KWSN_Men Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Σου ξαναλεω, βρες και ποσταρε λινκ με ολο το βιντεο..τα μονταρισμενα ειναι αλλα λογια ν αγαπιομαστε. Ισχυρίζεσαι κάτι. Ισχυρίζομαι κάτι άλλο. Παραθέτω βίντεο που δικαιώνει τον ισχυρισμό μου (και στο οποίο δεν έχω παρέμβει κατά κανένα τρόπο) και βγάζει εσένα ψεύτη. Σειρά σου λοιπόν να δείξεις ότι το βιντεάκι που παραθέτω είναι προϊόν δολιότητας εκ μέρους μου, καθώς δεν παραθέτω καλύτερο. Είναι στη διακριτική σου ευχέρια να αντιπαραβάλεις το δικό σου εύρημα (βίντεο στην προκειμένη περίπτωση) το οποίο και θα σε δικαιώσει. Μέχρι τούδε, ο ισχυρισμός μου ενισχύεται από βίντεο, ο δικός σου αποδεικνύεται ψευδής. Your move. Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι για να βρεις βιντεάκι, θα πρέπει να έχει πει ο Γκέρσον και όλα όσα αναφέρεις και πολύ φοβάμαι ότι το εμπόδιο θα είναι ανυπέρβλητο, καθότι ουδέποτε τα είπε... Ειχα δει την εκπομπη και επιμενω πως ο Γκερσον δεν τον ηθελε με τπτ (κακως οπως αποδειχτηκε, αλλα ΔΕΝ τον ηθελε). Επι λεξη ειπε, πως ζητουσε 3k και πως επρεπε να κανει περικοπες απ το υπολοιπο ροστερ, κατι που δεν ηθελε επ'ουδενι. Το αν εγιναν διερευνητικες επαφες, ή αν προσπαθησε να τον πεισει με λιγοτερα χρηματα ή με καθολου ή αν τον ηθελαν θεωρητικα οι προεδροι, δε με αφορα. Απο τη στιγμη που ο βασικος υπευθυνος για το σχεδιασμο της ομαδας, ο προπονητης, δηλωνει μετα βδελυγμιας την αντιθεση του σ αυτη τη μεταγραφη, δε μπορεις να ρχεσαι να λες οτι ο Οσφπ σκιστηκε και δεν τον πηρε. Και εγώ είχα δει τη συγκεκριμένη εκπομπή. Και από εκεί προκύπτουν και τα όσα είχα γράψει και όλως τυχαίως ξέχασες να συμπεριλάβεις στο μήνυμά μου (αυτό που πετσόκοψες λέω, μη μπερδεύεσαι). Ο Γκέρσον είχε πει πολλά και καλά λόγια για τους Αγγελόπουλους αλλά είχε πει επίσης ότι έκαναν του κεφαλιού τους πολλές φορές. Δεν του πήραν παίκτες που ήθελε, του πήραν παίκτες που δεν ήθελε. Είχε μάλιστα πει χαρακτηριστικά ότι χτύπαγε το τηλέφωνο μέσα στο βράδυ και ήταν ο Αγγελόπουλος που του ανακοίνωνε ότι αγόρασε τον τάδε Έλληνα παίκτη που ο ίδιος δεν ήξερε. Και αν δεν το καταλαβαινεις, δεν μπορω να κανω κατι. Μια χαρά καταλαβαίνω, με τα ψέμματα δεν τα πάω καλά. Παντως μια σοβαρη συζητηση εδω μεσα δε μπορει να γινει. Πρεπει ολα τα κομπλεξ που εχετε οι βαζελοι συσσωρευμενοι απ ολα τ αλλα αθληματα, να τα βγαζετε στο μπασκετ. Λες και μεις φταιμε για τις σφαλιαρες που τρωει ο Παο τοσα χρονια σ ολα τα αθληματα ή λες και εμεις εχουμε στησει την παραγκα. Πες και για το Δούρο που δεν πήρε τηλέφωνο τώρα. Πραγματικα κριμα, γιατι αυτη η αντιληψη ειναι εις βαρος καθε πιθανου διαλογου και ανταλλαγης αποψεων. Ο διάλογος τορπιλίζεται όταν οι συμμετέχοντες ψεύδονται και ακόμη περισσότερο, όταν τους επισημαίνονται τα ψέμματά τους, αυτοί αντί να ζητήσουν συγγνώμη, φωνασκούν και (για άλλη μια φορά) δημιουργούν εντυπώσεις. υ.γ. τα περι ψευτη και δημιουργιας εντυπωσεων, δεν μπαινω καν στον κοπο να τα σχολιασω. Απαξιω. Μπορείς να απαξιείς όσο θέλεις. Αν θες να το παίξεις υπεράνω, προσπάθησε να αποδείξεις ότι κάτι από αυτά που λέω δεν αληθεύει. Εφόσον δε μπορείς, ζήτα έστω συγγνώμη από την κοινότητα, αν για εμένα σου πέφτει πολύ βαρύ.
