήταν κακός ) Ποιος Ντατολο ??? Τι συγκρινεις ... Δε σου ειπα να βγαλεις τα πρασινα γυαλια .... Ακομα τα φορας ... Περιμένεις ο,τι πχ ο Ρόμενταλ θα σου δώσει κάτι παραπάνω από αυτό που περίμενες πέρυσι τέτοια εποχή να σου δώσει ο Γκαλέτι? Περιμενω να δωσει Π-Ο-Λ-Λ-Α παραπανω απο τον Ζαιρι που ειχα περυσι ... O Γκαλετι ηταν μεγαλη παιχταρα και για να βρεις αντικαταστατη πρεπει να ψαξεις αρκετα... Περιμένεις ο,τι ο Ιμπαγάσα θα σου δώσει κάτι παραπάνω από αυτό που περίμενες πέρυσι τέτοια εποχή να σου δώσει ο Μαρέσκα? Ποιος Μαρεσκα .... Βλεπεις καθολου Ολυμπιακο .. ??? Τον Οσκαρ ειχα σε αυτη τη θεση .. Ο Ιμπαγασα ειναι πολυ ποιοτικος παιχτης .... Τωρα θες να σου πω και αν περιμενω περισσοτερα απο τον περσινο Οσκαρ .... ??? Περιμένεις ο,τι ο Μιραλάς θα προσφέρει παραπάνω στα αριστερά από αυτά που έδιναν ο Λεονάρντο και ο Ντομί που έφυγαν? Ο Μιραλας καταρχην αριστερα ειναι η τελευταια του θεση .... Η καλη του θεση ειναι δεξια ... Μπορει να παιξει ομως και πισω απο τον επιθετικο και φορ και δευτερος επιθετικος και αριστερα .... Τωρα για αυτο που λες με το Λεοναρντο μονο να γελασω μπορω .... Εχεις δε κανενα ματς του Ολυμπιακου παιδακι μου .. ?? Ποιος Λεοναρντο .... Τι συγκρινεις ... ?? Ο Μιραλας ειναι πολυ πιο ποιοτικος παιχτης .... Τωρα για το Μελμπεργκ που λες γελαμε ολοι εδω μεσα .... Ακου δε του αρεσει ο Μελμπεργκ ... Ενταξει για το Νικοπολιδη δεν ειναι στην καλυτερη ηλικια ... Ειναι ενα θεμα αυτο .... Για το Ζευλακωφ πηραμε ακριβως για τον ιδιο ρολο τον Μοντεστο ... Θα δουμε και ποιον αμ χαφ θα παρουμε και νασυμπληρωθει και το ροστερ και τα λεμε ....
Tilemaxx Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Από τον Μπουμσόνγκ που απευχόμαστε ΔΕΝ είναι καλύτερος με την καμία ας πούμε σαν προσθήκη. Την παλεύεις ρε; Για τον περιφερειακό επιθετικό Μιραλάς σου λέω, ποιός Μπούμσονγκ;
Dropsreef Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Την παλεύεις ρε; Για τον περιφερειακό επιθετικό Μιραλάς σου λέω, ποιός Μπούμσονγκ; Eιναι η αριστη γνωση του ροστερ......εξ ου και οι προφητείες..... @Johny αλλος παιχτης ο Μιραλας αλλος παιχτης ο Μοντεστο αλλος παιχτης ο Μελμπεργκ.... Φανταζομαι θα εννοεις οτι ο Μπουμ Σακαλακα Μπουμ ειναι καλυτερος και του Μοντεστο και του Μελμπεργκ.....
nomisteraki Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 :lol: τελικά, ο παπάζογλου θεωρείται κλεισμένος? άκουσα οτι θα δοθούν δανεικοί κάποιοι νέοι ως αντάλλαγμα.
johnnyestia Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Εγώ σου λέω, κάνεις εικασίες περιμένοντας από όλους τους νέους το καλύτερο δυνατό + μια βαρβάτη μεταγραφή αμυντικού χαφ + να δέσει η ομάδα. Και έρχομαι εγώ να κάνω την Κασσάνδρα και να σου πως πως από τις 4 καλές μεταγραφές που έκανες, πέρυσι κανείς τους δεν ήταν βασικός και είναι απίθανο να αποδώσουν και οι τέσσερις ταυτόχρονα τα αναμενόμενα σε φουλ σεζόν. Ποιος έχει τις περισσότερες πιθανότητες να επαληθευτεί? Πραγματικά τώρα. Και μην με τρελαίνετε με τον Μιραλάς. 12 παίκτης στην 17η του Σαμπιονά Σεντ Ετιέν ήτανε. Δεν τον έχω δεί, αλλά αν με τέτοια προϋπηρεσία θεωρείται ποιοτικός, τότε ο Καντέ θα έπρεπε να θεωρείται world class. ---------- Προσθήκη στις 00:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:45 ---------- Την παλεύεις ρε; Για τον περιφερειακό επιθετικό Μιραλάς σου λέω, ποιός Μπούμσονγκ; Το "σαν προσθήκη" πως το καταλαβαίνεις?
alexis333 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Εγώ σου λέω, κάνεις εικασίες περιμένοντας από όλους τους νέους το καλύτερο δυνατό + μια βαρβάτη μεταγραφή αμυντικού χαφ + να δέσει η ομάδα. Και έρχομαι εγώ να κάνω την Κασσάνδρα και να σου πως πως από τις 4 καλές μεταγραφές που έκανες, πέρυσι κανείς τους δεν ήταν βασικός και είναι απίθανο να αποδώσουν και οι τέσσερις ταυτόχρονα τα αναμενόμενα σε φουλ σεζόν. Ποιος έχει τις περισσότερες πιθανότητες να επαληθευτεί? Πραγματικά τώρα. Και μην με τρελαίνετε με τον Μιραλάς. 12 παίκτης στην 17η του Σαμπιονά Σεντ Ετιέν ήτανε. Δεν τον έχω δεί, αλλά αν με τέτοια προϋπηρεσία θεωρείται ποιοτικός, τότε ο Καντέ θα έπρεπε να θεωρείται world class. Μ'αρεσει πολυ η σκεψη σου .... Τωρα καταλαβα πως κρινεις τους παιχτες εσυ .... Πες το τοσο καιρο να καταλαβω να μην ασχολουμαι αλλο ....
Linus_21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Τελικά ορισμένοι το χουν όντως πιστέψει ότι πάνε για μεγάλα πράγματα στο πρωτάθλημα. Ποιος Παναθηναικός, ποιος Τζίγγερ, ποιος Σισσέ, ποιος Γκοβού, ποιος Νίνης, ποιος Λέτο.... Δεν είναι κακό, δεν είναι κακό. Προβλέπετε καυτή σαιζόν στο topic σας....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.