Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τι να κάνω εγώ τώρα, να ασχολούμαι μαζί σου όλο το απόγευμα επειδή εκτέθηκες και πας να μου την κάνεις γυριστή? Πες ένα οκ, δεν κατάλαβα και πάμε παρακάτω.

Επιμένεις να λες για epic fail πρόβλεψη με βάση αυτό που έχεις εσύ στο μυαλό σου και όχι με βάση αυτό που εγώ είπα. Άστο λοιπόν, μην το τραβάς άλλο, εις βάρος σου είναι και τα νομισματά σου και τα νερά.

Ε ρε πρόβλημα να μην μπορεί ένας άνθρωπος να παραδεχτεί την πατάτα του και να μας πηγαίνει στο Ράτζα για να ... δικαιωθεί (?)

Οργιαζει η φαντασια σου ομολογω.

Όσο για το ΥΓ 2, πήγαινε και ξαναδιάβασε το λόγο για τον οποίο ξεκίνησε η κουβέντα. Ο Kaiser έλεγε για 1,3, εγώ έλεγα για τα λεφτά του Σπανούλη no matter τι έχεις εσύ στο μυαλό σου (aka 1,8) και απ' ότι βλέπω με το οικονομικό δεν πρέπει να τα πηγαίνεις και πολύ καλά. Δηλαδή το 2006 τα 1,8 δεν είναι 1,8 το 2010? Είχαμε καμία τρελή υποτίμηση και δεν το ξέρω ή γυρίσαμε στη δραχμή και αναπολούμε τα ευρώ του 2006?

Θα απαντησω μονο στο 2ο σκελος μιας και στα υπολοιπα με εχεις καλυψει πληρως με οσα λες και τον τροπο που απαντας (πολυ αγχος κλπ).

Πηγαινοντας με τα "λεγομενα σου κατοπιν εορτης" και τα νερα σου λοιπον:

Το 2007 ΟΛΟΙ οι παιχτες σε ΟΛΗ την Ευρωπη ειχαν μικροτερα συμβολαια απο τα σημερινα. Γνωστο οτι καθε χρονο τα συμβολαια ανεβαινουν (που θα φτασουν btw).

Αρα το να συγκρινεις δυο συμβολαια που υπεγραφησαν με 3 ετη διαφορα, ειναι σαν να μου συγκρινεις την τιμη του καφε τοτε και τωρα.

Συγκρινεις -κατα τα λεγομενα σου παντα- το συμβολαιο του Σατο το 2010 με το συμβολαιο του Σπανουλη το 2007 (ενω εχουμε δεδομενο το συμβολαιο του Σπανουλη εν ετει 2010 τοσο στον ΟΣΦΠ οσο και αυτο που του προσφερε ο ΠΑΟ), για να καταληξεις σε ποιο χρησιμο συμπερασμα?

edit: Επειδη με αναγκασες και τα εψαξα εκ νεου, ο Σπανουλης στον ΠΑΟ ακομα και το 2007-2010 στοιχησε στον ΠΑΟ παραπανω λεφτα αποσα θα στοιχησει ο Σατο για την 3ετια 2010-2013. Για την ακριβεια περιπου 800.000 ευρω παραπανω σε βαθος 3ετιας. Over and out καλυφθηκαν ολες οι 2 πλευρες θεωρω, mr Erwdios :)

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οργιαζει η φαντασια σου ομολογω.

Θα απαντησω μονο στο 2ο σκελος μιας και στα υπολοιπα με εχεις καλυψει πληρως με οσα λες και τον τροπο που απαντας (πολυ αγχος κλπ).

Καλή η αναφορά περί άγχους, αλλά εντάξει, αν έχεις κάνει την πατάτα, δεν πας να την πετάξεις στον απέναντι. Λίγη αυτογνωσία δε βλάπτει. ;)

Το 2007 ΟΛΟΙ οι παιχτες σε ΟΛΗ την Ευρωπη ειχαν μικροτερα συμβολαια απο τα σημερινα. Γνωστο οτι καθε χρονο τα συμβολαια ανεβαινουν (που θα φτασουν btw).

Αρα το να συγκρινεις δυο συμβολαια που υπεγραφησαν με 3 ετη διαφορα, ειναι σαν να μου συγκρινεις την τιμη του καφε τοτε και τωρα.

Αλήθεια? Δηλαδή και παίχτες που δεν εξελίχθηκαν έχουν μεγαλύτερα συμβόλαια τώρα, απ' ότι το 2007? :rolleyes:

Και σε ρωτησα λοιπον, για ποιο λογο δε θελεις να συγκρινεις το συμβολαιο του Σπανουλη στον ΟΣΦΠ με αυτο του Σατο που υπογραφηκαν το 2010, η ακομα ακομα το συμβολαιο που προσφερε ο ΠΑΟ το 2010 στον Σπανουλη, με αυτο που προσφερε ο ΠΑΟ το 2010 στον Σατο.

