alexis333 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Ναι, και οχι μονο αυτο, παντελης αδιαφορια για το πως ρε παιδακι μου ο παικταρας των 10Μ πριν 2 χρονια(που το θυμομαστε για να τονισουμε τι παικταρα παιρνουμε) τωρα κοντευει να ερθει με 60% λιγοτερα(που το θυμομαστε για να τονισουμε τι γατες ειμαστε) ps και για να μην παρεξηγηθω, ο Ριερα της Εσπανιολ ηταν μεγαλη παικτουρα, το ξαναλεω και δεν θα πω μαλακιες επειδη ερχεται στον γαυρο Δλδ μας λες πως ο Ριερα δεν ειναι ο καλος Ριερα της Εσπανιολ και γι αυτο τον πουλαει .. ? Προσωπικα επειδη δεν εχω δει ματς της Λιβερπουλ δεν μπορω να τον κρινω αλλα υπαρχουν καποια πραγματα που δε μπορεις να μη τα πεις .... Πρωτον : Η Λιβερπουλ εχει προβληματα με τα οικονομικα της και πουλαει οτι εχει και δε χρειαζεται απλα για να βαλει λεφτα στα ταμεια της .... Δευτερον : Περυσι ειχε γινει καποιο θεμα με δηλεωσεις του παιχτη κατα του Μπενιτεθ και γι αυτο δεν εβλεπε και φανελα βασικου ... Μπορει στην τελικη να μη λενε κατι αυτα που αναφερω αλλα ειναι δεδομενα που δε μπορουμε να τα αγνοησουμε ... Αν και αποψη μου ειναι πως ειδικα στην Ελλαδα δεν θα εχει κανενα προβλημα ακομα και να μην φτασει τα στανταρ που ειχε στην Εσπανιολ ... Θα ανεβασει επιπεδο τον Ολυμπιακο ...
KaizerSoze Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δλδ μας λες πως ο Ριερα δεν ειναι ο καλος Ριερα της Εσπανιολ και γι αυτο τον πουλαει .. ? Καλα, οτι δεν εχει δειξει στη Λιβερπουλ αυτα που εδειξε στην Εσπανιολ δεν το λεω εγω, το λενε ολοι Αλλα αυτο που ειναι γελοιο ειναι οτι παμε και βαζουμε τα φραγκα μεσα στην αξιολογηση της αγωνιστικης αξιας ενος παικτη.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Ρε ενταξει τωρα τι συζηταμε ηθελαν να δωσουν τοσα και τα δωσαν. Ο Λετο ειναι το προβλημα τους? το κακο ηταν τα μυρια σε Μελισση, Μουν, Σοουζα, Κλειτον κλπ τουλαχιστον ο Αργεντινος ξερει μπαλα. Ενω εσεις αντι να ψαχνετε που θα τα ξοδεψετε απο δω κι απο κει σε 5 παιχτες, χτυπατε εναν Ντιογκο και εναν Οσκαρ που κοστισαν οσο κοστισαν ολοι αυτοι μαζι και ξεμπερδεψατε απο παλτα! Γενικα απο παλτα και οι 2 ομαδες καλα πηγαιναν παντα, αμα αρχισουμε να συζηταμε για τα παλτα της μιας η της αλλης δε θα τελειωσουμε ποτε.
margaritagr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Ξεχασες οτι ειχαμε στην ομαδα το μαυρο σκυλι...Ντιντιε Ντομι! Αχχαχαχα Λαθη καναν και οι 2, και θα ξανακανουν. Δε γινεται να σου βγαινουν ολες οι μεταγραφες απλα τα 10 πχ μυρια δε θα τα δωσεις για ταλεντο απο τη βραζιλια αλλα για διαπιστωμενο παιχταρα που θα εχει λιγοτερο ρισκο.
alexis333 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Αυτη τη στιγμη τα περισσοτερα sites λενε πως η Λιβερπουλ ειπε το ναι απο χθες αργα το βραδυ ... Μενει μονο να πει το ναι και ο παιχτης ... Αλλα εδω που φτασαμε θα ειναι δυσκολο να μην γινει η μεταγραφη λογω αρνησης του παιχτη .... Για να δουμε ....
