mikelamar Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Ασχέτως με ποια ομάδα υποστηρίζω, πιστεύω ότι πρέπει να ντρέπονται και οι δυο για την κατάντια τους, να πηγαίνουν τελικό ομάδες σαν τη Βερντερ σαν την Ρειτζερς και να μην περνάνε ούτε απ´εξω οι ΠΑΟ+ΟΣΦΠ, για τις άλλες τι να λέμε δε νομίζω ότι ασχοληται κανείς μαζί τους. Διστυχως αυτή είναι η αλήθεια. Γιατί όσους παίχτες κ να πάρεις αν έχεις προπονητή τον Νομπλια/Παντοβιτς/Αλεξανδη/Νινιαδη προκοπη δύσκολα να δεις. Δεν ξέρω πως θα παει φέτος ο ΟΣΦΠ με τον Λινεν κ τους νέους παίκτες αλλά ο ΠΑΟ δε νομίζω να παρουσιάσει κάτι το εντελώς διαφορετικό από πέρσι. Ένας καλός προπονητής μπορεί να πάρει το 100% από τον χειρότερο παίχτης κ να το κάνει χρήσιμο εργαλείο, το αντίθετο είναι από τη φύση του Αδυνατο να συμβεί εκτός από εξαιρετικές περιπτώσεις. Sent from my iPhone using Insomnia.app
Linus_21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Ε τότε γιατί κράζετε την οικογένεια; Τις πορείες σας τις κάνατε και πάνω απ´όλα, δε χρωστάτε!!! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Δεν ξέρων αν χρωστάμε ή όχι. Δεν δουλεύω στην deloite. Αν εσύ καταλαβαίνεις ότι ορισμένοι κράζουνε την οικογένεια λόγω κουπών πάω πάσο. Αναρωτιέμαι ρε παιδιά πάντως γιατί στο καλό κράζατε τον Κόκκαλη τελικά. Την κούπα δεν την έφερνε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο? Τι θέλατε πορείες και θέαμα? Πολλοί ρομαντικοί μαζευτήκαμε τελικά....
Dropsreef Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Συγνώμη Midi που δεν εχω την ιδια αποψη μαζί σου.Με συγχωρείς ειλικρινά ε?Ολοι πρεπει να έχουμε την ιδια άποψη μαζί σου.... Τους μεγάλους παιχτες τους φέρνεις με το μαρούλι.Με το χρήμα.Οχι με τις πορείες....Δωσε 2μυρια στον Γκαλας και φερτον.Ας δωσει ο Μαρινάκης 2μυρια στον Γκατουζο και ας τον φέρει....Τον Γκαλας τον φερνεις στον Παναθηναικο με 2,5μυρια ετησιως είτε περυσι τερματισες πρωτος είτε δέκατος..... Όσο για τα έσοδα απο τους ευρωπαικούς θεσμούς δεν σου είπα οι ελληνικές ομάδες να μην συμμετέχουν.Εχω απλά πηρα την αφορμή απο το βιντεο του johny...και ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ είναι οτι οι πορείες δεν μου λενε απολυτως τίποτα..... Οσο για την φράση οι κούπες μετράνε θέλω να σε δω ποια θα είναι η αποψη σου αν λεω αν κανεις να ξαναπαρεις τιτλο 10χρόνια ....... Εdit:Δεν νομίζω το τουρκικό πρωτάθλημα να είναι ανωτερο απο το ελληνικό....Εκει ομως το χρημα ρεει αφθονο....Και το αφθονο χρήμα φέρνει και ευρωπαικό τιτλο Uefa για την Γαλατά.....
kirileman Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Αν εσύ καταλαβαίνεις ότι ορισμένοι κράζουνε την οικογένεια λόγω κουπών πάω πάσο. Α οκ, κατάλαβα λάθος. Την κράζετε επειδή δεν πέτυχε το στόχο της ευρωπαϊκής κούπας.
