Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κοίτα, ούτε εμένα με τρελαίνει ο Σπανούλης, αλλά στο μπάσκετ δε σε βλέπω να τραβάς φέτος.

Έφυγε Σπανούλης, Πέκοβιτς, Γιασικεβίτσιους, σήμερα βλέπω το φυγόστρατο να γράφει:

"Όσοι θέλουν μένουν" και γενικά γνώμη μου είναι ότι οι κοντοί εγκαταλείπουν το καράβι.

Όπως έκανε κι ο Κόκκαλης κάποτε και αφού πήρε το ευρωπαϊκό τα παράτησε έτσι κάνουν και οι κοντοί. Αν μπορούσαν να μπουν πολύ νωρίτερα στην ΠΑΕ να είστε σίγουροι ότι ο μπασκετικός ΠΑΟ θα είχε καταρρεύσει προ πολλού.

Μόνο ΔΔ, Ζότς έμειναν και χάθηκε κατά πως φαίνεται και Μακιντάιρ. Οψόμεθα.

στο μπάσκετ βρωμάει καιρό η δουλειά.Καλά στην ΠΑΕ δεν πρόκειται να μπουν και θα τους βρίζουν και στο μπάσκετ.Τα σκάτωσαν κανονικά.Γιατί ο τζίγγερ τους ήθελε απλά για να πετάξει τους άλλους έξω.Μόλις το καταφέρει θα τελειώσει και τους Γιαννακόπουλους.Γιατί νταξ δεν ξέχασαν το ξεκατίνιασμα τόσων χρόνων σε μια μέρα.Και οι 2 οικογένειες έχουν κοινό σκοπό προς το παρών και δικό τους όφελος αργότερα.Σου λένε ας πετάξουμε αυτούς τους 2 πρώτα και μετά θα είναι εύκολα να διώξει ο ένας τον άλλο.

Αλλά αυτό που θα καταφέρουν είναι και να φύγουν και οι 2 από την μπάλα και ο άλλος ναι παίζει με άδειο γήπεδο και να το έχει ο κόσμος χεσμένο το μπάσκετ.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Kαλα, αυτο δουλευει both ways παντως ετσι?

Ο Μαρμελαδουλης-Σπιν Σπαν-Κωλοτουμπας-Θεατρινος θα γινει ο ερυθρολευκος Κιλ Μπιλ που θα τρωει βαζελομανες να φανταστω ετσι?

Kαι φυσικα ειναι Kill Bill ... :-D

:P

Δημοσ.
Πες μου ενα Ελληνα εξτρεμ και πες μου 3 δημιουργικους Ελληνες παικτες κατω των 28

Μάλλον το ίδιο λέμε! δεν υπάρχουν στην ελλάδα τέτοιοι παίκτες σε υψηλό επίπεδο!

Το ταλέντο όμως υπάρχει. Αν υποθετικά μιλώντας μπορούσαν να ανευρεθούν αυτά τα ταλέντα στις κατάλληλες ηλικίες, τους δινόταν προπόνηση όπως στο εξωτερικό και μάθαιναν να δουλεύουν σωστά τότε πιστεύω ότι θα είχαμε παίκτες σε υψηλό επίπεδο...

Μιας που η κουβέντα γίνεται στο τοπικ του ολυμπιακού, να πω συγχαρητήρια για την απόκτηση του σπανούλη. Τη θεωρώ πολύ καλή μεταγραφή, ιδίως τώρα που έχετε προπονητή τον δάσκαλο ιβκοβιτς.

Δημοσ.
Οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει .... Καραγκουνηδες ....

Μια χαρα σας εκανε τη δουλεια τοσο καιρο ....

Τωρα που εφυγε και τον παιρνουμε εμεις εγινε ξαφνικα Καραγκουνης του μπασκετ και μας ευχονται και καλο στομαχι ..... :lol::lol:

Πάντως μπορείς να ρωτήσεις αυτόν που κάθεται δίπλα μου στο κλειστό του ΟΑΚΑ τι του έσουρνα κάθε απόγευμα/βράδυ...

Δημοσ.

Παλι διαφορα λεει εχουν στο οικονομικο με τον Νεκουναμ ΚΑΙ με τον Ιμπαγασα ....

Ελεος γαμω την τρελα μου μεσα....

Ποσες φορες ακουσαμε για διαφωνια στο οικονομικο σε αυτο το καλοκαιρι ... ???

