Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ακριβώς. Και δεν είδα και κανέναν να καίγεται να του δώσει δικαίωμα συμμετοχής. ;)
Κοίτα τον Λέτο τον ξέρουμε πλέον καλά.Και πόση μπάλα παίζει και πόσο μυαλό δεν έχει.Ο Λέτο δεν είναι το καλό παιδί.Ο καλός στρατιώτης. Ή τον δέχεσαι έτσι όπως είναι ή δεν κάνετε χωριό μαζί.Άλλη λύση δεν υπάρχει.Το ότι ξέρει πολύ μπάλα αυτό είναι αναμφισβήτητο. Έπειτα δεν πιάνουν όλοι οι παίχτες σε όλες τις ομάδες.Υπάρχει περιβάλλον, κλίμα, χώρα, συνήθειες.

Ο Λέτο θα τολμούσαν να πω ότι είναι μιά περίπτωση Καστίγιο αλλά με αμτίστροφη πορεία.

Όσο γι αυτό που λες ότι δηλαδή γιατί δεν σκίστηκε κάποιος να του βγάλει χαρτιά και να τον κανει δικό της η Λίβερπουλ νομίζω ότι έχει ακουστεί ότι ο Λέτο διώκεται γιά πλαστογραφία που έκανε μαζί με άλλους Αργεντίνους παίχτες ώστε να μπορέσουν να παίξουν στην Ευρώπη.Θυμάμαι καλά ή κάνω λάθος?

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Φυσικά και το περίμενες αφού πας να μου τη βγεις από δεξιά χωρίς φλας.

Μόνοι σας τα λέτε εξάλλου. :lol:

Κριμα που δεν απαντας σε οσα εκανα edit. Τυχαιο? Δε νομιζω!

Τα παιχνιδια με τις λεξεις ειναι για σενα παντως...Οποτε φλας δεξια χωρις φλας κλπ δεν κτλβαινω τι σημαινουν αλλα προσεχε τελος παντων μη γινει κανα τρακαρισμα.

Παραδειγμα:

Σου ειπα οτι αποκαλουσες σαπακι τον Σισσε, το αμφισβητησες ζητωντας να σου παραθεσω το ποστ, σου παρεθεσα το ποστ που τον λες "σαπιο" και μου απαντας οτι η λεξη "σαπιος" εχει αλλη εννοια απτη λεξη "σαπακι" :lol::lol::lol:

cebbcebfcf85ceb1cebbcebfcf85ceb1.jpg

Δημοσ.

Τα παιχνιδια με τις λεξεις ειναι για σενα παντως...Οποτε φλας δεξια χωρις φλας κλπ δεν κτλβαινω τι σημαινουν αλλα προσεχε τελος παντων μη γινει κανα τρακαρισμα.

Παραδειγμα:

Σου ειπα οτι αποκαλουσες σαπακι τον Σισσε, το αμφισβητησες ζητωντας να σου παραθεσω το ποστ, σου παρεθεσα το ποστ που τον λες "σαπιο" και μου απαντας οτι η λεξη "σαπιος" εχει αλλη εννοια απτη λεξη "σαπακι" :lol::lol::lol:

Μα δεν το λέω εγώ. Εσύ με τον Johnyestia τα λέτε. Και τα εξηγείτε και πολύ όμορφα.

Βέβαια η κορυφαία σου τακτική να παραθέτεις αποσπάσματα από ολόκληρες συζητήσεις μόνο με μία λέξη που δε λέγεται εδώ μέσα χαρακτηρίζεται.

Την επόμενη φορά φρόντισε να παραθέσεις μόνο τη λέξη για να δικαιωθείς. :lol:

Μη σκάβεις ποτέ το λάκο του άλλου, γιατί αργά ή γρήγορα θα βρεθείς μέσα.

Α, και επιμένεις για το Σπανούλη - Σάτο. Επιμένεις να λες τα δικά σου, γιατί άραγε? Όσοι διάβασαν κατάλαβαν ότι εκτέθηκες στην καλύτερη - ξεφτιλίστηκες στη χειρότερη.

Μην ψάχνεις να κάνεις ρελάνς βάζοντας λόγια στο στόμα του άλλου, όταν έχεις διατυπώσει ξεκάθαρα την έννοια της λέξης σάπιος.

