Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλύπτεις ανετα Σατο - Μαριτς - Νιλσεν και Λανγκτον ξερωγω (τυχαια επιλογή 4ρων παικτων). Αλλά αφου υπαρχει unlimited budget τι κολλάτε στα χρήματα;

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οπως λεω εδω και μερες, ο τσιλντρες θα φυγει σιγουρα, φετος φευγουν ολοι.. 7εκ δεν θα βρει, αλλα θα βρει 5 για 5 χρονια που δεν θα τα βρει αν φυγει του χρονου (αν παιχτει πρωταθλημα).

Και με τα 5εκ που πηρε φετος παιρνεις βεσελι μαριτς και με ιβκοβιτς μεσα τα πραγματα ειναι αρκετα ροδινα...

Δημοσ.
Kαλυτερα ασανσερ φτιαχνει η ΟΤΙΣ απο τον Τελετοβιτς. Λιγοτερα πανω-κατω εχουν

οντως αλλα σαν αντι-φωτσης/τσαρτσαρης μια χαρα ειναι... ;)

Δημοσ.
Απο τον Χαλπεριν τιποτα ακομα.Περιπτωση Τσιλντρες, αν δεν βρει ομαδα εχει ακομα συμβολαιο

---------- Προσθήκη στις 00:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:34 ----------

ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ αν το κανετε. Χαλαρα ο καλυτερος σας παικτης φετος, τι Κλειζα και αφανας και παπαριες

Μπορουμε να βαλουμε υπενθυμιση σε καποιο ποστ ή καπως να το μαρκαρουμε?

Θελω να μαρκαρω το ποστ μου οτι τον Σπανουλη θα τον συζητησετε πολυ μεσα στη χρονια είτε για καλο είτε για κακο για να το εχω εύκαιρο να σας το θυμιζω

Σιγουρα θα τον σθζητησουμε. Και πιστευω πως ''ξαφνικα'' με την μετακομιση σε μας, τα σουπερ-ντουπερ-ουαου μπασιματα με σπασιμο μεσης και σουτ λιγο πριν ακουμπησει στο εδαφος, μαλλον θα σφυριζονται για βηματα..:P

Σοβαρα για τον Τεοντοσιτς, σιγουρα δεν θα παιζει σαν καθαρο 2αρι, αλλα σαν ψευτο2αρι. Ωστε να κατεβαζει τη μπαλα ο Σπανουλης, να δεχεται αυτος την πιεση, και να εχουμε τον αλλον να οργανωνει..

ΚΑτι παρομοιο εκανε και η Μπαρτσα φετος, με τον Ναβαρο να εμφανιζεται σαν ''ασσος'' σε μεγαλα διαστηματα του παιχνιδιου.

Δημοσ.

2 σημειωσεις :

1) Γουσταρω με τρελα Ρομενταλ και πιστευω να μη με διαψευσει αν ερθει

2) Ξενερωσα απιστευτα με Σπανουλη.. Περισσοτερο τον πηραμε για να μην τον εχει ο ΠΑΟ παρα για να τον εχουμε εμεις.. Αυτος ελπιζω να με διαψευσει με τις εμφανισεις του

ΥΓ : Ματ Νιλσεν στον Ολυμπιακο αντι για Κλειζα.. ιδεα δεν εχω..

Δημοσ.

http://www.superbasket.gr/?c=136&a=127324

Μεγάλη μεταγραφη! Εγω προσωπικά τον θεωρώ ενα από τα καλύτερα και πιο υποτιμημένα τεσσάρια της Ευρώπης. Δεν θα κανει παταγο ούτε θα φανεί πολυ αλλά θα κανει ουσιαστική δουλεια. Τον θεωρώ λιγο καλυτερο του Στακ οπως ηταν στα τελευταια χρονια στον Αρη.

Δημοσ.
http://www.superbasket.gr/?c=136&a=127324

Μεγάλη μεταγραφη! Εγω προσωπικά τον θεωρώ ενα από τα καλύτερα και πιο υποτιμημένα τεσσάρια της Ευρώπης. Δεν θα κανει παταγο ούτε θα φανεί πολυ αλλά θα κανει ουσιαστική δουλεια. Τον θεωρώ λιγο καλυτερο του Στακ οπως ηταν στα τελευταια χρονια στον Αρη.

Aντε και θα φωναζουν εμενα να σουταρω οταν κολλαει η ομαδα..:-(

Δημοσ.

Μαλακια μεταγραφη κατα τη γνωμη μου!!!

Στο βολλευ πηραμε Φιλιποφ

Στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού ανήκει κι επίσημα ο Ντμίτρο Φιλίποφ, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους»

Ως γνωστόν, ο 20χρονος πασαδόρος, που έχει πάρει την ελληνική υπηκοότητα, διεκδικείτο και από τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να κάνουν λόγο μάλιστα και για ύπαρξη συμβολαίου με τον παίκτη.

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=139230

Δημοσ.

Καλα, μαργαριτα, δεν ξερεις ποτε πως σκεφτεται ο προπονητης. Imho θα κατεβαινει στο 4 και ο Μπουρουσης που παιζει πολυ καλα τη θεση. Παντως Κλειζα δεν ειναι ο Νιλσεν.

Δημοσ.

Με τπτ. Ενα 5αρι και οι Μπουρουσης/Μαυρο θα μοιραζονται το χρονο τους στο 4-5. Μη σου πω θα μεινει και ο Γλυνιας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...