alexdelpiero Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 μονο το κακομοιρη τον ηρακλη εχουν ριξει για δοροδοκεια.απο οτι εχω διαβασει αντιθετα για την υποθεση λουλουδιων τον σωσανε το παο.κ τον εσωσε η ψηφος του ολυμπιακου...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 μονο το κακομοιρη τον ηρακλη εχουν ριξει για δοροδοκεια.απο οτι εχω διαβασει αντιθετα για την υποθεση λουλουδιων τον σωσανε το παο.κ τον εσωσε η ψηφος του ολυμπιακου... εσεις τι κατηγορια επρεπε να βρισκεστε ? :Ο
Erwdios Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Οσο για το Ν Ντοι που ανεφερε καποιος δες φιλε πως εχει το θεμα. Στο δανεισμο παιχτων (και στο εξωτερικο συμβαινει) συχνα μπαινει αυτος ο ορος, δηλαδη να μην παιξει ο παιχτης στους μεταξυ τους αγωνες. Εσυ συμπαιρενεις οτι επειδη ο Ν Ντοι δε θα αγωνιζοταν μεταξυ ΠΑΟ-ΟΦΗ, υπαρχει διαπλοκη. Βεβαια αν υπηρχε ορος να επαιζε (το αντιθετο ακριβως δηλαδη), θα ελεγες οτι επιτηδες μπηκε ο ορος αυτος ωστε να χρησιμοποιηθει στον αγωνα εν ενεργεια παιχτης του ΠΑΟ και να εξυπηρετησει τα συμφεροντα του Τζιγκερ κλπ. Καλά εντάξει τώρα, κοροϊδευόμαστε έτσι? Είδες κανέναν να μιλήσει για την ίδιου τύπου συμφωνία μεταξύ ΠΑΟ - Πανιωνίου για τον Σπυρόπουλο? Σου είπα ότι ο Ματζουράκης τον υπολόγιζε στην εντεκάδα και όταν ρωτήθηκε σχετικά, δήλωσε επί του θέματος: «Εγώ τον είχα στα πλάνα μου για το παιχνίδι. Ρωτήστε την εταιρεία γιατί δεν έπαιξε» Κρυφτούλι πίσω από το δαχτυλό μας θα παίζουμε? Η πλάκα είναι ότι ο παίχτης δεν ήταν δανεικός, αλλά πήγε με ελεύθερη μεταγραφή στον ΟΦΗ. Αν δεν ξέρετε, γιατί μιλάτε, αλήθεια? εσεις τι κατηγορια επρεπε να βρισκεστε ? :Ο Φτερού...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Αν δεν ξέρετε, γιατί μιλάτε, αλήθεια? . Και εγω την ιδια απορια εχω...Γιατι μιλατε? τεσπα αρκετα. Εζησα για να δω γαυρο να διαμαρτυρεται περι διαπλοκης στο ελληνικο ποδοσσφαιρο οκ! Την κανω απτη συζητηση τωρα γιατι εχουμε περασει σε αλλο επιπεδο. Σαν να βγαινει ενας που εχει κλεψει ολη τη γειτονια, να φωναζει οτι ενας γειτονας του κλεψε 2 ευρω (στους γειτονες που εχει κλεψει).Αλλο επιπεδο συζητησης...Δεν μπορω να το υποστω!
Erwdios Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Και εγω την ιδια απορια εχω...Γιατι μιλατε? τεσπα αρκετα. Εζησα για να δω γαυρο να διαμαρτυρεται περι διαπλοκης στο ελληνικο ποδοσσφαιρο οκ! Ο άγιος ΠΑΟ... Γι' αυτό έχετε πλάκα οι βάζελοι. Όλα ο ΠΑΟ τα κάνει με την αξία του ενώ όλοι οι άλλοι με φουστιές και διαπλοκή. Καληνύχτα και καλή τύχη...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Ο άγιος ΠΑΟ... Γι' αυτό έχετε πλάκα οι βάζελοι. Όλα ο ΠΑΟ τα κάνει με την αξία του ενώ όλοι οι άλλοι με φουστιές και διαπλοκή. Καληνύχτα και καλή τύχη... Δεν μιλησα για αγιο ΠΑΟ, εξαλλου θα δεις μερικα ποστ παραπανω τι λεω και για τον ΠΑΟ. Εσεις ειστε που διαμαρτυρεστε για φουστιες και διαπλοκη εδω περα. Ναι κι ομως..Σας πνιγει το δικιο σας ομως, καταλαβαινω.
