Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θυμηθηκα τωρα τη Γκολαρα του Τορο με αεκ, τι απολαυση ηταν αυτη!

Midi για μενα θελετε παγκιτη επιθετικο, βασικο επιτελικο(οχι δε μπορεις ακομα να βασιστεις στον Νινη), παγκιτη αριστερο χαφ κ παγκιτη δεξι χαφ.

Μετα τους Λετο, Γκοβου δεν υπαρχει κανεις, ποιος θα παιξει αν χρειαστει;;; Εκτος απο την αμυνα..

Οσο για την ποιοτητα και με τους παιχτες που αυτη τη στιγμη εχουμε Ιμπαγασα>>>>>>Νινης, Ριερα>>Λετο, Ντουντου>>>Κατσουρανης, Μητρογλου<<<Σισε

1)Αφηνω εξω Σιλβα επειδη ακομα δε πηραμε κοφτη

2)αφηνω εξω Ρομενταλ, Γκοβου γιατι δε ξερω σε τι κατασταση θα ειναι ο Γαλλος (μετα την εθνικη).Μπαλα κι οι 2 ξερουν αλλα να δουμε αν ο Ρομενταλ θα ναι μονο ταχυτητα(οπως λενε καποιοι) κι αν ο Γκοβου εκτος Γαλλιας θα παιζει ησυχος.

Επισης λενε οτι θα παρουμε φορ. Για μενα και να μη παρουμε, αν ο Ματ ειναι καλα δεν ανησυχω

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παπασταθόπουλος B)

Αρκετά μακρυά από τον Πειραιά αυτός B)

Και για αυτό που είπες για αλλαγές προπονητών πάντως, ξανασκέψου το, δεν πέρασαν πολλές μέρες που θέλησαν να τον ξαποστείλουν, το ξέχασες ήδη? :whistle:

Δημοσ.

Παντως εχει πλακα

Εχουν περασει 24 ωρες απο τοτε που μετραγαμε τα πουλια μας με βαση το ποιος εκανε το πιο συμφερον deal για Σπανουλη-Σατο, για Λετο που μας πιασανε κοροιδα κτλ?

Και τωρα οσο πιο πολλα γραψει ενα σαιτ(μονο για 40Μ δεν εχουεμ ακουσει) το εχουμε και καμαρι:lol:

Αθανατε Ελληνα φιλαθλε

Δημοσ.
Θυμηθηκα τωρα τη Γκολαρα του Τορο με αεκ, τι απολαυση ηταν αυτη!

Midi για μενα θελετε παγκιτη επιθετικο, βασικο επιτελικο(οχι δε μπορεις ακομα να βασιστεις στον Νινη), παγκιτη αριστερο χαφ κ παγκιτη δεξι χαφ.

Μετα τους Λετο, Γκοβου δεν υπαρχει κανεις, ποιος θα παιξει αν χρειαστει;;; Εκτος απο την αμυνα..

Μετα τον Λετο εχω Χριστοδουλοπουλο που για παγκιτης (και μονο παγκιτης) καλος ειναι.

Μετα τον Γκοβου, εχω Νινη εαν συνεχισει να καθεται παγκο.

Σαμπως εσυ εχεις καλυτερο παγκο? Εσυ τα κενα που εχω στο παγκο, τα εχεις στην 11δα (πχ επιθετικος).

Οσο για την ποιοτητα και με τους παιχτες που αυτη τη στιγμη εχουμε Ιμπαγασα>>>>>>Νινης, Ριερα>>Λετο, Ντουντου>>>Κατσουρανης, Μητρογλου<<<Σισε

Ο Ιμπαγασα ειναι 34. Αμφιβαλω αν θα αποδωσει καλυτερα απτον Νινη κατα τη διαρκεια της σεζον.

btw διαβαζω στο sport24.gr το βιος του Ριερα, τα συνεχη επεισοδια με τους προπονητες του, τους φιλαθλους κλπ. Χειροτερος απτον Ζαχοβιτς ειναι αυτος lol.

