Στέλιος7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Αλλη μια μεταγραφη "βομβα".Εκλεισε ο Καρντοσο.Ανεβαινουμε επιπεδο σιγα σιγα.Για οσους ενδιαφερονται να τον υποδεχθουν στο αεροδρομιο, ο Ορασιο θα ερθει στην Αθηνα την Παρασκευη. :lol:
foufoutios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Τι ωρα? αν και αξιζει να περιμενω απ το πρωι
Στέλιος7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Τι ωρα? αν και αξιζει να περιμενω απ το πρωι Κοιτα επειδη ερχεται απο Αργεντινη λογικα που εχουμε και μεγαλη διαφορα ωρας εγω δεν το ρισκαρω.Θα στησω αντισκοινο απο τα μεσανυχτα της Πεμπτης μεχρι να ερθει η παιχτουρα να την υποδεχθω. Περα απο την πλακα ο Καρντοσο την πρωτη χρονια που τον ειδαμε στην Ελλαδα ηταν παρα πολυ καλο παιχτακι.Νομιζω μαλιστα οτι ειχε ερθει και προταση στον Αστερα απο τη Σεβιλλη(!).Απο τοτε ακολουθησε μια καθοδικη πορεια κατα τη γνωμη μου.Ελπιζω να μην τη συνεχισει σε εμας!
Dropsreef Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Ρε τι αγχος είναι αυτο που σας έχει πιασει?Τι θελετε δηλαδη να κλεισουμε στα χαφ?Veloso και Hamsik?Μια χαρα ειναι ο Καρντοσο για παγκο γιατι ως γνωστον η ομάδα ουτε βασικό κορμο εχει αλλα ουτε και παγκο.Τον προτιμω τον Καρντοσο απο τον Λεδεσμα και απο τον περυσινό Στολτίδη..... Ας δουμε ποιοι θα ερθουν μεχρι τελη Αυγουστου και το συζητάμε ξανά.....Ας πουλουσε ο Κοκκαλης μεσα Μαιου οταν εκανε την προταση ο Μαρινάκης και οχι 3 μερες πριν την εναρξη της προετοιμασίας.... Το να ακους δεξια και αριστερα(επαναλαμβανω το να ακους) απο την μια Μπαπτιστα και απο την αλλη Καρντοσο ε οσο να ναι σου φαινεται παράξενο αλλα η ομαδα αυτη δεν είχε ουτε παγκο......
Στέλιος7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Ρε τι αγχος είναι αυτο που σας έχει πιασει?Τι θελετε δηλαδη να κλεισουμε στα χαφ?Veloso και Hamsik?Μια χαρα ειναι ο Καρντοσο για παγκο γιατι ως γνωστον η ομάδα ουτε βασικό κορμο εχει αλλα ουτε και παγκο.Τον προτιμω τον Καρντοσο απο τον Λεδεσμα και απο τον περυσινό Στολτίδη..... Ας δουμε ποιοι θα ερθουν μεχρι τελη Αυγουστου και το συζητάμε ξανά.....Ας πουλουσε ο Κοκκαλης μεσα Μαιου οταν εκανε την προταση ο Μαρινάκης και οχι 3 μερες πριν την εναρξη της προετοιμασίας.... Το να ακους δεξια και αριστερα(επαναλαμβανω το να ακους) απο την μια Μπαπτιστα και απο την αλλη Καρντοσο ε οσο να ναι σου φαινεται παράξενο αλλα η ομαδα αυτη δεν είχε ουτε παγκο...... Δεν με εχει πιασει κανενα αγχος.Και φυσικα δεν επηρεαζομαι απο δημοσιευματα για Μπαπτιστα και λοιπους με μεγαλο ονομα διοτι ξερω οτι δεν θα ερθουν.Κριτκη θα κανω απο Τεταρτη και επειτα που θα μπει ο Μαρινακης.Χτυπαει ομως πολυ ασχημα να εχεις εναν επενδυτη που να λεει οτι θα βαλει 50 μυρια(ασχετα αν δεν τον πιστευουμε) και η ομαδα να κανει προταση μονο σε ελευθερους και δανεικους.