alexdelpiero Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 erwdios καλοι ειστε κ εσεις ρε με δικη σας ψηφο δε πεσανε στη β εθνικη.για την υποθεση με το ροτσα-πουμπλη πως τον ελεγαν?με το σπανεα με το μπακα.καλα δεν βγαζω λαδι κ τον ολυμπιακο με τους παπουτσεληδες πχ αλλα οχι να το παιζει κ ο παο αδικημενος....
KWSN_Men Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Ωραιο επιπεδο εχεις!! Λοιπον για να τελειωνουν οι βαζελικες τακτικες. Εχεις το βιντεο ολο? Η θα βγαλουμε συμπερασμα απο 3 λεπτα μιας 40λεπτης και πλεον συνεντευξης? Και θα κανεις παλι το ασπρο-μαυρο? Ο Γκερσον ειπε ξεκαθαρα οτι δεν ηθελε το Σαρας, γιατι το μπατζετ ηταν περιορισμενο και θα επρεπε να κοψει απ αλλου για να τα δωσει σ αυτον. ΔΕΝ τον ηθελε. Πως να το κανουμε? Δεν ειπα οτι δεν τον θελαν οι προεδροι, ουτε οτι δεν εγιναν καποιες διερευνητικες συζητησεις. Αλλα παικτης για τον οποιο ειναι καθετα αρνητικος ο προπονητης, δεν θα μπορουσε να αποκτηθει. Λεω λοιπον αυτο που εγραψα πριν μερικα ποστ: Αν εχεις να πεις κατι πανω σ αυτο, το συζηταμε. Να απαντας ομως, μιλωντας στο επιπεδο που μιλαω και γω, αλλιως δεν προκειται να συνεχισω, απαξιω να μιλαω με υβριστες και ειρωνες. Ψέμματα, ψέμματα, και μετά κι άλλα ψέμματα. Αλλά τι να περιμένω από γαύρο; Θα απαντώ στους ψεύτες όπως τους αρμόζει. Εδώ έχουμε βίντεο στο οποίο λέει ο προπονητής του Ολυμπιακού ότι μέχρι και ο ίδιος προσπάθησε να πείσει το Σάρας να έρθει στον Ολυμπιακό, εσύ επιμένεις. Στο βίντεο εσύ αντιπαραβάλεις την καλή σου μνήμη και αντικειμενική γνώμη () και περιμένεις όλα αυτά που λες να έχουν και βάση. Τουλάχιστον δεν έχεις την αξιοπρέπεια να πεις ότι έσφαλλες, ότι δε θυμόσουν καλά, ότι έφταιγε ο ανάδρομος Ερμής, ο Ζαβλανός με το Δούρο, κάτι τελοσπάντων. Αντ' αυτού, συνεχίζεις και φωνασκείς ενώ σε πιάσαμε (για άλλη μια φορά) με τα παντελόνια κατεβασμένα και εσύ μας φωνάζεις "δεν είναι αυτό που νομίζεις αγάπη μου, ο ντετέκτιβ έκοψε το βίντεο". Οι πρόεδροι ήθελαν τον παίκτη; Τον ήθελαν. Στην προσπάθεια της ομάδας να υπογράψει ο παίκτης, δεν επιστρατεύθηκε και ο προπονητής παρά τις αντιρρήσεις του; Σαφώς, το λέει και ο ίδιος. Παρόλες τις προσπάθειες της ομάδας (που έφτασε σε σημείο και ο προπονητής που δεν τον ήθελε, να του μιλάει για να τον πείσει, τέτοια απελπισία), ο παίκτης αρνήθηκε. Όλα τα άλλα είναι αντιδράσεις μικρού παιδιού που καταφεύγει στα ψέμματα όταν η μαμά του τον έπιασε να κλέβει από την τσάντα της. Pathetic. ΥΓ: Μια και μιλάς για επίπεδο, προσπάθησε να μην πετσοκόβεις να μηνήματά μου όταν απαντάς. Αλλά να μου πεις, έτσι δε θα δημιουργήσεις εντυπώσεις...
