Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω μια απορία. Γιατί όταν πήρε ο βάζελος Γκοβού δεν ασχοληθήκαμε στο ελάχιστο και τώρα που πήραμε εμείς Ριέρα σπεύσατε να μας τα κάνετε τσουρέκια?

Μήπως εσείς μας τα κάνατε τσουρέκια με τις συγκρίσεις που κάνατε μόνοι σας?

Ριέρα v Λέτο.

Λέω εγώ τώρα.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μήπως εσείς μας τα κάνατε τσουρέκια με τις συγκρίσεις που κάνατε μόνοι σας?

Ριέρα v Λέτο.

Λέω εγώ τώρα.

Καλά, σύγκριση μεταξύ αυτών των 2 δε νοείται. Για τα λεφτά που κόστισαν μπορεί, για την αξία τους ούτε για πλάκα.

Ο ένας πλακωμένος με τον Μπενίτεθ και μέχρι εκείνη τη στιγμή, βασικότατος και αναντικατάστατος, ο άλλος στα αζήτητα της Λίβερπουλ με 0 συμμετοχές στην Πρέμιερ.

Δημοσ.

Που γράφω εγώ ότι ο Ντιόγκο είναι μεγάλος παίχτης? Ρε, μαζευτείτε, μη λέτε τα δικά σας.

Όταν εγώ είχα παίχτες σαν τον Κοβάσεβιτς, Τζιοβάνι κάρφωναν, βάζελο, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και έπαιρναν τα παιχνίδια μόνοι τους.

Τα γραφατε παλιοτερα αυτα ακομα και οταν ο Σισσε εκανε τις πρωτες του εμφανισεις με τον ΠΑΟ. Και το πρωταθλημα οταν ξεκινησε και ο Σισσε ειχε βαλει μερικα γκολακια εσυ συγκεκριμενα επεμενες οτι ο Σισε, ηταν fail μεταγραφη. Σαπιο τον ανεβαζες, σαπιο τον κατεβαζες.

Και μιας και αναφερεσαι σε Κοβασεβιτς, Τζιοβανι δηλαδη ξυνα σταφυλια (αλλα οχι περσυνα, πιο παλια ακομα).

Οταν εγω ειχα Σαραβακο, Βαζεχα κλπ εσυ μπλαμπλαμπλα

Και τωρα που εγω εχω Σισε εσυ μπλαμπλαμπλα

Δημοσ.

Α, μη σου θυμήσω πόσες ακόμα προφητείες είχες κάνει από πρόπερσι ακόμα.

Εγώ πάντως έχω μια απορία. Γιατί όταν πήρε ο βάζελος Γκοβού δεν ασχοληθήκαμε στο ελάχιστο και τώρα που πήραμε εμείς Ριέρα σπεύσατε να μας τα κάνετε τσουρέκια?

Για θύμησέ μου μου τι προφητείες είχα κάνει? Μια φορά πέσατε να με φάτε όταν πέρυσι τον Σεπτέμβρη σας έλεγα πως είχατε γεμίσει σάποιους παίκτες. Guess what :lol:

Και όταν πήρα τον Γκοβού δεν μου είπες τίποτα γιατί δεν έχεις ομάδα και είχες το νου σου στα προκριματικά με την Μπέσα. Τόσο απλά.

:lol:

Δημοσ.
Για θύμησέ μου μου τι προφητείες είχα κάνει? Μια φορά πέσατε να με φάτε όταν πέρυσι τον Σεπτέμβρη σας έλεγα πως είχατε γεμίσει σάποιους παίκτες. Guess what :lol:

Τις προφητείες του 2008-2009 ότι θα είσαι πρωταθλητής. Μην κάνεις πως δε θυμάσαι που λένε και οι Mystique.

Και όταν πήρα τον Γκοβού δεν μου είπες τίποτα γιατί δεν έχεις ομάδα και είχες το νου σου στα προκριματικά με την Μπέσα. Τόσο απλά.

:lol:

Είχα τόσο άγχος που δεν είδα ούτε τον αγώνα. :lol:

Να σου πω γιατί δεν ασχολήθηκα? Γιατί χάρηκα που δεν τον πήρα εγώ. Και δεν ασχολήθηκα γιατί φέτος ήξερα ότι θα υπάρχει απάντηση σε όποια μεταγραφική σου κίνηση. Τόσο απλά.

Δημοσ.
Καλά, σύγκριση μεταξύ αυτών των 2 δε νοείται. Για τα λεφτά που κόστισαν μπορεί, για την αξία τους ούτε για πλάκα.