Συγκρινεις -κατα τα λεγομενα σου παντα- το συμβολαιο του Σατο το 2010 με το συμβολαιο του Σπανουλη το 2007, για να καταληξεις σε ποιο χρησιμο συμπερασμα?

Που συγκρίνω εγώ συμβόλαια και δεν το κατάλαβα? Εγώ απλά έβαλα στη σωστή τους θέση τα νούμερα που αναφέρθηκαν.

Αν δεν κατάλαβες ακόμα, η όλη συζήτηση ξεκίνησε από το ποσό που δαπανήθηκε για το Λέτο, πήγε στον Τσίλντρες και εκεί ειπώθηκε ότι ο ΠΑΟ συνεχίζει να κάνει πετυχημένα deal στο μπάσκετ φέρνοντας ως παράδειγμα το deal με Σάτο για 1,3, το οποίο τελικά δεν ίσχυσε.

Δημοσ.
Καλή η αναφορά περί άγχους, αλλά εντάξει, αν έχεις κάνει την πατάτα, δεν πας να την πετάξεις στον απέναντι. Λίγη αυτογνωσία δε βλάπτει. ;)

Επιμενει... :lol:

Αλήθεια? Δηλαδή και παίχτες που δεν εξελίχθηκαν έχουν μεγαλύτερα συμβόλαια τώρα, απ' ότι το 2007? :rolleyes:

Επειδη παιζεις με τις λεξεις μπας και το σωσεις.

ΓΕΝΙΚΑ ειπαμε ο Μ.Ο. συμβολαιων στην Ευρωπη εχει αυξηθει. Οι ομαδες πληρωνουν πολυ παραπανω σημερα σε συμβολαια παικτων αποτι πληρωναν το 2007. Παρε τα ταβανια ολων των ομαδων το 2007 παρε και τα ταβανια ολων των ομαδων το 2010, αν δε θες να μπλεκουμε με τους μεσους ορους της καθε ομαδας. Η μονη ομαδα που εχει χαμηλοτερο ταβανι ειναι ο ΟΣΦΠ κι αυτος λογω φυγης Τσιλντρες γιατι κατα τ'αλλα και ο ΟΣΦΠ πληρωνει παραπανω λεφτα σε ολους τους παικτες του, αποτι το 2007.

Με αυτη τη λογικη λοιπον ενας παικτης που δεν εχει πτωση η καριερα του, και ειναι σε μαχιμη ηλικια θα παρει παραπανω λεφτα σε ενα συμβολαιο το 2010, αποτι το 2007.

Οπως συνεβη με το Σπανουλη, οπως συνεβη και με τον Σατο.

Kατα συνεπεια ειναι τουλαχιστον ακυρο να συγκρινεις ενα συμβολαιο του 2007 με ενα συμβολαιο του 2010 (btw του 2010 συμβολαια συγκρινες τοτε με τον Kaizer, ειναι προφανες για οποιον κατσει και δει το διαλογο σας, αλλα οκ ειπαμε παμε με τα νερα της Χαλκιδας κι εμεις, γιατι αλλιως θα πνιγουμε λογικα).

Που συγκρίνω εγώ συμβόλαια και δεν το κατάλαβα? Εγώ απλά έβαλα στη σωστή τους θέση τα νούμερα που αναφέρθηκαν.

Στο ποστ σου με τον Kaizer τι εκανες? Συγκρινεις το συμβολαιο του Σατο με (καποιο απο τα συμβολαια) του Σπανουλη η κανουν πουλακια τα ματια μου και σε αυτο? Παλι με τις λεξεις παιζουμε?

Ελα την πηρα τη δοση μου σε κωλοτουμπες, ετσι-γιουβετσι, κλπ, καλο απογευμα have 2 go!

Δημοσ.
Που πας; Κάτσε μέχρι να φύγεις.

Ε, είπε τα δικά του και έφυγε. Σύνηθες φαινόμενο.

Εδώ του λες ότι ο Σάτο πήρε τα λεφτά του Σπανούλη και προπαθεί να βγει από πάνω με αυτά που νόμιζε αυτός και όχι με αυτά που βλέπει γραμμένα.

Μετά το πάμε πιο πέρα για να ξεχαστεί, αλλά ντάξει, έτσι είναι αυτά, δεν παρεξηγώ. :lol:

Δημοσ.
Ε, είπε τα δικά του και έφυγε. Σύνηθες φαινόμενο.