vaso7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Εγω αφου αναφέρανε Ν' ντοι ενα τελευταίο θα αναφέρω, το οτι ο παίκτης μέχρι τελευταία στιγμή ήταν στο ξενοδοχείο και μετά εξαφανιζόλ. Που ήταν ο Ν'ντοι οεο? Οσο για το λεφτά που δίνονται στον οφη για "αγορά" παικτών απλά ασχολίαστο... Παραμυθιαστείτε πάλι με διαιτησίες (αλήθεια πόσα πέναλτι πήρατε στα πλει οφ για να καταφέρετε να βγείτε τελικά δεύτεροι?) και μετά όταν Μαη μήνα κυνηγάτε τους δικούς σας στην Παιανία ΠΑΛΙ τα ξαναλέμε.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Παραμυθιαστείτε πάλι με διαιτησίες (αλήθεια πόσα πέναλτι πήρατε στα πλει οφ για να καταφέρετε να βγείτε τελικά δεύτεροι?) και μετά όταν Μαη μήνα κυνηγάτε τους δικούς σας στην Παιανία ΠΑΛΙ τα ξαναλέμε. Καλα χαλαρωσε... Επισης δεν παραμυθιαζεται κανεις. Υπηρχαν υπαρχουν και θα υπαρχουν βιντεοκασετες. Οπως επισης και διαφορα γεγονοτα κατα καιρους (οπως και φετος). Οσο για τα πεναλτυ τι το θιγεις αυτο? Και ο πιο αφελης γαυρος αποφευγει τη συζητηση για πεναλτυ. Για την ιστορια φετος εχετε παρει οσα πεναλτυ εχουν δοθει αθροιστικα σε ΠΑΟ, ΟΦΗ,Ξανθη, Πανιωνιο, Λαρισα, Λεβαδειακο... Πεναλτυ 6 ομαδων μαζι, τα πηρε ο Ολυμπιακος μονος του. Καλο ε? Το επομενο που θα πεις ειναι οτι ο Παναθηναικος εχει στησει παραγκα ολα αυτα τα χρονια!Μεταξυ μας ο μονος τροπος να στησει παραγκα η παρουσα διοικηση του Παναθηναικου ειναι να....την στησει ο Κοκαλης για τον ΠΑΟ. Chill out γιατι πολυ αγχος βλεπω...
Chris_85 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Ψέμματα, ψέμματα, και μετά κι άλλα ψέμματα. Αλλά τι να περιμένω από γαύρο; Θα απαντώ στους ψεύτες όπως τους αρμόζει. Εδώ έχουμε βίντεο στο οποίο λέει ο προπονητής του Ολυμπιακού ότι μέχρι και ο ίδιος προσπάθησε να πείσει το Σάρας να έρθει στον Ολυμπιακό, εσύ επιμένεις. Στο βίντεο εσύ αντιπαραβάλεις την καλή σου μνήμη και αντικειμενική γνώμη () και περιμένεις όλα αυτά που λες να έχουν και βάση. Τουλάχιστον δεν έχεις την αξιοπρέπεια να πεις ότι έσφαλλες, ότι δε θυμόσουν καλά, ότι έφταιγε ο ανάδρομος Ερμής, ο Ζαβλανός με το Δούρο, κάτι τελοσπάντων. Αντ' αυτού, συνεχίζεις και φωνασκείς ενώ σε πιάσαμε (για άλλη μια φορά) με τα παντελόνια κατεβασμένα και εσύ μας φωνάζεις "δεν είναι αυτό που νομίζεις αγάπη μου, ο ντετέκτιβ έκοψε το βίντεο". Οι πρόεδροι ήθελαν τον παίκτη; Τον ήθελαν. Στην προσπάθεια της ομάδας να υπογράψει ο παίκτης, δεν επιστρατεύθηκε και ο προπονητής παρά τις αντιρρήσεις του; Σαφώς, το λέει και ο ίδιος. Παρόλες τις προσπάθειες της ομάδας (που έφτασε σε σημείο και ο προπονητής που δεν τον ήθελε, να του μιλάει για να τον πείσει, τέτοια απελπισία), ο παίκτης αρνήθηκε. Όλα τα άλλα είναι αντιδράσεις μικρού παιδιού που καταφεύγει στα ψέμματα όταν η μαμά του τον έπιασε να κλέβει από την τσάντα της. Pathetic. ΥΓ: Μια και μιλάς για επίπεδο, προσπάθησε να μην πετσοκόβεις να μηνήματά μου όταν απαντάς. Αλλά να μου πεις, έτσι δε θα δημιουργήσεις εντυπώσεις... Σου ξαναλεω, βρες και ποσταρε λινκ με ολο το βιντεο..