Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Στέλιο, ήσουν σύμφωνος με την πολιτική Κόκκαλη ως τώρα δηλαδη?

Τον Κοκκαλη τον βριζω απο περσυ τετοια εποχη περιπου οποτε φυσικα οχι.Ειναι ο μονος υπευθυνος για την καταντια της ομαδας.Τωρα με τον Μαρινακη σιγουρα αποτελει πολυ σωστη κινηση η αναθεση ποστων σε ατομα που θα επρεπε να δουλευουν στον Ολυμπιακο απο την προηγουμενη χρονια και ειναι το μονο που με κανει να πιστευω οτι φετος ισως δουμε κατι καλυτερο.Αλλα δεν μπορω να παραβλεψω το γεγονος οτι ολες μας οι μεταγραφες ειναι ελευθερων και δανεικων* μεχρι τωρα!Δεν λεω οχι σε τετοιους παικτες διοτι πολλες φορες βγαινεις κερδισμενος.Λεω οχι στο να ταζεις λαγους με πετραχηλια και στο τελος να βλεπεις να φορανε την φανελα του Ολυμπιακου παικτες οπως τον Επσταιν και τον Καρντοσο των 2 τελευταιων ετων.Το ξερω οτι εχουμε καιρο ακομα αλλα δεν βλαπτει να ασκουμε και λιγη κριτικη...Η μη ασκηση της μας οδηγησε εδω αλλωστε.

*θετικο το γεγονος οτι ολοι εχουν οψιον αγορας

Δημοσ.

Ο Σπαν λεει πλησιαζει σε μας. Ας υπογραψει καπου να τελειωνουμε ΒΑΡΕΘΗΚΑ τοσες μερες σηριαλ!!

Επισης παμε για Σατο κατοπιν «εντολης» Ντουντα

Δημοσ.

Θα χρειαστει να πληρωσετε αδρα για Σατο καθως μολις πριν λιγες μερες υπεγραψε τριετες συμβολαιο...Ξερεις τι χαρες θα κανει ο προεδρος της σιενα..

Οσο για το Σπανουλη μαγειρεματα των δημοσιογραφων και αυτος καθεται και το σπρωχνει..

Δημοσ.
Θα χρειαστει να πληρωσετε αδρα για Σατο καθως μολις πριν λιγες μερες υπεγραψε τριετες συμβολαιο...Ξερεις τι χαρες θα κανει ο προεδρος της σιενα..

Οσο για το Σπανουλη μαγειρεματα των δημοσιογραφων και αυτος καθεται και το σπρωχνει..

Δεν υπέγραψε τελικά όπως είχε γραφτεί στον αέρα είναι.

Τι θέση παίζει ο Σάτο; Είδα οτι βγήκε MVP του Ιταλικού πρωταθλήματος.

Τριάρι.

Αντί να πάτε για 4άρι...

Δημοσ.
Δεν υπέγραψε τελικά όπως είχε γραφτεί στον αέρα είναι.

Τριάρι.

Αντί να πάτε για 4άρι...

Είναι σίγουρο αυτό? Νομίζω οτι το είχα διαβάσει σε καποιο site(μα τι %^&^%$& δημοσιογραφους εχουμε)

Δημοσ.
Είναι σίγουρο αυτό? Νομίζω οτι το είχα διαβάσει σε καποιο site(μα τι %^&^%$& δημοσιογραφους εχουμε)

Κι εγώ το είχα διαβάσει, και το είχα γράψει κιόλας.

Μάλλον βιάστηκε ο δημοσιοκάφρος να το δημοσιεύσει καθώς το διάβασε από εκεί που το διάβασα κι εγώ.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι ο Τσιλντρες μαλλον παραμενει με τα μεχρι τωρα δεδομενα και το συμβολαιο του ειναι 7 εκατομμυρια δολλαρια/1.20 + το ποσο που προκυπτει*20%

Αυτο ειναι ενα θεμα για τους αγγελοπουλους διαβαζω

Δημοσ.

Την περίπτωση του να έχουν ανέβει ξαφνικά οι οικονομικές απαιτήσεις ορισμένων, μετά και την είσοδο και του Μαρινάκη την έχετε σκεφτεί?

Ε έχει λεφτά ο νέος, δεν θέλει να βγάλει και άσχημη εικόνα προς τα έξω, ας ζητήσουμε το κάτι παραπάνω....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...