Παντως εχει πλακα

Εχουν περασει 24 ωρες απο τοτε που μετραγαμε τα πουλια μας με βαση το ποιος εκανε το πιο συμφερον deal για Σπανουλη-Σατο, για Λετο που μας πιασανε κοροιδα κτλ?

Και τωρα οσο πιο πολλα γραψει ενα σαιτ(μονο για 40Μ δεν εχουεμ ακουσει) το εχουμε και καμαρι:lol:

Αθανατε Ελληνα φιλαθλε

Ειναι 2-3 εδω μεσα πρωταθλητες της κωλοτουμπας, ισχυει. Καιρο τωρα τους παρατηρω και γελαω.

Δημοσ.
Μετα τον Λετο εχω Χριστοδουλοπουλο που για παγκιτης (και μονο παγκιτης) καλος ειναι.

Μετα τον Γκοβου, εχω Νινη εαν συνεχισει να καθεται παγκο.

Σαμπως εσυ εχεις καλυτερο παγκο? Εσυ τα κενα που εχω στο παγκο, τα εχεις στην 11δα (πχ επιθετικος).

Άντε πάλι. Ρε μεγάλε, έκλεισαν τα ρόστερ και μιλάμε για κενά? Αριστερά έχω Επστάιν και δεξιά αντί του Ρόμενταλ έχω Ζαιρί.

Έχω λοιπόν κι εγώ έναν οικοδόμο και ένα παίχτη κολπατζή άνευ ουσίας, όπως και εσύ.

Ο Ιμπαγασα ειναι 34. Αμφιβαλω αν θα αποδωσει καλυτερα απτον Νινη κατα τη διαρκεια της σεζον.

Αποκλείεται. Εξάλλου ο Νίνης βγάζει ενενηντάλεπτα, ενώ ο Ιμπαγάσα στα 34 όχι. :devil:

btw διαβαζω στο sport24.gr το βιος του Ριερα, τα συνεχη επεισοδια με τους προπονητες του, τους φιλαθλους κλπ. Χειροτερος απτον Ζαχοβιτς ειναι αυτος lol.

Έλα να γυρνάμε και πλευρό. :lol:

Τώρα όπου να'ναι περιμένω και ιατρικό φάκελο με τα άπειρα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε. :whistle:

«Δεχτείτε τον όπως είναι!»

Τον παρακινούμε να μας περιγράψει την προσωπικότητά του και το πρώτο χαρακτηριστικό που μας παραθέτει είναι η ευφυΐα του! «Είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος με κουλτούρα που προέρχεται από μία αρκετά καλλιεργημένη οικογένεια! Είναι ευφυές και πολύ μορφωμένο παιδί και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για κάποιο... “τσόγλανο των γηπέδων!” Του αρέσει πολύ να ζει έντονα και πρέπει κανείς να τον δεχθεί όπως είναι, γιατί αν μπει στην διαδικασία να του απαγορεύσει εκείνο ή το άλλο, τότε δεν θα είναι ευτυχισμένος! Ο ίδιος πιστεύει ότι αν είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του μέσα στο γήπεδο, κανείς δεν μπορεί να του υποδείξει τι θα κάνει στην προσωπική του ζωή!», σχολίασε ο Κλοντ Σεβαλί πριν μας αναλύσει σε τι επίπεδα κυμάνθηκε η απόδοσή του κατά τη διάρκεια της περυσινή τελευταίας χρονιάς του με τα χρώματα της Ολιμπίκ Λιόν...

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/91335-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%86%CE%BF%CE%B2%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CF%8D?tmpl=component&print=1

Θα αναστενάξει η παραλιακή και φέτος :lol:

Ειναι 2-3 εδω μεσα πρωταθλητες της κωλοτουμπας, ισχυει. Καιρο τωρα τους παρατηρω και γελαω.

Όντως είναι 2-3, απλά δεν υποστηρίζουν την ομάδα του τίτλου του thread.