Ποσες συμφωνιες χαλασαν λογω οικονομικου ... ???

Ετσι Δ-Ε-Ν φτιαχνεις ομαδα ....

Ομαδα φτιαχνεις οταν θες καποιον που πιστευεις οτι θα κανει τη δουλεια που θες και του δινεις τα λεφτα που θελει και τον εχεις δικο σου ...

Καλα κοροιδα ψαχνουν ... ???

Το αλλο με τον Καρντοζο τι να πω ... ??

Απλα κωμικοτραγικο .....

Δλδ τι τον θελαν για να τους βγαλει τα καστανα σε 3-4 παιχνιδια για να μη καουν οι αλλοι και μετα να τον διωξουν .... ???

Ε-Λ-Ε-Ο-Σ .... :-(

Δημοσ.
Παλι διαφορα λεει εχουν στο οικονομικο με τον Νεκουναμ ΚΑΙ με τον Ιμπαγασα ....

Ελεος γαμω την τρελα μου μεσα....

Ποσες φορες ακουσαμε για διαφωνια στο οικονομικο σε αυτο το καλοκαιρι ... ???

Ποσες συμφωνιες χαλασαν λογω οικονομικου ... ???

Τουλάχιστον φέτος χαλάνε οι συμφωνίες λόγω οικονομικού, όχι επειδή δεν ήθελε η γυναίκα τους και ο νοών νοείτω ;)

Ετσι Δ-Ε-Ν φτιαχνεις ομαδα ....

Ομαδα φτιαχνεις οταν θες καποιον που πιστευεις οτι θα κανει τη δουλεια που θες και του δινεις τα λεφτα που θελει και τον εχεις δικο σου ...

Καλα κοροιδα ψαχνουν ... ???

Έλα ντε, κορόιδα ψάχνουν? 1,1 θέλει ο Ιμπαγάσα, παίχτης 34 ετών για να έλθει στον Ολυμπιακό? Εμείς του δίνουμε 700.000? Ας πέσει στα 850-900 να κλείσει η δουλειά, ειδάλλως στα τσακίδια κι ακόμα παραπέρα (στο Κατάρ ενδεχομένως)

Για Νέκουναμ δεν άκουσα τπτ, παρά μόνο ότι αντί για σήμερα, θα έρθει αύριο.

Στα του Καρντόζο, τι και πως δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

Με ενδιαφέρει που γλυτώσαμε από δαύτον και ευτυχώς τον φορτώθηκαν άλλοι, τον Αργεντινό Καλιτζάκη.

Δημοσ.

Καλα εσυ Ερωδιε εισαι υπερ της νεας διοικοισης ο,τι κι αν κανει ....

Δεν ξερω γιατι εχεις κολησει τοσο αλλα απλα δες τις κινησεις τους εως τωρα και κρινε ...

Αυτο με τον Καρντοζο ηταν απλα τραγικο ....

Δεν εχει γινει πουθενα αυτο ....

Και ο Καρντοζο δεν ειναι ασχημη λυση ....

Επιπεδα πανω απο τον Λεντεσμα ειναι .... ;)

Δημοσ.

Σε καθε 100000 ευρω που ζηταει ο παιχτης πρεπει να δωσουμε και φορολογια 40 χιλιαρικα...

Ε οπως ειναι φετος το πραγματα τελειωσαν αυτα που εκανε καποτε ο σωκος...

οταν ο αλλος θελει 300 χιλιαρικα παραπανω ολυμπιακος θα πληρωσει μισο εκατομυριο...

τελος οι μαμακες...

Δημοσ.

Είμαι υπέρ του να της δώσουμε χρόνο, να δούμε τι θα κάνει.

Μέχρι στιγμής έχει πάρει Μοντεστό και Μιραλάς που δεν είναι... Φερναντίνιο.

Βλέπω μία διοίκηση που έχει συγκεκριμένο μπάτζετ και την ενδιαφέρει να καλύψει πρώτα τα κενά και μετά τις εντυπώσεις.

Εξάλλου το συγκεκριμένο κομμάτι το χειρίζεται ο Ντάρκο και μία εμπιστοσύνη του την έχω.

Αλήθεια, έχεις πάρει χαμπάρι πόσους παίχτες χρειάζεται ο Ολυμπιακός? Μήπως είναι 5 εντεκαδάτοι σίγουρα και άλλοι τόσοι για πάγκο?

