Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πάλι δεν βλέπω που είναι η κωλοτούμπα του Καραλή. Παίρνει ο Μώραλης τηλέφωνο και λέει τις απόψεις του και ο καραλής εμμένει στις δικές του. Δεν μετακινείται από τη κύρια θέση των επίμαχων άρθρων, ότι δηλαδή στα τελευταία χρόνια μέγιστη ευθύνη φέρει ο κόκκαλης.

Τώρα αν ο καραλής έγλυφε τον κόκκαλη για συνεντευξη και ο τελευταίος του έριχνε χυλόπιτες δεν νομίζω ότι εχει αμεση σχεση με τα αρθρα του.

Σημασία για μένα έχει ότι γνωστός αθλητικος δημοσιογραφος έγραψε πολλές αλήθειες (οι οποίες είναι γνωστές στο κοινο αλλά δεν τις έχω δει γραμμένες) και παραμένει αμετακινητος ως τωρα στην θέση του.

Τις οποίες όταν βρέθηκε απέναντι στον Κόκκαλη για να του πάρει συνέντευξη ή παλαιότερα σε συνεντεύξεις τύπου, δεν τόλμησε να ξεστομίσει.

Όταν είσαι άντρας, βγαίνεις και τα λες δημοσίως (τα οποία θα πρέπει να αποδείξεις με αποδείξεις βεβαίως, βεβαίως και όχι με ενδείξεις)

Όταν είσαι κότα, περιμένεις 15 χρόνια να κατέβει ο άλλος από τον προεδρικό θώκο για να πουλήσεις κανένα φύλλο, συμπυκνώνοντας 15ετή απωθημένα και εμπάθειες σε ένα άρθρο.

Κι εγώ έχω ενδείξεις ότι κάποτε κάποιος έσβησε τα φώτα στη Φιλαδέλφεια και επίσης ότι οι Βαρδινογιάννηδες είχαν στην κατοχή τους μέχρι πρότινος 2 ομάδες στη Superleague, όπως επίσης κι ότι ο Καπετάνιος μπούκαρε με τα πιστόλια στο γήπεδο, όπως και ο αγαπούλας στο δωματιάκι. Αν πάμε δικαστικώς, ξέρεις πόσα θα φάω για συκοφαντική δυσφήμιση?

Τέλος να αναφέρω απλά ότι το ερώτημα του Μώραλη παραμένει αναπάντητο.

Ο Κόκκαλης κατέστρεψε το ελληνικό ποδόσφαιρο ή απλά έχτισε πάνω στην παράγκα που βρήκε?

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τις οποίες όταν βρέθηκε απέναντι στον Κόκκαλη για να του πάρει συνέντευξη ή παλαιότερα σε συνεντεύξεις τύπου, δεν τόλμησε να ξεστομίσει.

Όταν είσαι άντρας, βγαίνεις και τα λες δημοσίως (τα οποία θα πρέπει να αποδείξεις με αποδείξεις βεβαίως, βεβαίως και όχι με ενδείξεις)

Όταν είσαι κότα, περιμένεις 15 χρόνια να κατέβει ο άλλος από τον προεδρικό θώκο για να πουλήσεις κανένα φύλλο, συμπυκνώνοντας 15ετή απωθημένα και εμπάθειες σε ένα άρθρο.

Κι εγώ έχω ενδείξεις ότι κάποτε κάποιος έσβησε τα φώτα στη Φιλαδέλφεια και επίσης ότι οι Βαρδινογιάννηδες είχαν στην κατοχή τους μέχρι πρότινος 2 ομάδες στη Superleague, όπως επίσης κι ότι ο Καπετάνιος μπούκαρε με τα πιστόλια στο γήπεδο, όπως και ο αγαπούλας στο δωματιάκι. Αν πάμε δικαστικώς, ξέρεις πόσα θα φάω για συκοφαντική δυσφήμιση?

Τέλος να αναφέρω απλά ότι το ερώτημα του Μώραλη παραμένει αναπάντητο.

Ο Κόκκαλης κατέστρεψε το ελληνικό ποδόσφαιρο ή απλά έχτισε πάνω στην παράγκα που βρήκε?

πες μου εσύ έναν δημοσιογραφο, παραγοντα, διαιτητη, παικτη κλπ που τολμουσε να πει κατι εναντιον του κοκκαλη όλα αυτα τα χρονια. έστω και τωρα λοιπον καποιος βγηκε και τα ειπε επωνυμως!

