Erwdios Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Ένα χρόνο μετά και ακόμα πονάει του Λέτο μου φαίνεται. Εμ βέβαια και πονάει. 5 μύρια για το 55% ενός παίχτη που ήταν αναπληρωματικός του Ριέρα, πως να μην πονάνε?
Tilemaxx Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Ευτυχισμενο το 2007 τοτε ΥΓ. Εγω πιστευω οτι πρεπει να παρετε και τον Ροναλντο. Οχι τον Κριστιανο, τον οριτζιναλ. Οποιος εχει δει Μπαρτσελονα τη σεζον 2001-2002 θα καταλαβει Καλά κρασιά. Μπαίνετε, μας την λέτε για τον Λέτο (που πρόπερσυ ήταν άμπαλος), και μας ζητάτε τα ρέστα στο ίδιο μας το thread. +1. ---------- Προσθήκη στις 03:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:11 ---------- Ωστόσο, η στήλη ρώτησε έναν καλά πληροφορημένο περί της μεταγραφής του Ριέρα, γιατί υπάρχει αυτή η καθυστέρηση και η απάντησή του ήταν: «Η μεταγραφή έκλεισε την Παρασκευή το βράδυ. Όλα τα άλλα γίνονται για να υπάρξει σασπένς, για επικοινωνιακούς λόγους, για τα φώτα της δημοσιότητας...» http://www.balla.gr/?v=2&dbt=0&aid=4227
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Σώωωωωωωωωωωπα. Υπέγραψε σ'εσένα μήπως ο Μακιντάρης ή επειδή λένε (ποιοι αλήθεια λένε? Στα πράσινα νέα και στο leoforos.gr?) ότι ο Σάτο έκλεισε με 1,3, ενώ ο τόπος βουίζει για τουλάχιστον τα λεφτά του Σπανούλη θα πρέπει να δεχόμαστε τις δικές σου οικονομικές υποδείξεις? 7εκ δολαρια για 3 χρονια. Και ποιος το χεζει τον Σπανουλη και τα λεφτα του? Btw ο Σατο εκλεισε με αρκετα λιγοτερα λεφτα απο αυτα του Σπανουλη. Και κατ'εμε αν και παιζουν σε διαφορετικες θεσεις ο Σατο ειναι καλυτερος παικτης γιατι ειναι πιο ολοκληρωμενος απτον Σπανουλη και κατ'επεκταση κανει περισσοτερες δουλειες. Διαμαντιδης-style. [quote name='Erwdios;3484493 Εγώ πάλι πιστεύω ότι μόνο για χαβαλέ κάνεις τη σύγκριση Λέτο - οποιοδήποτε άλλου αριστερού χαφ μεγάλης Ευρωπαϊκής ομάδας. Ρωτα τις ομαδες που θεωρουν οτι εχει υψηλοτερο κασε ο Λετο απο πολλα αριστερα εξτρεμ μεγαλων Ευρωπαικων ομαδων' date=' αν κανουν χαβαλε. Εξαλλου μεχρι πριν 4-5 μερες ο Λετο ηταν καλυτερο αριστερο χαφ απο το αριστερο χαφ της τεραστιας Ευρωπαικης ομαδας που λεγεται γαυρος. Αυτο φτανει πιστευω,ε? Για του χρονου θα πρεπει να δω τον Ριερα και μετα θα βγαλω συμπερασματα. Μιας και ο Λετο ηδη εδωσε διαπιστευτηρια και επεται συνεχεια. Εμ βέβαια και πονάει. 5 μύρια για το 55% ενός παίχτη που ήταν αναπληρωματικός του Ριέρα, πως να μην πονάνε? Ποτε χρησιμοποιηθηκε ως αλλαγη του Ριερα ο Λετο? ΥΓ1. Ειτε το 55% των δικαιωματων εχω, ειτε το 1%, παιζει μπαλα για λογαριασμο του ΠΑΟ (και θα παιζει και για τα επομενα 4 χρονια) και του δινει τιτλους. Επισης αν πηρα το 55% με 5εκ ευρω, τοτε εχω κανει ενα εξαιρετικο deal καθως το κασε του μεσα σε 1 χρονο ειναι ηδη στα 10εκ ευρω, αρα και να τον πουλουσα τωρα κερδισμενος θα εβγαινα απο οικονομικης φυσεως που θετεις το θεμα. Φυσικα το κασε του θα ανεβει αρκετα παραπανω και φυσικα θα τον πουλησω ακομα ακριβοτερο. Αυτα για εσας που το ριξατε στη στατιστικη και τα οικονομικα, μιας και απο μπαλα δεν εχετε να πειτε και τιποτα. Μπορειτε λοιπον να παιζετε με τον Φετφατζιδη εσεις γιατι ειστε ντιβες και δε σας συμφερε το deal για Λετο ΚΑΙ ΚΑΛΑ.
johnnyestia Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Το 55% το ξανάγραψες και σου εξήγησα πως κάνεις λάθος. Και εσύ το ξαναγράφεις. Για τον Λέτο μιλάμε σου θυμίζω, όχι για τον ...Μπελούτσι
kirileman Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Ένα χρόνο μετά και ακόμα πονάει του Λέτο μου φαίνεται. ---------- Προσθήκη στις 10:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:16 ---------- BTW και ο Ζαϊρί είναι καλύτερος του Γκοβού, έτσι, για να ισοφαρίσουμε τις μλκίες. Bypass... by far, σορυ!
Linus_21 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Καλά κρασιά. Μπαίνετε, μας την λέτε για τον Λέτο (που πρόπερσυ ήταν άμπαλος), και μας ζητάτε τα ρέστα στο ίδιο μας το thread. +1. ---------- Προσθήκη στις 03:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:11 ---------- http://www.balla.gr/?v=2&dbt=0&aid=4227 Ξαναδιάβασε τις τελευταίες σελίδες και τσέκαρε ποιος την είπε σε ποιον.
