Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
η ερωτηση ειναι σαφης. γιατι δεν κερδισαμε το ματς πρωταθληματος αφου ειναι παραρτημα ο παοκ. τωση ωρα και εσυ και ο ερωδιος αντι να απαντησετε μιλατε για κρουασαν

κατι απαντησεις πιο πανω

δεν τους ειχαν ειδοποησει να χασουν επειδη ηταν το πρωτο ντερμπυ στην τουμπα και ο παοκ φετος πηγαινε για μεγαλα πραγματα.. :lol::lol:

μετα ενημερωθηκαν απο τους μετοχους και τους σπονσορες καταλληλως και πεσαν 8 μαζεμενα

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλα και εσυ δεν εχεις σοβαρη ομαδα αλλα δε στο λεμε συνεχεια.. η αληθεια ομως ποναει δυστηχως. νταξει δε πειραζει τοσα χρονια ειχες τον οφη , τωρα πηγες σε κατι αλλο, να υπαρχει ποικιλια ρε αδερφε!

Δημοσ.

σορρυ σππσ αλλα σε επιπεδο δημοτικου σχολειου δεν μπορω να συνεχισω την συζητηση :-)

καλη συνεχεια

Δημοσ.

ειπαμε μεγαλε, οταν δυσκολευουν τα πραγματα να πετας πιο εξυπνες ατακες πριν την κανεις με ελαφρα! καλη συνεχεια και σε σενα!

Δημοσ.

Πραγματικά Mika, δεν το είπα με ειρωνική διάθεση κι αν το εξέλαβες έτσι, έπρεπε να μου το πεις, να το διορθώσω ή να το αποσαφηνίσω. Μάλιστα σκοπός μου ήταν να γράψω παλλουκάρι, αλά Χάρρυ Κλύν για να ευθυμήσουμε λιγάκι, αλλά φοβήθηκα μη το θεωρήσουν κάποιοι προσβλητικό και το έκανα παλλήκαρε. :-)

Δημοσ.

καλα, μην φανταστεις οτι ειμαι κανας μυγιαγκαχτος. δεν με πειραξε και τοσο πολυ απλα μου φανηκε περιεργο που σε πειραξε το θεουλης. τεσπα κανω τωρα edit για να μην παρεξηγουμαστε κιολας

Δημοσ.
Αν το έχει πει και ο Αλέφαντος, το πιστεύω...

Ρε τι ακούμε....

:lol::lol::lol:

Φυσικα και δεν αναφερομαι σε δηλωση του Ελληνιαδη.

Το καλοκαιρι περυσι, μετα την απολυση Γκερσον, τον ειχε στο στουντιο ο Σκουντης.

Οσα ειπα, τα ακουσα απο το στομα του. Δεν εχω τον Γκερσον ουτε για κομπλεξαρα, ουτε για φιλοολυμπιακο.

Τωρα αν για καποιους ειναι πιο αξιοπιστη η Πρασινη...περι ορεξεως.

Οσο για τη δηλωση Ελληνιαδη, για να ξερουμε μερικα πραγματα, ηταν στην κληρωση του Εσακε, οπου ο Γιαννακοπουλος ειπε: ''οποιον παικτη θελει ο παο, τον αποκτα''. Και ο Ελληνιαδης ανταπαντησε: ''τοτε συγχαρητηρια για τον Τεοντοσιτς''.

Δημοσ.
Ο ΠΑΟΚ ανοίγει πόδια? Πότε καλε? Με το 0-0 και το 0-1 στο 87' ? Όσο για τον ΟΦΗ, η τελευταία φορά που άνοιξε τα πόδια στον ΠΑΟ ήταν πολύ πρίν από τότε που τα άνοιγε στον οσφπ. Πέρισυ μας κόστισε και πρωτάθλημα, κάτι που επιλεκτικά ξεχνάς βέβαια.

Για εσάς τώρα:

Φέτος μόνο: Ηρακλής, Λεβαδειακός, Εργοτέλης και Λάρισα. Στους 2 τελευταίους μάλιστα, επειδή δεν χρειαζόταν στον δεύτερο γύρο ανοίξατε τα πόδια εσείς για να σωθεί ο εργοτέλης και να βγεί η Λάρισα πλευ οφ.

Άντε από εδώ που θα μας πείτε και για δορυφόρους με τόσα χρόνια παράγκα γαυράκια. :mad:

ποτε νικησαμε την Λαρισα φετος????

μαλλον αλλο πρωταθλημα εβλεπες.οσο για τις αλλες νικες νικαει ας πουμε 3-0 ο οσφπ τον ηρακλη και παιζει αρκετη καλη μπαλα αλλα αυτο δν μετραει,ξερω η διαιτησια φταει παλι.οσο για τα καταορθωματα σου στην ευρωπη πεστο και στους Σερραιους που δν τα ξεραν....

Δημοσ.

καλα αυτη η ιστορια με τον ΟΦΗ ειναι η κλασσικη κλισε ατακα Ολυμιακου ή Βορειοελλαδιτη (ΠΑΟΚτση κατα κυριο λογο) που ή φοραει παρωπιδες και το παραδεχεται απο μονος του, ή ειναι οπαδος με την κακη ενοια, ή δεν ασχολειται με ελληνικο προωταθλημα και αναπαραγει οτι ακουει απο τον περιγυρο και διαβαζει στα πρωτοσελιδα του Πρωταθλητη.