Ρε γελάνε και τα ποντίκια με τις απέλπιδες προσπάθειές σου να βγεις από πάνω. Άστο να περάσει, κρίμα είναι να ξεφτιλίζεσαι καλοκαιριάτικα. :lol:

Α, και BTW δεν είμαι υποχρεωμένος να κοιτάζω στην προηγούμενη σελίδα πότε θα κάνεις edit για να απαντήσω.

Δημοσ.

Παραδειγμα:

cebbcebfcf85ceb1cebbcebfcf85ceb1.jpg

Τον λέει "σάπιο" και στην ίδια πρόταση διευκρινίζει ότι μπαίνει μόνο με το κεφάλι δυνατά (και όχι με το πόδια). Προφανώς εδώ το "σάπιος" αναφέρεται στο γνωστό τραυματισμό που είχε στο πόδι.

Δεν τον λέει "σαπάκι" (που σημαίνει άμπαλος, ατάλαντος, κλπ) όπως ισχυρίζεσαι εσύ.

Τι δεν κατάλαβες;

Δημοσ.
Μα δεν το λέω εγώ. Εσύ με τον Johnyestia τα λέτε. Και τα εξηγείτε και πολύ όμορφα.

Βέβαια η κορυφαία σου τακτική να παραθέτεις αποσπάσματα από ολόκληρες συζητήσεις μόνο με μία λέξη που δε λέγεται εδώ μέσα χαρακτηρίζεται.

Την επόμενη φορά φρόντισε να παραθέσεις μόνο τη λέξη για να δικαιωθείς. :lol:

Μη σκάβεις ποτέ το λάκο του άλλου, γιατί αργά ή γρήγορα θα βρεθείς μέσα.

1oν. Το ποστ σου το παρεθεσα ολοκληρο με link στο οποιο ουσιαστικα δεν λες κατι διαφορετικο πλην του οτι ειναι σαπιος ο Σισε, στα υπολοιπα μιλας για δικους σας παικτες, so τι να παραθεσω.

2ον. Δε μπορω να στο πω πιο απλα: Ειπα οτι ελεγες σαπακι τον Σισσε, ζητησες ποστ, και σου παρεθεσα ποστ σου που τον αποκαλεις σαπιο. Και κατοπιν τουτου μου λες οτι ξεφτυλιζομαι (αβυσος η ψυχη).

Για το νοημα των λεξεων σαπιος, σαπακι κλπ μπορει να ειμαι σιγουρος, αλλα ακομα πιο σιγουρος ειμαι για το νοημα της λεξης κωλοτουμπα πλεον :lol:

Για τον Σατο-Σπανουλη ναι man ξεφτυλιστικα εγω, ξεφτυλιστικε και ο Kaizer γενικα μας εχεις ξεφτυλισει ολους με την ικανοτητα σου στις κωλοτουμπες. Να σου πω οχι? Δε χαλαω χατηρι!

Τελος παντων για να λυθει η σουπερ παρεξηγηση και να κανεις ησυχα και ωραια την κωλοτουμπα σου. Εσυ αποκαλωντας τον Σισε σαπιο εννοουσες τον τραυματισμο του, ενω εγω οταν ειπα τη λεξη σαπακι θεωρουσες οτι δεν εννοουσα τον τραυματισμο του αλλα κατι αλλο?

@kirileman: Τωρα εσυ τι πας να κανεις το δικηγορο του διαβολου και δινεις θαρρος στο χωριατη... Λαδι στη φωτια.

Με τον ορο σαπακι εννοουμε τον αμπαλο ποδοσφαιριστη ε?

Δημοσ.
Τον λέει "σάπιο" και στην ίδια πρόταση διευκρινίζει ότι μπαίνει μόνο με το κεφάλι δυνατά (και όχι με το πόδια). Προφανώς εδώ το "σάπιος" αναφέρεται στο γνωστό τραυματισμό που είχε στο πόδι.

Δεν τον λέει "σαπάκι" (που σημαίνει άμπαλος, ατάλαντος, κλπ) όπως ισχυρίζεσαι εσύ.

Τι δεν κατάλαβες;

Πιστεύεις αλήθεια ότι καταλαβαίνει τη διαφορά ανάμεσα στις λέξεις σάπιος και σαπάκι?

Ο άνθρωπος θα σου πει αυτά που ο ίδιος θέλει να εννοεί για να σε βγάλει κωλοτούμπα.

Ποιος, ο Midi που παραθέτει αποσπάσματα στα οποία εξηγεί αναλυτικά την έννοια του όρου σάπιος.