Dropsreef Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Αναρωτιέμαι ρε παιδιά πάντως γιατί στο καλό κράζατε τον Κόκκαλη τελικά. Την κούπα δεν την έφερνε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο? Τι θέλατε πορείες και θέαμα? Mηπως γιατι διέλυσε ένα επιτυχημενο μοντελο σε μια νυχτα(Ιβιτς-Πετρος-Λεμονής)? Μηπως γιατι δεν έδινε πλεον ένα όραμα για την ομάδα? Μηπως γιατι η εννοια προπονητής ήταν οπως ξυπνήσω σήμερα? Μηπως γιατι φωνάζω τον Αλεφαντο για να κανω την πλάκα μου? Μηπως γιατι εχω έσοδα τοσα χρονια απο το Champions Legaue Και σε αφηνω να παιζεις με Ζαιρίδες και Λεονάρντους? Λεω εγω μήπως? Και για να μην σε κουράζω και με ξαναρωτησεις αφου σας εφερνε τις κουπες γιατι τον κράζατε σου απαντώ:Δεν είχε πλεον κανενα όραμα για την ομάδα......... Οσο για τις πορείες κτλ είναι διαφορετικό να πηγαινεις μια φορα στα πέντε χρονια στην οκτάδα του Champions League και διαφορετικό να είσαι κάθε χρόνο στους 8 του Champions League....Και αν θεωρείτε υπερβολή το Champions League βάλτε το europa League.... Με συνεχείς παρουσίες σε προημητελική φάση δειχνεις οτι διεκδικείς κάτι οτι θέλεις να κάνεις το βήμα παραπάνω....Το μια φορά στα πέντε χρόνια δεν λεει απολύτως τίποτα.....
Tilemaxx Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 να σαι καλα φιλε μου μου εφτιαξες τη μερα. Εσύ ψάχνεις παλαιότερες σελίδες μπας και βρείς κανένα post να κάνεις troll; Άντε τώρα να φωνάξεις "Τζίγκερ πούλα" και άσε τι λέμε εμείς. Όταν εσείς πέρσυ λέγατε για τελικό Γιουρόπα ήταν εφικτό ε;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Συγνώμη Midi που δεν εχω την ιδια αποψη μαζί σου.Με συγχωρείς ειλικρινά ε?Ολοι πρεπει να έχουμε την ιδια άποψη μαζί σου.... Καταρχην εγω δε σε ειρωνευτηκα ουτε σου ειπα κατι για την αποψη σου, συζητηση κανω, εσυ για ποιο λογο αγχωνεσαι και ειρωνευεσαι? Τους μεγάλους παιχτες τους φέρνεις με το μαρούλι.Με το χρήμα.Οχι με τις πορείες....Δωσε 2μυρια στον Γκαλας και φερτον.Ας δωσει ο Μαρινάκης 2μυρια στον Γκατουζο και ας τον φέρει....Τον Γκαλας τον φερνεις στον Παναθηναικο με 2,5μυρια ετησιως είτε περυσι τερματισες πρωτος είτε δέκατος..... Οι μεγαλοι παιχτες πανε σε ολες τις ομαδες αναλογως το χρημα. Βλεπε Καταρ που δεν υπαρχει ουτε Τσου Λου, ουτε τιποτα. Το θεμα ειναι σε τι ηλικια πανε. Ο Σισε θα ερχοταν στον ΠΑΟ εαν δεν υπηρχε η προοπτικη Τσου Λου? Οχι το εχει δηλωσει ο ιδιος. Για να ερθει παιχτακι καλο σε μαχιμη ηλικια δε φτανουν μονο τα λεφτα, χρειαζεται και η προοπτικη. Και η προοπτικη που σου βαζει ο Ευρωπαιος 20ρης-28ρης δεν ειναι να παρει την Σουπερλιγκα στην Ελλαδα. Όσο για τα έσοδα απο τους ευρωπαικούς θεσμούς δεν σου είπα οι ελληνικές ομάδες να μην συμμετέχουν.Εχω απλά πηρα την αφορμή απο το βιντεο του johny...και ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ είναι οτι οι πορείες δεν μου λενε απολυτως τίποτα..... Nαι το ειπες ξεκαθαρα. Οι κουπες μετρανε. Γνωρισμα καθε Ολυμπιακου το "κουπα ναναι κι οτι ναναι", το εχουμε διαπιστωσει αυτο. Χαρτινη, ξυλινη, καλπικη ολες ευπροσδεκτες ε? Κι εγω σου λεω οτι ενας συλλογος που θα βγει 2ος και θα κανει μια πορεια στο Τσου Λου θα εχει αποκομοισει περισσοτερα απο τον αλλο που θα εχει παρει μια κουπα στα χαρτια και θα εχει μαζεψει Ευρωπαικες καρπαζιες. Και οικονομικα και μεταγραφικα αν το δεις, η Ευρωπαικη πορεια ειναι σημαντικοτερη. Ο ρομαντισμος ειναι να περιμενεις τον Μαιο να σηκωσεις με οποιοδηποτε τροπο την κουπα για να κανεις καζουρα 2μηνων στον αντιπαλο και μετα να ξαναπεσεις στην μιζερια του Ελληνικου πρωταθληματος ΥΓ. Εγω τα λεω και ως κατοχος νταμπλ αποτι βλεπεις, οπως τα ελεγα και πιο πριν.
