Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξεχνάς το σέζαρ, που πούλησε το παιχνίδι. ξεχνάς επίσης, το ότι και με ήττα, παίρναμε το πρωτάθλημα. Αν δεν το παίρναμε, θα ήταν αλλιώς τα πράματα. Πχ ο σέζαρ, δε θα πούλαγε το παιχνίδι, για να μην έχανε το πριμ πρωτθλήματος.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν απεχει και πολυ απ την αληθεια :P Ολο την επομενη εβδομαδα λενε θα κλεισουν παικτη και εχει περασει σχεδον μηνας..

Δημοσ.
το οτι ολη την χρονια σερνοσουν οι νικες που εκανες ηταν με το ζορι 1-0 και 2-1 με εξαιρεση τον τελευταιο αγωνα με την ξανθη που εκει εβαλες οσα γκολ ειχες βαλει ολη την σεζον δηλ 4,το οτι ηρθες να κανεις παρτη στο οακα και σου εδειξα ποιος εχει την καλυτερη ομαδα(περιση) ριχνοντας σου 4 στο ρελαντι και εντελει το πρωταθλημα κριθηκε απο ενα αγωνα που δεν μπορουσες να νικησεις την καλαμαρια επειδη επαιξε ο πελε βαλνερ και τελικα τον πηρες στα χαρτια.αν απο ολα αυτα εσυ πιστευεις οτι αξιζες το πρωταθλημα περιση επειδη επαιξες στην ευρωπη παω πασο.μην μου αρχισετε περι νομων και κανονισμων τωρα γιατι αφου θελετε να ειστε τοσο τυπικοι με τους κανονισμους και οι 3 μεγαλοι θα επρεπε ν απαιζουν γ τοπικο.

Ωραία τα είπες. Για τον Δώνη, ο οποίος ήταν ουσιαστικά προπονητής της ΑΕΚ ενώ ήταν ακόμα στη Λάρισα, θα μας πεις κάτι? Για τις κουμπαριές Ντέμη - Ζαγοράκη? Όσο για το ποιος είχε καλύτερη ομάδα, πέρυσι, ρώτα τη Βέρντερ και τη Ρεάλ να σου πουν.

Έριξες 4 σε μία ομάδα χωρίς προπονητή ουσιαστικά και θεωρείς ότι είχες καλύτερη ομάδα...

Όσο για τον Πελέ - Βάλνερ, θέλεις να μας πεις τί ακριβώς έγινε στο basket σε αντίστοιχη περίπτωση? Πήρες στα χαρτιά αγώνα? Πήρες. Ο Ντέμης θα έκανε ένσταση αν ήταν να πάρει πρωτάθλημα? Θα έκανε. Αυτούς τους ψευτοηρωισμούς που έκανε για τα μάτια του κόσμου μετά, μόνο στην Original θα μπορούσε να τους περάσει. Επίσης ο Ντέμης βγήκε και δήλωνε ότι απέτυχε, μετά αναθάρρησε.

Και για να τελειώνουμε, το επαγγελματικό παιχνίδι έχει επαγγελματικούς κανόνες. Δεν είναι 5Χ5 που λέμε, εντάξει μωρέ, δε βαριέσαι. Αυτή τη καραμέλα και για το καλό σας, ήρθε καιρός να σταματήσετε να την πιπιλάτε, γιατί δεν βγάζει πουθενά.

Δημοσ.
Όσο για το ποιος είχε καλύτερη ομάδα, πέρυσι, ρώτα τη Βέρντερ και τη Ρεάλ να σου πουν.

Αμα ρωτήσουμε την Ιντερ, την Βέρντερ, την Αρσεναλ, την Μπαρτσελόνα, την Αϊντχόβεν αλλά συνάμα και τις Σεντ Ετιέν, Μακάμπι Χάιφα κτλ, τι θα μας πούνε πιστεύεις για το ποιά είναι καλύτερη ομάδα? :lol:

Δημοσ.
Αμα ρωτήσουμε την Ιντερ, την Βέρντερ, την Αρσεναλ, την Μπαρτσελόνα, την Αϊντχόβεν αλλά συνάμα και τις Σεντ Ετιέν, Μακάμπι Χάιφα κτλ, τι θα μας πούνε πιστεύεις για το ποιά είναι καλύτερη ομάδα? :lol:

Δεν μπορώ να πω ότι περίμενα το αποτέλεσμα της Ανόρθωσης με τον Παναθηναϊκό, όμως δεν με εξέπληξε. Στα προκριματικά νίκησαν με 3-0 τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό", τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/InterMilan/214601.html

Δημοσ.
2ος Όμιλος Champions League (32 προς 16)

Βαθμολογία

1. Παναθηναϊκός 10 (8-7)

2. Ίντερ 8 (8-7)

3. Βέρντερ Βρέμης 7 (7-9)

4. Ανόρθωση 6 (8-8)

Μήπως να τον ξαναρωτήσουμε τον Πορτογάλο?

Δημοσ.
ε καλα αυτα τα λεει γιατι του χουμε κλεισει δυο φορες το σπιτι :D

Βασικά τα έλεγε πριν το παιχνίδι στο Μιλάνο και επίσης βασικά, 1-1 είστε στο κλείσιμο σπιτιών με την Ίντερ, εκτός κι αν το πηγαίνεις στην εποχή με Πόρτο. :P

Όπως και να' χει, ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη ομάδα τα τελευταία 5 χρόνια και αυτό τις περισσότερες χρονιές κάνει μπαμ και από τη διαφορά με την οποία τερματίζει ο δεύτερος από τον Ολυμπιακό.

Μήπως να τον ξαναρωτήσουμε τον Πορτογάλο?

Ναι, όποτε θέλεις. Το ίδιο θα σου πει. Επειδή σε ευνόησαν τα αποτελέσματα δεν σημαίνει ότι είσαι καλύτερη ομάδα. Μαγκιά σου για την πρώτη θέση, αλλά σε λίγο θα μας πεις ότι έχεις και καλύτερη ομάδα από την Ίντερ. :lol:

Α, επίσης η τρίτη Βέρντερ ήταν φιναλίστ UEFA κι αν έπαιζε κι ο Diego θα το είχε σηκώσει. Σαν ομάδα σε αυτό τον όμιλο είσαι 3ος.

Αλλά είπαμε, ο όμιλος CH League είναι ένας όμιλος όπου αγωνίζονται 4 ομάδες για να βγάλουν πρώτο τον ΠΑΟ. :lol:

Και στην τελική είπες να ρωτήσουμε τι θα πει η Ίντερ μεταξύ άλλων και σου απάντησα.

Δημοσ.

πηραμε νταρμπισαιρ! Αναστασης!

Ειμαι λιγο μιξ φιλινγκς, δεν ειμαι απολυτα σιγουρος για την αξια του καθος ο μαλακας ο βαλαβερδες τον ειχε για 20λεπτα μονο. Αλλα σιγουρα δεν με χαλαει κιολας, εδειξε οτι ξερει να στηνεται στην περιοχη και οτι εχει ευκολο γκολ. Κακα τα ψεματα αν τα βαλουμε κατω, σαν σεντερ φορ παιζει να ειναι κατα πολυ καλυτερος του ντιογκο! Οχι οτι ξερει ποιο πολυ μπαλα, απλα ξερει την θεση, τον ντιογκο βαρεθηκα να τον βλεπω εκτος περιοχης περισυ

Απο θεμα ηλικιας, εθνικοτητας και τιμης και αξιας μεταπωλησης ειναι πολυ καλη κινηση. Η μονη ενσταση ειναι στο τι παιζει με το μπατζετ, αν ειναι περιορισμενα τα κουκια μηπως θα ηταν καλυτερα με καποιον φτηνοτερο γκεκα, παπαδοπουλο η φιλομενο ως 3τη επιλογη και να καναμε ενα βαρβατο μπαμ για 2ρο επιθετικο? Αν βεβαια στην πορεια σκασει λεφτα ο σωκος και παρει παιχτουρα 2ρο επιθετικο, τοτε δεν μας χαλαει καθολου που ο 3τος ειναι επιπεδου νταρμπισαιρ, αρκει να μην μεινουν πισω οι υπολοιπες αδειες θεσεις(αριστερα, κεντρο και αμυνα)

Δημοσ.

Νταρμπυ και Λετο δεν πρεπει να θεωρουνται νεες προσθηκες και καλα θα κανουν να μεινουν

Ηδη τους ειχαμε και εφυγαν Τζολε Αντζας οποτε περιμενουμε καλυτερη συνεχεια τουλαχιστον για αλλους 3 ακομα

Δημοσ.