Δώστε του χώρο να συνεχίσει να ξεφτιλίζεται. :X

---------- Προσθήκη στις 19:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:22 ----------

@kirileman: Τωρα εσυ τι πας να κανεις το δικηγορο του διαβολου και του δινεις και θαρρος.Με τον ορο σαπακι εννοουμε τον αμπαλο ποδοσφαιριστη ε?

Με τον όρο σαπάκι εννοούμε τον άμπαλο, το κρέας

Τόσο δύσκολο?

Δημοσ.

Παρηχήσεις

«Χοές σαν χύνω στο χυτό σου χάος

χάνονται μες το χάσμα του χειμώνα σου»

κι η λέξη ορώ δίνει πολλά παράγωγα

κατάλληλα για παρηχήσεως σχήμα:

«όραμα ορατό σε Οράτιου στίχους

βλέπεις.»

μα κι απ' το άλλο θεμα του ρήματος

παρήχηση είναι δυνατόν να ευρεθεί:

«εικόνα οπτική μιας οπτασίας σε κάτοπτρο

θεώρησες απτή πραγματικότητα»

και να το ποίημα τέλειο

με παρηχήσεως σχήμα που

μόνο ικανοί ποιητές μπορούν να συνταιριάξουν

[όραμα ορατό σε Οράτιου στίχους

και οπτασίας σε κάτοπτρο αντικατοπτρισμούς

βλέπεις , μα αδιόρατη

και όχι απτή πραγματικότητα είναι.

Χοές σαν χύνεις στο χυτό της χάος

χάνονται μες το χάσμα ενός χειμώνα

και μόνο μ' ένα χάδι χαιρετάς

τα όσα χάδια χάνεις.

Δημοσ.
lemon = (slang) σαπάκι

Σε άρθρο που διάβασα μετά από επισήμανση του sarant βρήκα αυτή την ωραία αντιστοιχία, με μια λέξη τόσο διαδεδομένη (κάπου 30-40 χρόνια την ξέρω), που όμως ακόμα δεν βρήκε τη θέση της στα λεξικά.

Πρέπει να πρωτοχρησιμοποιήθηκε για το σαπιοκάραβο, τον σκυλοπνίχτη, αλλά στη συνέχεια έφτασε να περιγράφει διάφορους σάπιους και διάφορα σάπια. Στο slang.gr λέτε ότι «αναφέρεται σε αθλητή (συχνά ποδοσφαιριστή) μεγάλης ηλικίας, ξοφλημένο, με κακή φυσική κατάσταση — ή σε παντελώς άγνωστο».

Από την άλλη, στα αγγλικά, lemon = defective product: something that is defective or disappointing, especially a car that does not run properly [Encarta].

Στο άρθρο του Στίγκλιτς που δημοσιεύτηκε μεταφρασμένο στην κυριακάτικη Αυγή (υπάρχει εδώ) διάβασα: «Αποφεύγει το μάταιο εγχείρημα να εκτιμά κανείς εκατομμύρια σύνθετες υποθήκες και τα ακόμα πιο σύνθετα χρηματοπιστωτικά προϊόντα στα οποία εντάσσονται, και λαμβάνει υπόψη της το πρόβλημα με τα "σαπάκια"...», με επεξήγηση: «"lemons" στο πρωτότυπο: Λόγω αδιαφάνειας και έλλειψης πληροφοριών για την ποιότητα του προϊόντος που πωλείται, οι αγοραστές τείνουν να αγοράζουν τα προϊόντα στη χαμηλότερη τιμή και οι πωλητές προϊόντων καλής ποιότητας αποσύρονται από την αγορά, με αποτέλεσμα τελικά να πωλούνται μόνο προϊόντα κάκιστης ποιότητας — με άλλα λόγια, μια αποτυχία στη λειτουργία του αγοραίου υποδείγματος».

Ρε τι πάθαμε...

Δημοσ.
Πιστεύεις αλήθεια ότι καταλαβαίνει τη διαφορά ανάμεσα στις λέξεις σάπιος και σαπάκι?

Ο άνθρωπος θα σου πει αυτά που ο ίδιος θέλει να εννοεί για να σε βγάλει κωλοτούμπα.

Ποιος, ο Midi που παραθέτει αποσπάσματα στα οποία εξηγεί αναλυτικά την έννοια του όρου σάπιος.