Και τί είναι 10 παίχτες, στραγάλια? Να τους πάρουμε σετ με τα τασάκια να τελειώνουμε?

Κάντε λίγη υπομονή και μην είστε κακοπροαίρετοι. Και λίγο πιο προσεκτικοί με τα τρωκτικά και τις μλκίες που διαβάζετε και σας φουσκώνουν τα μυαλά.

Ο Κόκκαλης πέρυσι ξεπούλησε και πρέπει τώρα ο Μαρινάκης να φάει τα σκατά που του άφησε ο Κόκκαλης? Δεν το νομίζω.

PS Ας χάσουμε ακόμη ένα πρωτάθλημα κι ας χτίσουμε ομάδα. Με τα διοικητικά χάλια που έχουν οι απέναντι, δεν προλαβαίνει να ανοίξει καμία ψαλίδα σε ένα χρόνο. Οπότε ας αφήσουμε για λίγο τις κούπες στην άκρη και ας βάλουμε σε νέα βάση την έννοια Ολυμπιακός.

Δημοσ.

Χρονο δινω κι εγω ...

Αλλα εσυ οτι και να πουμε και να κρινουμε τις κινησεις τους βγαινεις και τους υπερασπιζεσαι ....

Σιγα ρε Ερωδιε ..

Εγω απλα αναφερω μερικα παραδειγματα που δε μου δειχνουν σωστες κινησεις ....

Υ.Γ 1 Τον Μιραλας τον εκλεισε ο Κοκαλης ..

Υ.Γ 2 Τα τροκτικα στα αφηνω να τα διαβασεις εσυ ....

ΥΓ 3 Το παραμυθι με το Ροναλντινιο τοσο καιρο πως σου φανηκε ...

Καλα την κανει τη δουλεια του και ο Μαρινακης ...

Δημοσ.

Εγώ πάντως στηρίζω απόλυτα Μαρινάκη και νέα διοίκηση. Ο αυτοσκοπός μου σαν φίλαθλος του Ολυμπιακού δεν είναι το πρωτάθλημα, αλλά μια υγιής και σωστά προγραμματισμένη ομάδα.

Οι μεταγραφές που κάναμε είναι πολύ καλές, παίκτες εργαλεία που ήρθαν στην Ελλάδα για να παίξουν μπάλα, και όχι να γλεντούν στα μπουζούκια.

Δημοσ.

όπως είπε και ο βγενόπουλος είναι αδύνατον στην Ελλάδα ένας επιχειρηματίας να σκάει κάθε χρόνο λεφτά για μεταγραφές.

Είναι πολύ λίγα τα έσοδα που έχουμε.

Δημοσ.
Χρονο δινω κι εγω ...

Αλλα εσυ οτι και να πουμε και να κρινουμε τις κινησεις τους βγαινεις και τους υπερασπιζεσαι ....

Σιγα ρε Ερωδιε ..

Ντάξει, ότι να 'ναι... Που να μην έδινες και χρόνο δηλαδή τι είχε ν' ακούσει ο ΒΜ.

Εγω απλα αναφερω μερικα παραδειγματα που δε μου δειχνουν σωστες κινησεις ....

Κοίτα, θέλεις τα λεφτά που λείπουν από κάθε συμφωνία και χαλάει, να τα δίνεις εσύ?

Να είναι και η διοίκηση ευχαριστημένη και ο κόσμος του Ολυμπιακού...

Μου φαίνεται ότι η νέα γενιά είστε Κοκκαλοθρεμμένη και είχατε συνηθίσει τις μλκίες που έκανε ο γέρος να τις περνάτε στο ντούκου και τώρα είστε έτοιμοι να λιθοβολήσετε έναν άνθρωπο που ανέλαβε... χθες ουσιαστικά, μία ομάδα γυμνή με χρέη.

Υ.Γ 2 Τα τροκτικα στα αφηνω να τα διαβασεις εσυ ....

ΥΓ 3 Το παραμυθι με το Ροναλντινιο τοσο καιρο πως σου φανηκε ...

Καλα την κανει τη δουλεια του και ο Μαρινακης ...

Μου λες ότι τα τρωκτικά τα αφήνεις να τα διαβάσω εγώ και από κάτω μου λες για τον Ροναλντίνιο? Είπε ποτέ ο Μαρινάκης για Ροναλντίνιο και δεν το θυμάμαι ο καψερός?

Όταν λέω εγώ για αναγνώστες του τρωκτικού, κάτι παραπάνω ξέρω. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...