Δημοσ.
Παντως εχει πλακα

Αθανατε Ελληνα φιλαθλε

Kαι το πιο αστειο ειναι οτι γίνεται σε ομαδες που εχουν μπατζετ οσο γουσταρει να ξοδεψει ο προεδρος.. Ολο αυτό θα είχε μια λογική αν υπήρχε σαλαρυ καπ ή καποιο προκαθορισμένο μπατζετ.

Δημοσ.
Άντε πάλι. Ρε μεγάλε, έκλεισαν τα ρόστερ και μιλάμε για κενά? Αριστερά έχω Επστάιν και δεξιά αντί του Ρόμενταλ έχω Ζαιρί.

Έχω λοιπόν κι εγώ έναν οικοδόμο και ένα παίχτη κολπατζή άνευ ουσίας, όπως και εσύ.

Τα παραπονα σου σε αυτον που αρχισε τις συγκρισεις πριν κλεισουν τα ροστερ. Oh wait. ΕΙναι Ολυμπιακος εκεινος, οποτε εσυ πρεπει να την πεις σε καποιον Παναθηναικο.

Αποκλείεται. Εξάλλου ο Νίνης βγάζει ενενηντάλεπτα, ενώ ο Ιμπαγάσα στα 34 όχι. :devil:

Κατσε να τους δουμε στη σεζον, εσυ πολυ βιαστικος εισαι ρε παιδακι μου. btw η αξια ενος παικτη δεν κρινεται απο το αν βγαζει 90λεπτα η οχι, αλλα απο πολλους παραγοντες. Παντως αν σκεφτεις οτι περυσι ξεκινησε σε 14 ματς βασικος και στα 12 εγινε αλλαγη, λογικα θα βγαλει πολλα 90λεπτα :D

Τώρα όπου να'ναι περιμένω και ιατρικό φάκελο με τα άπειρα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε. :whistle:

Μπα οχι εγω δεν καθομαι να κανω οσα εκανες εσυ περυσι τετοια εποχη με τον Σισσε που μας ελεγες οτι ειναι σαπακι τελειωμενος και οπως ηταν αναμενομενο ¨ΟΥΠΣ ΞΑΝΑΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕΣ" για 1000η φορα.

Εγω μιλαω για γεγονοτα του παρελθοντος, δεν υποθετω κατι για το μελλον, και εσυ μου λες οτι βλεπω ονειρα.

Προς απαντηση και τωπ πιο δυσπιστων σαν εσενα λοιπον:

Α. "Στον δεύτερο γύρο της Πριμέρα η Εσπανιόλ πήρε την κατηφόρα και ο Ριέρα ξέσπασε σε μια συνέντευξη Τύπου, κατηγορώντας τον Βαλβέρδε και τη διοίκηση του συλλόγου για την κακή πορεία της ομάδας, ενώ από τις δηλώσεις του δεν γλύτωσαν ούτε οι φίλαθλοι των «pericos», τους οποίους στόλισε με διάφορους χαρακτηρισμούς, επειδή τον κατηγορούσαν ότι η αγωνιστική πτώση οφειλόταν κυρίως στις δικές του κακές εμφανίσεις στο γήπεδο. "

Β. "Στη δεύτερη χρονιά του όμως εμφανίστηκαν ξανά τα προβλήματα, με το σενάριο να επαναλαμβάνεται με σαδιστική ομοιότητα όπως δυο χρόνια πριν, στην Εσπανιόλ. Ο Μπενίτεθ άρχισε να μην τον χρησιμοποιεί πολύ και ο Ριέρα παραχώρησε μια συνέντευξη στην ισπανική «Marca», μέσω της οποίας καταφέρθηκε εναντίον του προπονητή του, χαρακτηρίζοντας την ομάδα ως «καράβι που βυθίζεται». Ο Μπενίτεθ τον κάλεσε σε απολογία, τον τιμώρησε με αποχή από τις προπονήσεις και η διοίκηση προσπάθησε τον περασμένο Απρίλιο να τον παραχωρήσει στην Σπαρτάκ Μόσχας, μια συμφωνία που τελικά χάλασε, αφού οι Ρώσοι έκριναν υπερβολικές τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή. Τα χειρότερα όμως για τον Ριέρα, ήταν αυτά που ακολούθησαν. Ο Ντελ Μπόσκε, που το 2009 τον είχε πάρει στην αποστολή του Confederations Cup και τον είχε χρησιμοποιήσει στα περισσότερα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ, τον άφησε εκτός 23άδας για την Νότια Αφρική λόγω έλλειψης αγωνιστικής ετοιμότητας, με αποτέλεσμα ο Ριέρα να χάσει μέσα σε δυο χρόνια μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία για να βρεθεί σε μια μεγάλη διοργάνωση. "

