Chris_85 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Nτουντα στο λιμανι. Ελπιζω να φερει τον Σφαιροπουλο στο τεχνικο τιμ, ωστε μετα απο 2-3 χρονια ο Σοφος να υπηρετει την ομαδα απο αλλο ποστο και να αναλαβει ο Σφαιροπ. ---------- Προσθήκη στις 21:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:21 ---------- Εμεις αποκλειεται να του δωσουμε πανω απο 2.1 που παιρνει ο Μητσος. Οποιος θελει να πληρωσει 2,5Μ για παικτη που δεν βρισκει οσο και να χτυπιεται πανω απο 2.1 δικαιωμα του. Η Ρεαλ δινει λεει 2.3 στον Ρουντυ. Αν τον παρει και εσεις πατε για Σπανουλη με 2.5 τοτε το ΣΕΦ δεν θα μεινει ανακαινισμενο για πολυ ΥΓ. Για τον Τσιλντρες ειπε χθες ο ρεπορτερ του Ολυμπιακου στο μπασκετ οτι ειδοποιησαν τον ατζεντη του οτι δεν ενδιαφερονται να συνεχισουν την συνεργασια. Παντα παιζει να μην βρει τιποτα στο ΝΒΑ και να πει 'εγω θα αραξω εδω, θα μου σκατε 7Μ που προβλεπεται και αν θελετε μην με βαζετε να παιζω" Η αλλη αποψη παντως ειναι πως αν ο βασικος σου στοχος ειναι το πρωταθλημα και αν με 400χιλιαρικα παραπανω απ το ποσο που σκοπευες να δωσεις, παιρνεις τον πιο βασικο ισως παικτη του αντιπαλου σου, ε τοτε το σκεφτεσαι. Δεν δουλευουν ετσι οι μεγαλες ομαδες. Συμβολαια μεν, αλλα ενας επαγγελματιας θα σκεφτει πααρα πολυ αν θα τραβηξει σε τετοιο βαθμο το θεμα. Ειδικα οταν απεναντι του εχει μια ομαδα που του εχει φερθει αψογα. Προσωπικα, το ιδανικο θεωρω πως θα ηταν να δεχτει αναπροσαρμογη και να μεινει.
KWSN_Men Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 http://www.adriaticbasket.info/w2/player.php?id=890 αυτος τι σας λεει για αντι-Σοφο? Παιχτούρα. Μόνο που είναι 4άρι και όχι 5άρι όπως ο Σχορτσανίτης. ---------- Προσθήκη στις 02:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:06 ---------- Και μετά τι? Αντίο ζωή? Σφίγγουν οι κώλοι μετά στο NBA και αλλάζει όλο το καθεστώς. Αν κάτσει στο συμβολαιό του, θα πάρει τα παπάκια του next year. Τον κόβω για NCAA. Και στα προπονητικά, χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει: http://www.sportnet.gr/report.php?id=227862 Το NCAA το ξέρουμε ότι είναι πρωτάθλημα πανεπιστημίων έτσι; Μήπως εννοείς το NBDL; Λέω εγώ τώρα... Εκτός αν κάνεις κανένα χούμορ της συμφοράς... Edit: Ναι, χούμορ ήταν... ---------- Προσθήκη στις 02:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:12 ---------- Η αλλη αποψη παντως ειναι πως αν ο βασικος σου στοχος ειναι το πρωταθλημα και αν με 400χιλιαρικα παραπανω απ το ποσο που σκοπευες να δωσεις, παιρνεις τον πιο βασικο ισως παικτη του αντιπαλου σου, ε τοτε το σκεφτεσαι Not. Καλορίζικος, καλοτάξιδος ο Χοψωνίδης.
margaritagr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Παντουρου καλη συνεχεια στη ζωη σου!! Σ ε ευχαριστω για οσα εδωσες στην ομαδα μας! Σ ευχαριστω για το παθος και την ψυχη που κατεθετες μεσα στο γηπεδο!! Ο ΜΑΧΗΤΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΘΗΚΕ ΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ. ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΠΟΤΕ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΒΑΛΒΕΡΔΕ, ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΡΟΜΠΙΝΙΟ.- http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=137374 Ιερο επισης καλη συνεχεια σε ο,τι κι να κανεις. Απο τους αγαπημενους μου παιχτες, δε προκειται να σε ξεχασω!!
wizzy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 O Πάντος ήταν υπόδειγμα παίκτη και ανθρώπου. Ήσασταν τυχεροί που τον είχατε στις τάξεις σας.
Chris_85 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Παιχτούρα. Μόνο που είναι 4άρι και όχι 5άρι όπως ο Σχορτσανίτης. 4-5αρι ειναι βασικα, και πολυ δυνατος. Φυσικα και μπορει να παιξει στο 5. Not. Καλορίζικος, καλοτάξιδος ο Χοψωνίδης. Μπορουμε να βρουμε καπου καποιο στατιστικο για το ποση ωρα κραταει τη μπαλα στα χερια του ο καθε παικτης? My point is πως τα περισσοτερα συστηματα τρεχαν απ τον Λαρισαιο. Ακομα και το πικ&ρολ, αποντος του Σαρας, ή εστω δεδομενης της μικροτερης συμμετοχης του λογω ηλικιας, αυτος που τα ετρεχε ηταν κατα κυριο λογο ο Σπαν.