επίσης άλλο θεμα τι λεω εγώ η εσύ κι αλλο τι γραφει επωνυμως ενας δημοσιογραφος του αθλητικου χωρου.

παμε στο αλλο θεμα: αποδειξεις. Δεν υπάρχουν.

εσύ θεωρείς ότι είναι τόσο αρχάριος ή χθεσινος ο κοκκαλης για να αφησει αποδειξεις; Μια βρεθηκε (για εκεινες τις κασεττες μιλαω) και το μαχαιρι όπως είδαμε όλοι εφτασε στο κοκκαλο :P

το ερωτημα του μοραλη φυσικα παρεμεινε αναπαντητο αφου δεν αφησε ποτε τον καραλη να πει την άποψή του.

για τα γηπεδα που ειπε ο μοραλης μη ξεχναμε τους ολυμπιακους αγωνες, έτσι;

Σωστό είναι ότι πριν την ελευση του κοκκαλη δεν ηταν ολα ροδινα στο ελληνικο ποδοσφαιρο. αλλα απο οσο ξερω ο κοσμος παει μπροστα. αντ' αυτου εκεινο που ειδα εγω στην εποχη του κοκκαλη ηταν ο ακομα μεγαλυτερος ελεγχος και επηρεασμος της ποδοσφαιρικης καταστασης στην ελλαδα με περισσοτερο αθεμιτα μεσα.

να το παμε κι αλλιώς;

αν υποθετικα ο ιδιοκτητης του παο κατα τα επομενα χρονια ελεγχει και επηρεαζει με πιο εντονο τροπο (απο αυτον του κοκκαλη) το "παρασκηνιο" σαρωνοντας τα παντα (τίτλους), φανταζεσαι να βγει ο εκπροσωπος τυπου του παο μετά από 10+ χρόνια και να πει "γιατι εμείς καταστρεψαμε το ελληνικο ποδοσφαιρο;" Θα στέκει; όχι βεβαια! αφου ρε καραμητρο εσύ επεκτεινες περισσοτερο την "παραγκα"...

Δημοσ.

Αυτή τη καραμέλα με το "να έχει αποδείξεις" πόσο καιρό θα τη πιπιλάτε ακόμη;

Αφου δεν σας αρκουν ενδείξεις όπως τα χιλιάδες ευρώ που κερδίζανε στο στοίχημα δημοσιγράφοι ή γιοί διαιτητών, οι προσλήψεις πρώην αστυνομικών διευθυντών, σας αρκεί για απόδειξη το ηχογραφημένο "ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν..." ; Ή θέλετε και DVD;

Ειλικρινά βαριέμαι να ξανακάνουμε την ίδια κουβέντα, αλλά μου αρέσει που όταν γίνονται ανάλογες δηλώσεις για πολιτικούς (τα παίρνει ο ταδε) δεν έχω δει κανένα να λέει "που είναι οι αποδείξεις;" - μόνο όταν είναι για τις ομάδες μας θυμόμαστε το τεκμήριο αθωότητας.

Δημοσ.
O Oλυμπιακός ηττήθηκε (0-1) από την Στεάουα Βουκουρεστίου, κουρασμένοι οι παίκτες των ερυθρολεύκων, με τον Λίνεν να κρατάει την καλή εμφάνιση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο...

...Δεν πρέπει να ενθουσιάστηκε κιόλας με την "πρώτη" του ως μεγαλομέτοχος σε ματς του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς η εικόνα της ομάδας ήταν μέτρια και μοιραία ήρθε η ήττα με 0-1 από την Στεάουα Βουκουρεστίου. Οι παίκτες του Έβαλντ Λίνεν ήταν κακοί στο πρώτο μέρος, βελτιωμένοι στο δεύτερο, αλλά θα πρέπει να τονίσουμε ότι η αντίπαλος είναι πιο έτοιμη, έχοντας αγώνα πρωταθλήματος σε δυο εβδομάδες. Το λιγότερο που μετράει σε τέτοια ματς είναι το αποτέλεσμα, αλλά σίγουρα θα πρέπει ο 57χρονος Γερμανός τεχνικός των ερυθρολεύκων να είδε αυτά που έπρεπε, ώστε να βελτιωθούν στην συνέχεια.

http://redplanet.gr/

Πότε είναι το πρώτο επίσημο ματς είπαμε?

Δημοσ.

