Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παθος για τον εαυτο του οχι για την ομαδα ομως ...

Αυτο ομως δεν ακυρωνει το παθος που εδειξε ..

Όπως είπα παραπάνω, μακάρι να δείξουν και άλλοι το πάθος του ;)

Γιατί αν περιμένω από τους Παναθηναικούς από... κούνια σώθηκα.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
σιγά μην έρθει στην ελλάδα ας είμαστε ρεαλιστές λίγο.

Δεύτερη πατρίδα του έχει κάνει την Ελλάδα ο άτιμος. Όπου βρεθεί κι όπου σταθεί γιά την ωραία Μύκονο μιλάει.

Κρίμα τον παιχταρά όμως που δεν συνέχισε με τον ίδιο επαγγελματισμό και σοβαρότητα που είχε στη Μπάρτσα. Αυτός αποφάσισε νωρίς να τα παρατήσει. Και είναι ακόμη νέος.Έχει κάνει και μιά κοιλιά ναα! Κανονικά το κασέ του έπρπε να έχει πέσει αρκετά με τέτοια κατακόρυφη πτώση στη καριέρα του.Γιατί δεν πρέπει να κοιτάμε σε ποιές ομάδες παίρνει μεταγραφή αφού εξαργυρώνει ακόμη το καλό του όνομα, αλλά ότι τού έχει φύγει το πάθος γιά μπάλα.Σαν τον Αντριάνο που κάποτε δήλωσε ότι έχασε το ενδιαφέρον του γιιά το ποδόσφαιρο και τώρα προσπαθεί να ανακάμψει.Είναι οι τύποι που γουστάρουν ξενύχτια, ποτά, γυναίκες χωρις όρια, όλα αυτά τα οποία βέβαια δεν συμβαδίζουν με αθλητική ζωή. Είναι μεγάλο ρίσκο αν αποφασίσει ο Ολυμπιακός να μπεί δυνατά στην απόπκτησή του.

Δημοσ.
σιγά μην έρθει στην ελλάδα ας είμαστε ρεαλιστές λίγο.

Δεύτερη πατρίδα του έχει κάνει την Ελλάδα ο άτιμος. Όπου βρεθεί κι όπου σταθεί γιά την ωραία Μύκονο μιλάει.

Κρίμα τον παιχταρά όμως που δεν συνέχισε με τον ίδιο επαγγελματισμό και σοβαρότητα που είχε στη Μπάρτσα. Αυτός αποφάσισε νωρίς να τα παρατήσει. Και είναι ακόμη νέος.Έχει κάνει και μιά κοιλιά ναα! Κανονικά το κασέ του έπρπε να έχει πέσει αρκετά με τέτοια κατακόρυφη πτώση στη καριέρα του.Γιατί δεν πρέπει να κοιτάμε σε ποιές ομάδες παίρνει μεταγραφή αφού εξαργυρώνει ακόμη το καλό του όνομα, αλλά ότι τού έχει φύγει το πάθος γιά μπάλα.Σαν τον Αντριάνο που κάποτε δήλωσε ότι έχασε το ενδιαφέρον του γιιά το ποδόσφαιρο και τώρα προσπαθεί να ανακάμψει.Είναι οι τύποι που γουστάρουν ξενύχτια, ποτά, γυναίκες χωρις όρια, όλα αυτά τα οποία βέβαια δεν συμβαδίζουν με αθλητική ζωή. Είναι μεγάλο ρίσκο αν αποφασίσει ο Ολυμπιακός να μπεί δυνατά στην απόπκτησή του.

Δημοσ.
Μια χαρά είναι ο Ροναλντίνιο για Ολυμπιακό. Και σε καλή ηλικία.

Στατιστικά είχε τις περισσότερες (13) ασίστ στη Serie A. Και 12 γκόλ.

http://soccernet.espn.go.com/players/profile?id=20128&cc=5739

Δεν αντιλεγω αλλα επειδη φετος ειδα μερικα ματς της Μιλαν λεω αυτο που μου εμεινε.Για Ολυμπιακο δεν ειναι απλα καλος, παιχτης βαρομετρο ειναι.Αν υπηρχαν τα λεφτα ας τον εφερναν δεν εχω προβλημα με την αποκτηση του.

Δημοσ.
Μια χαρά είναι ο Ροναλντίνιο για Ολυμπιακό. Και σε καλή ηλικία.

Στατιστικά είχε τις περισσότερες (13) ασίστ στη Serie A. Και 12 γκόλ.

http://soccernet.espn.go.com/players/profile?id=20128&cc=5739

Δεν αντιλεγω αλλα επειδη φετος ειδα μερικα ματς της Μιλαν λεω αυτο που μου εμεινε.Για Ολυμπιακο δεν ειναι απλα καλος, παιχτης βαρομετρο ειναι.Αν υπηρχαν τα λεφτα ας τον εφερναν δεν εχω προβλημα με την αποκτηση του.

Δημοσ.

οτι υπαρχει ενδιαφερον ειναι γεγονος και οχι αρδια

παντως εγω δεν ξερω αν ειμαι υπερ η κατα της συγκεκριμενης μεταγραφης,,,,

Δημοσ.

οτι υπαρχει ενδιαφερον ειναι γεγονος και οχι αρδια

παντως εγω δεν ξερω αν ειμαι υπερ η κατα της συγκεκριμενης μεταγραφης,,,,

Δημοσ.

Δηλαδη του δινουμε 3 εκατομυρια το χρονο???

Ε οχι ρε φουστη αμα αληθευει θα παω να ριξω ενα φουντο...

Αμα τελικα τον παρουμε αυτον αντι για γιοβα θα ειμαστε official gtp!

edit:

μαλακι@ ειπα...

10 το χρονο του δινουμε...

ευτυχως γιατι για καποια στιγμη το πιστεψα οτι θα ερχοταν

Δημοσ.
Δηλαδη του δινουμε 3 εκατομυρια το χρονο???

Ε οχι ρε φουστη αμα αληθευει θα παω να ριξω ενα φουντο...

Αμα τελικα τον παρουμε αυτον αντι για γιοβα θα ειμαστε official gtp!

10 μυρια το χρονο λεει!Φυσικα και δεν ισχυει.

EDIT:Με προλαβες

Δημοσ.

Ευτυχως που υπαρχουν και αυτα και γελαμε λιγο ... :lol::lol::lol:

Ακομα και ~3,3 εκ. για καθε χρονο δε θα πιστευα οχι 10 εκ. και κλειστο κι ολας ... :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Το να έρθει ο Ronaldhinio στον ολυμπιακό κάποια στιγμή δεν θα μου έκανε εντύπωση (βλέπε rivaldo) αλλα τα 10 εκ euro τον χρόνο για ελλάδα και εν μέσω οικονομικής κρίσης :shock: ειναι απλα απίστευτο νούμερο και δεν μπορεί να το πιστέψει ουτε ο πιο αισιόδοξος

Δημοσ.

Αυτα ειναι. Να ερχεσαι Ελλαδα για Μυκονο το καλοκαιρι και μπουζουκτσιδηκα το χειμωνα και να σε πληρωνουν και 10εκ ευρω το χρονο για να επισκεπτεσαι και κανα ελληνικο γηπεδο που και που!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...