Μιας και λεμε για κλεισιμο σπιτιων στην Ευρωπη, ο Ολυμπιακος εχει κλεισει σπιτι καμιας ομαδας σε Ευρωπαικη διοργανωση? Γιατι σε γενικες γραμμες θυμαμαι μονο το αντιθετο να συμβαινει

Herenveen (ναι αυτη με τις καρδουλες) > Ολυμπιακος

Macabi Haifa > Ολυμπιακος

Rosenborg > Ολυμπιακος

Molde > Ολυμπιακος

Lyon > Ολυμπιακος

Saint Etienne > Ολυμπιακος

Ανορθωση > Ολυμπιακος

Newcastle > Ολυμπιακος

Μεγαθηρια του Ευρωπαικου ποδοσφαιρου ολες αυτες οι ομαδες.

Υποψιν οτι αν δεν ησασταν διορισμενοι πρωταθλητες τοσα χρονια, ωστε να πηγαινετε απευθειας ομιλους (ναναι καλα ο ΠΑΟ που εφερνε βαθμους στην Ελλαδα,οσο εσεις αφαιρουσατε), ζητημα αν θα ειχατε γνωρισει το c.l. ως διοργανωση. Μια φορα χρειαστηκε να παιξετε προκριματικα c.l. και κλαψανε μανουλες.

Χωρια κατι 7ρες που γραψανε ιστορια, απο ομαδα που ο ΠΑΟ της εχει κλεισει το σπιτι :)

Τωρα πως κατοπιν των παραπανω γεγονοτων (και οχι αποψεων) πιστευετε οτι εχετε καλυτερο ονομα στην Ευρωπη απτον ΠΑΟ, ο θεος και η ψυχη σας.

Δημοσ.
Μιας και λεμε για κλεισιμο σπιτιων στην Ευρωπη, ο Ολυμπιακος εχει κλεισει σπιτι καμιας ομαδας σε Ευρωπαικη διοργανωση? Γιατι σε γενικες γραμμες θυμαμαι μονο το αντιθετο να συμβαινει

Herenveen (ναι αυτη με τις καρδουλες) > Ολυμπιακος

Macabi Haifa > Ολυμπιακος

Rosenborg > Ολυμπιακος

Molde > Ολυμπιακος

Lyon > Ολυμπιακος

Saint Etienne > Ολυμπιακος

Ανορθωση > Ολυμπιακος

Newcastle > Ολυμπιακος

Μεγαθηρια του Ευρωπαικου ποδοσφαιρου ολες αυτες οι ομαδες.

Υποψιν οτι αν δεν ησασταν διορισμενοι πρωταθλητες τοσα χρονια, ωστε να πηγαινετε απευθειας ομιλους (ναναι καλα ο ΠΑΟ που εφερνε βαθμους στην Ελλαδα,οσο εσεις αφαιρουσατε), ζητημα αν θα ειχατε γνωρισει το c.l. ως διοργανωση. Μια φορα χρειαστηκε να παιξετε προκριματικα c.l. και κλαψανε μανουλες.

Χωρια κατι 7ρες που γραψανε ιστορια, απο ομαδα που ο ΠΑΟ της εχει κλεισει το σπιτι :)

Τωρα πως κατοπιν των παραπανω γεγονοτων (και οχι αποψεων) πιστευετε οτι εχετε καλυτερο ονομα στην Ευρωπη απτον ΠΑΟ, ο θεος και η ψυχη σας.

Τι κάνεις Γιάννη? Κουκιά σπέρνω...

Θα γυρίσουμε πάλι στα κλασικά.

Εσύ ρε άνθρωπε, που λες για τον Ολυμπιακό ότι είναι διορσιμένος, πέρα από ένα παιχνίδι στο Καραϊσκάκη όπου πήρες ένα διπλό με γκέλα Ανατολάκη κι ενώ πρίν είχες γλυτώσει την αγαπημένη σου τεσσάρα, πόσες φορές μου έκλεισες το σπίτι και γενικά ποια χρονιά έχεις κοντράρει στα ίσια τον αιώνιο δυνάστη σου, τα τελευταία 5 χρόνια?

