Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτό εδώ δεν τολμάτε να το γράψετε? :lol:

προσωπικα γουσταρω και θεωρω οτι για τον παγκο ειναι μια χαρα λυση!:-)

---------- Προσθήκη στις 18:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:18 ----------

.....

απο τους παιχτες που δεν υπολογιζονται, μονο τον τζιολη θα ηθελα για το καλοκαιρι. Δε θα θελα να φορτωθω τα δικα σας παλτα..

.....

Τζιολη θελω!!! :-)

Βυντρα?μη με σκοτωνεις ειπαμε να απαλαγω απο Ντομι οχι να παρω καινουργιο :lol:

...

τα χω πει εγω απο μηνες πριν:-D

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ενταξει θα ρθουν ολοι ...

Και Γκατουζο και Μπαπτιστα και Εντιαγε ...

Μη φοβαστε τπτ ....

:P

Μονο στο τελος μη παιζουμε με Τζιωλη και Ντιογκο .... :lol::lol::lol:

Δημοσ.
Ως οπαδός της ομάδας των 37, της χούντας που υποτίθεται πως (ξανά)έλληξε, της ομάδας που αντιπροσωπεύει το δυνάστη στα δακρύβρεχτα βίντεο εμψύχωσης του δύσμοιρου πράσινου λαού, της ομάδας που σου έχει προσφέρει άφθονο πόνο και που προβλέπεται να το κάνει για πολλά χρόνια ακόμα, της ομάδας που σου χαρίζει κάνα πρωτάθλημα μια στο τόσο για να σε βλέπει να μη μπορείς ούτε αυτό να χαρείς από τη φαγωμάρα, της ομάδας που σε έχει κάνει να ασχολείσαι μόνο με το μπασκετάκι. Πείτε μου τώρα, πόσο τεράστιος είναι ο ΠΑΟ και οι αντιβιωτικοί στο μπάσκετ αλλά ταυτόχρονα, πόσο γαύρος είναι ο σοφεράκος, πόσο πουλημένος είναι ο Γκότζος, πότε πήγε για καφέ με το Μαρινάκη, αν κάλεσε στο γάμο του τον Κόκκαλη, πότε και ποιός έχει σειρά να προσφέρει 500.000 για στόπερ κίλερ, ποιος θα γελάσει τελευταίος το Μάη (που είναι ωραία με την κούπα στον Περαία), πότε είναι η επόμενη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της οικογένειας και πότε θα τελειώσει για σας αυτός ο εφιάλτης του να είσαι Παναθηναϊκός;

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=ZXX9T5M_Bcs[/ame]

Να εύχεσαι ο νέος σας πρόεδρας να σας δώσει την δυνατότητα να φτιάξετε ανάλογο βιντεάκι σε 10-15 χρονάκια. Αντε γειά που λέει και μια ψυχή.

Δημοσ.
http://www.youtube.com/watch?v=ZXX9T5M_Bcs

Να εύχεσαι ο νέος σας πρόεδρας να σας δώσει την δυνατότητα να φτιάξετε ανάλογο βιντεάκι σε 10-15 χρονάκια. Αντε γειά που λέει και μια ψυχή.

Ανατριχιάσαμε τώρα. Άυπνοι θα μείνουμε απόψε. Λες και εμείς δεν έχουμε αντίστοιχα βιντεάκια και περιμένουμε απο τον βάζελο να μας ανυψώσει οπαδικά. Σοβαρότης μηδέν.

Να αρχίσουμε να βάζουμε τα βίντεο-αφιερώματα στα μεταξύ μας ματς; Να εύχεστε ο Τζίγκερ να σας δώσει την δυνατότητα να φτιάξετε ανάλογα βίντεο σε 10-15 αιώνες. Αντε γειά που λέει και μια ψυχή.

Δημοσ.

Καλα ρε το γκολ του Νικολάκη? Του Νικολακη ξαναελα να μας δειξεις την φανέλα?

Να εύχεσαι ο πρόεδρας να σας δώσει την δυνατότητα να φτιάξετε ανάλογο βιντεάκι σε 17 χρονάκια. Αντε γειά που λέει και μια ψυχή.

Τώρα μαλιστα.......

Γεμισαν οι τροπαιοθηκες πορειες...Ωχ sorry ξεχασα οτι οι πορειες δεν μπαινουν σε τροπαιοθήκη....

Οταν μια ελληνική ομάδα κατακτήσει ευρωπαϊκο τίτλο το συζητάμε ξανά....Οι πορειες είναι για τους ρομαντικούς ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι.....

Δημοσ.
Αυτό εδώ δεν τολμάτε να το γράψετε? :lol:

Εχει να κλάψει κοντρόλ για κοντρόλ. Υπερωρίες έχουν να κάνουν τα ball boys στο Καραϊσκάκης.