Το θεμα ειναι οτι οι 2 πρωτες κατηγοριες δε το πιστευουν ουτε οι ιδιοι. Ενω η 3 κατηγορια (αυτοι που δεν ασχολουνται με μπαλα και αναπαραγουν οτι ακουν) απαλασονται λογω αγνοιας και ελειψης κρισεως ταυτοχρονα.

Ειλικρινα οσοι λετε και ξαναλετε για ΟΦΗ, δεν καταλαβαινετε οτι δεν πειθετε ?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:26 ----------

Οσο για τη δηλωση Ελληνιαδη, για να ξερουμε μερικα πραγματα, ηταν στην κληρωση του Εσακε, οπου ο Γιαννακοπουλος ειπε: ''οποιον παικτη θελει ο παο, τον αποκτα''. Και ο Ελληνιαδης ανταπαντησε: ''τοτε συγχαρητηρια για τον Τεοντοσιτς''.

Αυτη η δηλωση του Γιαννακοπουλου, ειχε γινει για την αποκτηση του Σαρας.

Μεχρι να υπογραψει ο Σαρας, υπηρχε ο Τεοντοσιτς στα πλανα του ΠΑΟ και αντιστοιχα ο Σαρας "ηταν ενα βημα πριν το λιμανι" συμφωνα με καποιες διασκεδαστικες φυλλαδες. Οταν υπεγραψε ο Σαρας, τοτε ο Ολυμπιακος πηγε για τον Τεοντοσιτς. Και τον απεκτησε, ελεω αδιαφοριας του Παναθηναικου πλεον. Και εκανε ο Ελληνιαδης αυτη την ιστορικη δηλωση...big deal και η δηλωση και η μεταγραφη...Παντα τετοια

Δημοσ.

Παρακαλώ οι πράσινοι να μιλάνε μόνο για μπάσκετ, οι υπόλοιποι μη κόκκινοι δε μπορούν να μιλάνε για κανένα άθλημα.

Κάθε κατεργάρης στο πάγκο του.

@ Midi - Επειδή είσαι από τους πορωμένους βάζελους εδώ μέσα...έχει νόημα να μιλάμε για ΟΦΗ κλπ;; Η τα στημένα παιχνίδια είναι πρωτόγνωρο φαινόμενο; Όλες οι ομάδες στήνουν, πράσινοι, κόκκινοι, κίτρινοι, μαύροι ό,τι χρώμα θες.

Η ουσία είναι 1 και ο μπακλαβάς γωνία. Δε μπορεί να μιλάει ο Πάο για τίποτα άλλο εκτός μπάσκετ. Αν αλλάξουν τα πράγματα ξαναμιλάμε.

Δημοσ.

LOL όμως,μικρόκοσμος κανονικα

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοςπου βλέπει μπάλα ασχέτως τι ομάδα υποστηρίζει δεν μπορεί να πει την γνώμη του,

Δημοσ.
Παρακαλώ οι πράσινοι να μιλάνε μόνο για μπάσκετ, οι υπόλοιποι μη κόκκινοι δε μπορούν να μιλάνε για κανένα άθλημα.

Κάθε κατεργάρης στο πάγκο του.

@ Midi - Επειδή είσαι από τους πορωμένους βάζελους εδώ μέσα...έχει νόημα να μιλάμε για ΟΦΗ κλπ;; Η τα στημένα παιχνίδια είναι πρωτόγνωρο φαινόμενο; Όλες οι ομάδες στήνουν, πράσινοι, κόκκινοι, κίτρινοι, μαύροι ό,τι χρώμα θες.

Η ουσία είναι 1 και ο μπακλαβάς γωνία. Δε μπορεί να μιλάει ο Πάο για τίποτα άλλο εκτός μπάσκετ. Αν αλλάξουν τα πράγματα ξαναμιλάμε.

Πρωτον δεν ειπα κατι για μπαλα ουτε πηγα να υποστηριξω κατι για ανωτεροτητα της ομαδας μου. Οποτε ακυρο ολο αυτο το "οι Παναθηναικοι να μιλαμε μονο για μπασκετ". Ειπα για ενα παραμυθι που αναπαραγεται και δεν ισχυει με αποδειξεις.

Οσο για το στησιμο αγωνων. Εχω πει και εχω ξαναπει. ΠΑΟ, Ολυμπιακος, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ δεν δικαιουνται να μιλανε για διαιτησια. Αρα συμφωνω οτι στηνονται παιχνιδια εις τους αιωνες των αιωνων, η πιο σωστα συμφωνω οτι αυτες οι ομαδες ευνοουνται καθε χρονια απο τη διαιτησια με διαιτητικα εγκληματα εις βαρος μικροτερων ομαδων. Χωρις να σημαινει οτι δεν υπαρχουν φορες στις οποιες αδικουνται και οι μεγαλες ομαδες -ιδιατερως σε ματς που κρινουν τιτλους-.

Απλα η καραμελα ΟΦΗ ειναι κουραστικη και δεν ισχυει αποδεδειγμενα, ειδικα τα τελευταια χρονια. Απορω πως αναμασαται ακομα.

Δημοσ.

Έχω άποψη και κάθε δικαίωμα να την εκφράσω, άσχετα με το αν η ομάδα μου πήρε πρωτάθλημα ή όχι. Το να μη μιλάνε όσοι υποστρίζουν ομάδες που δεν παίρνουν πρωτάθλημα είναι το πιο ηλίθιο επιχείρημα που μπορεί να ακουστεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...