Γ. Δεν είναι τυχαίο ότι «πλακώθηκε» φραστικά και με τον Βαλβέρδε και με τον Μπενίτεθ. Ούτε μπορεί να είναι τυχαίο ότι το πρώτο πάθημα δεν του έγινε μάθημα. Ένας ποδοσφαιριστής που χάνει πρώτα ένα EURO και στη συνέχεια – μόλις δυο χρόνια αργότερα – ένα Μουντιάλ, δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια για να τον χαρακτηρίσεις ιδιαίτερα έξυπνο.

Πηγη: Πριν τρεξεις να πεις οτι ειναι το prasinanea και εκτεθεις, σε ενημερωνω οτι ειναι απο το sport24.gr . Λογικα καποιος παλιοβαζελος αρθογραφος του sport24.gr να προσθεσω εγω για να σε προλαβω.

Τι λες? Αστοχη η συγκριση που εκανα με τον Ζαχοβιτς?

Όντως είναι 2-3, απλά δεν υποστηρίζουν την ομάδα του τίτλου του thread.

Το σημαντικο ειναι οτι το διωξες απο πανω σου :lol:

YΓ. Μπλεξαμε, παρτε ποπ κορν οι υπολοιποι.

Δημοσ.

Εύκολα και άκοπα θα το πάρετε το πρωτάθλημα. Και όπου δεν τραβάει η ομάδα, θα καθαρίζει ο νέος πρόεδρος που είναι μπασμένος στα κόλπα και μεγάλη μαφία.... oh wait!

Δημοσ.
Δε νομιζω οτι με 1 παιχτη ξεπερνας σε κλαση ομαδα που εχει Σισε, Γκοβου, Σιλβα, Λετο, Νινη.

Ωραιος ο Ριερα, για την ακριβεια παιχταρας, σου κλεινει τρυπα στην αριστερη γωνια του γηπεδου, αλλα το υπολοιπο σου ροστερ αυτη τη στιγμη ειναι στο 0. Ο ΠΑΟ αν εξαιρεσεις την αμυνα, εχει ολοκληρωμενο ροστερ σε ολες τις θεσεις του γηπεδου.

To υπόλοιπο ροστερ του Ολυμπιακου είναι στο μηδεν...Μαλιστα....

Τοροσιδης.Γκαλιτσιος-Μπραβο,Χολεμπας-Μελμπεργκ,Παπαδοπουλός.Μοντεστο,-Ντουντου,Μαρεσκα+ένας χαφ που θα αποκτηθει σίγουρα-Ρομενταλ,Ζαιρι-Ριερα,Επσταιν,Μιραλας,Ιμπαγασα,Οσκαρ-Ντιογκο Νταρμπισιρ,Μητρογλου+ένας επιθετικός ακόμα που θεωρω δεδομένο οτι θα αποκτήσει καθως εγω προσωπικα τον Νταρμισιρ τον βλεπω να αποχωρεί.

Και μας λες οτι αυτη τη στιγμη το ροστερ ειναι στο μηδεν οταν περυσι αγωνιζομουν με λεοναρντο αριστερο χαφ και Γκαλιτσιο δεξι χαφ?

