Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για ποιόν;

Για τον Νιόπλια τον ηγέτη με τα 1000 πτυχία προπονητικής και τις άλλες τόσες περγαμηνές επιτυχίας, προφανώς.

Είδες αν πέσει 14 ετής πείνα, τρως 2 καρβέλια, ένα κάθε 6 χρόνια και νομίζεις ότι άνοιξες φούρνο. :whistle:

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν ξερω για τον Τσιλς, μονο υπογραψτε γρηγορα τον Σπανουλη γιατι μας βλεπω να δινουμε 2,5 εκ γ αυτον, και σεις ή κανας αλλος να φερνει με τα ιδια λεφτα τον Ρουντι..

Εμεις αποκλειεται να του δωσουμε πανω απο 2.1 που παιρνει ο Μητσος. Οποιος θελει να πληρωσει 2,5Μ για παικτη που δεν βρισκει οσο και να χτυπιεται πανω απο 2.1 δικαιωμα του. Η Ρεαλ δινει λεει 2.3 στον Ρουντυ. Αν τον παρει και εσεις πατε για Σπανουλη με 2.5 τοτε το ΣΕΦ δεν θα μεινει ανακαινισμενο για πολυ

ΥΓ. Για τον Τσιλντρες ειπε χθες ο ρεπορτερ του Ολυμπιακου στο μπασκετ οτι ειδοποιησαν τον ατζεντη του οτι δεν ενδιαφερονται να συνεχισουν την συνεργασια. Παντα παιζει να μην βρει τιποτα στο ΝΒΑ και να πει 'εγω θα αραξω εδω, θα μου σκατε 7Μ που προβλεπεται και αν θελετε μην με βαζετε να παιζω"

Δημοσ.

ΥΓ. Για τον Τσιλντρες ειπε χθες ο ρεπορτερ του Ολυμπιακου στο μπασκετ οτι ειδοποιησαν τον ατζεντη του οτι δεν ενδιαφερονται να συνεχισουν την συνεργασια. Παντα παιζει να μην βρει τιποτα στο ΝΒΑ και να πει 'εγω θα αραξω εδω, θα μου σκατε 7Μ που προβλεπεται και αν θελετε μην με βαζετε να παιζω"

Και μετά τι? Αντίο ζωή? Σφίγγουν οι κώλοι μετά στο NBA και αλλάζει όλο το καθεστώς. Αν κάτσει στο συμβολαιό του, θα πάρει τα παπάκια του next year. Τον κόβω για NCAA.

Και στα προπονητικά, χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει:

http://www.sportnet.gr/report.php?id=227862

Δημοσ.

Τωρα πρεπει να βγει μπροστα ο πατερας ωστε να δουμε μητροπουλο vs πατερα...

Next top paragka σε λιγο καιρο στις οθονες μας :P

Δημοσ.
Τωρα πρεπει να βγει μπροστα ο πατερας ωστε να δουμε μητροπουλο vs πατερα...

Next top paragka σε λιγο καιρο στις οθονες μας :P

Ποιός Πατέρας? Αυτός που γράφει ο φυγόστρατος στη φυλλάδα του ότι από τη στιγμή που δεν βάζει φράγκα, να βγάλει το σκασμό?

Ξεχάστε τον αυτόν, τον φάγανε τα Χόμπιτς, πάπαλα.

Δημοσ.

Aπο την στιγμη που τον θελουν οι περισσοτεροι οπαδοι του παναθηναικου τα χομπιτς δεν θα μπορουν να κανουν κατι αλλο...

Τωρα απο τον πατερα εξαρταται...

Δημοσ.
Aπο την στιγμη που τον θελουν οι περισσοτεροι οπαδοι του παναθηναικου τα χομπιτς δεν θα μπορουν να κανουν κατι αλλο...

Τωρα απο τον πατερα εξαρταται...

Μόνο που ο Τζίγγερ του έχει χρεώσει και κακοδιαχείριση και γνωρίζουμε όλοι καλά, πόσο θανάσιμο είναι αυτό το αμάρτημα. :devil:

Δημοσ.
Και μετά τι? Αντίο ζωή? Σφίγγουν οι κώλοι μετά στο NBA και αλλάζει όλο το καθεστώς. Αν κάτσει στο συμβολαιό του, θα πάρει τα παπάκια του next year. Τον κόβω για NCAA.

