Tilemaxx Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Όχι ρε έχετε τον Ντούντου. Φέτος θα είναι η χρονιά του. Το χω πιστέψει και εγώ. Μην μιλήσω για τον άγγλο ασθενή. Θα σπάσει τα δοκάρια. Εσείς έχετε τον πυρηνοκίνητο Σίλβα, ποιός Ντουντού
Erwdios Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Εσείς έχετε τον πυρηνοκίνητο Σίλβα, ποιός Ντουντού Έχουν και το Βάσκο αυτονομιστή, ποιος Μέλμπεργκ να ούμε. Να μη μιλήσουμε για το μουντιάλ που κατέβηκαν όλα τα κολλητάρια των βαζελομανατζαρέων για να αναστήσουν μέχρι και τους νεκρούς. :lol::lol:
johnnyestia Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Fixed. Και φυσικά δε διαφωνώ. Επειδή παίζει και να το πιστεύετε, γι αυτό έχετε βγάλει σαν οπαδοί τέτοιο "καλό" όνομα ανά την Ελλάδα.
geovard Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Να κάνω μιά χαζή ερώτηση? Αφού είναι τόσο μεγάλος παιχταράς ο Ριέρα όπως λένε τότε γιατί η Λίβερπουλ δεν τον κράτησε αφού δεν της περισσεύουν οι μεγάλοι παίχτες? Μήπως μας πιάσανε γιά άλλη μιά φορά ...κώτσο εμάς τούς Έλληνες? Μήπως είναι τοσο πολύ πιά χαμηλό το πρωτάθλημά μας που ο Ριέρα φαντάζει Μέσσι γιά τα Ελληνικά δεδομένα? Εύλογα τα ερωτήματα νομίζω και πολλά τα λεφτά γιά τον Ριέρα ρε παιδιά.
Tilemaxx Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Να κάνω μιά χαζή ερώτηση?Αφού είναι τόσο μεγάλος παιχταράς ο Σισέ όπως λένε τότε γιατί η Λίβερπουλ δεν τον κράτησε αφού δεν της περισσεύουν οι μεγάλοι παίχτες? Μήπως μας πιάσανε γιά άλλη μιά φορά ...κώτσο εμάς τούς Έλληνες? Μήπως είναι τοσο πολύ πιά χαμηλό το πρωτάθλημά μας που ο Σισέ φαντάζει Μέσσι γιά τα Ελληνικά δεδομένα? Εύλογα τα ερωτήματα νομίζω και πολλά τα λεφτά γιά τον Σισέ ρε παιδιά. Fixd. δξδγξδησ
johnnyestia Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Να κάνω μιά χαζή ερώτηση?Αφού είναι τόσο μεγάλος παιχταράς ο Ριέρα όπως λένε τότε γιατί η Λίβερπουλ δεν τον κράτησε αφού δεν της περισσεύουν οι μεγάλοι παίχτες? Μήπως μας πιάσανε γιά άλλη μιά φορά ...κώτσο εμάς τούς Έλληνες? Μήπως είναι τοσο πολύ πιά χαμηλό το πρωτάθλημά μας που ο Ριέρα φαντάζει Μέσσι γιά τα Ελληνικά δεδομένα? Εύλογα τα ερωτήματα νομίζω και πολλά τα λεφτά γιά τον Ριέρα ρε παιδιά. Αχαχα, που να δεις πόσο κλαίνε οι οπαδοί της Λίβερπουλ τώρα που έφυγε http://forums.liverpoolfc.tv/showthread.php?t=184861 Ούτε εμείς με τον Τζιώλη τέτοιο κλάμα :lol: @Tilemaxx, ο Σισσέ ήρθε εδώ και κανέναν χρόνο και απέδειξε ήδη αν πιάστηκε κότσος ο Παναθηναϊκός ή όχι. 29 γκολάκια.
wizzy Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 @Tilemaxx: Ναι, αλλά ο Σισέ απέδειξε ότι δεν ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα. Μένει να κάνει το ίδιο και ο Ριέρα.
Erwdios Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 @Tilemaxx, ο Σισσέ ήρθε εδώ και κανέναν χρόνο και απέδειξε ήδη αν πιάστηκε κότσος ο Παναθηναϊκός ή όχι. 29 γκολάκια. Πόσα από αυτά σε μεγάλους αγώνες? 1 ενάντια στη Ρόμα? Μη βιάζεστε λέμε, όλοι θα αρπάξετε τον άρτο τον επιούσιο, λίγη υπομονή, γιατί βλέπω πάλι στο απέναντι thread αρχίσατε τις απονομές και ξέρουμε όλοι τι συμβαίνει με τα βαζελότζιτζικια που μας τα πρήζουν όλο το καλοκαίρι και το χειμώνα ψοφάνε. Αν του ξυρίσουμε το κεφάλι, θα έχει καλύτερη τύχη? Ή εκεί θα τον βγάλουμε ντοπέ για να σώσουμε την παρτίδα?
