Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με το Ριερα αριστερα , Ρομενταλ δεξια και ενα δυνατο αμυντικο χαφ διπλα στο Ντουντου και μπροστα με Ιμπαγασα θα γινεται της τρελης...

Στην αμυνα ημαστε πληρεις ...

Τοροσιδης - Παπαδοπουλος - Μελμεπργκ - Μπραβο/Χολεμπας ειναι δυμανη πισω ...

Εντελως αλλη ομαδα απο περυσι .

Θα τρελαθω ...

Θα πηδηχτω απ το παραθυρο .....

Αυτο που μαρεσει ειναι πως βλεπω σωστες ποδοσφαιρικες κινησεις ...

Πανε χτυπανε παιχτες εκει που ποναμε ...

Και σαφως εμπιστευομαι τον Κοβασεβιτς με τον Λινεν ...

Ελπιζω να μην αργησει και η μεταγραφη του αμυντικου χαφ ....

Δημοσ.

Ο Ριερα σαν Ριερα εχει κλεισει.

Του Ριερα ομως δεν εχει κλεισει ακομα γιατι υπαρχει οικονομικη διαφορα με τη Λιβερπουλ.

Παντως για το απο πανω ποστ, αν και οι παιχτες που αναφερεις ειναι αναμφισβητητα καλοι, κρατηστε και καμια πισινη οπως πρεπει να κραταμε παντα για οποιον "παιχταρα" αποφασιζει να ρθει Ελλαδα. Οπως κρατηω κι εγω με Γκοβου, οπως κρατησα με Σισε αλλα και με Φλαβιο Κονσεισαο κλπ

Δημοσ.

3-4 μεταγραφες ειπε ο Μωραλης, οποτε τα κενα θα καλυφθουν, αυτο λεει η λογικη.

Κι εγω θα ηθελα να ρθει ο Καλστρομ και να φυγει ο Μαρεσκα!

Δημοσ.

Παντως για το απο πανω ποστ, αν και οι παιχτες που αναφερεις ειναι αναμφισβητητα καλοι, κρατηστε και καμια πισινη οπως πρεπει να κραταμε παντα για οποιον "παιχταρα" αποφασιζει να ρθει Ελλαδα. Οπως κρατηω κι εγω με Γκοβου, οπως κρατησα με Σισε αλλα και με Φλαβιο Κονσεισαο κλπ

οντως σωστος. Αν και οι κινησεις του ολυμπιακου (αλλα και του γκοβου) εμπεριεχουν ελαχιστους κινδυνους. Αφ' ενος ειναι σε ηλικια οπου εχουν ακομα πολλα να δωσουν, αφ 'ετερου οι μεγαλοι ρομενταλ και ιμπαγασα απο χωρα που δεν φημιζεται για παικτες που κολλανε απλα ενσημα... Ο γκοβου μαλιστα διεκδικει και θεση στην εθνικη, αρα το ρισκο ειναι πολυ μικρο...

Δημοσ.

Ο Ρομενταλ ειναι καλος παικτης. Οχι τρελος. Καλος ομως

Ο Ριερα ηταν αδυναμια στου Εσπανιολ, δεν ξερω πως συμπεριφερονται παικτες που δεν επαιζαν αρκετα στην ομαδα τους ομως. Ο Γκαλετι πχ συνηλθε αμεσως

Για τον Ιμπαγασα εγω θα σας ελεγα να κρατατε μικρο καλαθι...

Δημοσ.

εγω κραταω!! μπαλα ξερει αυτο δε το συζηταμε, η ηλικια ειναι που με τρομαζει

---------- Προσθήκη στις 14:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:01 ----------

http://www.sport-fm.gr/article/283337

Κατα την γνωμη μου πολυ καλη προσθηκη, μαζι με τον nielsen γεμιζουν αρκετα καλα το 4. Οι 2 τους στα χερια του ιβκοβιτς θα κανουν να ξεχαστει ο κλειζα..

ταλενταρα, ελπιζω ο Ντουντα να τον κανει βασικο καλο παιχτη!

Δημοσ.
Ο Ρομενταλ ειναι καλος παικτης. Οχι τρελος. Καλος ομως

Ο Ριερα ηταν αδυναμια στου Εσπανιολ, δεν ξερω πως συμπεριφερονται παικτες που δεν επαιζαν αρκετα στην ομαδα τους ομως. Ο Γκαλετι πχ συνηλθε αμεσως

Τι εννοει ηταν αδυναμια στου Εσπανιολ .. ??

---------- Προσθήκη στις 14:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:23 ----------

To mpala.gr ελεγε χτες πως εκλεισε ο Ριερα ...

Και σημερα λεει πως στον Ολυμπιακο περιμενουν την απαντηση της Λιβερπουλ ... :lol::lol::lol:

Μα ποσο παραμυθι πουλανε πια ...

Ποσο παραμυθι ...

Εχτες το sport-fm.gr ελεγε πως πρεπει να θεωρειται παικτης του Ολυμπιακου ο Ριερα και οτι τα βρηκαν και με την ομαδα και με τον παιχτη ...

Και αργα το βραδυ γραφαν πως ακομα δεν απαντησε η Λιβερπουλ και ουτε με τον παιχτη εχει ερθει συμφωνια ....

Απλα Ε-Λ-Ε-Ο-Σ με τους μακακες δημοσιογραφους .... :mad:

Δημοσ.

Παιδια ο Ριερα ειχε πλακωθει με τον Μπενιτεθ και γι'αυτο εκανε μετρια χρονια. Ο παιχτης ειναι παιχταρας και θα κανει πλακα εδω. Αρκει να σας πω οτι πριν 2 χρονια η Λιβερπουλ προτεινε στην Εσπανιολ 8-9 μυρια και τον Λετο και η Εσπανιολ ειχε αρνηθει και τελικα εσκασε 10 μυρια ζεστα ζεστα

Τωρα πως οι Παναθηναικοι καταφεραν να δωσουν 5 μυρια για τον Λετο ενας θεος ξερει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...