P.s:Να σου θυμίσω οτι έκλεισα την τρυπα και στην δεξια πλευρά καθως τον Ρομενταλ δεν τον λες παιχτακι της σειράς....

P.s 2: Αν ήταν η ζήλεια ψώρα, θα κολλούσε όλη η χώρα

Δημοσ.
Τα παραπονα σου σε αυτον που αρχισε τις συγκρισεις πριν κλεισουν τα ροστερ. Oh wait. ΕΙναι Ολυμπιακος εκεινος, οποτε εσυ πρεπει να την πεις σε καποιον Παναθηναικο.

Περί μηδενισμού η απάντηση

Κατσε να τους δουμε στη σεζον, εσυ πολυ βιαστικος εισαι ρε παιδακι μου. btw η αξια ενος παικτη δεν κρινεται απο το αν βγαζει 90λεπτα η οχι, αλλα απο πολλους παραγοντες.

Βασικός παράγοντας για να λέγεσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είναι και η αντοχή.

Αν στα 19 σου μπαίνεις πάντας ως αλλαγή, τι να σε κάνω? Μπάσκετ θα το κάνουμε, να ζητάς και τάιμ άουτ?

Μπα οχι εγω δεν καθομαι να κανω οσα εκανες εσυ περυσι τετοια εποχη με τον Σισσε που μας ελεγες οτι ειναι σαπακι τελειωμενος και οπως ηταν αναμενομενο ¨ΟΥΠΣ ΞΑΝΑΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕΣ" για 1000η φορα.

Περιμένω το post που λέω ότι είναι σαπάκι. Πρόσεξε, το post που τον χαρακτηρίζω σαπάκι, ξαναλέω.

Εγω μιλαω για γεγονοτα του παρελθοντος, δεν υποθετω κατι για το μελλον, και εσυ μου λες οτι βλεπω ονειρα.

Προς απαντηση και τωπ πιο δυσπιστων σαν εσενα λοιπον:

Α. "Στον δεύτερο γύρο της Πριμέρα η Εσπανιόλ πήρε την κατηφόρα και ο Ριέρα ξέσπασε σε μια συνέντευξη Τύπου, κατηγορώντας τον Βαλβέρδε και τη διοίκηση του συλλόγου για την κακή πορεία της ομάδας, ενώ από τις δηλώσεις του δεν γλύτωσαν ούτε οι φίλαθλοι των «pericos», τους οποίους στόλισε με διάφορους χαρακτηρισμούς, επειδή τον κατηγορούσαν ότι η αγωνιστική πτώση οφειλόταν κυρίως στις δικές του κακές εμφανίσεις στο γήπεδο. "

Β. "Στη δεύτερη χρονιά του όμως εμφανίστηκαν ξανά τα προβλήματα, με το σενάριο να επαναλαμβάνεται με σαδιστική ομοιότητα όπως δυο χρόνια πριν, στην Εσπανιόλ. Ο Μπενίτεθ άρχισε να μην τον χρησιμοποιεί πολύ και ο Ριέρα παραχώρησε μια συνέντευξη στην ισπανική «Marca», μέσω της οποίας καταφέρθηκε εναντίον του προπονητή του, χαρακτηρίζοντας την ομάδα ως «καράβι που βυθίζεται». Ο Μπενίτεθ τον κάλεσε σε απολογία, τον τιμώρησε με αποχή από τις προπονήσεις και η διοίκηση προσπάθησε τον περασμένο Απρίλιο να τον παραχωρήσει στην Σπαρτάκ Μόσχας, μια συμφωνία που τελικά χάλασε, αφού οι Ρώσοι έκριναν υπερβολικές τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή. Τα χειρότερα όμως για τον Ριέρα, ήταν αυτά που ακολούθησαν. Ο Ντελ Μπόσκε, που το 2009 τον είχε πάρει στην αποστολή του Confederations Cup και τον είχε χρησιμοποιήσει στα περισσότερα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ, τον άφησε εκτός 23άδας για την Νότια Αφρική λόγω έλλειψης αγωνιστικής ετοιμότητας, με αποτέλεσμα ο Ριέρα να χάσει μέσα σε δυο χρόνια μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία για να βρεθεί σε μια μεγάλη διοργάνωση. "