Εδώ του λες ότι ο Σάτο πήρε τα λεφτά του Σπανούλη και προπαθεί να βγει από πάνω με αυτά που νόμιζε αυτός και όχι με αυτά που βλέπει γραμμένα.

Μετά το πάμε πιο πέρα για να ξεχαστεί, αλλά ντάξει, έτσι είναι αυτά, δεν παρεξηγώ. :lol:

To πηγα πιο περα γιατι ακομα και με αυτο που προσπαθεις να πεισεις οτι εννοουσες:

Α. Παλι εξω επεσες, αρα και παλι epic fail η προβλεψη σου, αλλα για καποιο περιεργο λογο θεωρεις οτι ρελιζευτηκα (καλα κρασια, αβυσος η ψυχη κλπ σλογκαν κολανε εδω).

Β. Κανεις τελειως ατοπες συγκρισεις που δειχνουν πως ουτως η αλλως εχεις ακυρη λογικη, για να πεις αυτο που σε συμφερει.

Γ. Γιατι ΕΣΥ με προκαλεσες να το συνεχισω με τον τροπο που μου απευθυνθηκες σε ολα σου τα ποστ ανεξαιρετως.

Τελος επειδη λες οτι προσπαθω να βγω απο πανω με αυτα που νομιζω οτι ειπες: Σε καλυψα ακομα και με αυτα που ισχυριζεσαι οτι ειπες.

Δηλαδη:

Α.Το 2007 ο Σπανουλης στοιχησε 800.000 ευρω παραπανω αποτι ο Σατο το 2010.

Β. Το 2010 ο Σπανουλης θα στοιχιζε στον ΠΑΟ 600.000 ευρω παραπανω σε σχεση με τον Σατο αν εμενε.

Γ. Το 2010 ο Σπανουλης θα στοιχησει στον ΟΣΦΠ 1.8 εκ ευρω παραπανω αποτι ο Σατο στον ΠΑΟ.

Διαλεξτε και παρτε περιπτωση λοιπον!

Αρα καλα ειπα εξαρχης πως θα πρεπε να πεις οτι μιλησες για το κοστος του Σπανουλη στον ΠΑΟ οταν ηρθε απτο Μαρουσι μιας και μονο τοτε δεν κοστισε παραπανω απο τον Σατο :-D

Κατα τ'αλλα με ξεφτυλισες, με ρελιζεψες και την εκανα με ελαφρα απτην ντροπη μου. 1 σελιδα ποστς δε γραφεις και κατι αλλο εκτος απο αυτο εξαλλου... Λεγε, λεγε κατι θα μεινει...Ξερεις τα γνωστα των Ελληναραδων μεσα στα φορουμ: Τους την λες και θιγεις το εγω τους και σε παιρνει και σε σηκωνει ο διαολος μεχρι να αποδεχθεις εσυ (και αυτοι κυριως) οτι την εχουν μεγαλυτερη.

ΥΓ. Ειπα να την κανω απτο thread , να αφησουμε στην ησυχια τους και τους υπολοιπους, αλλα συνεχιζεις να με προκαλεις... Τι φαση ρε man, θες να πω δημοσιως οτι τις μετρησαμε και την εχεις 20cm μεγαλυτερη μπας και ηρεμησεις? Στη τελικη επειδη εχω τη διαθεση να το κοψω αλλα συνεχιζεις να μου κανεις προσωπικες επιθεσεις, ενω εχω πει οτι το σταματαω, εαν θες μπορουμε να το συνεχισουμε σε pm.

Δημοσ.
Όπως θα λεγε και ο Τζόνυ, "ακόμα πονάει του Σπανούλη"! :-D

Κάτσε κάτσε έχω έτοιμη απάντηση.

Για να καταλάβεις δηλαδή η πρόταση που κάναμε ήταν μη πρόταση. Του στυλ πόσα θέτε? 2.4? Εμείς δίνουμε 2. Τουτέστιν, δεν τον θέλουμε τον Λαρισαίο.

:devil:

Δημοσ.

Καλα ενταξει ρε ειναι φανερο οτι ο Σατο παιρνει το συμβολαιο του Σπανουλη πανω-κατω. Τωρα εαν κανετε αλλη μια μεταγραφη περιφερειακου με 2εκ, τοτε θα πουμε οκ, αυξησατε αισθητα το μπατζετ. Αλλα αν παραμεινετε ετσι, ο Σατο ξεκαθαρα παιρνει τα λεφτα που ειχατε σκοπο να δωσετε στον Vspan.

Δημοσ.
Κάτσε κάτσε έχω έτοιμη απάντηση.