"Πάσα του Μελμπεργκ στον Τζιολη, Τζιολης το κοντρόλ...Και εδώ βλέπουμε τον Αλέξανδρο να κυνηγάει την μπάλα..."

Δημοσ.

Τώρα μαλιστα.......

Γεμισαν οι τροπαιοθηκες πορειες...Ωχ sorry ξεχασα οτι οι πορειες δεν μπαινουν σε τροπαιοθήκη....

Οταν μια ελληνική ομάδα κατακτήσει ευρωπαϊκο τίτλο το συζητάμε ξανά....Οι πορειες είναι για τους ρομαντικούς ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι.....

ελα ρε εδω καθε χρονο προσευχονται να κανουν πορεια κι οχι να παρουν το πρωταθλημα:lol:

Δημοσ.

Καλα, μην τρελαινομαστε κι ολας

Δηλαδη εσεις στα @@ σας να πατε ας πουμε στου 4 του ΤΛ ή στον τελικο γιατι δεν θα εχετε παρει το τροπαιο?Τα λεμε για να τα πιστεψουμε μεταξυ μας?

Τι ειναι η μπαλα, μπασκετ που στοχος ειναι καθε χρονο η κουπα?

Και αν ειναι ετσι τι χαιροσασταν φετος που περασατε τους ομιλους του ΤΛ και μας λεγατε "ρε εμεις ειμαστε στους 16 της Ευρωπης"

Ειπαμε, ναι, οκ, απο το να παω φετος στους 8 και να ξαναπαω σε 5 χρονια προφανως καλυτερα να παρω αυτα τα 5 χρονια 5 πρωταθληματα αλλα μην τα πηδαμε ολα να πουμε

ΥΓ. Πρωτα απολα για σας τους ιδιους. Πατε να φτιαξετε καλη ομαδα και παιζετε στο Γιουροπα. Δεν θα ειναι γελοιο να πατε στους 4 ή στον τελικο και να λετε τι? "Ελα μωρε ποιος τελικος τωρα"?

Δημοσ.
Καλά..αμα έρθει κι ο Γκατούζο...θεωρητικά πάμε με καλές προϋποθέσεις και προς τελικό Europa...

να σαι καλα φιλε μου μου εφτιαξες τη μερα.

Δημοσ.

@Kaizer

Καταρχην δεν ειμαι ο εκπροσωπος τυπου του Ολυμπιακού για να αντιπροσωπεύω με δηλώσεις μου την κοινη γνωμη.Η προσωπική μου αποψη είναι οτι αυτο που μετράει ειναι η κουπα....Συνεχίζω να εχω την αποψη οτι οι πορειες ειναι για τους ρομαντικούς.Εγω σαν Ολυμπιακός δεν ειμαι σε θεση να θυμάμαι ποιες χρονιες εφτασες στους 8 ή στους 4 ή στους 16 του Champions League.Αντιστοιχως και εσυ δεν εισαι σε θέση να θυμάσαι ποτε πηγα στους 16 και ποτε πηγα στους 8 του Champions League.Και το θεωρώ απολύτως λογικό....

Αν η Ελλάδα δεν κατακτουσε το Ευρωπαικό το 2004 και εφτανε ας υποθεσουμε στον ημιτελικό ποιος θα το θυμόταν πλην των Ελληνων και των αντιστοιχων ευρωπαίων Σωτηρακόπουλων 10 ή 15 χρονια μετα.Νομίζω κανενας...Τωρα όμως και 20 χρονια μετα ολη η Ευρωπη θα θυμάται οτι το 2004 η Ελλαδα ηταν η νικήτρια ομαδα του 2004....

Για αυτο το λογο θεωρω οτι οι πορείες ειναι για τους ρομαντικούς και για την εγχωρια καζουρα.....Αυτο και τιποτα παραπάνω....

Όσο για το αν μπορουμε να κατακτήσουμε ευρωπαικό τροπαιο σε συλλογικό επιπεδο θεωρώ οτι μπορουμε να το κηνυγησουμε αν απαλλαχτούμε απο την στενη λογική οτι δεν θα παιξω σοβαρα στους 16 του Εuropa League γιατι την Κυριακή έχουμε σημαντικό αγών α για το πρωτάθλημα(οπως περυσι ο Παναθηναικος που στο πρωτος ματς εναντιον της Στανταρ δεν κατέβασε την καλυτερη δυνατή ενδεκαδα) ή αντιστοίχως φιλοσοφίες και προσεγγίσεις τυπου Κοκκαλη οτι αφου θα παιξουμε europa δεν δίνω δεκάρα τσακιστή

Δημοσ.
Ξέρουμε ότι για μερικούς μετράνε μόνο οι κούπες. Δεν χρειάζεται να μας το υπενθυμίζετε.

Ε τότε γιατί κράζετε την οικογένεια; Τις πορείες σας τις κάνατε και πάνω απ´όλα, δε χρωστάτε!!!