Γ. Δεν είναι τυχαίο ότι «πλακώθηκε» φραστικά και με τον Βαλβέρδε και με τον Μπενίτεθ. Ούτε μπορεί να είναι τυχαίο ότι το πρώτο πάθημα δεν του έγινε μάθημα. Ένας ποδοσφαιριστής που χάνει πρώτα ένα EURO και στη συνέχεια – μόλις δυο χρόνια αργότερα – ένα Μουντιάλ, δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια για να τον χαρακτηρίσεις ιδιαίτερα έξυπνο.

Πηγη: Πριν τρεξεις να πεις οτι ειναι το prasinanea και εκτεθεις, σε ενημερωνω οτι ειναι απο το sport24.gr . Λογικα καποιος παλιοβαζελος αρθογραφος του sport24.gr να προσθεσω εγω για να σε προλαβω.

Τι λες? Αστοχη η συγκριση που εκανα με τον Ζαχοβιτς?

Εσύ μιλάς για γεγονότα του παρελθόντος, ευελπιστώντας να συμβούν και στο μέλλον.

Ευσεβείς πόθοι. Δεν μπορώ να πώ ότι σε καταλαβαίνω βέβαια.

Όσο για τη σύγκριση με Ζάχοβιτς, ατυχέστατη. Ο Ζάχοβιτς δεν ήθελε ποτέ να έρθει στον Ολυμπιακό και στην Ελλάδα γενικά, του το επέβαλλαν.

Το σημαντικο ειναι οτι το διωξες απο πανω σου :lol:

Μα δεν ήταν ποτέ πάνω μου για να το διώξω. Εσύ το φορτώθηκες στα καλά καθούμενα ως αυτόκλητος, μην τα ξαναλέμε.

YΓ. Μπλεξαμε, παρτε ποπ κορν οι υπολοιποι.

Και ποπ κορν και σφυρίχτρες, έχουμε welcome party για έναν από τους μεγαλύτερους παίχτες που πάτησαν ποτέ ελληνικό γήπεδο.

Δημοσ.
To υπόλοιπο ροστερ του Ολυμπιακου είναι στο μηδεν...Μαλιστα....

Τοροσιδης.Γκαλιτσιος-Μπραβο,Χολεμπας-Μελμπεργκ,Παπαδοπουλός.Μοντεστο,-Ντουντου,Μαρεσκα+ένας χαφ που θα αποκτηθει σίγουρα-Ρομενταλ,Ζαιρι-Ριερα,Επσταιν,Μιραλας,Ιμπαγασα,Οσκαρ-Ντιογκο Νταρμπισιρ,Μητρογλου+ένας επιθετικός ακόμα που θεωρω δεδομένο οτι θα αποκτήσει καθως εγω προσωπικα τον Νταρμισιρ τον βλεπω να αποχωρεί.

Και μας λες οτι αυτη τη στιγμη το ροστερ ειναι στο μηδεν οταν περυσι αγωνιζομουν με λεοναρντο αριστερο χαφ και Γκαλιτσιο δεξι χαφ?

Αυτη τη στιγμη σε σχεση με το μηδενικο περσινο σου ροστερ, εχεις εναν Ριερα που ειναι ψιλοσιγουρακι και εναν Ρομενταλ που θα τρεχει θα κυνηγαει κλπ.

Ιμπαγαζα/Επσταιν δεν θα κανουν τη διαφορα imo. Εξαλλου για τον Επσταιν εσεις οι ιδιοι κραζατε τη διοικηση σας οτι σας δουλευει κλπ οταν τον αποκτησατε.