Δώστε του χώρο να συνεχίσει να ξεφτιλίζεται. :X

---------- Προσθήκη στις 19:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:22 ----------

Με τον όρο σαπάκι εννοούμε τον άμπαλο, το κρέας

Τόσο δύσκολο?

Το ποιος ξεφτυλιζεται απο χθες διιστανται οι αποψεις, αλλα δεν με απασχολει ιδιαιτερα. Λεγε λεγε κατι θα μεινει, οποτε συνεχισε σε καθε ποστ σου να τονιζεις ποσο ξεφτυλας ειμαι. Εγω δεν ασχολουμαι με χαρακτηρισμους παντως, μπας και το πιστεψω μονος μου, παραθετω τα λεγομενα σου τα οποια με μαγικο τροπο αλλαζουν καθημερινα ;p

Απο κει και περα.

Σοβαρα τωρα, σαν μεγαλα παιδια που ειμαστε.

Υπαρχει ανθρωπος στον πλανητη που θα χρησιμοποιουσε την λεξη σαπακι για τον Σισε εννοωντας κατι αλλο απο τον τραυματισμο του?

Και δευτερον για να τελειωνουμε.

Υποστηριζεις λοιπον οτι εγω εννοουσα με τον ορο σαπακι <===> αμπαλος και μου ζητησες ποστ σου που να λες εσυ σαπακι <===> αμπαλο το Σισε.

Αφου λοιπον προκειται περι φραστικης παρεξηγησης, να σε ενημερωσω οτι τον Σισε τον εχεις πει ΚΑΙ ΑΜΠΑΛΟ. Βεβαια φοβαμαι να σου παραθεσω τα ποστ σου που λες οτι δε ξερει να κανει πλασε κλπ κλπ, γιατι πλεον θα μαθουμε νεο ορισμο και για τη λεξη "αμπαλος" μετα απο οσα εχουμε μαθει απο χθες για Σατο Σπανουλη και σημερα για σαπιος, σαπακι.

Δημοσ.
Το ποιος ξεφτυλιζεται απο χθες διιστανται οι αποψεις, αλλα δεν με απασχολει ιδιαιτερα. Λεγε λεγε κατι θα μεινει, οποτε συνεχισε σε καθε ποστ σου να τονιζεις ποσο ξεφτυλας ειμαι.

Απο κει και περα.

Σοβαρα τωρα, σαν μεγαλα παιδια που ειμαστε.

Υπαρχει ανθρωπος στον πλανητη που θα χρησιμοποιουσε την λεξη σαπακι για τον Σισε εννοωντας κατι αλλο απο τον τραυματισμο του?

Και δευτερον για να τελειωνουμε.

Υποστηριζεις λοιπον οτι εγω εννοουσα με τον ορο σαπακι <===> αμπαλος και μου ζητησες ποστ σου που να λες εσυ σαπακια <===> αμπαλο το Σισε.

Αφου λοιπον προκειται περι φραστικης παρεξηγησης, να σε ενημερωσω οτι τον Σισε τον εχεις πει ΚΑΙ ΑΜΠΑΛΟ. Βεβαια φοβαμαι να σου παραθεσω τα ποστ σου που λες οτι δε ξερει να κανει πλασε κλπ, γιατι πλεον θα μαθουμε αλλον εναν νεο ορισμο μιας ελληνικης λεξης.

Και επιμένω ότι ο Σισέ είναι μία βελτιωμένη έκδοση του Μπλάνκο.

Επιθετικός χωρίς ντρίμπλα για εμένα είναι άμπαλος αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπική άποψη.

Αλλά τώρα το γυρνάμε σιγά, σιγά, γιατί με τη λέξη σαπάκι δεν τα πολυπάμε καλά ε?

Δημοσ.

Γιατί; Δεν έχει ντρίμπλα ο Σισέ; Δεν έχει διείσδυση; Δεν το ξέρει το τόπι όπως κανείς άλλος; Δε στενάζουν τα ευρωπαϊκά σαλόνια κάθε φορά που πατάει χόρτο; Τι νόμιζες; Ότι πετάει απλά τη μπάλα μπροστά και ό,τι γίνει ή ότι ξεχωρίζει μόνο στις κωμικοτραγικές άμυνες ζώνης του μοναδικά υπέροχου ελληνικού πρωταθλήματος λόγω ξεπετάγματος;