Η ενστασή μου δεν είναι ως πρός τις αποδείξεις, η ενστασή μου είναι ως πρός την κωλοτούμπα του συγκεκριμένου καραφλοσάλιαγκα που επί χρόνια τώρα κατουράει εκεί που έγλειφε παλιότερα μετά μανίας. Και ακριβώς επειδή είναι δημόσιο-γράφος ΔΕΝ επιτρέπεται να αμολάει κατηγορίες χωρίς αποδείξεις, επικαλούμενος ενδείξεις και ψυχανεμίσματα.

Skimno μιάς κ το ανέφερες, ποία η αποψή σου για τον Άγγλο διαιτητή που υποστηρίζει ότι δέχτηκε δώρα από τον τότε πρόεδρο του Παναθηναϊκού; Όχι κασέτες κ ιστορίες, μιλάμε για live μαρτυρία. Εγώ δεν επικροτώ τον Κόκκαλη, ίσα, ίσα είμαι από τους μεγαλύτερους πολέμιούς του εδώ μέσα γιατί θεωρώ ότι αποτελεί ταβάνι τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο κατ´ επέκτασιν. Αυτό που δεν ανέχομαι όμως είναι να βάζει στο στόμα του τον Ολυμπιακό ένας αρδίσκος, παράσιτο του ελληνικού ποδοσφαίρου που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι και μάλιστα κατ´ εμέ, είναι συνυπαίτιος για τη σαπίλα και τη δυσωδία που αναδύει από το πτώμα του ελληνικού αθλητισμού.

Δημοσ.

Βρε μανία με τον Άγγλο διαιτητή και το ρολογάκι του...

Και ο Ποντίκης live τα είπε αφού το πας έτσι. Για αυτόν τι έχεις να πεις. Πιστεύεις ότι για όσα είπε δεν ήταν πουθενά χωμένος ο Κόκκαλης?

Δημοσ.
Βρε μανία με τον Άγγλο διαιτητή και το ρολογάκι του...

Και ο Ποντίκης live τα είπε αφού το πας έτσι. Για αυτόν τι έχεις να πεις. Πιστεύεις ότι για όσα είπε δεν ήταν πουθενά χωμένος ο Κόκκαλης?

Το θεμα δεν ειναι να καταλαβουμε αν ο κοκκαλης ειναι χωμενος η δεν ειναι...

Οποιος εχει μυαλο μπορει να σκεφτει αλλα το θεμα ειναι να καταλαβατε εσεις οτι αυτο το πραγμα προυπηρχε και πηγε ο κοκκαλης και εγινε αφεντικο...

Τωρα απο ποιον το πηρε,οποιος εχει μυαλο μπορει να σκεφτει...B)

Δημοσ.
Το θεμα δεν ειναι να καταλαβουμε αν ο κοκκαλης ειναι χωμενος η δεν ειναι...

Οποιος εχει μυαλο μπορει να σκεφτει αλλα το θεμα ειναι να καταλαβατε εσεις οτι αυτο το πραγμα προυπηρχε και πηγε ο κοκκαλης και εγινε αφεντικο...

Τωρα απο ποιον το πηρε,οποιος εχει μυαλο μπορει να σκεφτει...B)

1979-80 Ολυμπιακός

1980-81 Ολυμπιακός

1981-82 Ολυμπιακός

1982-83 Ολυμπιακός

1983-84 Παναθηναϊκός

1984-85 ΠΑΟΚ

1985-86 Παναθηναϊκός

1986-87 Ολυμπιακός

1987-88 Λάρισα

1988-89 AEK

1989-90 Παναθηναϊκός

1990-91 Παναθηναϊκός

1991-92 AEK

1992-93 AEK

1993-94 AEK

1994-95 Παναθηναϊκός

1995-96 Παναθηναϊκός

Για πες μου...

Δημοσ.

1979-80 Ολυμπιακός

1980-81 Ολυμπιακός

1981-82 Ολυμπιακός

1982-83 Ολυμπιακός

1983-84 Παναθηναϊκός

1984-85 ΠΑΟΚ

1985-86 Παναθηναϊκός

1986-87 Ολυμπιακός

1987-88 Λάρισα

1988-89 AEK

1989-90 Παναθηναϊκός

1990-91 Παναθηναϊκός

1991-92 AEK

1992-93 AEK

1993-94 AEK

1994-95 Παναθηναϊκός

1995-96 Παναθηναϊκός

Για πες μου...