Erwdios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Να υποθεσω οτι η ατακα "και τι ειμαστε εμεις, λογιστες?Αν δεν εχουν προβλημα γιατι να μην τα δωσουν, αφου ειναι παικταρας" μονο για τον Τσιλντρες μπορει να ακουστει ε? Στη μπαλα πρεπει ολα τα deal εκτος απο παικταρα παικτη να ειναι και γαματα για την τσεπη του αφεντικου ε? Ενώ η ατάκα: "Γίνατε ρεζίλι των σκυλιών και σας κοροϊδεύει η Ευρώπη με τα λεφτά που δώσατε για έναν παίχτη" μπορεί να ακούγεται μόνο για τον Τσίλντρες ε? Η μπάλα δεν είναι μπάσκετ, που μπορεί να μετατραπεί ένας αγώνας σε one man show. Και ο παραλληλισμός, ατυχέστατος. Όταν μπορώ με 5 μύρια να φέρω το Λεμπρόν, δεν πάω να δώσω τα διπλά για να φέρω τον Περπέρογλου, μόνο και μόνο για να την πω στον απέναντι.
Erwdios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Πλήρωσες υπεραξία για έναν παίχτη που δεν τον ήθελα εγώ? Ουσιαστικά ο Λέτο ήταν ελεύθερος όταν τον απέκτησες, μιας και δεν τον κυνηγούσε κανείς άλλος, στην κυριολεξία. Είχαμε κάνει μία πρόταση αγοράς χαμηλή εμείς και πήγες εσύ και τον χτύπησες με διπλά λεφτά επειδή έπαιζε σε εμάς. Τι δεν καταλαβαίνεις? Πλήρωσες τα διπλά επειδή έπαιζε στον Ολυμπιακό και τον ήθελες και για επικοινωνιακούς λόγους ναι ή ου?
Linus_21 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Ου Για να καταλάβω δηλαδή. Σε μια εποχή που δεν είχατε ή δεν θέλατε να σκορπάτε λεφτά, η πρόταση που κάνατε ήταν και η "σωστή" δεδομένης της αξίας του παίχτη και έπρεπε φυσικά η Λίβερπουλ να συμφωνήσει, και ΦΥΣΙΚΑ όλες οι υπόλοιπες ομάδες να κάνουν πρόταση στα ίδια λεφτά με εσάς? Κλαίω
Erwdios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Ου Για να καταλάβω δηλαδή. Σε μια εποχή που δεν είχατε ή δεν θέλατε να σκορπάτε λεφτά, η πρόταση που κάνατε ήταν και η "σωστή" δεδομένης της αξίας του παίχτη και έπρεπε φυσικά η Λίβερπουλ να συμφωνήσει, και ΦΥΣΙΚΑ όλες οι υπόλοιπες ομάδες να κάνουν πρόταση στα ίδια λεφτά με εσάς? Κλαίω Για να καταλάβεις δηλαδή η πρόταση που κάναμε ήταν μη πρόταση. Του στυλ πόσα θέτε? 5? Εμείς δίνουμε 2,5. Τουτέστιν, δεν τον θέλουμε τον Ποκαχόντας. Για πες εσύ, ποιές άλλες ομάδες του έκαναν πρόταση πρίν καταλήξει σε εσάς, σε τιμή ευκαιρίας? Κλάψε
Linus_21 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Για να καταλάβεις δηλαδή η πρόταση που κάναμε ήταν μη πρόταση. Του στυλ πόσα θέτε? 5? Εμείς δίνουμε 2,5. Τουτέστιν, δεν τον θέλουμε τον Ποκαχόντας. Για πες εσύ, ποιές άλλες ομάδες του έκαναν πρόταση πρίν καταλήξει σε εσάς, σε τιμή ευκαιρίας? Κλάψε Αν καταλαβαίνω σωστά δηλαδή δεν είχατε κάποια διαφωνία για την ποδοσφαιρική αξία του παίχτη σε $$, απλά δεν τον θέλατε. Οπότε που κολλάς στο γεγονός ότι ο Παναθηναικός πίστεψε στον παίχτη και ήταν διατεθιμένος να τα δώσει αυτά τα $$. Δεν ξέρω ποιες άλλες ομάδες του έκαναν πρόταση, όπως και εσύ προφανώς.
Tilemaxx Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Αφού λοιπόν ο Λέτο ήταν τόσο τεράστιο ταλέντο, γιατί τώρα παίζει στον ΠΑΟ;
Linus_21 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Αφού λοιπόν ο Λέτο ήταν τόσο τεράστιο ταλέντο, γιατί τώρα παίζει στον ΠΑΟ; Κοίταξε, ατάκες όπως "τεράστιο ταλέντο" και ατάκες που πέταξε ο Ερώδιος νομίζω, για απόλυτα πετυχημένο οικονομικό deal με τον Λέτο, δεν ξέρω ποιος τα είπε αλλά από όσο θυμάμαι όχι εγώ. Οπότε αν θέλεις να μου την πεις, ξαναπροσπάθησε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.