tsavi1991 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Ψέμματα, ψέμματα, και μετά κι άλλα ψέμματα. Αλλά τι να περιμένω από γαύρο; Θα απαντώ στους ψεύτες όπως τους αρμόζει. Εδώ έχουμε βίντεο στο οποίο λέει ο προπονητής του Ολυμπιακού ότι μέχρι και ο ίδιος προσπάθησε να πείσει το Σάρας να έρθει στον Ολυμπιακό, εσύ επιμένεις. Στο βίντεο εσύ αντιπαραβάλεις την καλή σου μνήμη και αντικειμενική γνώμη () και περιμένεις όλα αυτά που λες να έχουν και βάση. Τουλάχιστον δεν έχεις την αξιοπρέπεια να πεις ότι έσφαλλες, ότι δε θυμόσουν καλά, ότι έφταιγε ο ανάδρομος Ερμής, ο Ζαβλανός με το Δούρο, κάτι τελοσπάντων. Αντ' αυτού, συνεχίζεις και φωνασκείς ενώ σε πιάσαμε (για άλλη μια φορά) με τα παντελόνια κατεβασμένα και εσύ μας φωνάζεις "δεν είναι αυτό που νομίζεις αγάπη μου, ο ντετέκτιβ έκοψε το βίντεο". Οι πρόεδροι ήθελαν τον παίκτη; Τον ήθελαν. Στην προσπάθεια της ομάδας να υπογράψει ο παίκτης, δεν επιστρατεύθηκε και ο προπονητής παρά τις αντιρρήσεις του; Σαφώς, το λέει και ο ίδιος. Παρόλες τις προσπάθειες της ομάδας (που έφτασε σε σημείο και ο προπονητής που δεν τον ήθελε, να του μιλάει για να τον πείσει, τέτοια απελπισία), ο παίκτης αρνήθηκε. Όλα τα άλλα είναι αντιδράσεις μικρού παιδιού που καταφεύγει στα ψέμματα όταν η μαμά του τον έπιασε να κλέβει από την τσάντα της. Pathetic. ΥΓ: Μια και μιλάς για επίπεδο, προσπάθησε να μην πετσοκόβεις να μηνήματά μου όταν απαντάς. Αλλά να μου πεις, έτσι δε θα δημιουργήσεις εντυπώσεις... κοιτα συζητηση κανουμε δν χρειαζονται τοσα πολλα σχολια για τους αλλους οπως γαυροι,ψευτες κτλ...και ενταξει δν εχει και καμια υποχρεωση το παλικαρι να σου ζητησει συγγνωμη απο την στιγμη που αυτο πιστευει.