Τι να σου πω?οτι ολυμπιακος το γ@Μησε το θεμα?αφου αυτο θες να ακουσεις B)

Δημοσ.
Η ενστασή μου δεν είναι ως πρός τις αποδείξεις, η ενστασή μου είναι ως πρός την κωλοτούμπα του συγκεκριμένου καραφλοσάλιαγκα που επί χρόνια τώρα κατουράει εκεί που έγλειφε παλιότερα μετά μανίας. Και ακριβώς επειδή είναι δημόσιο-γράφος ΔΕΝ επιτρέπεται να αμολάει κατηγορίες χωρίς αποδείξεις, επικαλούμενος ενδείξεις και ψυχανεμίσματα.

Skimno μιάς κ το ανέφερες, ποία η αποψή σου για τον Άγγλο διαιτητή που υποστηρίζει ότι δέχτηκε δώρα από τον τότε πρόεδρο του Παναθηναϊκού; Όχι κασέτες κ ιστορίες, μιλάμε για live μαρτυρία. Εγώ δεν επικροτώ τον Κόκκαλη, ίσα, ίσα είμαι από τους μεγαλύτερους πολέμιούς του εδώ μέσα γιατί θεωρώ ότι αποτελεί ταβάνι τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο κατ´ επέκτασιν. Αυτό που δεν ανέχομαι όμως είναι να βάζει στο στόμα του τον Ολυμπιακό ένας αρδίσκος, παράσιτο του ελληνικού ποδοσφαίρου που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι και μάλιστα κατ´ εμέ, είναι συνυπαίτιος για τη σαπίλα και τη δυσωδία που αναδύει από το πτώμα του ελληνικού αθλητισμού.

1. Από τα δύο άρθρα του καραλή και από τη συνομιλία με τον μόραλη δεν προκυπτει ότι ειναι κωλοτουμπας! αν βρεις όμως κάτι ή αν προκύψει κάτι στο μέλλον τοτε μάλιστα. Προς το παρόν λοιπόν μια χαρά είναι ο καραλής στο συγκεκριμένο θέμα.

2. http://www.gazzetta.gr/football/europe/item/84388-%CE%B4%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%BF

Μια περίεργη καταγγελία έκανε ο Φιλ Ντον. Ο Αγγλος ρέφερι ανέφερε πως το 1994 δέχτηκε δώρα από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού για ευνοϊκή διαιτησία. Το gazzetta.gr έψαξε και αναφέρει πως ο Ντον δεν σφύριξε ποτέ παιχνίδι του τριφυλλιού.

Ο Αγγλος ρέφερι μίλησε στην «Daily Mail» αναφέροντας πως ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού μετά την αναμέτρηση της Μίλαν με την Μπαρτσελόνα που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, τον επισκέφτηκε στο ξενοδοχείο που διέμενε.

Η είδηση, όμως δεν ήταν η επίσκεψη, αλλά ό,τι ο Ντον ανέφερε πως ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού του έδωσε δώρα για να έχει ευνοϊκή διαιτησία σε περίπτωση που τυχόν κληρωθεί να διευθύνει αναμέτρηση των πρασίνων: «Μετά την διαιτησία μου to 1994 στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στην Αθήνα (μεταξύ Μίλαν και Μπαρτσελόνα) ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού με επισκέφτηκε στο ξενοδοχείο μου μαζί με τους βοηθούς μου και μας έφερε κάποια ακριβά δώρα. Πιστεύω ότι το έκανε προφανώς για να χτίσει μια καλή... σοδειά ενόψει της νέας σεζόν, σε περίπτωση που κληρωνόμουν να διαιτητεύσω την ομάδα του».

Το gazzetta.gr έψαξε αν ο Φίλιπ Ντον έχει διαιτητεύσει ποτέ ματς του Παναθηναϊκού και κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ποτέ. Στη συνέντευξη του ο Αγγλος διαιτητής τόνισε πως πολλές ομάδες πρόσφεραν δώρα και αν δεν έπαιρναν το αποτέλεσμα τα δώρα... εξαφανίζονταν: «Πολλές φορές οι ομάδες πρόσφεραν δώρα και εσύ απλά έλεγες να τα βάλουν κάπου μέσα στο αυτοκίνητο που θα σε μετέφερε στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση όμως που το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό γι' αυτούς, τα δώρα εξαφανίζονταν. Πολλοί διαιτητές κουβαλούσαν εφεδρικές τσάντες για να μεταφέρουν τα δώρα τους. Έχω τόσα πολλά κοσμήματα και ρολόγια από δώρα, που πραγματικά για ένα διάστημα θα μπορούσα να φοράω και ένα διαφορετικό κάθε ημέρα για ένα μήνα».

