alexis333 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Εγω δε ξερω καν τι συστημα θελει να κατεβασει ο Λινεν φετος ... Τι σκεφτεται να παραταξει .. ?? Αν μαθουμε τοτε θα μπορουμε να κρινουμε αν και κατα ποσο οι πιαχτες που παιρνουν μπορουν να αξιοποιηθουν σωστα ...
johnyboy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Ουτε ξεκατινιασματα, ουτε να ζητανε εκθεσεις, ουτε τιποτα. 50Μ απο την τσεπη του χωρις πολλα πολλα έλεγχος φυσικά και έγινε.Αλλά η διαφορά είναι ότι ο Θείος γούσταρε την ομάδα έστω και λίγο και την πούλησε. Σε μας αν γίνει έλεγχος θα γελάμε για χρόνια.Για αυτό το αποφεύγουν.
Deponakias Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 έλεγχος φυσικά και έγινε.Αλλά η διαφορά είναι ότι ο Θείος γούσταρε την ομάδα έστω και λίγο και την πούλησε. Σε μας αν γίνει έλεγχος θα γελάμε για χρόνια.Για αυτό το αποφεύγουν. Tι εννοεις αμα γινει ελεγχος σε σας θα γελατε για χορνια?λογικα δεν εχετε λιγοτερα χρεη απο εμας?ο τζιγγερ δεν γουσταρει να φυγει...
johnyboy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Tι εννοεις αμα γινει ελεγχος σε σας θα γελατε για χορνια?λογικα δεν εχετε λιγοτερα χρεη απο εμας?ο τζιγγερ δεν γουσταρει να φυγει... δεν είναι τα χρέη.Είναι τα όσα έχουν σχέση με την ΠΑΕ ενώ δεν θα έπρεπε. Δεύτερο συμπέρασμα. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν έχει πραγματική πρόθεση να κάτσει στο τραπέζι για να συζητήσει την αγοραπωλησία της ΠΑΕ ΠΑΟ. Μας δίνει την εντύπωση πως πιο πολύ τον καίει το να μην γίνει κάποιος σοβαρός έλεγχος στα οικονομικά της ΠΑΕ, παρά να κάνει πράξη αυτό που εξήγγειλε. Οτι δηλαδή πουλάει. Δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο λόγος, όμως ίσως έχει να κάνει με μία αποκάλυψη που θα έκανε η εφημερίδα "Πράσινη" πριν από περίπου δύο χρόνια (τότε που έγραφε η εφημερίδα πως τα στοιχεία που θα έρθουν στο φως για ξέπλυμα χρήματος γνωστού ιδρύματος μέσω ποδοσφαιρικής ομάδας θα συνταράξουν το πανελλήνιο). Μία υπόθεση είναι και αυτή. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3462874&postcount=12560
geovard Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Οι παράγοντές μας είναι πιάσε τον ένα και χτύπα τον άλλο. Εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους και είμαστε ενωμένοι και αν δεν έπαιρνα εγώ τον Ολυμπιακό θα τον άλωνε ο Βαρδινογιάννης κ.λ.π. Μα καλά τόσο ανάγκη έχει ο κόσμος του Ολυμπιακού να ακούσει τύμπανα πολέμου? Από την άλλη ο Γκόντζος να λέει ότι ο ΠΑΟ δεν είναι και δεν πρόκειται να γίνει ποτέ Ολυμπιακός και προφανώς μεταφέρει λόγια τού Τζίγκερ αφού είναι το μεγάφωνό του, κ.λ.π Μόνο οπαδοί χαμηλού νοητικού επιπέδου μπορούν να επηρεαστούν από αυτές τις αηδίες. Δεν κποιτάζει κάθε ομάδα τα χάλια της παρά θέλει τις δικές της αδυναμίες να τις στρέψει στον αντίπαλο. Εγώ τώρα παρακολουθώ Ολλανδία-Ουρουγουάη (έχει τώρα ημίχρονο) και είναι μιά καλή ευκαιρία να ξεφύγει το μυαλό από τη μίζερη Ελληνική πραγματικότητα. Και βλέπω μπάλα σε υψηλό επίπεδο που εμείς εδώ δεν πρόκειται να δούμε ποτέ. Είμαστε η μοναδική χώρα από τις λεγόμενες προηγμένες ποδοσφαιρικά, που δεν έχουμε σε συλλογικό επίπεδο μιά κούπα στην Ευρώπη να φαίνεται βρε αδερφέ.Και είναι υπαίτιοι οι παράγοντες γι αυτό γιατί δεν τους ενδιαφέρει το κύπελο ουέφα, παρά τα λεφτά και μόνο του C.L.