Dropsreef Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Κα εγω σου απάντησα.Ειναι διαφορετικό να είσαι καθε χρόνο στους 8 του Champions League ή του Europa League και διαφορετικό να είσαι μια φορα στα πεντε χρονια... Με συνεχείς παρουσίες δειχνεις οραμα δειχνεις φιλοδοξιες δειχνεις οτι θελεις να κανεις κατι καλο κατι το αξιόλογο.....δειχνεις οτι κηνυγάς έναν ευρωπαικό τιτλο....Και αν για το Champions League φαντάζει απίθανο το Europa League φαίνεται να ειναι πιο εφικτός στοχος(δεν εννοω πιο ευκολος στόχος εννοω πιο εφικτός) Όταν ομως οι ιδιες οι ομάδες απαξιώνουν μια ευρωπαικη πορεία γιατι την Κυριακη εχουν ντερμπι στην Τουμπα ή σιγα μην ενισχύσω την ομάδα αφου δεν παιζω στο Europa τοτε πως να πας μπροστά σαν ποδοσφαιρική οντότητα.....
kirileman Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Nαι το ειπες ξεκαθαρα. Οι κουπες μετρανε. Γνωρισμα καθε Ολυμπιακου το "κουπα ναναι κι οτι ναναι", το εχουμε διαπιστωσει αυτο. Χαρτινη, ξυλινη, καλπικη ολες ευπροσδεκτες ε? Έτσι, και πλαστικές μας κάνουν. Και αν συνοδεύονται από γλέντια με τον αιώνιο δεύτερο μέσα-έξω, ακόμα καλύτερα. Και αν ήρθε η χρονιά να χαρίσουμε στον πελάτη την κούπα για να βλέπει τι χάνει όλα τα υπόλοιπα χρόνια αλλά και για να τον παρακολουθούμε να μη μπορεί να τη χαρεί από τις εσωτερικές διαμάχες, έχουμε να θυμόμαστε τα γλέντια στα μεταξύ μας ματς και να γυαλίζουμε τις κούπες στις βιτρίνες. Όπως βλέπεις, είμαστε πολύ θετικοί άνθρωποι εμείς οι γαύροι, always look at the bright side of life!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 και πλαστικές μας κάνουν. Κρισεις ειλικρινειας. Η ζεστη θα φταιει. Κανονισε να βρεις τον εαυτο σου σε τιποτα signatures. Και αν συνοδεύονται από γλέντια με τον αιώνιο δεύτερο μέσα-έξω, ακόμα καλύτερα. Μη μπερδευεσαι man με αυτα που παθαινετε στο μπασκετ. Εφετος με κερδισες ολο κι ολο -οπως με κερδισες ε- , αλλα δε νομιζω να συνοδευτηκε απο καμια κουπα. Εκτος αν δινουν και στους 5ους κουπες Και αν ήρθε η χρονιά να χαρίσουμε στον πελάτη την κούπα για να βλέπει τι χάνει όλα τα υπόλοιπα χρόνια αλλά και για να τον παρακολουθούμε να μη μπορεί να τη χαρεί από τις εσωτερικές διαμάχες, έχουμε να θυμόμαστε τα γλέντια στα μεταξύ μας ματς και να γυαλίζουμε τις κούπες στις βιτρίνες. Ωστε μας χαρισατε την κουπα που περυσι τετοια εποχη ειχατε σιγουρακι ε? Να φανταστω οτι και στον Πανσεραικο χαρισατε την προκριση? Oh wait στον Πανσεραικο την χαρισατε οντως γιατι δεν βαλατε τα χαρτια και τους δικηγορους να αναλαβουν δραση μπας και διεκδηκησετε κανα τιτλο φετος, οπως τα παλια καλα χρονια.