τα μονταρισμενα ειναι αλλα λογια ν αγαπιομαστε. Ειχα δει την εκπομπη και επιμενω πως ο Γκερσον δεν τον ηθελε με τπτ (κακως οπως αποδειχτηκε, αλλα ΔΕΝ τον ηθελε). Επι λεξη ειπε, πως ζητουσε 3k και πως επρεπε να κανει περικοπες απ το υπολοιπο ροστερ, κατι που δεν ηθελε επ'ουδενι. Το αν εγιναν διερευνητικες επαφες, ή αν προσπαθησε να τον πεισει με λιγοτερα χρηματα ή με καθολου ή αν τον ηθελαν θεωρητικα οι προεδροι, δε με αφορα. Απο τη στιγμη που ο βασικος υπευθυνος για το σχεδιασμο της ομαδας, ο προπονητης, δηλωνει μετα βδελυγμιας την αντιθεση του σ αυτη τη μεταγραφη, δε μπορεις να ρχεσαι να λες οτι ο Οσφπ σκιστηκε και δεν τον πηρε. Και αν δεν το καταλαβαινεις, δεν μπορω να κανω κατι. Παντως μια σοβαρη συζητηση εδω μεσα δε μπορει να γινει. Πρεπει ολα τα κομπλεξ που εχετε οι βαζελοι συσσωρευμενοι απ ολα τ αλλα αθληματα, να τα βγαζετε στο μπασκετ. Λες και μεις φταιμε για τις σφαλιαρες που τρωει ο Παο τοσα χρονια σ ολα τα αθληματα ή λες και εμεις εχουμε στησει την παραγκα. Πραγματικα κριμα, γιατι αυτη η αντιληψη ειναι εις βαρος καθε πιθανου διαλογου και ανταλλαγης αποψεων. υ.γ. τα περι ψευτη και δημιουργιας εντυπωσεων, δεν μπαινω καν στον κοπο να τα σχολιασω. Απαξιω.
vaso7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Κανένα άγχος, εσύ προσπαθείς τόσες σελίδες να αποδείξεις οτι δεν έχεις παράρτημα... Οσο για βιντεοκασσέτες κάτι θα ξέρεις, τόσες ώρες τις μελετούσατε για να βγάλετε dvd
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Σου ξαναλεω, βρες και ποσταρε λινκ με ολο το βιντεο..τα μονταρισμενα ειναι αλλα λογια ν αγαπιομαστε. Ειχα δει την εκπομπη και επιμενω πως ο Γκερσον δεν τον ηθελε με τπτ (κακως οπως αποδειχτηκε, αλλα ΔΕΝ τον ηθελε). Επι λεξη ειπε, πως ζητουσε 3k και πως επρεπε να κανει περικοπες απ το υπολοιπο ροστερ, κατι που δεν ηθελε επ'ουδενι. Το αν εγιναν διερευνητικες επαφες, ή αν προσπαθησε να τον πεισει με λιγοτερα χρηματα ή με καθολου ή αν τον ηθελαν θεωρητικα οι προεδροι, δε με αφορα. Απο τη στιγμη που ο βασικος υπευθυνος για το σχεδιασμο της ομαδας, ο προπονητης, δηλωνει μετα βδελυγμιας την αντιθεση του σ αυτη τη μεταγραφη, δε μπορεις να ρχεσαι να λες οτι ο Οσφπ σκιστηκε και δεν τον πηρε. Και αν δεν το καταλαβαινεις, δεν μπορω να κανω