Φυσικά και δεν είναι ευχάριστο το γεγονός, ούτε και το επικροτώ. Εκείνο που με καθησυχάζει όμως είναι το ότι δεν σφύριξε κανενα παιχνιδι του παο. Επίσης κάποια σημασία έχει και το ότι και άλλες ομάδες του έκαναν δώρα. Που ξέρεις μπορει να είναι και ο οσφπ αναμεσά τους...

Αλήθεια αυτός γιατι τα επαιρνε; δεν υπάρχει δίωξη για το διαιτητη ή στην ουεφα το επιτρεπουν;

Δημοσ.

ΠΙστευεις δηλ οτι μονο σε αυτον προσφεραν δωρα και οχι σε καποιον αλλο οποτε αφου αυτος δε σφυριξε ειμαστε οκ ?

Οσο για τις παραγκες και τις κασετες του Μακη το μονο ουσιαστικο που είχε βγει ήταν πως ο ΠΑΟ βολευοταν να στήσουν τον ΠΑΟΚ στο ματς με τον ΟΦΗ για να βγει αυτος στην ευρωπη και να μην πεσει ο ΟΦΗ

Μη λεμε συνεχεια τα ιδια και ιδια και κραταμε απο κασετες οτι μας συμφερει

Οποιος εχει καλυτερη ομαδα παιρνει τιτλους

Η διαιτησια μικρο ρολο παιζει

Δημοσ.
ΠΙστευεις δηλ οτι μονο σε αυτον προσφεραν δωρα και οχι σε καποιον αλλο οποτε αφου αυτος δε σφυριξε ειμαστε οκ ?

Οσο για τις παραγκες και τις κασετες του Μακη το μονο ουσιαστικο που είχε βγει ήταν πως ο ΠΑΟ βολευοταν να στήσουν τον ΠΑΟΚ στο ματς με τον ΟΦΗ για να βγει αυτος στην ευρωπη και να μην πεσει ο ΟΦΗ

Μη λεμε συνεχεια τα ιδια και ιδια και κραταμε απο κασετες οτι μας συμφερει

Οποιος εχει καλυτερη ομαδα παιρνει τιτλους

Η διαιτησια μικρο ρολο παιζει

Πιθανώς να προσέγγισαν και άλλους διαιτητές οι άνθρωποι του παο και να μην το ξέρουμε.

Πιθανώς να προσέγγισαν διαιτητές και οι άνθρωποι του οσφπ και να μην το ξέρουμε.

Πιθανώς....

Καταλαβαίνεις ότι έτσι δεν πρόκειται να βγει ποτε άκρη.

Εδώ έχουμε μια συγκεκριμένη καταγγελία ενός διαιτητή ο οποίος λέει ότι άνθρωποι του παο αλλα και άλλων ομαδων του εκαναν δώρα και αυτος τα επαιρνε. Επίσης έχουμε ως δεδομένο οτι δεν σφυριξε ματς του παο, συνεπως δεν αλλοιώθηκε αποτελεσμα.

Και ερωτώ ξανά τον κάλεσε η ομοσπονδία σε απολογία, έχει τιμωρηθεί γι αυτό κανείς ή είναι μια τακτικη την οποία ανέχονται στην ουέφα;

Από τις κασσέτες εκείνες καταδεικνυεται η μεγάλη βρωμια του ποδοσφαιρου μας. Ποιος κινουσε τα παρασκηνιακα νηματα εκεινη την περιοδο; Αυτός έχει και το μεγαλο μεριδιο ευθυνης. (καραλής speaking)

Ουδεις αμφισβητει ότι καποιοι τιτλοι της περιοδου κοκκαλη ήταν άξιοι. Αλλά κάποιους δεν έπρεπε να τους πάρετε. Πως θα το κάνουμε δηλαδή; Άρα για αυτους τους τιτλους άλλοι είχαν καλυτερη ομαδα, αλλά πήραν τα @@ τους...

Δημοσ.

ΟΚ, δε διαφωνώ για τη γελοιότητα των δημοσιογράφων, είναι βασικός παράγοντας της κατάντιας της ελλ. κοινωνίας γενικότερα, όχι μόνο του ποδοσφαίρου - το πρόβλημα είναι πως αυτοί έχουν ακόμη δουλειά γιατί τους ακούει ο κόσμος.

Όσο για τα δώρα στους ξένους διαιτητές αυτό νομίζω είναι πάγια τακτική και σε άλλες χώρες (πχ Ιταλία) σε όλους τους διεθνείς αγώνες, για να επηρεάσουν έστω και λίγο τον διαιτητή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...