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
@Kaizer

Καταρχην δεν ειμαι ο εκπροσωπος τυπου του Ολυμπιακού για να αντιπροσωπεύω με δηλώσεις μου την κοινη γνωμη.Η προσωπική μου αποψη είναι οτι αυτο που μετράει ειναι η κουπα....Συνεχίζω να εχω την αποψη οτι οι πορειες ειναι για τους ρομαντικούς.Εγω σαν Ολυμπιακός δεν ειμαι σε θεση να θυμάμαι ποιες χρονιες εφτασες στους 8 ή στους 4 ή στους 16 του Champions League.Αντιστοιχως και εσυ δεν εισαι σε θέση να θυμάσαι ποτε πηγα στους 16 και ποτε πηγα στους 8 του Champions League.Και το θεωρώ απολύτως λογικό....

Αν η Ελλάδα δεν κατακτουσε το Ευρωπαικό το 2004 και εφτανε ας υποθεσουμε στον ημιτελικό ποιος θα το θυμόταν πλην των Ελληνων και των αντιστοιχων ευρωπαίων Σωτηρακόπουλων 10 ή 15 χρονια μετα.Νομίζω κανενας...Τωρα όμως και 20 χρονια μετα ολη η Ευρωπη θα θυμάται οτι το 2004 η Ελλαδα ηταν η νικήτρια ομαδα του 2004....

Για αυτο το λογο θεωρω οτι οι πορείες ειναι για τους ρομαντικούς και για την εγχωρια καζουρα.....Αυτο και τιποτα παραπάνω....

Όσο για το αν μπορουμε να κατακτήσουμε ευρωπαικό τροπαιο σε συλλογικό επιπεδο θεωρώ οτι μπορουμε να το κηνυγησουμε αν απαλλαχτούμε απο την στενη λογική οτι δεν θα παιξω σοβαρα στους 16 του Εuropa League γιατι την Κυριακή έχουμε σημαντικό αγών α για το πρωτάθλημα(οπως περυσι ο Παναθηναικος που στο πρωτος ματς εναντιον της Στανταρ δεν κατέβασε την καλυτερη δυνατή ενδεκαδα) ή αντιστοίχως φιλοσοφίες και προσεγγίσεις τυπου Κοκκαλη οτι αφου θα παιξουμε europa δεν δίνω δεκάρα τσακιστή

Οι πορειες φτιαχνουν το ονομα του συλλογου στο εξωτερικο. Και οι 5ρες το χαλανε.

Δε χρειαζεται νε εξηγησουμε γιατι χρειαζεται ενας συλλογος να ειναι γνωστος και εκτος Ελλαδας. Αυτο δεν ειναι ρομαντισμος.

Επισης κατι μου λεει, ειμαι σχεδον βεβαιος δηλαδη, οτι αν πχ φετος δεν παρετε πρωταθλημα αλλα φτασετε σε κανα ημιετελικο/τελικο Europa ξερω γω (λεμε και κανα αστειο), θα μας το χτυπανε και τα εγγονια σας για την πορεια κλπ.

Τελος, εαν δεν απατωμαι μια ομαδα με πορεια στο Τσου Λου αποκομιζει παραπανω εσοδα ακομα και απο το να κατακτησει το Ελληνικο πρωταθλημα. Ουτε κι αυτο ειναι ρομαντισμος.

Απο οποια πλευρα και να το δεις μια καλη πορεια στην Ευρωπη και πολυ περισσοτερο μια σταθερη και αξιοπρεπης Ευρωπαικη εικονα καθε χρονο, ειναι πιο ουσιαστικη απο την κατακτηση τιτλων στην Ελλαδα. Οι τιτλοι στην Ελλαδα, στο συγκεκριμενοου επιπεδου πρωταθλημα κλπ, ειναι μονο για καζουρα μεταξυ Παναθηναικων και Ολυμπιακων.

Εκτος αν εχεις εσυ σε υποληψη το ελληνικο προωταθλημα ως διοργανωση.

Βεβαια στην Ελλαδα της κωλοτουμπας και των αστειων οπαδων και των 2 πλευρων η δουλεια παει οπως συμφερει τον καθενα. Δηλαδη:

Παιρνω εγω κουπες και κανεις εσυ πορειες στην Ευρωπη? Το σημαντικο ειναι οι κουπες.

Παιρνεις εσυ κουπες και κανω εγω πορειες? Το σημαντικο ειναι οι πορειες.

Παιρνεις εσυ τα παντα και κανεις και πορειες στην Ευρωπη κι εγω τιποτα? Αχρηστο το αθλημα, ποιος ασχολειται με την μπαλα μωρε, ξυπνατε το πολο ειναι το αθλημα του μελλοντος.

ΥΓ> Ειπες και μια αληθεια παντως. "Οι κουπες μετρανε". Κουπα ναναι κι οτι ναναι ε? :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...