κατι. Παντως μια σοβαρη συζητηση εδω μεσα δε μπορει να γινει. Πρεπει ολα τα κομπλεξ που εχετε οι βαζελοι συσσωρευμενοι απ ολα τ αλλα αθληματα, να τα βγαζετε στο μπασκετ. Λες και μεις φταιμε για τις σφαλιαρες που τρωει ο Παο τοσα χρονια σ ολα τα αθληματα ή λες και εμεις εχουμε στησει την παραγκα. Πραγματικα κριμα, γιατι αυτη η αντιληψη ειναι εις βαρος καθε πιθανου διαλογου και ανταλλαγης αποψεων. υ.γ. τα περι ψευτη και δημιουργιας εντυπωσεων, δεν μπαινω καν στον κοπο να τα σχολιασω. Απαξιω. Επειδη βαρεθηκα την καραμελα "σε ολα τα αλλα αθληματα εκτος απτο μπασκετ". Στο βολλευ φετος κανατε οτι κανατε. Τα προηγουμενα χρονια δεν υπηρχατε συγκριτικα με εμας. Για πολο, πινγκ πονγκ και χοκει επι αποτιστου γκαζον τα θερμα μου συγχαρητηρια. Να σημειωσω οτι σε ολα αυτα τα αθληματα εχω ενα απιστευτο κομπλεξ που τα παιρνετε εσεις και οχι ο ΠΑΟ. Βλεπεις απτα 5 μου ασχολουμαι με το πολο το πινγκ πονγκ, το πενταθλο και το τριπλουν και εχω επενδυσει καθε ελπιδα μου ως Παναθηναικος σε αυτα τα αθληματα-βαρομετρο. Να σημειωσω οτι δε τα δειχνει ουτε η τηλεοραση, ουτε τα μεταδιδει το ραδιο -κατα συνεπεια η μονη μου επιλογη να τα παρακολουθησω ειναι γηπεδο και εφημεριδα-. Σορρυ αλλα το γηπεδο του τριπλουν και του πινκ πονγκ δε ξερω που πεφτει, ενω οταν εχει πολο θα προτιμησω να παω να δω τον Μπατιστ και τον Σαρας να κανουν πικ εν ρολ. Επισης το 95% των Ολυμπιακων που πρηζουν χολες με τα "αλλα" αθληματα δεν ξερουν ουτε το 1/3 των κανονισμων των αθληματων αυτων. Πολυ χειροτερα οι ιδιοι ζητημα αν ξερουν ενα ονομα παιχτη της ομαδας τους. Τοσο "χωμενοι" ειστε και εσεις στα αλλα τμηματα σας. Απλα ακουτε στο ραδιο/διαβαζετε στο Πρωταθλητη κατα το Μαιο οτι πηρατε πρωταθλημα στο πολο και το κυνηγι πεταλουδας και εξυπακουεται οτι θα μας πρηζετε. Οποτε οτι και να λετε για τα υπολοιπα αθληματα, απο το ενα μπαινουν και απο το αλλο βγαινουν.Το ζουμι ειναι μπασκετ ποδοσφαιρο. Και για το ποδοσφαιρο, μονο εσεις πιστευετε ακομα οτι πετυχαινετε κατι σπουδαιο με τους τιτλους στη Σουπερλιγκ και τις συνεχεις ξεγυρισμενες σφαλιαρες στην Ευρωπη. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:37 ---------- Κανένα άγχος, εσύ προσπαθείς τόσες σελίδες να αποδείξεις οτι δεν έχεις παράρτημα... Οσο για βιντεοκασσέτες κάτι θα ξέρεις, τόσες ώρες τις μελετούσατε για να βγάλετε dvd Για την ιστορια ο Τριανταφυλοπουλος τις εβγαλε και δεν ξερω ποσες ωρες μελετουσε, αλλα μικρη σημασια εχει Η ουσια τους ηταν το περιεχομενο αλλα και η αντιμετωπιση τους απο την πολιτεια στη συνεχεια -γεγονος που δειχνει ποιος ευνοειται σε αυτη τη χωρα απο τους παραγοντες ακομα και σε δικαστικο επιπεδο-.
