Tilemaxx Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Για τον Σπανούλη δεν έχει τύχει ποτέ να εκφέρω άποψη, αλλά πάντα τον θαύμαζα σαν παίκτη.
Erwdios Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Οχι ο tilemaxxx ειναι απτους λιγους Ολυμπιακους που κραζανε το Σχορτσιανιτη ακομα και οταν επαιζε στον ΟΣΦΠ, γιαυτο του απανταω αναλογως. Αμα ηταν κανας γνωστος και μη εξαιρετεος κωλοτουμπας θα απαντουσα διαφορετικα Φαγούρα? Θυμάσαι που σου είπα για τη γκλίτσα του τσοπάνη?
margaritagr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Πως βλέπετε τον Μπιέλιτσα; απο μπασκετικους μαθαινω οτι ειναι πολυ καλη κινηση, κι οτι παρα το υψος του μπορει να παιξει ακομ και στο 1 κατεβαζοντας τη μπαλα. Μεγαλο ταλεντο που περιμενω στα χερια του Ντουντα να εξελιχθει
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Πως βλέπετε τον Μπιέλιτσα; Πολυ καλο ταλεντο. Αλλα: Εχει τα συν και τα πλην ενος ακατεργαστου ταλεντου. Πχ τετοιο ηταν και ο Τεπιτς. Και ο Πεκοβιτς επισης. Αυτο σημαινει οτι μπορει να σου ρθει και να σου ειναι πιο ουσιωδης απο τον Τσιλντρες, αλλα οτι μπορει να ερθει και να παιξει σαν τον Τεπιτς την πρωτη του σεζον. Για μενα ειναι καλη κινηση ΑΝ αποκτηθει, διοτι εχει υπογραψει προσυμφωνο με την Μπενετον και πρεπει να σπασει. Φαγούρα? Θυμάσαι που σου είπα για τη γκλίτσα του τσοπάνη? Τωρα μπορω να απαντησω κατι διαφορετικο απο το οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται? Για την ιστορια, στον tilemaxxx αναφερθηκα με τη φραση "αμα ηταν κανας γνωστος και μη εξαιρετεος κωλοτουμπας, θα του απαντουσα αναλογως". Μπορεις ωστοσο να βροντοφωναζεις για πολλη ωρα ακομα οτι "ε παιδια δεν εκανα εγω κωλοτουμπες και επισης ο midimiliz ξεφτυλιζεται" ακομα και αν δεν αναφερομαι καν σε εσενα στα ποστ μου. Ο καθενας κρινει τα γραφομενα σου οπως και τα δικα μου, οποτε τι τρωγεσαι με τα ρουχα σου?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δεν θεωρώ τον Tilemaxx κωλοτούμπα, όπως τον χαρακτηρίζεις εσύ και λέω ότι λέω. Ηouston, we got a problem.
Erwdios Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Ηouston, we got a problem. Για την ιστορια, στον tilemaxxx αναφερθηκα με τη φραση "αμα ηταν κανας γνωστος και μη εξαιρετεος κωλοτουμπας, θα του απαντουσα αναλογως". Τώρα εξηγείται η δυσκολία στην ερμηνεία της λέξης "σαπάκι"... Α, ξέχασα ξαναξεφτιλίστηκες.
Tilemaxx Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Τώρα εξηγείται η δυσκολία στην ερμηνεία της λέξης "σαπάκι"... Α, ξέχασα ξαναξεφτιλίστηκες. Οχι ο tilemaxxx ειναι απτους λιγους Ολυμπιακους που κραζανε το Σχορτσιανιτη ακομα και οταν επαιζε στον ΟΣΦΠ, γιαυτο του απανταω αναλογως. Αμα ηταν κανας γνωστος και μη εξαιρετεος κωλοτουμπας θα απαντουσα διαφορετικα Όπα κάτσε, εμένα κατάλαβες να λέει κωλοτούμπα;
Erwdios Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Όπα κάτσε, εμένα κατάλαβες να λέει κωλοτούμπα; Όχι, σε αυτό το ποst δε λέει εσένα κωλοτούμπα, λέει εμένα, αλλά φοβάται να με ονοματίσει, σαν τα 5χρονά στο δημοτικό. Στο post που παρέθεσα όμως, άθελά του, εσένα λέει κωλοτούμπα.
Tilemaxx Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δεν νομίζω να με λέει πουθενά κωλοτούμπα. Απλά σου λέει οτι εσύ του απαντάς χωρίς να έχει αναφερθεί σε εσένα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Tilemaxxx οταν καταλαβεις κανε μου μεταφραση σε pm σε παρακαλω. Τεσπα καποιος εχει φαγουρες βραδιατικα.
Erwdios Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δεν νομίζω να με λέει πουθενά κωλοτούμπα. Απλά σου λέει οτι εσύ του απαντάς χωρίς να έχει αναφερθεί σε εσένα. Τότε η σωστή λέξη είναι απευθύνθηκα και όχι αναφέρομαι. Μαθήματα νέας ελληνικής γλώσσας στο insomnia.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Τότε η σωστή λέξη είναι απευθύνθηκα και όχι αναφέρομαι. Μαθήματα νέας ελληνικής γλώσσας στο insomnia. Απο περιεργεια (και χωρια οτι η φρασεολογια μου ηταν ολοσωστη, δε θα σταθω εκει): Τι προσπαθεις να αποδειξεις ακριβως?
alexis333 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Oριστε και ενα αρθρο για το Ριερα απο καποιον που ειναι Λιβερπουλ .... Καλα αυτο που λεει στο τελος για τα χρηματα της μεταγραφης ειναι το σωστο και χτες που ακουγα για 20 εκ γελαγα ... Μονο στην Ελλαδα λογιζουνε το συμβολαιο και την εφορια που θα πληρωσει ο συλογος ως τα λεφτα για μια μεταγραφη ενος παιχτη .... Ειναι απλα γελοιο ... Η μεταγραφη του Ριερα κοστισε ~ 4-5 εκ. και τπτ παραπανω .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.