Δημοσ.
Γιατί; Δεν έχει ντρίμπλα ο Σισέ; Δεν έχει διείσδυση; Δεν το ξέρει το τόπι όπως κανείς άλλος; Δε στενάζουν τα ευρωπαϊκά σαλόνια κάθε φορά που πατάει χόρτο; Τι νόμιζες; Ότι πετάει απλά τη μπάλα μπροστά και ό,τι γίνει ή ότι ξεχωρίζει μόνο στις κωμικοτραγικές άμυνες ζώνης του μοναδικά υπέροχου ελληνικού πρωταθλήματος λόγω ξεπετάγματος;

:lol::lol::lol:

Να τι έχω γράψει εγώ για το Σισέ, για να μην ψάχνεις και ξεφτιλίζεσαι φίλε μου καλέ

Midi Miliz

Αυτό δεν είναι αντικειμενικό κριτήριο Mika. Κι ο Μπλάνκο έχει βγει πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, αλλά είναι μακράν ο πιο άμπαλος επιθετικός από τις ομάδες του ΠΟΚ.

Πολλοί Παναθηναϊκοί πάντως, υποστηρίζουν ότι αν ήταν άλλος επιθετικός στη θέση του Σισέ μέσα στο Καραϊσκάκη θα το είχε παστελώσει.

Anyway, δε φταίει πάντα ο Σισέ, αλλά η συνολική λειτουργία του ΠΑΟ, που δεν έχει καθαρό δημιουργικό χαφ (με εξαίρεση ίσως το Νίνη) για να τον τροφοδοτήσει σωστά και ενδεχομένως να του δώσει πάσες πάρε - βάλε.

Και οι 2 άμπαλοι είναι, κανένας δεν με χαλάει, αλλά μιας και το θέαμα στο ποδόσφαιρο είναι και η πεμπτουσία του αθλήματος, προτιμώ τον Τζιοβάνι και από τους 2. Άλλο ο σκόρερ κι άλλο ο αρτίστας. Όπως προτιμώ τον Μέσι από το Ρονάλντο.

Ψυχροί εκτελεστές και οι 2, μόνο που ο κοντός έχει και φαντασία στο παιχνίδι του.

Δημοσ.
Και επιμένω ότι ο Σισέ είναι μία βελτιωμένη έκδοση του Μπλάνκο.

Επιθετικός χωρίς ντρίμπλα για εμένα είναι άμπαλος αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπική άποψη.

Αλλά τώρα το γυρνάμε σιγά, σιγά, γιατί με τη λέξη σαπάκι δεν τα πολυπάμε καλά ε?

Δεν γυρναω τιποτα απλα σε παιζω και στο δικο σου ταμπλο.

Αρα για να συνοψισουμε.

Το μεσημερι υποστηριξα οτι ελεγες "σαπακι" τον Σισε. Εσυ αντιληφθηκες πως εννοουσα αμπαλος, και μου ζητησες να σου παραθεσω το ποστ που τον αποκαλεις αμπαλο<==>σαπακι.

Οποτε παμε εκ νεου:

Μπα οχι εγω δεν καθομαι να κανω οσα εκανες εσυ περυσι τετοια εποχη με τον Σισσε που μας ελεγες οτι ειναι σαπακι τελειωμενος και οπως ηταν αναμενομενο ¨ΟΥΠΣ ΞΑΝΑΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕΣ" για 1000η φορα.

Περιμένω το post που λέω ότι είναι σαπάκι (αμπαλος). Πρόσεξε, το post που τον χαρακτηρίζω σαπάκι (αμπαλος), ξαναλέω.

Tις παρενθεσεις τις προσεθεσα εγω, συμφωνα με την ενοια που ισχυριζεσαι πως εχει η λεξη σαπακι. Συνωνυμα ειναι συμφωνα με εσενα ;p

Αντε λοιπον μιας και βαριεμαι να σου quotaro τα παλια σου ποστ, να το post που τον λες αμπαλο<==>σαπακι συμφωνα με τους ορισμους που βαζεις εσυ στις λεξεις.

Ειπαμε δε χαλαω χατηρι εγω!

hint: Στην επομενη κωλοτουμπα, μην απαντησεις οτι με τον ορο σαπακι εννοουμε τον καταπονημενο απο σοβαρους τραυματισμους :lol:

hint2: Δινω αποδοση 50 στο επομενο σου ποστ να μην υπαρχει η φραση "midi ξεφτυλιζεσαι". Αλλα ειπαμε λεγε λεγε κατι θα μεινει :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...