tsavi1991 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Επειδη βαρεθηκα την καραμελα "σε ολα τα αλλα αθληματα εκτος απτο μπασκετ". Στο βολλευ φετος κανατε οτι κανατε. Τα προηγουμενα χρονια δεν υπηρχατε συγκριτικα με εμας. Για πολο, πινγκ πονγκ και χοκει επι αποτιστου γκαζον τα θερμα μου συγχαρητηρια. Να σημειωσω οτι σε ολα αυτα τα αθληματα εχω ενα απιστευτο κομπλεξ που τα παιρνετε εσεις και οχι ο ΠΑΟ. Βλεπεις απτα 5 μου ασχολουμαι με το πολο το πινγκ πονγκ, το πενταθλο και το τριπλουν και εχω επενδυσει καθε ελπιδα μου ως Παναθηναικος σε αυτα τα αθληματα-βαρομετρο. Να σημειωσω οτι δε τα δειχνει ουτε η τηλεοραση, ουτε τα μεταδιδει το ραδιο -κατα συνεπεια η μονη μου επιλογη να τα παρακολουθησω ειναι γηπεδο και εφημεριδα-. Σορρυ αλλα το γηπεδο του τριπλουν και του πινκ πονγκ δε ξερω που πεφτει, ενω οταν εχει πολο θα προτιμησω να παω να δω τον Μπατιστ και τον Σαρας να κανουν πικ εν ρολ. Επισης το 95% των Ολυμπιακων που πρηζουν χολες με τα "αλλα" αθληματα δεν ξερουν ουτε το 1/3 των κανονισμων των αθληματων αυτων. Πολυ χειροτερα οι ιδιοι ζητημα αν ξερουν ενα ονομα παιχτη της ομαδας τους. Τοσο "χωμενοι" ειστε και εσεις στα αλλα τμηματα σας. Απλα ακουτε στο ραδιο/διαβαζετε στο Πρωταθλητη κατα το Μαιο οτι πηρατε πρωταθλημα στο πολο και το κυνηγι πεταλουδας και εξυπακουεται οτι θα μας πρηζετε. Οποτε οτι και να λετε για τα υπολοιπα αθληματα, απο το ενα μπαινουν και απο το αλλο βγαινουν.Το ζουμι ειναι μπασκετ ποδοσφαιρο. Και για το ποδοσφαιρο, μονο εσεις πιστευετε ακομα οτι πετυχαινετε κατι σπουδαιο με τους τιτλους στη Σουπερλιγκ και τις συνεχεις ξεγυρισμενες σφαλιαρες στην Ευρωπη. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:37 ---------- Για την ιστορια ο Τριανταφυλοπουλος τις εβγαλε και δεν ξερω ποσες ωρες μελετουσε, αλλα μικρη σημασια εχει Η ουσια τους ηταν το περιεχομενο αλλα και η αντιμετωπιση τους απο την πολιτεια στη συνεχεια -γεγονος που δειχνει ποιος ευνοειται σε αυτη τη χωρα απο τους παραγοντες ακομα και σε δικαστικο επιπεδο-. καλα για βολλευ δν πρεπει να μιλας γιατι τα τελευταια 5 χρονια εκανες ομαδα.γυρνα λιγο πιο πισω τα χρονια να δεις ποσα συνεχομενα ειχε ο ολυμπιακος-και ευρωπη(οπως τωρα ο παο στο μπασκετ τα οποια και δν αμφισβητω).επισης οτι το 95% δν ξερει ουτε τους κανονισμους να υποθεσω οτι το συμπερανες μετα απο ερευνα???γιατι εμενα δν μου λεει τιποτα.α και για το πολο δες κανα βιντεακι οπου δινουμε μαθηματα κερκιδας...μιλατε και εσεις που μαζεψατε 3000 κοσμο στο πινγκ-πονγκ-οχι τιποτα αλλο παλι πικραμενοι φυγατε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.