Erwdios Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Σωτήρη Νίνη του είπε αυτό που θέλει ο κόσμος από τον ίδιο: "Σε παρακολουθώ και βλέπω τις τοποθετήσεις σου, είσαι σοβαρός, ο κόσμος περιμένει πολλά από εσένα, να προσπαθήσεις περισσότερο". omg omg omg omg omg omg μαυρες μερες περναει ο παο, χωρις ειρωνια Τα βάζω εδώ γιατί στο απέναντι εκνευρίζεται ο Johnyestia και μανουριάζει Και έχω και μία απορία. Τώρα που ανέλαβε ο Κωνσταντόπουλος πρόεδρος στο βάζελο, δεν μπορούμε να τον συζητάμε? Υπάρχει περίπτωση να θεωρηθεί πολιτική συζήτηση και να έχουμε κυρώσεις? ---------- Προσθήκη στις 15:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:45 ---------- αρρωστημενη νοοτροπια Βασικά δεν βλέπω πουθενά να υποστηρίζει τον Γαύρο ο kirile, αλλά από την άλλη βλέπω ανθρώπους να ασχολούνται μονίμως με τους απέναντι, ενώ είναι ίδιοι και χειρότεροι, όπως επίσης βλέπω και άλλους να έχουν να γράψουν στο thread της ομάδας τους από τις 24/6 και ενώ έχουν συντελεστεί κοσμοιστορικές αλλαγές, αλλά στην πρώτη ευκαιρία να μπαίνουν να γράφουν στο thread του Ολυμπιακού για αρρωστημένες νοοτροπίες. Πάρτο αλλιώς πατριώτη.
SlimData Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Sorry που επεμβαίνω και σας χαλάω λίγο τη ροή, μπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία? Ποιος είναι αυτός ο "κύριος πρόεδρος" που γράφει στις φυλλάδες σας??
Mika Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Oντως ειμαι κοντοχωριανος με μαργαριτα και ερωδιο; χεχε
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Όσες δε χωράνε τις βάζουμε στα πρωτοσέλιδα της Πράσινης και του Ντέρμπυ... Μα τις φυλλαδες μας ουτως η αλλως τις κραζουμε εμεις οι ιδιοι. Αντιθετα με εσενα πχ που αμεσως θιχτηκες και βγηκες με ποστ να κρατησεις το λαβαρο της ομαδος σου ψηλα, απεναντι σε εναν Παναθηναικο που κρινει τις ηλιθιοτητες που διαβαζει ειτε προερχονται απτην Πρασινη και το ντερμπυ, ειτε απο τον Γαυρο. Ξεκίνα να γελάς με αυτό βασικά και όταν σταματήσεις τα ξαναλέμε. Αν ποτέ βέβαια σταματήσεις και δεν το γυρίσεις στο κλάμα. Το ότι θα είχε δηλωμένο γαύρο πρόεδρο ο βάζελος πάντως, ούτε στην πιο αρρωστημένη σκέψη του Κόκκαλη δε θα μπορούσε να υπάρξει. Φανταζομαι οτι απο δω και περα για οτι θεμα και να μιλαμε θα μας απαντατε για τον Κωνσταντοπουλο? Τι σχεση ολα αυτα που γραφεις με τα περι Γαυρου που ειπα εγω? btw ναι εκανε μαλακια ο Τζιγκερ, ναι τον αντιπαθω τον Κωνσταντοπουλο, ναι ακριβως αυτο που μου δειχνεις σε link το σχολιασα στο thread μας πολυ πριν κανεις ποστ, αλλα τη δικη σας χαρα ομολογω οτι δεν την αντιλαμβανομαι. Πετυχε κατι η δικη σου ομαδα? Τι λέει χαμηλά? Παράνομος ο 'Ιβκοβιτς? Μήπως εκεί απαντάει η φυλλάδα? Αλλά τι να συζητήσουμε με οπαδούς του ΠΑΟ που ρίχνουν κλεφτές ματιές στα εξώφυλλα του Γαύρου και τους διαφεύγουν οι χοντράδες του γιωτά προέδρου της ομάδας τους. Γιωτας ξεγιωτας, για υπογλωσσια σας στελνει στο τελος καθε σεζον. Και η ειρωνεια ξερεις ποια ειναι? Οτι τα υπογλωσσια ειναι της εταιρειας του.
kirileman Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Μα τις φυλλαδες μας ουτως η αλλως τις κραζουμε εμεις οι ιδιοι. Αντιθετα με εσενα πχ που αμεσως θιχτηκες και βγηκες με ποστ να κρατησεις το λαβαρο της ομαδος σου ψηλα, απεναντι σε εναν Παναθηναικο που κρινει τις ηλιθιοτητες που διαβαζει ειτε προερχονται απτην Πρασινη και το ντερμπυ, ειτε απο τον Γαυρο.
Erwdios Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Oντως ειμαι κοντοχωριανος με μαργαριτα και ερωδιο;χεχε Αν η Μαργαρίτα είναι από Πορταριά, όντως είσαι κοντοχωριανός Γιατί αν είσαι από Βόλο, είμαστε συγχωριανοί. Πολυμέρη είναι το πατρικό μου, κοντά στο νοσοκομείο. Πες μου ότι σε λένε και Αλέξη να πεθάνω
johnnyestia Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Ενδεικτικά: Οι κυκλοφορίες Πανελλαδικά την Πέμπτη (08/07): SPORTDAY 23.360 Φως των σπορ 21.120 Goal News 19.780 Γαύρος 17.720 Εξέδρα των σπορ 17.450 Πρωταθλητής 16.480 Φίλαθλος 8.620 Η Πράσινη 7.350 Η Ωρα των σπορ 6.590 Η Γάτα 4.440 Derby News 3.420 Score live 1.970 Μπορείτε να συνεχίσετε.
Deponakias Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Ενδεικτικά: Μπορείτε να συνεχίσετε. Μπορεις να δωσεις πηγη? Κατα καιρους ψαχνω να βρω αλλα στο google μου βγαζει για εφημεριδες πριν 2 χρονια...
Erwdios Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Μπορείτε να συνεχίσετε. Από τους 23.360 της Sportday τα 2/3 τουλάχιστον είναι βάζελοι αναγνώστες και άλλοι τόσοι αυτοί του Goal. Τυχαίο? Δε νομίζω.
johnnyestia Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Μπορεις να δωσεις πηγη?Κατα καιρους ψαχνω να βρω αλλα στο google μου βγαζει για εφημεριδες πριν 2 χρονια... http://www.sport-fm.gr/newspapers Κάτω κάτω κοίτα Από τους 23.360 της Sportday τα 2/3 τουλάχιστον είναι βάζελοι αναγνώστες και άλλοι τόσοι αυτοί του Goal. Τυχαίο? Δε νομίζω. Το ποσοστό που δίνεις φυσικά είναι εικασία . Φυσικά όμως και εγώ νευριάζω που κάποιοι Παναθηναϊκοί ενημερώνονται από γαύρικες εφημερίδες με "αντικειμενικό" περιτύλιγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.