Erwdios Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Κανένα άγχος, εσύ προσπαθείς τόσες σελίδες να αποδείξεις οτι δεν έχεις παράρτημα... Οσο για βιντεοκασσέτες κάτι θα ξέρεις, τόσες ώρες τις μελετούσατε για να βγάλετε dvd :lol::lol::lol:
Chris_85 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 κοιτα συζητηση κανουμε δν χρειαζονται τοσα πολλα σχολια για τους αλλους οπως γαυροι,ψευτες κτλ...και ενταξει δν εχει και καμια υποχρεωση το παλικαρι να σου ζητησει συγγνωμη απο την στιγμη που αυτο πιστευει. Ε οχι φυσικα..να εχουμε ως τεκμηριο ενα βιντεο 2μιση λεπτων για να ισχυριστούμε οτι στα υπολοιπα 37,5 που ηταν η συνεντευξη, ο Γκερσον ΔΕΝ ειπε οτι δεν θελει τον παικτη!! Η λογικη του παραλογου!!!!! Το δηλωνω ξεκαθαρα για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις, δεν το πιστευω εγω-ο Γκερσον το ειπε, ειπε πως δεν θελει τον παικτη, οχι για αγωνιστικους λογους, αλλα επειδη δεν χωραει στο μπατζετ. Το να μου κοτσαρει καποιος ενα βιντεακι μονταρισμενο, που απλως ο Γκερσον παραδεχεται οτι προσπαθει να τον πεισει να υπογραψει (με μισα λεφτα? καθολου λεφτα? για την ψυχη της μανας του? τον ηθελε? δεν τον ηθελε? εκανε ταμα να ρθει?) δεν αποδεικνυει οτι ο Γκερσον ηθελε σαν τρελος τον παικτη και ο Ολυμπιακος σκιστηκε για να τον παρει...Ημαρτον. Οσο για τις συγγνωμες απο την κοινοτητα..μαλλον αυτος που βριζει τους συμφορουμιτες του, συκοφαντει και προσπαθει αγωνιωδως να τραβηξει την προσοχη , πρεπει να ζητησει. Αλλα βλεπεις, αυτα ειναι ισως ενας τροπος να κρυψει τη γυμνια των θεσεων του και να περασει την αποψη του. Οσοι μας διαβαζουν, καταλαβαινουν.
Erwdios Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Συγνώμη που παρεμβαίνω στη φιλική σας συζήτηση, αλλά τι λιγότερο λέει ο Chris από αυτά που δήλωσε ο Πίνχας? Για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: "Εγώ δεν τον ήθελα, αλλά του μίλησα και προσπάθησα να τον πάρω γιατί τον ήθελε ο πρόεδρος. Ισως κι αυτό να είναι λάθος μου, είμαι ευγενικός κι όχι τόσο κάθετος. Ο Σάρας μεγάλος νικητής και παίκτης, αλλά αυτά τα λεφτά, 3-4 εκατομμύρια, είναι το μπάτζετ μίας ολόκληρης ομάδας Ευρωλίγκας. Μπορείς να κάνεις περισσότερα με αυτά τα χρήματα. Θέλω να ρωτήσω τον Ομπράντοβιτς για τη γνώμη του, όταν αποσυρθεί ο Σάρας". Επίσης ο Πίνχας είπε και αυτά: Για τη χειρότερη στιγμή του στο ελληνικό πρωτάθλημα: "Το λέι απ του Άκερ, ήταν ένα πρωτάθλημα. Δεν ξέρω από πού ήρθε ο Διαμαντίδης, έτσι εξηγείται και το λευκό χαρτί που πρότεινα στη διοίκηση του Ολυμπιακού. Κάνει τα πάντα, αλλά υπάρχουν και τα σφυρίγματα των διαιτητών... Ενας μεγάλος παίκτης, ο Κάτας μου είπε να μην έρθω στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό γιατί θα είχα 10% πιθανότητες. Πολλοί διαιτητές είναι φίλοι μου, αλλά στους αγώνες με Παναθηναϊκό ήταν διαφορετικοί άνθρωποι. Συνήθως οι διαιτητές πηγαίνουν στο φαβορί. Και στη Μακάμπι έπαιρνα σφυρίγματα, καταλαβαίνω γιατί... Γι’ αυτό και το λέι απ του Άκερ ήταν ένα πρωτάθλημα. Το θηρίο το σκοτώνεις με νοκ άουτ". Για να μην περνάμε και στο ντούκου αυτά που πραγματικά έχουν σημασία. Καθόλου δεν μ' ενδιαφέρει αν ο Σαύρας πήγε στον ΠΑΟ. Τι είχαμε, τι χάσαμε? Ένας αυτός κι ένας ο Ντέμης που έφτυσαν τα λεφτά του Ολυμπιακού και πήγαν σε ΠΑΟ - ΑΕΚ αντίστοιχα, όπου και ηρωοποιήθηκαν... Για πολύ γέλιο όμως... Με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο το γεγονός, ότι η καλύτερη μεταγραφή του ΠΑΟ την τελευταία δεκαετία είναι ο Ζαβλανός. Και η πλάκα είναι ότι δεν γνωρίζουμε ούτε το δικό του συμβόλαιο, ούτε τη διάρκεια για την οποία έχει υπογραφεί.
