Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η margaret πρέπει να εννοούσε γκατουζο ή σένα. γι'άυτό και η /

ετσι:-)

Εγω διαβασα για 2.9 σε παιχτη(μαζι με μπονους) και 5 σε Λιβερπουλ. Τωρα που ειναι αρχη ο καθενας λεει ο,τι θελει

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν βγαίνουν τα νούμερα έτσι, εκτός αν τον κλείσαμε για 3+1 και βάζει όλο το ποσό μέσα.

για 3+1 λεει οτι τον κλεισατε

Δημοσ.
Εν τω μεταξύ αν το καλοσκεφτείτε είναι ευκαιρία για εσάς να κάνετε μια καλή χρονιά στην ευρώπη με την προυπόθεση ότι όσοι φέρατε θα ανταπεξέλθουν.. έχει καλό υλικό φέτος ο γαύρος και όπως και να το κάνουμε, άλλο τσου-λου άλλο γιουροπα...

Το σκεφτομουν κι εγω αλλα υπαρχει τρυπα στο τερμα. Μακαρι φυσικα να με διαψευσει ο Νικοπ. και να κανει καλη χρονια λλα φοβαμαι οτι δεν...

Δημοσ.

Καλά για τους νεοφερμένους πάνω στην χαρά σας να πείτε κάτι παραπάνω και να ονειρεύεστε διάφορα..

Αλλά για Μπράβο Παπαδόπουλο και Τοροσίδη πως σας ξεφεύγουν?

Δημοσ.

Και ο Βύντρα μια χαρά είναι, έκανε αρκετά μεγάλα παιχνίδια, αλλά δεν το λέμε παραέξω για Ευρώπες και ισάξιος και τα συναφή, γιατί θα μας κηνυγάνε.

Ααα να μην ξεχάσω, ότι και για Βύντρα ακούγεται που και που για ενδιαφέρον από ομάδες εξωτερικού.

Δημοσ.

Υποτιμάς τον εαυτό σου με το να συγκρίνεις Βύντρα-Τοροσίδη. Είπαμε όχι Μαικόν που έλεγε και ο Johnyestia, αλλά είναι πολύ καλό δεξί μπακ που παίζει και στον άξονα.

Δημοσ.
Και ο Βύντρα μια χαρά είναι, έκανε αρκετά μεγάλα παιχνίδια, αλλά δεν το λέμε παραέξω για Ευρώπες και ισάξιος και τα συναφή, γιατί θα μας κηνυγάνε.

Ααα να μην ξεχάσω, ότι και για Βύντρα ακούγεται που και που για ενδιαφέρον από ομάδες εξωτερικού.

Ελα το λιωσαμε τωρα. Ο τοροσιδης με τον βυντρα?? Πλακα κανεις ετσι??

Ο τοροσιδης θα μπορουσε ανετα να σταθει σε μεγαλες ευρωπαικες ομαδες. Οκ δεν ειναι για μπαρτσα η μαν. αλλα εχεις δει τα δεξυ μπακ της ρομα π.χ. ?? (στην ρωμη μενω, η ρομα μου ηρθε στο μυαλο λολ)

Δημοσ.

Μόνο δεξιά καθώς πρέπει να φοράει δύο δεξιά παπούτσια.

Υ.Γ. Με την τελευταία μεταγραφή ο ΟΣΦΠ μία κλάση πάνω σε συνολικό υλικό στην Ελλάδα.

Δημοσ.
Μόνο δεξιά καθώς πρέπει να φοράει δύο δεξιά παπούτσια.

Υ.Γ. Με την τελευταία μεταγραφή ο ΟΣΦΠ μία κλάση πάνω σε συνολικό υλικό στην Ελλάδα.

Κοιτάχτε, ωραία τα αστειάκια ότι φταίει ο Βύντρα (όπως φταίει ο ΟΤΕ) αλλά αν θέλετε να μιλήσουμε σοβαρά πείτε το.

Βάλτε κάτω τις περσινές εμφανίσεις και των δύο και το ξανασυζητάμε. Αφήστε στην άκρη τα πρωτοσέλιδα και τα λοιπά, που έχουν κάνει το μυαλό λαπά.

Δημοσ.

Δε νομιζω οτι με 1 παιχτη ξεπερνας σε κλαση ομαδα που εχει Σισε, Γκοβου, Σιλβα, Λετο, Νινη.

Ωραιος ο Ριερα, για την ακριβεια παιχταρας, σου κλεινει τρυπα στην αριστερη γωνια του γηπεδου, αλλα το υπολοιπο σου ροστερ αυτη τη στιγμη ειναι στο 0. Ο ΠΑΟ αν εξαιρεσεις την αμυνα, εχει ολοκληρωμενο ροστερ σε ολες τις θεσεις του γηπεδου.

Δημοσ.

Εγώ δεν αμφέβαλα ποτέ για την αξία του βύντρα. Αλλωστε ο τεράστιος Hen ten cate δήλωσε οτι Ο βύντρα μπορεί να παίξει σε μεγάλη ευρωπαική ομάδα. Πιστεύω μετά το Mundial να άλλαξε γνώμη ο Ολλανδός.

Κοιτά μιραλάς , ρόμενταλ , ριέρα είναι τεράστιες μεταγραφές. Ο μιραλάς θα βγάλει μάτια και θα το δείτε. Συνολικά το κέντρο του Ολυμπιακού θα βγάζει μάτια φέτος αν δέσουν. Η άμυνα θα είναι δυνατή. Μπροστά δεν ξέρω γιατί ο diogofiogo είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς. Αν και ο άγγλος μαρέσει πάρα πολύ.ολα αυτά για τα ελληνικά δεδομένα. Περσι ο ΟΣΦΠ είχε και άλλα προβλήματα και αλλαγές προπονητών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...