Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μακάρι να παίξει βασικός ο Μήτρο, μακάρι. Και αυτός και όλοι της γενιάς του.

Και μετά λες για την δική μου συμβολή αυτές τις ζεστές ώρες.

Ε ρε γλέντια :lol:

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και μετά λες για την δική μου συμβολή αυτές τις ζεστές ώρες.

Ε ρε γλέντια :lol:

Ε, ναι, σκέψου ας πούμε να δούμε κανέναν Νίνη να παίζει βασικός τι γέλιο θα ρίξουμε. :devil:

Κάπου διάβασα ότι με τα λεφτά που θα βγάλει ο ΠΑΟ από τη μεταπώληση Λέτο, θα φέρει Ριμπερύ στη θέση του.

Και μιλάμε για το 45% του συνολικού ποσού, μήπως να έβαζες άλλο ένα μηδενικό, να μας βγουν τα νούμερα? :lol:

Δημοσ.

Γιατι τι εχει ο Μητρο ... ??? :rolleyes:

Χολερα ... ?

Σε μια ομαδα με Ρομενταλ , Ριερα και Ιμπαγασα δε νομιζω να ειναι προβλημα να παιζει ο Μητρο ως επιθετικος ...

Αντιθετως θα ελεγα πως θα παρει χρονο και θα δειξει τα δοντια του ....

Εαν δουλεψει ομως ...

Δημοσ.

εγω παντως δε πολυ θελω ν παρουμε επιθετικο γιατι ο Μητρο θα θαφτει κι αυτο δε το γουσταρω

Τζον εσεις μονο με Σισε-Πετροπουλο θα στε? φετος δεν ειχατε τραυματισμους αλλα αν αυτο αλλαξει ποιος θα παιξει??

Δημοσ.
Ο ένας θέλει τον Μήτρο βασικό σέντερ φορ και ο άλλος θεωρεί πιο αστείο να είναι βασικός ο Νίνης. :lol:

Ξαναδιάβασε τί έγραψε ο Kirile μπας και βγάλουμε άκρη... :rolleyes:

Δημοσ.
Ενώ η ατάκα: "Γίνατε ρεζίλι των σκυλιών και σας κοροϊδεύει η Ευρώπη με τα λεφτά που δώσατε για έναν παίχτη" μπορεί να ακούγεται μόνο για τον Τσίλντρες ε?

Η μπάλα δεν είναι μπάσκετ, που μπορεί να μετατραπεί ένας αγώνας σε one man show.

Και ο παραλληλισμός, ατυχέστατος. Όταν μπορώ με 5 μύρια να φέρω το Λεμπρόν, δεν πάω να δώσω τα διπλά για να φέρω τον Περπέρογλου, μόνο και μόνο για να την πω στον απέναντι.

Καλα, εσυ παρε τον Σπανουλη με 2.4 οταν αυτη τη στιγμη στην Ευρωπη εχει υπογραψει με 1.3 ο ΜακΙνταιρ και εμεις τελικα για 1.3 λενε για Σατο και ασε τις οικονομικες υποδειξεις

ΥΓ. Παντως η γενικοτερη σταση οταν καποιος σου λεει κατι να μην υπερασπιζεσαι τον εαυτο σου αλλα να προσπαθησεις να βρεις τα στραβα του απεναντι, γαμαει

---------- Προσθήκη στις 00:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:25 ----------

Αφού λοιπόν ο Λέτο ήταν τόσο τεράστιο ταλέντο, γιατί τώρα παίζει στον ΠΑΟ;

Ενω τον Ριερα και τον Ρομενταλ τον θελετε ενοψη της μετακινησης σας στην Πρεμιερ?

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι όποιος τους παρακολουθούσε, να παίζουν όταν ήταν μικροί ο καθένας στην αλάνα της γειτονιάς του, θα μπορούσε να βγάλει πιο εύκολα συμπεράσματα.

Δημοσ.
Καμία σχέση. Ριέρα>>>>>>Λέτο. Όποιος είχε δει UEFA τη σεζόν 06/07 θα καταλάβει.

Ευτυχισμενο το 2007 τοτε

ΥΓ. Εγω πιστευω οτι πρεπει να παρετε και τον Ροναλντο. Οχι τον Κριστιανο, τον οριτζιναλ. Οποιος εχει δει Μπαρτσελονα τη σεζον 2001-2002 θα καταλαβει

Δημοσ.
Καλα, εσυ παρε τον Σπανουλη με 2.4 οταν αυτη τη στιγμη στην Ευρωπη εχει υπογραψει με 1.3 ο ΜακΙνταιρ και εμεις τελικα για 1.3 λενε για Σατο και ασε τις οικονομικες υποδειξεις

Σώωωωωωωωωωωπα. Υπέγραψε σ'εσένα μήπως ο Μακιντάρης ή επειδή λένε (ποιοι αλήθεια λένε? Στα πράσινα νέα και στο leoforos.gr?) ότι ο Σάτο έκλεισε με 1,3, ενώ ο τόπος βουίζει για τουλάχιστον τα λεφτά του Σπανούλη θα πρέπει να δεχόμαστε τις δικές σου οικονομικές υποδείξεις?

ΥΓ. Παντως η γενικοτερη σταση οταν καποιος σου λεει κατι να μην υπερασπιζεσαι τον εαυτο σου αλλα να προσπαθησεις να βρεις τα στραβα του απεναντι, γαμαει

Δίκαιο έχεις. Αφού να φανταστείς γράφουμε στο thread του βάζελου αυτή τη στιγμή.

---------- Προσθήκη στις 01:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:38 ----------

Ευτυχισμενο το 2007 τοτε

ΥΓ. Εγω πιστευω οτι πρεπει να παρετε και τον Ροναλντο. Οχι τον Κριστιανο, τον οριτζιναλ. Οποιος εχει δει Μπαρτσελονα τη σεζον 2001-2002 θα καταλαβει

Εγώ πάλι πιστεύω ότι μόνο για χαβαλέ κάνεις τη σύγκριση Λέτο - οποιοδήποτε άλλου αριστερού χαφ μεγάλης Ευρωπαϊκής ομάδας.

BTW και ο Ζαϊρί είναι καλύτερος του Γκοβού, έτσι, για να ισοφαρίσουμε τις μλκίες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...