Και στα προπονητικά, χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει:

http://www.sportnet.gr/report.php?id=227862

Ποιό ακριβώς καθεστώς αλλάζει στο ΝΒΑ;

Παρεμπιπτόντως, το NCAA είναι ΚΟΛΛΕΓΙΑΚΟ πρωτάθλημα.

Δε νομίζω ότι έστω και με ένα χρόνο "off"(που προφανώς δε θα είναι "off") θα δυσκολευτεί να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Άσε που αν οι Αγγελόπουλοι φερθούν τόσο όμορφα θα καταρρακώσουν την Αμερικανολατρική εικόνα τους.

Δημοσ.
Ποιό ακριβώς καθεστώς αλλάζει στο ΝΒΑ;

Η δεύτερη έχει να κάνει με ευρύτερες εξελίξεις στο ΝΒΑ, οι οποίες δίνουν ένα επιπλέον κίνητρο στον Τσίλντρες να αποχωρήσει φέτος. Από το 2011 θα ισχύει η νέα συλλογική σύμβαση εργασίας (collective bargaining agreement), η οποία σύμφωνα σίγουρα θα επιφέρει μειώσεις σε όλες τις κατηγορίες συμβολαίων. Αν βέβαια η ένωση των παικτών δε συμφωνήσει με τον κομισσάριο Ντέιβιντ Στερν, υπάρχει το απόμακρο αλλά υπαρκτό ενδεχόμενο απεργίας (lock out), όπως είχε συμβεί το 1998.

Και τα δύο σενάρια οδηγούν τον Τσίλντρες σε ένα συμπέρασμα: φέτος είναι η καλύτερη στιγμή για να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Αν υπάρξει συμφωνία μεταξύ παικτών και λίγκας, τότε τον συμφέρει να υπογράψει φέτος, αφού οι τρέχοντες όροι των συμβολαίων είναι ευνοϊκότεροι από αυτούς που θα τεθούν σε ισχύ το επόμενο καλοκαίρι. Αν υπάρξει απεργία, έχει έναν ακόμα σημαντικότερο λόγο να υπογράψει φέτος: του χρόνου λήγει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό και τότε ενδέχεται η παραμονή στην Ευρώπη να είναι μονόδρομος, όχι επιλογή, αφού δε θα υπάρχουν προσφορές από το ΝΒΑ. Σε αυτό το πλαίσιο, η κίνηση της διοίκησης απλά τονίζει το προφανές.

http://thrylos-blog.blogspot.com/2010/06/blog-post_19.html

Παρεμπιπτόντως, το NCAA είναι ΚΟΛΛΕΓΙΑΚΟ πρωτάθλημα.

Παρεμπιπτόντως το έγραψα ειρωνικά...

Δε νομίζω ότι έστω και με ένα χρόνο "off"(που προφανώς δε θα είναι "off") θα δυσκολευτεί να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Διάβασε παραπάνω να δεις τι ζημιά μπορεί να πάθει αν κάτσει κανένα lock out.

Άσε που αν οι Αγγελόπουλοι φερθούν τόσο όμορφα θα καταρρακώσουν την Αμερικανολατρική εικόνα τους.

Οι Αγγελόπουλοι όμορφα φέρονται. Του έχουν δώσει ένα καράβι λεφτά και τον έχουν στηρίξει πάρα πολύ και σε όλους τους τομείς. Αν ο Τζος επιδιώξει να κάτσει πάνω στο συμβόλαιό του, δεν θα είναι οι Αγγελόπουλοι οι κακοί της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τον Καβαλιεράτο πάντως ο Τσίλντρες πακετάρει ήδη για Αμερική.

Δημοσ.

Τα συμβόλαια είναι ΧΑΡΤΙΑ, δεν είναι κουρελόχαρτα, και στο χωριό μου λένε ότι την υπογραφή σου προσέχεις που τη βάζεις.

Όσο για τη CBA, δε νομίζω ότι θα ρίξει τόσο πολύ τις αμοιβές των παικτών. Ήδη το σάλαρι καπ δεν έχει μεταβληθεί τόσο πολύ(αμφιβάλλω καν αν έχει μειωθεί σημαντικά).

Δημοσ.

Κοίτα, δεν διαφωνώ στο θέμα χαρτιά, αλλά όταν ήρθε ο Τζος στην ομάδα, υπήρχε άλλη λογική. Τώρα πλέον πάμε σε αλλαγή πλεύσης. Μπορεί να μείνει αν δεχθεί αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, βάση και της προσφοράς του. Η οποία ναι μεν είναι τεράστια, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αξίζει τα συγκεκριμένα λεφτά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...