johnnyestia Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Την συζήτηση για το παράρτημα την έχετε πιάσει σε λάθος βάση. Ο ΟΦΗ άνηκε ξεκάθαρα για πάρα πολλά χρόνια στον όμιλο του Βαρδινογιάννη μαζί με τον ΠΑΟ. Οι σχέσεις των 2 ομάδων αποτελούσαν και αποτελούν ακόμα και τώρα τεράστιο αγκάθι για τους φιλάθλους των 2 ομάδων. Οι μεν οφιτζήδες θέλουνε ξεκαθάρισμα στην διοίκηση, οι δε παναθηναϊκοί ήθελαν χρόνια να πέσει κατηγορία ο ΟΦΗ για να μην ακούμε αυτά που ακούμε. Βέβαια ξαναλέω πως αγωνιστικά τα τελευταία χρόνια ο ΟΦΗ μας έχει κάνει πολύ περισσότερες ζημιές από ότι δικαιολογεί ο όρος "παράρτημα". Αλλά εσείς για την δικιά σας ταμπακιέρα τίποτα. Τόσες ομάδες "δορυφόροι" όλα αυτά τα χρόνια, ομάδες που κατεβάζουνε τα δεύτερα, ομάδες που ανοίγουνε τα πόδια, ομάδες που στήνουν τα αποτελέσματα ακόμα και μεταξύ τους για να βολευτούνε η καθε μία ξεχωριστά στην βαθμολογία. Εκεί εσείς παραδέχεστε τίποτα? Όχι βέβαια. Το μόνο που ξέρετε είναι να τρώτε το χόρτο πως το δεξί πόδι του Μπελούτσι κάνει 7 εκατομμύρια (lol) και πως τα 2 πόδια του Ντιόγο κάνουν 12 (καραlol) και να πανηγυρίζετε τις χάρτινες και τις αγορασμένες κούπες. Η διαφορά στην στάση και στην αξιοπρέπεια εν γένει των φίλων του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ είναι παραπάνω από εμφανής.
afentiko7 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Η διαφορά στην στάση και στην αξιοπρέπεια εν γένει των φίλων του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ είναι παραπάνω από εμφανής. E ναι, εσάς σας δίνει λεφτά ο γιαννακόπουλος για να πάτε βερολίνο, ο βαρδινογιάννης σας κλείνει τη νόπο, πάτε στο βόλει των γυναικών ή και στο πινγκ πονγκ, για να χαρείτε μια νίκη. Για να μη μιλήσουμε, για τα καθαρά οπαδικά. Τελικά, ο σπανούλης (και ο φώτσης), αυτό το μπασκετικό φαινόμενο (κάθε λέι απ και φάουλ), γιατί δεν κάθησε στο nba? Τι στο καλό, τοσο πολύ αγαπάνε τον ΠΑΟ ή απλά δεν κάνουν? Ασχετο, αφού είναι αγορασμένες οι κούπες, γιατί ο κόκκαλης, αγόρασε το ντιόγκο, το γκαλλέτι, το ζιοβάνι, τον καρεμπέ, το ριβάλντο και δεν έμενε με τον τάτση?
johnnyestia Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 E ναι, εσάς σας δίνει λεφτά ο γιαννακόπουλος για να πάτε βερολίνο, ο βαρδινογιάννης σας κλείνει τη νόπο, πάτε στο βόλει των γυναικών ή και στο πινγκ πονγκ, για να χαρείτε μια νίκη. Για να μη μιλήσουμε, για τα καθαρά οπαδικά. Τελικά, ο σπανούλης (και ο φώτσης), αυτό το μπασκετικό φαινόμενο (κάθε λέι απ και φάουλ), γιατί δεν κάθησε στο nba? Τι στο καλό, τοσο πολύ αγαπάνε τον ΠΑΟ ή απλά δεν κάνουν? Ασχετο, αφού είναι αγορασμένες οι κούπες, γιατί ο κόκκαλης, αγόρασε το ντιόγκο, το γκαλλέτι, το ζιοβάνι, τον καρεμπέ, το ριβάλντο και δεν έμενε με τον τάτση? Κάνεις quote μία φράση και τσαμπουνάς για πληρωμένα εισητήρια, το βόλλεϋ γυναικών, τον σπανούλη και γενικά ό,τι νά'ναι. Για την ταμπακιέρα έχεις να πείς τίποτα? Έχει τόσα χρόνια ομάδες δορυφόρους ο οσφπ που του ανοίγουν τα πόδια ή όχι?