Dropsreef Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Χτυπαει ομως πολυ ασχημα να εχεις εναν επενδυτη που να λεει οτι θα βαλει 50 μυρια(ασχετα αν δεν τον πιστευουμε) και η ομαδα να κανει προταση μονο σε ελευθερους και δανεικους. Και εγω επαναλαμβάνω οτι περιμένουμε μεχρι 31η Αυγουστου.Θα δούμε τι θα γίνει και πως θα εχει διαμορφωθει το ροστερ της ομάδας......
margaritagr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Αχ τι ονομα ηταν αυτο που γραψατε. Βελοσο! Ο μεγαλος μου καημος αλλα πολλα τα λεφτα ---------- Προσθήκη στις 20:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:52 ---------- και http://www.redplanet.gr/html/ent/002/ent.271002.asp ομορφα!
Tilemaxx Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Πολύ καλή κίνηση. Παίκτης με χαρακτηριστικά τα οποία έλειπαν απο το ρόστερ. Να φανταστώ όλοι εσείς που κράζετε προτιμούσατε Λεντέσμα; Τα μηνύματα σας πάντως έγιναν bookmarked και θα ποσταριστούν με τις πρώτες κωλοτούμπες περι παικταρά Καρντόσο.
margaritagr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 δε σας ξενιζει το οτι ειχε καθοδικη πορεια κι ακομα κι ο Αστερας δεν τον ηθελε?
KaizerSoze Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Αντε ρε γαυροι παρτε τον Σπανουλη να τελειωνουμε Ειναι παικταρα, χαλαλι τα 2,7 (ελα σπρωχτε και σεις να πουμε το Promo, αλλιως δεν θα ξεμπλεξει κανεις απο τους 2 μας με δαυτον)
KWSN_Men Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Όντως ο Πέκοβιτς ήταν από τους δυσκολότερους σέντερ που έχει αντιμετωπίσει ο Μπατίστ. Προσπαθούσε να τον πετάξει με τον κώλο στα σκριν, αλλά δεν έπιανε. Μόλις πήγε στην μπανάθα βέβαια έμαθε και ο Πέκοβιτς το κόλπο και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Γύρνα το στο μπάμινγκτον εσύ...
Tilemaxx Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Ο ΠΑΟ ξέρουμε τι θα πάρει στη θέση του Σπανούλη;
Στέλιος7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Πολύ καλή κίνηση. Παίκτης με χαρακτηριστικά τα οποία έλειπαν απο το ρόστερ. Να φανταστώ όλοι εσείς που κράζετε προτιμούσατε Λεντέσμα; Τα μηνύματα σας πάντως έγιναν bookmarked και θα ποσταριστούν με τις πρώτες κωλοτούμπες περι παικταρά Καρντόσο. Δεν με ενδιαφερει η περιπτωση κανενος Καρντοσο και κανενος Βουκσεβιτς συγκεκριμενα.Εγω ειμαι κατα της πολιτικης που ακολουθει μεχρι τωρα η ομαδα.Αν θες να το παμε συγκεκριμενα ναι θεωρω οτι δεν θα μας βγει.Και μακαρι να με αναγκασει με την αποδοση του να γινω κωλοτουμπας.Και εγω Ολυμπιακος ειμαι και θελω το καλυτερο για την ομαδα
Dropsreef Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 .Εγω ειμαι κατα της πολιτικης που ακολουθει μεχρι τωρα η ομαδα. Aξιοποίση Darko και πιθανή αξιοποιηση του Τζολε δεν το λες και λαθος πολιτική.... Επιλογές που με τον Σωκο δεν θα το εβλεπες ουτε σε 10χρονια.... Για τις επιλογές σε καθαρα αγωνιστικό επίπεδο σου το ειπα και πιο πανω....Υπομονη μεχρι τελη Αυγουστου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.