KaizerSoze Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Η αλλη αποψη παντως ειναι πως αν ο βασικος σου στοχος ειναι το πρωταθλημα και αν με 400χιλιαρικα παραπανω απ το ποσο που σκοπευες να δωσεις, παιρνεις τον πιο βασικο ισως παικτη του αντιπαλου σου, ε τοτε το σκεφτεσαι. Οι αξονες που κινειται ο Παναθηναικος ειναι Πεκο-Μητσος-Τσαρτσαρης/Φωτσης Ο Σπανουλης ειναι ο παικτης που ή σου παιρνει χαμενο ματς ή σε καταστρεφει. Ο Παναθηναικος ομως εχει δειξει οτι χωρις 4αρι σε φορμα ή χωρις Μητσο, οσο και να χτυπιεται ο Σπανουλης...ενω το αναποδο(βλ 1ο τελικο) δεν ειναι τοσο προβλημα Αποκει και περα, δωστε του 2,7 που λετε, τοσα θα γλυτωσετε απο τον Τσιλντρες, no prob. Καλα στομαχια μονο σας ευχομαι ---------- Προσθήκη στις 19:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:16 ---------- Μπορουμε να βρουμε καπου καποιο στατιστικο για το ποση ωρα κραταει τη μπαλα στα χερια του ο καθε παικτης? My point is πως τα περισσοτερα συστηματα τρεχαν απ τον Λαρισαιο. Ακομα και το πικ&ρολ, αποντος του Σαρας, ή εστω δεδομενης της μικροτερης συμμετοχης του λογω ηλικιας, αυτος που τα ετρεχε ηταν κατα κυριο λογο ο Σπαν. Αυτα ειναι επιχειρηματα για να θελεις τον Σπανουλη ή για να μην τον θελεις?:-) Το ποση ωρα κραταει ο Σπανουλης την μπαλα να σου δωσω ενα σαιτ να το πεις σε καμποσους να ξεκινησει Παγκοσμιος Πολεμος? Οσο για το πικ εν ρολ θα σου εξηγησει ο Μενελαος το ποσο καλα παιζει το πικ εν ρολ
Chris_85 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Αυτα ειναι επιχειρηματα για να θελεις τον Σπανουλη ή για να μην τον θελεις?:-) Το ποση ωρα κραταει ο Σπανουλης την μπαλα να σου δωσω ενα σαιτ να το πεις σε καμποσους να ξεκινησει Παγκοσμιος Πολεμος? Οσο για το πικ εν ρολ θα σου εξηγησει ο Μενελαος το ποσο καλα παιζει το πικ εν ρολ Για να μην τον θελω στην ομαδα μου, με βαση τα λεφτα που φερεται οτι θα χρειαστουν και πως οι πραγματικες μας αναγκες ειναι αλλου. Οπως ειχες πει, ειναι πολυτελεια και οχι προτεραιοτητα. ΤΟυλαζιστον με τον Ντουντα στον παγκο, δεν θα δω να θαβεται ο μιλος, παιζοντας 2αρι. Κατι που θα φοβομουν παααρα πολυ αν παιρναμε Σπαν και ειχαμε και Γιαννακη. Ωστοσο το ρωταω επειδη μου λετε πως ο Σπαν δεν ειναι βασικοτατος παικτης σας. Διαφωνω σε αυτο. Ο Σπανουλης καλως ή κακως ηταν κλειδι για την αποδοση του Παο. Δεν ειναι τυχαιο πως μολις παιζει καλυτερα, παιζει ολος ο Παο σε αλλο επιπεδο. Ή πως οταν σερνεται (οπως εκανε φερος) σερνεται ολος ο Παο. Δηλαδη λεω πως ανεξαρτητα απο την αγωνιστικη του αξια, ο ρολος που ειχε στο παιχνιδι του Παο, κυριως το επιθετικο, ηταν σημαντικοτατος. Υ.Γ. Και να τον παρουμε, εξακολουθω να επιμενω πως ο Ουειφερ ειχε πολυ καλυτερη καριερα στο ΝΒΑ
KaizerSoze Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Ωστοσο το ρωταω επειδη μου λετε πως ο Σπαν δεν ειναι βασικοτατος παικτης σας. Διαφωνω σε αυτο. Ο Σπανουλης καλως ή κακως ηταν κλειδι για την αποδοση του Παο. Δεν ειναι τυχαιο πως μολις παιζει καλυτερα, παιζει ολος ο Παο σε αλλο επιπεδο. Ή πως οταν σερνεται (οπως εκανε φερος) σερνεται ολος ο Παο. Σου ειπα την διαφωνια μου. ΜΕΓΙΣΤΟ εργαλειο. Καλος Σπανουλης-Τουρμπο Παναθηναικος Αλλα ξαναλεω...