Tilemaxx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δείτε και αυτό παιδιά: http://overlapping.wordpress.com/2010/07/10/%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AC%CE%BF%CF%85%CE%B10-1-%CF%80%CE%AF%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%88%CE%B7%CE%BB%CE%AC-%CE%B1%CF%81%CE%B3%CF%8C-%CE%B1/
izerman76 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δείτε και αυτό παιδιά: http://overlapping.wordpress.com/2010/07/10/%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AC%CE%BF%CF%85%CE%B10-1-%CF%80%CE%AF%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%88%CE%B7%CE%BB%CE%AC-%CE%B1%CF%81%CE%B3%CF%8C-%CE%B1/ Αυτό που βλέπω είναι πως πάλι ο Ντιογκο παίζει μακρια από τη περιοχή και αν δεν έχτε χαφ που σκοράρουν πολύ θα έχετε πρόβλημα. Ρόμενταλ και Ιμπαγάσα είναι πολύ καλές μεταγραφές, αλλά χρειάζεστε ακόμη 2 παίκτες συν 1-2 αναπληρωματικούς και δε ξέρω πόσο γρήγορα θα δέσουν σαν ομάδα και αν μέχρι τότε ο κόσμος δείξει υπομονή με τον Λίνεν, που δεν έχει και το μεγάλο όνομα για να κερδίσει χρόνο.
alexis333 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Mιλάει ξανά για Γκούτι! Mε τις υποθέσεις των Iμπαγάσα, Pόμενταλ και Xόλεμπας να είναι κλεισμένες, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στη διάθεσή τους 10 εκατ. ευρώ ακόμη για μεταγραφές, παίζοντας σε πολλά «μέτωπα» και έχοντας πλέον ως πρώτη προτεραιότητα την απόκτηση ενός μέσου που θα «δέσει» με τον Nτουντού. Aυτός είναι πολύ πιθανό τελικά να είναι ο Γκούτι, για τον οποίο -σύμφωνα με πληροφορίες- έγινε και χθες κουβέντα με τον μάνατζέρ του. Eδω γελαμε .... :lol: Και ποιος θα κοβει .. ?? Ο Ιμπαγασα , ο Ντουντου ή ο Γκουτι... ??? Ή μηπως ο κανενας ... ? Δεν ειναι ΠΟΛΥ παραξενο που ακουμε τοσο καιρο τοσα ονοματα παιχτων και ενα ονομα ενος καθαρου αμυντικου χαφ δεν εχει ακουστει ...?? Ενω εκει ειναι το σοβαροτερο προβλημα του Ολυμπιακου ...
alexis333 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Οσο παιζει Ντουντου-Μαρεσκα μαζι και τον Ροναλντο να φερεις ....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Αυτό που βλέπω είναι πως πάλι ο Ντιογκο παίζει μακρια από τη περιοχή και αν δεν έχτε χαφ που σκοράρουν πολύ θα έχετε πρόβλημα. Ρόμενταλ και Ιμπαγάσα είναι πολύ καλές μεταγραφές, αλλά χρειάζεστε ακόμη 2 παίκτες συν 1-2 αναπληρωματικούς και δε ξέρω πόσο γρήγορα θα δέσουν σαν ομάδα και αν μέχρι τότε ο κόσμος δείξει υπομονή με τον Λίνεν, που δεν έχει και το μεγάλο όνομα για να κερδίσει χρόνο. Αν ο Τζολε δεν εχει πατησει τα 40 σκεφτειτε να τον φερετε πισω στην αγωνιστικη δραση. Φανταζομαι οτι θα ειναι εξισου καλη μεταγραφη με του 34χρονου Ιμπαγκασα, ο οποιος παρολα αυτα ως παιχτης ηταν (ειναι?) πολυ καλος. Οπως εγραψα και στο δικο μας thread για τις δικες μας περιπτωσεις παιχτων μου φαινεται αδιανοητο οι 2 μεγαλυτερες ελληνικες ομαδες να κοιτανε παικτες 34+ που προφανως βρισκονται στη δυση της καριερας τους, ως βασικες μεταγραφες του καλοκαιριου...Δε λεω να φερουν το Μεσσι, αλλα πιστευω με σωστο σκαουτινγκ και Βαζεχα και Χενρικσεν και Τζορτζεβιτς μπορουν να ξαναβρουν. Αλλα το ριξανε στην προχειροτητα αποτι φαινεται. Δεν ξερω αν το χετε συνηδητοποιησει αλλα οοολοι αυτοι οι παιχτες η σε εμας καταληγουν η στο Καταρ αντε και σε καμια Ευρωπαικη που δεν συμετεχει ουτε ΟΥΕΦΑ. Τυχαιο?
Tilemaxx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Η διαφορά μας με την Τουρκία που παίρνουν καλούς παίκτες στην σωστή ηλικία: Εκεί οι προέδροι δεν είναι ούτε ανίκανοι, ούτε μαφιόζοι.
KaizerSoze Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Βασικα οταν η Φενερ προσφερει 20Μ για τον Ρομπινιο και εδω ακους "Τα 3Μ που ζηταει η Μονακο ειναι πολλα" καταλαβαινεις
alexis333 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Υπέγραψε στην Παρί ο Νενέ Γιατι τωρα εμενα μου χει κολησει πως παιζαμε τοσο καιρο το παιχνιδι των Γαλλων για να ανεβασουν την τιμη του παιχτη και να κερδισουν παραπανω λεφτα απο την Παρι ... Λεω εγω τωρα ... :mad:
Στέλιος7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Υπέγραψε στην Παρί ο Νενέ Γιατι τωρα εμενα μου χει κολησει πως παιζαμε τοσο καιρο το παιχνιδι των Γαλλων για να ανεβασουν την τιμη του παιχτη και να κερδισουν παραπανω λεφτα απο την Παρι ... Λεω εγω τωρα ... :mad: Εννοεις οτι δεν τον πολυθελαμε τον παιχτη και εγραφαν οι ΑΡΔ μακακιες για να ανεβει η τιμη του;
alexis333 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Εννοεις οτι δεν τον πολυθελαμε τον παιχτη και εγραφαν οι ΑΡΔ μακακιες για να ανεβει η τιμη του; Eννοω οτι παιζαν μαζι μας οι Γαλλοι για να ανεβει η τιμη του παιχτη ....
privateer Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 http://www.redplanet.gr/html/ent/773/ent.271773.asp
Chris_85 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Πολυ μεγαλη μεταγραφη που αλλαζει τα δεδομενα. Αυτη τη στιγμη η περιφερεια μας ειναι σαφως καλυτερη απο του βαζελου. Μονο να μην ειχε φυγει ο λιθουανος ρε γαμωτο... Υ.Γ. Σιγουρα θα υπαρξει μεταγραφη-απαντηση απο τον Παο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.