Tilemaxx Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Εν, κατακλείδι ωραία είναι να γίνεται χαβαλές καλοκαιριάτικα, οι μέν να πικάρουν τους δε και τούμπαλιν αλλά όλα αυτά είναι καφενειακά... Κανένας δε ξέρει πόσο θα κολλήσει ο Ριέρα στην ομάδα... κανένας δε σου λέει ότι ο Σισέ θα κάνει την εξαιρετική χρονιά που έκανε πέρυσι... και πάει λέγοντας... ας κρατάμε λοιπόν μικρό καλάθι.
johnnyestia Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Πόσα από αυτά σε μεγάλους αγώνες? 1 ενάντια στη Ρόμα? Μη βιάζεστε λέμε, όλοι θα αρπάξετε τον άρτο τον επιούσιο, λίγη υπομονή, γιατί βλέπω πάλι στο απέναντι thread αρχίσατε τις απονομές και ξέρουμε όλοι τι συμβαίνει με τα βαζελότζιτζικια που μας τα πρήζουν όλο το καλοκαίρι και το χειμώνα ψοφάνε. Αν του ξυρίσουμε το κεφάλι, θα έχει καλύτερης τύχη? Ή εκεί θα τον βγάλουμε ντοπέ για να σώσουμε την παρτίδα? Φέτος μάλλον τα γαυροτζιτζίκια ξεκληρίστηκαν τον χειμώνα. Και σε μπάλα και σε μπάσκετ Εν, κατακλείδι ωραία είναι να γίνεται χαβαλές καλοκαιριάτικα, οι μέν να πικάρουν τους δε και τούμπαλιν αλλά όλα αυτά είναι καφενειακά... Κανένας δε ξέρει πόσο θα κολλήσει ο Ριέρα στην ομάδα... κανένας δε σου λέει ότι ο Σισέ θα κάνει την εξαιρετική χρονιά που έκανε πέρυσι... και πάει λέγοντας... ας κρατάμε λοιπόν μικρό καλάθι. Σε αυτό θα συμφωνήσω μέχρι τελείας.
Erwdios Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Φέτος μάλλον τα γαυροτζιτζίκια ξεκληρίστηκαν τον χειμώνα. Και σε μπάλα και σε μπάσκετ Ε, κοίτα, να ψοφάς 12 χρόνια τώρα και να λες στον απέναντι ότι ξεκληρίστηκε μία σαιζόν δεν είναι και το σοφότερο πράγμα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Aκομα γελαω με τις ατακες των οπαδων της Liverpool στο link που εδωσε ο johnyestia Πόσα από αυτά σε μεγάλους αγώνες? 1 ενάντια στη Ρόμα? O ΜΑΓΟΣ Ντιογκο (που κοστισε παραπανω απτο Σισε) γιατι δεν εχει βαλει ακομη ουτε τα μισα γκολ απτον ΣΙΣΕ ΟΛΑ τα χρονια που βρισκεται στην Ελλαδα? Μικρες-μεγαλες-μεσαιες οτι ομαδες θες, δεν εχω προβλημα! Εσυ εισαι ικανος να βγαλεις αχρηστο τον Σισε επειδη τα 29 γκολ που εβαλε, δεν τα εβαλε στην Μανστεστερ και την Ρεαλ. Ενω ξερεις οτι ως γαυρος θα κανεις ΠΟΛΛΑ χρονια ισως και δεκαετιες να δεις επιθετικο να σου καρφωνει τοσα μπαλακια σε 1 σεζον (οπως κι εγω ως Παναθηναικος, οταν θα φυγει ο Σισε). Βρειτε μου τη σημερον ημερα, σεντερ φορ που να βαζει τοσα γκολ τη σεζον στην Ελλαδα εστω και το ξανασυζηταμε για την αξια του Σισε.
johnnyestia Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Ε, κοίτα, να ψοφάς 13 χρόνια τώρα και να λες στον απέναντι ότι ξεκληρίστηκε δύο σαιζόν δεν είναι και το σοφότερο πράγμα. 21/7/2012, η προφητεία!
Erwdios Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 21/7/2012, η προφητεία! Α, μη σου θυμήσω πόσες ακόμα προφητείες είχες κάνει από πρόπερσι ακόμα. Εγώ πάντως έχω μια απορία. Γιατί όταν πήρε ο βάζελος Γκοβού δεν ασχοληθήκαμε στο ελάχιστο και τώρα που πήραμε εμείς Ριέρα σπεύσατε να μας τα κάνετε τσουρέκια? Διακρίνω ένα άγχος ή είναι η ιδέα μου? ---------- Προσθήκη στις 18:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:17 ---------- Aκομα γελαω με τις ατακες των οπαδων της Liverpool στο link που εδωσε ο johnyestia O ΜΑΓΟΣ Ντιογκο (που κοστισε παραπανω απτο Σισε) γιατι δεν εχει βαλει ακομη ουτε τα μισα γκολ απτον ΣΙΣΕ ΟΛΑ τα χρονια που βρισκεται στην Ελλαδα? Μικρες-μεγαλες-μεσαιες οτι ομαδες θες, δεν εχω προβλημα! Εσυ εισαι ικανος να βγαλεις αχρηστο τον Σισε επειδη τα 29 γκολ που εβαλε, δεν τα εβαλε στην Μανστεστερ και την Ρεαλ. Ενω ξερεις οτι ως γαυρος θα κανεις ΠΟΛΛΑ χρονια ισως και δεκαετιες να δεις επιθετικο να σου καρφωνει τοσα μπαλακια σε 1 σεζον (οπως κι εγω ως Παναθηναικος, οταν θα φυγει ο Σισε). Βρειτε μου τη σημερον ημερα, σεντερ φορ που να βαζει τοσα γκολ τη σεζον στην Ελλαδα εστω και το ξανασυζηταμε για την αξια του Σισε. Που γράφω εγώ ότι ο Ντιόγκο είναι μεγάλος παίχτης? Ρε, μαζευτείτε, μη λέτε τα δικά σας. Όταν εγώ είχα παίχτες σαν τον Κοβάσεβιτς, Τζιοβάνι κάρφωναν, βάζελο, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και έπαιρναν τα παιχνίδια μόνοι τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.