περσυ, με Σπανουλη MVP χρειαστηκε ο Φωτσης να κανει τη σεζον της ζωης του και ο Πεκο να μας θυμισει τι σημαινει "βαζω καλαθι γιατι ετσι γουσταρω" Οπως φετος για να παρουμε τους τελικους ο Κωστακης εγινε παλι Τσαρτσαρης και ο Ντρου θυμηθηκε τι χερι εχει Θα μου λειψει ο Σπανουλης και δεν τον υποτιμω καθολου αλλα σε σχεση με Μητσο-Μαικ-Πεκο στον δινω any given day and twice on Sunday. Και φυσικα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι σε σχεση με ενα καλο 4αρι δεν συγκρινεται Δηλαδη λεω πως ανεξαρτητα απο την αγωνιστικη του αξια, ο ρολος που ειχε στο παιχνιδι του Παο, κυριως το επιθετικο, ηταν σημαντικοτατος. Οντως, ηταν ο σημαντικοτερος στα λαθη Τεσπα, τωρα θα τον βιωσετε και εσεις και στα καθημερινα ματσακια και οχι μονο στα 5-6 ματς που βλεπατε Παναθηναικο τον χρονο. Τις μισες φορες θα σας παρει το ματς και τις αλλες μισες θα ξερνατε με αυτα που κανει
KWSN_Men Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 4-5αρι ειναι βασικα, και πολυ δυνατος. Φυσικα και μπορει να παιξει στο 5. Πόσο καιρό έχεις να τον δεις; 4άρι με @@. Παιχτούρα. Μου σπάει βέβαια τα δίκά μου @@ η φάτσα του και δε μπορώ να βλέπω τα κωλόχερά του με τους αγκώνες που γυρνάνε προς τα μέσα λες και είναι γκόμενα, αλλά παιχτούρα. Μπορουμε να βρουμε καπου καποιο στατιστικο για το ποση ωρα κραταει τη μπαλα στα χερια του ο καθε παικτης? My point is πως τα περισσοτερα συστηματα τρεχαν απ τον Λαρισαιο. Ακομα και το πικ&ρολ, αποντος του Σαρας, ή εστω δεδομενης της μικροτερης συμμετοχης του λογω ηλικιας, αυτος που τα ετρεχε ηταν κατα κυριο λογο ο Σπαν. Με το Σπανούλη στην οργάνωση, αυτομάτως οι επιθέσεις της ομάδας σου δεν είναι 24 δευτερολέπτων αλλά 12. Τα 12 τα έχει φάει σε ανούσιες τριπλίτσες. Τα πικ & ρολ τα έτρεχε, το πώς τα έτρεχε είναι άλλο θέμα. Οι πινακίδες του ΟΑΚΑ έχουν επίσης να λένε πολλά για τις πάσες του. Επίσης, φέτος είχε μεγάλη συμβολή στην άμυνα. Σε 70 επιθέσεις των αντιπάλων του Παναθηναϊκού, οι αντίπαλοι σκόραραν κατά μέσο όρο 10 πόντους παραπάνω με τον Σπανούλη μέσα. Σπάνια σήκωνε τα χέρια στην άμυνα, σε όλα τα πικ των αντιπάλων έμενε πίσω. Χοψωνίδης χάρισμά σας λέμε. ΚΑι δεν τα λέω τώρα, ρώτα τον Keyzer τι λέω όλη τη χρονιά. Και βασικά τι λέω από το 2008...
Erwdios Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Αυτός εδώ μας κάνει ή θα χαλάσει τη χημεία της ομάδας?
KaizerSoze Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Αυτός εδώ μας κάνει ή θα χαλάσει τη χημεία της ομάδας? Παρε τον Σπανουλη, ειναι καλυτερος. Στο λεω σαν φιλος του Ολυμπιακου
Deponakias Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Αυτός εδώ μας κάνει ή θα χαλάσει τη χημεία της ομάδας? Αυτος αμα ερθει θα κανει το σεφ texas Θα βγαζει τα κουμπουρια και θα αρχιζει
Anubis13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Αυτός εδώ μας κάνει ή θα χαλάσει τη χημεία της ομάδας? Ρε συ παρε απο δω οτι θελεις... http://sports.espn.go.com/nba/news/story?page=FreeAgents-10-11 http://www.hoopsworld.com/Story.asp?story_id=9031
Erwdios Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Ρε συ παρε απο δω οτι θελεις...http://sports.espn.go.com/nba/news/story?page=FreeAgents-10-11 http://www.hoopsworld.com/Story.asp?story_id=9031 Δε θέλω free agents ρε, agent zero θέλω! Τον συγκεκριμένο τον αλητάμπουρα με τα κουμπούρια να σηκώνεται από το κέντρο με αυτό το στυλάκι στ@ρχιδισμού και να το καρφώνει. Καλά, έτσι και γίνει κανένα τρελό, με VIP στο ΣΕΦ με κόβω, ποιος το μ@μεί το ποδόσφαιρο μετά.
foufoutios Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Καρεμπε ή Κοβασεβιτς για θεση τεχνικου διευθυντη.. επιτελους μια σωστη κινηση απο την καινουρια διοικηση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.