:devil:

Φοβερή απάντηση :lol:

Με τετρακόσια χιλιάρικα λιγότερα δεν τον θέλατε. Που να τον θέλατε κιόλας? :lol:

Βέβαια από τα 2,5 - 3 μέχρι τα 6 παρά είναι μια μικρή διαφορά ε? :devil:

Λέτο: "Ποτέ στον ΠΑΟ"

Τους λόγους για τους οποίους αρνήθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού αποκάλυψε ο 23χρονος αριστερός χαφ Σεμπαστιάν Λέτο.

Ο λάτιν μέσος με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" υποστήριξε πως δεν πρόκειται ποτέ να πάει στους πράσινους, καθώς η μοναδική ομάδα που υπάρχει στην Ελλάδα για εκείνον είναι ο Θρύλος.

"Πριν από περίπου δύο εβδομάδες με ενημέρωσαν οι εκπρόσωποι μου ότι επικοινώνησε μαζί τους ο Παναθηναϊκός για μένα. Μου μετέφεραν ότι με θέλουν στην ομάδα τους και πως προσφέρουν πολλά χρήματα.

Χωρίς να το πολυσκεφτώ, τους είπα ότι δεν θέλω να πάω στον Παναθηναϊκό. Δεν γίνεται αυτό. Αγαπάω τον Ολυμπιακό και αν συνεχίσω στην Ελλάδα θα γίνει μόνο για χάρη του. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα στην Ελλάδα για μένα πλην του Ολυμπιακού.

Πέρασα μια εξαιρετική χρόνια, κέρδισα τα πάντα δέθηκα με το σύλλογο και τους οπαδούς μας. Δεν θα μπορούσα να το κάνω πότε αυτό. Είναι σαν να φεύγεις από την Μπόκα και να πηγαίνεις στην Ρίβερ".

Σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση της αγοράς των δικαιωμάτων του από τον Ολυμπιακό, ο Λέτο τα έχει βρει σε όλα με τους μόνιμους νταμπλούχους Ελλάδας για 4ετές συμβόλαιο και το μόνο που μένει είναι να επέλθει συμφωνία και με την Λίβερπουλ.

http://www.sport24.gr/html/ent/922/ent.296922.asp

Γεννημένος... βάζελος

Δημοσ.
Καλα ενταξει ρε ειναι φανερο οτι ο Σατο παιρνει το συμβολαιο του Σπανουλη πανω-κατω. Τωρα εαν κανετε αλλη μια μεταγραφη περιφερειακου με 2εκ, τοτε θα πουμε οκ, αυξησατε αισθητα το μπατζετ. Αλλα αν παραμεινετε ετσι, ο Σατο ξεκαθαρα παιρνει τα λεφτα που ειχατε σκοπο να δωσετε στον Vspan.

Προφανως και υπαρχει διαθεση για αυξημενο μπατζετ σε σχεση με περυσι, αυτο προκυπτει απο τα λεφτα που ηταν διατεθιμενοι να δωσουν σε Ρουντυ. Παει να πει οτι στα συρταρια υπαρχει τουλαχιστον ακομα 1.7κ εκ ευρω για μεταγραφη (αυτη ειναι η διαφορα συμβολαιου Ρουντι-Σατο).

Παντως ακουσα καπου, οτι αρχικα ειχαν συμφωνησει ατυπα οι 2 ομαδες να ακολουθησουν φετος συντηριτικη πολιτικη αποφευγοντας τους "πλειστηριασμους" παικτων, αλλα αυτο χαλασε με την υποθεση Σπανουλη και εκτοτε πηγαμε σε μια "πλουσιοπαροχη" χρονια. Και ετσι αν εξαιρεσουμε τον Βουγιουκα και τον Καιμακογλου, για τους υπολοιπους παιχτες ακολουθειται πληστηριασμος μεχρι στιγμης και το κασε ανεβαινει.

Δημοσ.

Ο Σάτο παίρνει τα λεφτά που έδιναν στο Σπανούλη μιας και τα λεφτά που είχαν σκοπό να του δώσουν ήταν 6 μύρια για 3 χρόνια, όσα και ο ΔΔ δηλαδή. ;)

Δημοσ.
Προφανως και υπαρχει διαθεση για αυξημενο μπατζετ σε σχεση με περυσι, αυτο προκυπτει απο τα λεφτα που ηταν διατεθιμενοι να δωσουν σε Ρουντυ.

Παντως ακουσα καπου, οτι ειχαν συμφωνησει ατυπα οι 2 ομαδες να ακολουθησουν φετος συντηριτικη πολιτικη αποφευγοντας τους "πλειστηριασμους" παικτων, αλλα αυτο χαλασε με την υποθεση Σπανουλη και εκτοτε πηγαμε σε μια "πλουσιοπαροχη" χρονια.

Αυτό χάλασε με τη διαιτησία στον τρίτο τελικό και ο νοών νοείτω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...