KaizerSoze Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δίκαιο έχεις. Αφού να φανταστείς γράφουμε στο thread του βάζελου αυτή τη στιγμή Καλά κρασιά. Μπαίνετε, μας την λέτε για τον Λέτο (που πρόπερσυ ήταν άμπαλος), και μας ζητάτε τα ρέστα στο ίδιο μας το thread. +1 Χεχε, το θεατρο του παραλογου, Ερωδιος και Τηλεμαχος "Στο ιδιο μας το θρεντ" They took are jooooooooobs!
Erwdios Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Το 55% το ξανάγραψες και σου εξήγησα πως κάνεις λάθος. Και εσύ το ξαναγράφεις. Για τον Λέτο μιλάμε σου θυμίζω, όχι για τον ...Μπελούτσι Για την ιστορία ο Λέτο κόστισε στον Παναθηναϊκό γύρω στα 4 εκ ευρώ για το 100% των δικαιωμάτων του. Η Λίβερπουλ διατηρεί το δικαίωμα να πάρει το 45% του καθαρού κέρδους σε περίπτωση μεταπώλησης. Έχεις το 100% των δικαιωμάτων του, έτσι? Και σε περίπτωση μεταπώλησης παίρνεις τα μισά λεφτά, έτσι? Τότε τί στο διάλο 100% είναι αυτό? Και φυσικά δεν κόστισε 4, κόστισε κάτι παραπάνω από 5 μιας και η διαπραγμάτευση έγινε σε λίρες. Χεχε, το θεατρο του παραλογου, Ερωδιος και Τηλεμαχος"Στο ιδιο μας το θρεντ" They took are jooooooooobs! ΥΓ. Παντως η γενικοτερη σταση οταν καποιος σου λεει κατι να μην υπερασπιζεσαι τον εαυτο σου αλλα να προσπαθησεις να βρεις τα στραβα του απεναντι, γαμαει Να σε διευκολύνω λίγο. Εδώ μέσα τί ήρθες να γράψεις, τα καλά του απέναντί ή τα στραβά του απέναντι? Βάρεσε η ζέστη κι ο Σπανούλης κατακέφαλα ε?
alexis333 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Report: Gattuso close to Olympiakos Μακαρι να ναι αληθεια ... :-D:-D Αν ερθει Ριερα και Γκατουσο ειναι ιδεα μου ή μπορουμε να χτυπησουμε και φανταστικη πορεια στο UEFA ... ??? Αν τους παρουμε με βλεπω να τρεχω απο εδω Κεφαλονια που ειμαι στο Ελ. Βενιζελος ... :lol:
Chris_85 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Υπαρχουν φημες οτι κινουμαστε για Σισκα.. Μαζι με τον Μπιελιτσα θεωρω οτι αλληλοσυμπληρωνονται απολυτα.. Και μαλλον αν ισχυσει κατι τετοιο, τοτε ο Βασιλ θα χειρουργηθει και ο Παπ θα δοθει δανεικος..
johnnyestia Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Έχεις το 100% των δικαιωμάτων του, έτσι? Και σε περίπτωση μεταπώλησης παίρνεις τα μισά λεφτά, έτσι? Τότε τί στο διάλο 100% είναι αυτό? Και φυσικά δεν κόστισε 4, κόστισε κάτι παραπάνω από 5 μιας και η διαπραγμάτευση έγινε σε λίρες. Θα στο κάνω πενηνταράκια για να περάσει η ώρα μου. Ας πούμε για να μην γκρινιάζεις πως η μεταγραφή κόστισε 5 εκ και κάθε χρόνο ο Λέτο παίρνει 1 εκ ευρώ συμβόλαιο. Έρχεται του χρόνου η Μπενφίκα και δίνει 10 εκ και τον παίρνει. Σε αυτή την περίπτωση ο παίκτης έχει κοστίσει στον Παναθηναϊκό 5εκ + 2χρόνια Χ 1 εκ = 7 εκ. Άρα το κέρδος που θα έχει από την μεταγραφή είναι 3 εκ. Ε, από τα 3 αυτά εκ η Λίβερπουλ θα πάρει το 45%. Αν στο ίδιο παράδειγμα η Μπενφίκα δώσει 7 εκ, τότε η Λίβερπουλ δεν θα πάρει φράγκο. Επίσης ο Παναθηναϊκός έχοντας το 100% των δικαιωμάτων του παίχτη τον κάνει ο,τι θέλει χωρίς να ρωτήσει τη Λίβερπουλ. Αν θέλει τον αφήνει ελεύθερο, αν θέλει τον δίνει δανεικό στον ΟΦΗ () κοκ. Συμπέρασμα: Το ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης δεν έχει καμία σχέση με το ποσοστό στα δικαιώματα του παίκτη. Κατάλαβες τώρα?
Deponakias Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δεν ξερω αλλα πιστευω ο σενα οτι ειναι καλυτερη περιπτωση για τον ολυμπιακο...
alexis333 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δεν ξερω αλλα πιστευω ο σενα οτι ειναι καλυτερη περιπτωση για τον ολυμπιακο... Καλυτερη κι απο του Γκατουζο .... ???
Deponakias Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Καλυτερη κι απο του Γκατουζο .... ??? Δεν εχω γνωμη για τον γκατουζο...η τουλαχιστον εχω καιρο να τον δω να παιζει... Ο σενα μου κανει πιο κλικ δεν ξερω
johnnyestia Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Καλυτερη κι απο του Γκατουζο .... ??? Γκατούζο ή Ζιλμπέρτο Αλέξη???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.