Μοντεστο/Μιραλας ειναι 2 συνηθισμενες μεταγραφες για Ελληνικες ομαδες, αρα δεν μπορω να σου πω οτι σε ανεβαζουν επιπεδο, αλλα δε μπορω να τους πω και μηδενικους. Μεση κατασταση τους θεωρω, οποτε για να πω οτι ηταν μεταγραφες-αποκαλυψη θα πρεπει να τους δω πρωτα. Κατι τετοιο δε χρειαζεται να το πω για τον Ριερα πχ μιας και η ποιοτητα του ειναι δεδομενη.

-->στο ΥΓ2 να ζηλεψω τι? Εφερες εναν παιχταρα, εφερα κι εγω παιχταρα. Σου ειπα ποτε ζηλεια ψωρα? Ισα ισα ειπα και ξαναλεω οτι ο Ριερα ειναι παιχταρας.

lol παιδιαρισματα.

Βασικός παράγοντας για να λέγεσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είναι και η αντοχή.

Αν στα 19 σου μπαίνεις πάντας ως αλλαγή, τι να σε κάνω?

Ρωτα τον Σερ Αλεξ Φεργκιουσον. Λογικα θα ξερει να σου απαντησει στο "τι να τον κανει" στην Μανστεστερ.

Περιμένω το post που λέω ότι είναι σαπάκι. Πρόσεξε, το post που τον χαρακτηρίζω σαπάκι, ξαναλέω.

Ναι οκ δε θυμαμαι ακριβως τις φρασεις και τους χαρακτηρισμους που ελεγε ο καθενας σας, θυμαμαι οτι ησουν απο αυτους που υποστηριζε οτι ο Σισσε ειναι παλτο μπροστα στο Ντιογκο, μας πιασανε κοτσους οι της Μαρσειγ για να παρουμε εναν παιχτη τραυματια κλπ. Με τις λεξεις οσο κι αν θες να παιζεις εσυ, αλλο τοσο βαριεμαι εγω.

Και πιστεψε με δε θες να αρχισω τα copy/paste γιατι θα αρχισεις παλι να λες τι ειπες, πως το ειπες και τι εννοουσες τελικα για 2η συνεχομενη μερα :lol: Και δεν ειναι να τρεχεις για καταγματα στο ΚΑΤ καλοκαιριατικα, επικινδυνο παιχνιδι οι κωλοτουμπες :lol:

Εσύ μιλάς για γεγονότα του παρελθόντος, ευελπιστώντας να συμβούν και στο μέλλον.

Ευσεβείς πόθοι. Δεν μπορώ να πώ ότι σε καταλαβαίνω βέβαια.

Όσο για τη σύγκριση με Ζάχοβιτς, ατυχέστατη. Ο Ζάχοβιτς δεν ήθελε ποτέ να έρθει στον Ολυμπιακό και στην Ελλάδα γενικά, του το επέβαλλαν.

Εγω μιλησα για γεγονοτα του παρελθοντος.-

Τα ευελπιστωντας να συμβουν και στο μελλον τα λες εσυ, για να δικαιολογησεις το παραληρημα που σε επιασε για τα γεγονοτα που απλως παρεθεσα χωρις να πω οτιδηποτε αλλο.-

Η συγκριση με τον Ζαχοβιτς αφορα τις συμπεριφορες των 2 παικτων και οχι το ποιος ηθελε να αγωνιστει που. Αλλα οπως το θετεις, βαζεις αλλοθι για τη συμπεριφορα του Ζαχοβιτς, οχι για αυτην του Ριερα στις 2 προηουμενες ομαδες του :-D

Μα δεν ήταν ποτέ πάνω μου για να το διώξω. Εσύ το φορτώθηκες στα καλά καθούμενα ως αυτόκλητος, μην τα ξαναλέμε.

Ειναι γεγονος ομολογω.

Δημοσ.

Ρωτα τον Σερ Αλεξ Φεργκιουσον. Λογικα θα ξερει να σου απαντησει στο "τι να τον κανει" στην Μανστεστερ.

:lol:

Ρώτα και τον Χίντινγκς, λογικά θα ξέρει να σου απαντήσει στο "τι να τον κάνει" τον Ντιόγκο στη Τσέλσι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...