kirileman Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Κρισεις ειλικρινειας. Η ζεστη θα φταιει. Κανονισε να βρεις τον εαυτο σου σε τιποτα signatures.Είναι η αλήθεια. Εγώ συλλέγω κούπες, εσύ... εμπειρίες. Όσο για υπογραφή, έχεις καμιά παραγγελιά; Πχ.... "Χρωστάμε!:lol:"; Μη μπερδευεσαι man με αυτα που παθαινετε στο μπασκετ. Δε βλέπω μπάσκετ. Αυτά είναι για τους αιώνιους τριτοδεύτερους στη μπάλα. Εφετος με κερδισες ολο κι ολο -οπως με κερδισες ε- , αλλα δε νομιζω να συνοδευτηκε απο καμια κουπα. Εκτος αν δινουν και στους 5ους κουπες Λέξη λέξη διαβάζεις τα ποστ; Πρώτα διάβαζε ολόκληρο το κείμενο και μετά σχολίαζε. Εν προκειμένω, βλέπε παρακάτω. Ωστε μας χαρισατε την κουπα που περυσι τετοια εποχη ειχατε σιγουρακι ε? Να φανταστω οτι και στον Πανσεραικο χαρισατε την προκριση? Oh wait στον Πανσεραικο την χαρισατε οντως γιατι δεν βαλατε τα χαρτια και τους δικηγορους να αναλαβουν δραση μπας και διεκδηκησετε κανα τιτλο φετος, οπως τα παλια καλα χρονια. Oh yes, αφού ο Τζίγκερ και η οικογένεια είναι γαύροι. Όλα στημένα είναι. Εμείς να παίρνουμε κούπες και εσείς να δυστυχείτε. Μη κολλάς στις σπάνιες σας επιτυχίες, για ξεκάρφωμα γίνονται. 10χαρακτήρες
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 γελαω δυνατα, καλα ρε και στην καζουρα 5οι βγαινετε?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δεν κάνω καζούρα. Ισχυει. Ηταν αξιολογη η προσπαθεια ομως
SlimData Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Κρισεις ειλικρινειας. Η ζεστη θα φταιει. Κανονισε να βρεις τον εαυτο σου σε τιποτα signatures.Είναι η αλήθεια. Εγώ συλλέγω κούπες, εσύ... εμπειρίες. Όσο για υπογραφή, έχεις καμιά παραγγελιά; Πχ.... "Χρωστάμε!:lol:"; Μη μπερδευεσαι man με αυτα που παθαινετε στο μπασκετ. Δε βλέπω μπάσκετ. Αυτά είναι για τους αιώνιους τριτοδεύτερους στη μπάλα. Εφετος με κερδισες ολο κι ολο -οπως με κερδισες ε- , αλλα δε νομιζω να συνοδευτηκε απο καμια κουπα. Εκτος αν δινουν και στους 5ους κουπες Λέξη λέξη διαβάζεις τα ποστ; Πρώτα διάβαζε ολόκληρο το κείμενο και μετά σχολίαζε. Εν προκειμένω, βλέπε παρακάτω. Ωστε μας χαρισατε την κουπα που περυσι τετοια εποχη ειχατε σιγουρακι ε? Να φανταστω οτι και στον Πανσεραικο χαρισατε την προκριση? Oh wait στον Πανσεραικο την χαρισατε οντως γιατι δεν βαλατε τα χαρτια και τους δικηγορους να αναλαβουν δραση μπας και διεκδηκησετε κανα τιτλο φετος, οπως τα παλια καλα χρονια. Oh yes, αφού ο Τζίγκερ και η οικογένεια είναι γαύροι. Όλα στημένα είναι. Εμείς να παίρνουμε κούπες και εσείς να δυστυχείτε. Μη κολλάς στις σπάνιες σας επιτυχίες, για ξεκάρφωμα γίνονται. Εεεεε.... WOW!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.