Και δόξα τω Θεώ, εμείς δεν παραμυθιαζόμαστε με ιστορίες του στυλ, "μας ξέρει όλη η Ευρώπη" και άλλα τέτοια ευτράπελα που πηγάζουν από το κόμπλεξ του Έλληνα για αναγνώριση από τις μεγάλες δυνάμεις. Εμείς ξεκινάμε με στόχο double κι αν μας κάτσει και η Ευρώπη, καλώς. Εσύ ξεκινάς για double και μόλις οι σφαλιάρες πάνε σύννεφο από Εργοτέλη, Πανσερραϊκό, Ηρακλή και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, τα παρατάς και ασχολείσαι μόνο με Ευρώπη.

Η πλάκα είναι ότι δεν είπε κανείς για όνομα στην Ευρώπη, αλλά έχετε μεγάλο κόλλημα. Εγώ απλώς μετέφερα τις δηλώσεις του Μουρίνιο.

Και για να τελειώνουμε σιγά, σιγά, καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό έχετε? Αν ναι, γιατί δεν μπορείτε να τον κερδίσετε, ενώ αντιθέτως αυτός φροντίζει να σας σβερκώνει κάθε φορά που ορθώνετε ανάστημα?

Δημοσ.

Καλα εχω και εγω δηλωσεις του Φεργκιουσον αμα εσυ εχεις του Μουρινιο. Αλλα κατι μου λεει οτι θα με πας σε συζητηση του στυλ "Ο μουρινιο ειναι καλυτερος απτο φεργκιουσον, αρα υπερισχυει η γνωμη του, αρα ο Ολυμπιακος εχει καλυτερο ονομα στην Ευρωπη".

Επισης δεν ειμαι παραμυθιασμενος για το τι με θεωρουν στην Ευρωπη. Μια μικρη ομαδα με θεωρουν -πλην υπολογισιμη και κυριως αξιοπρεπη-. Το ερωτημα ειναι τι θεωρουν εσας...Μαντεψε (υπαρχει και σε συνθημα).

Παραμυθιασμενοι ειστε εξισου και εσεις που θεωρειτε οτι παιζετε μπαλαρα, οταν τη μιση σεζον βριζετε προπονητες και παικτες που δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους με κατι Θρασυβουλους και παιζουν κλωτσοσκουφι. Χωρια τις γκελες σας τις οποιες ξεχνατε αμεσως μετα τη φιεστα πρωταθληματος. Και πιστευετε οτι παιξατε ολη τη σεζον μπαλαρα.

Οσο για τους στοχους του ΠΑΟ περι double κι εσας ο Κοκκαλης πριν καμια δεκαετια ειχε δηλωσει οτι ο στοχος του Ολυμπιακου ειναι να βρεθει σε χρονικο οριζοντα 4 ετων το πολυ, στις 4 κορυφαιες Ευρωπαικες ομαδες. Ναι τοτε που σας εφερε Τζιοβανι και Ζαχοβιτς και νομιζε-νομιζατε οτι γινατε μιση Ρεαλ. So what?

Εγω για την ομαδα μου εχω αυτογνωσια και βλεπω τα καραγκιοζιλικια που συμβαινουν χρονια τωρα. Οποτε κατι δηλωσεις τυπου "φετος παμε για νταμπλ" εγω τις ακουω βερεσε απο τους δικους μου. Αστους να λενε. Τροφη για συγκεκριμενα ατομα ειναι τετοιες δηλωσεις. Οι υπολοιποι βλεπουν και καταλαβαινουν την προχειροτητα και τον ερασιτεχνισμο. Αυτο δεν σημαινει οτι ο Ολυμπιακος ειναι διαγαλιαξιακη ομαδα. Στους τυφλους ο μονοφθαλμος ξεχωριζει. Και το μονοφθαλμος σας κολακευει... Ασε δε και το αλλο. Η Σουπερλιγκα ειναι τελειως απαξιωμενη διοργανωση που προσωπικα με ικανοποιει περισοτερο να βλεπω την ομαδα μου να κερδιζει τη Γιουβε και την Αρσεναλ (και να σπαει ο Ανρι τα αποδυτηρια) και να ριχνει 3ρα στην κατοχο ΟΥΕΦΑ, παρα να λεω οτι κερδισα τον Απολλωνα Καλαμαριας στα χαρτια και πηρα πρωταθλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...