skimnos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Εγώ τώρα παρακολουθώ Ολλανδία-Ουρουγουάη (έχει τώρα ημίχρονο) και είναι μιά καλή ευκαιρία να ξεφύγει το μυαλό από τη μίζερη Ελληνική πραγματικότητα. Και βλέπω μπάλα σε υψηλό επίπεδο που εμείς εδώ δεν πρόκειται να δούμε ποτέ.Είμαστε η μοναδική χώρα από τις λεγόμενες προηγμένες ποδοσφαιρικά, που δεν έχουμε σε συλλογικό επίπεδο μιά κούπα στην Ευρώπη να φαίνεται βρε αδερφέ.Και είναι υπαίτιοι οι παράγοντες γι αυτό γιατί δεν τους ενδιαφέρει το κύπελο ουέφα, παρά τα λεφτά και μόνο του C.L. Συμφωνώ μαζί σου! (στο τόπικ της εθνικής ελλάδας έλεγες τα αντίθετα βέβαια) Πιστεύω ότι ο έλληνας ποδοσφαιριστής δεν είναι για πολλά πολλά έτσι όπως είναι "οργανωμένο" το ποδοσφαιρό μας. Ταλέντο διαθέτει αλλά δεν μπορεί να το αξιοποιήσει όσο πρέπει και χρειάζεται.
KaizerSoze Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Ταλέντο διαθέτει αλλά δεν μπορεί να το αξιοποιήσει όσο πρέπει και χρειάζεται. Πες μου ενα Ελληνα εξτρεμ και πες μου 3 δημιουργικους Ελληνες παικτες κατω των 28
KaizerSoze Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 O Σπανουλης εκλεισε οριστικα σε μας. Καλο στομαχι σου ευχομαι... ΥΓ. Πηγη?
johnyboy Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 αφού πήρατε τον καραγκούνη του μπάσκετ δεν παίρνετε και τον official να είμαι ok?
alexis333 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει .... Καραγκουνηδες .... Μια χαρα σας εκανε τη δουλεια τοσο καιρο .... Τωρα που εφυγε και τον παιρνουμε εμεις εγινε ξαφνικα Καραγκουνης του μπασκετ και μας ευχονται και καλο στομαχι ..... :lol:
johnyboy Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 ψάξε να βρεις ένα δικό μου ποστ για τον σπανούλι και μετά συνεχίζουμε την συζήτηση.
Deponakias Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Πφφφ Γνωμη μου παντα ηταν οτι ο σπανουλης θα ηταν καλο και για τις 2 ομαδες να κατσει στον παο... αποτι φαινεται οι μανατζαρεοι δεν το ηθελαν καθως επιθυμουσαν περισσοτερα λεφτα...(ιδιος μανατζερ με ιβκοβιτς) Επισης θα ειναι καλο να φυγει ο αφανας να γλυτωσουμε τα 7 μυρια δολαρια (10 με εφορια) και να παρουμε 2 πρωτοκλασατους παιχτες με αυτα τα λεφτα...
Erwdios Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 ψάξε να βρεις ένα δικό μου ποστ για τον σπανούλι και μετά συνεχίζουμε την συζήτηση. Κοίτα, ούτε εμένα με τρελαίνει ο Σπανούλης, αλλά στο μπάσκετ δε σε βλέπω να τραβάς φέτος. Έφυγε Σπανούλης, Πέκοβιτς, Γιασικεβίτσιους, σήμερα βλέπω το φυγόστρατο να γράφει: "Όσοι θέλουν μένουν" και γενικά γνώμη μου είναι ότι οι κοντοί εγκαταλείπουν το καράβι. Όπως έκανε κι ο Κόκκαλης κάποτε και αφού πήρε το ευρωπαϊκό τα παράτησε έτσι κάνουν και οι κοντοί. Αν μπορούσαν να μπουν πολύ νωρίτερα στην ΠΑΕ να είστε σίγουροι ότι ο μπασκετικός ΠΑΟ θα είχε καταρρεύσει προ πολλού. Μόνο ΔΔ, Ζότς έμειναν και χάθηκε κατά πως φαίνεται και Μακιντάιρ. Οψόμεθα.
KaizerSoze Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει .... Καραγκουνηδες ....Μια χαρα σας εκανε τη δουλεια τοσο καιρο .... Τωρα που εφυγε και τον παιρνουμε εμεις εγινε ξαφνικα Καραγκουνης του μπασκετ και μας ευχονται και καλο στομαχι ..... :lol: Kαλα, αυτο δουλευει both ways παντως ετσι? Ο Μαρμελαδουλης-Σπιν Σπαν-Κωλοτουμπας-Θεατρινος θα γινει ο ερυθρολευκος Κιλ Μπιλ που θα τρωει βαζελομανες να φανταστω ετσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.