Ο ένας πλακωμένος με τον Μπενίτεθ και μέχρι εκείνη τη στιγμή, βασικότατος και αναντικατάστατος, ο άλλος στα αζήτητα της Λίβερπουλ με 0 συμμετοχές στην Πρέμιερ.

Πώς να παίξει ο Λέτο στην premier όταν δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής?

Δημοσ.
Πώς να παίξει ο Λέτο στην premier όταν δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής?

Ακριβώς. Και δεν είδα και κανέναν να καίγεται να του δώσει δικαίωμα συμμετοχής. ;)

Δημοσ.

By the way Ερωδιε επειδη χατιρια δε χαλαω εγω και επειδη μου το ζητησες εσυ το μεσημερι κατοπιν των παρακατω ποστ

Μπα οχι εγω δεν καθομαι να κανω οσα εκανες εσυ περυσι τετοια εποχη με τον Σισσε που μας ελεγες οτι ειναι σαπακι τελειωμενος και οπως ηταν αναμενομενο ¨ΟΥΠΣ ΞΑΝΑΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕΣ" για 1000η φορα.

Περιμένω το post που λέω ότι είναι σαπάκι. Πρόσεξε, το post που τον χαρακτηρίζω σαπάκι, ξαναλέω.

10-11-2009: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3000354&postcount=4450

...

Α, επίσης να επισημάνω ότι ο Σισέ είναι σάπιος γι' αυτό και πάει στις φάσεις σαν κυρία. Μόνο με το κεφάλι μπαίνει δυνατά.

...

Μην μου την κανεις κωλοτουμπε, α λα Σπανουλης-Σατο παλι ;p

Δημοσ.

Κάπου είχα πρόχειρο ένα λίνκ από φόρουμ της Liverpool με μια ψηφοφορία για το αν πρέπει να γυρίσει πίσω ο Λέτο...oh ξαναwait!

Δημοσ.
By the way Ερωδιε επειδη χατιρια δε χαλαω εγω και επειδη μου το ζητησες εσυ το μεσημερι κατοπιν των παρακατω ποστ

10-11-2009: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3000354&postcount=4450

Μην μου την κανεις κωλοτουμπε, α λα Σπανουλης-Σατο παλι ;p

Σάπιος = Παίκτης που παθαίνει συχνά μυϊκούς τραυματισμούς. Δεν είναι σάπιοι οι Λεντέσμα, Ντάρμπισιρ, Στολτίδης? Θα συμπληρώσω και λεονάρντο. Για πες μας την γνώμη σου λοιπόν.

Η δημιουργία εντυπώσεων φαίνεται ότι είναι το αγαπημένο σου χόμπι.

Γνωστή η τακτική σου.

Σάπιος= αυτό που εξηγεί ο johnyestia παραπάνω

Σαπάκι= ο άμπαλος παίχτης

Μάθε μπαλίτσα αγόρι μου

Δημοσ.

Σάπιος= αυτό που εξηγεί ο johnyestia παραπάνω

Σαπάκι= ο άμπαλος παίχτης

Μάθε μπαλίτσα αγόρι μου

Το περιμενα αν και προειδοποιησα να μη μου την κανεις κωλοτουμπε αλλα δεν επιασε:lol:

Δημιουργιες εντυπωσεων και μηχανοραφιες ο κυριος midi miliz λοιπον!

ΥΓ. Επειδη παλι αρχισαμε να παιζουμε με τις λεξεις αλλα ωρες ωρες γινομαστε παραλογοι: Απο ποτε χρησιμοποιειται ο ορος σαπακι για τους αμπαλους παικτες? Και σε ποιο ονειρο ακριβως? Αν ειναι ετσι ο Βυντρα ειναι παιχτουρα, γιατι ποτε κανεις δεν τον ειπε σαπακι!

ΥΓ2. btw και αμπαλο τον εχεις πει τον Σισε.

Δημοσ.
Κανένας απέναντι δεν ονειρεύεται άνετη κατάκτηση πρωταθλήματος. Ξέρουμε τις αδυναμίες της ομάδας μας και ξέρουμε ότι ενισχυθήκατε αρκετά. Όλα τα άλλα λέγονται είναι για την απαραίτητη καζούρα..

ονειρευόμαστε όμως άνετη κατάκτηση των επόμενων 10 :P

Καλά, αν κρατήσει την ομάδα όπως είναι αυτή την στιγμή χαλαρά θα το πάρουμε και αυτό το πρωτάθλημα.

Kανένας πλην του johny......

Δημοσ.
ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ το περιμενα.

Φυσικά και το περίμενες αφού πας να μου τη βγεις από δεξιά χωρίς φλας.

Μόνοι σας τα λέτε εξάλλου. :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...