afentiko7 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Για την ταμπακιέρα έχεις να πείς τίποτα? Έχει τόσα χρόνια ομάδες δορυφόρους ο οσφπ που του ανοίγουν τα πόδια ή όχι? Έχω τον παο, πρώτο και καλύτερο. Πέρσι, δεν σου (ξανά) ριξα τέσσερα? Βέβαια, φέτος πήρες ισοπαλίες και δικαιούσαι να πανηγυρίζεις
johnnyestia Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Έχω τον παο, πρώτο και καλύτερο. Πέρσι, δεν σου (ξανά) ριξα τέσσερα? Βέβαια, φέτος πήρες ισοπαλίες και δικαιούσαι να πανηγυρίζεις Α γειά σου. Κατά την προσφιλή συνήθεια των γαύρων του insomnia, μην έχοντας απάντηση της προκοπής πουλάς τρελίτσα.
tsavi1991 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 ρε johny ποιες ομαδες λες?αντε με εξαιρεση τον Λεβαδειακο τον οποιο συνηθως νικαμε-αν και λογικο μου φαινεται δν ειναι και καμια ομαδαρα....
afentiko7 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Α γειά σου. Κατά την προσφιλή συνήθεια των γαύρων του insomnia, μην έχοντας απάντηση της προκοπής πουλάς τρελίτσα. Eνω, εσύ αυτά που λες τα πιστεύεις? πως έχουμε τις 14 από τις 16 ομάδες του πρωταθλήματος παραρτήματα και πως όλοι οι τίτλοι, που χουμε πάρει είναι πέτσινοι.
tasoskont Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Eνω, εσύ αυτά που λες τα πιστεύεις? πως έχουμε τις 14 από τις 16 ομάδες του πρωταθλήματος παραρτήματα και πως όλοι οι τίτλοι, που χουμε πάρει είναι πέτσινοι. Ολα οχι αλλα 3-4 δεν τα αξιζε,βασικα να σε ρωτησω το περσινο πρωταθλημα το αξιζε ο ολουμπιακος????
Erwdios Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Όχι βέβαια. Το μόνο που ξέρετε είναι να τρώτε το χόρτο πως το δεξί πόδι του Μπελούτσι κάνει 7 εκατομμύρια (lol) και πως τα 2 πόδια του Ντιόγο κάνουν 12 (καραlol) και να πανηγυρίζετε τις χάρτινες και τις αγορασμένες κούπες. Απλά να θυμίσω ότι ο Ντιόγκο έχει 3 πόδια, για όσους το ξεχνούν. Η πλάκα είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει Ντιόγκο και ο ΠΑΟ Σαλπιγίδη για SF και κάποιοι χλευάζουν τον Ντιόγκο. Τη μισή του μπάλα να ήξεραν, καλά θα ήταν... Η διαφορά στην στάση και στην αξιοπρέπεια εν γένει των φίλων του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ είναι παραπάνω από εμφανής Αδερφέ, όταν μπούκαρε ο Καπετάνιος στο γήπεδο με το κουμπούρι, όταν μπούκαρε ο Φιλιππίδης για να σακατέψει τα μούτρα του Ευθυμιάδη και όταν ο ίδιος αποκαλούσε κότες τους αδικημένους ποδοσφαιριστές της Ριζούπολης, πού ήταν ο αξιοπρεπής λαός του ΠΑΟ να αποκαταστήσει τη χαμένη του αξιοπρέπεια...? Μάλλον θα κυνηγούσε κανένα παίχτη στην Παιανία... Όσο για τον ΟΦΗ, τα είπες κ μόνος σου. Από τη στιγμή που έχω 2 ομάδες στην κατοχή μου, τα κανονίζω όπως θέλω. Και να χάσω το πρωτάθλημα, πιάνω το στοίχημα, οπότε τι με νοιάζει τι πιστεύει ο καθένας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.