Erwdios Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Και εσείς κερδίσατε φέτος την ΑΕΚ και στα 3 παιγνίδια. Φυσικά ο τελικός του κυπέλλου ήταν στημένος να ισοφαρίσει ο νταρμπι με την κεφαλιά της απελπισίας στο 93 και να βαρέσουν και 40 πέναλτι για να το πάρει ο Ολυμπιακός. Η οποία ΑΕΚ εκτός των άλλων πήγε να μας κλέψει και την έξοδο στο CL. Αρα? (Γιατρέ μου , είμαι καλά?) Βασικά εσένα πρέπει να σε δει ένας Καραγκούνης. Σε λίγο θα μας βγάλεις κιόλας, ότι ο Πελετιέρι έκανέ νεύματα στον Νικοπολίδη για τις γωνίες.
SPSS07 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 προφανως και ηταν αυτο. εκει παιζαμε ακομα για το αν θα παρουμε το πρωταθλημα. στον δευτερο γυρο ειχαν ολα κριθει. λοιπον; χαχαχαχαχα δε νομιζω να σε πειραξε το Χ εκεινο μιας και η διαφορα στο τελος ηταν 10 βαθμοι και πηγαιναμε στο ρελαντι. ειναι πολυ αστειο που προσπαθεις να γελοιοποιησεις τα πραγματα αλλα δε τα καταφερνεις ρε γμτ!! τελικα μας επεισες πηρες Χ στην τουμπα σενα παιχνιδι και ΔΕΝ υπαρχουν χορηγιες απο εταιριες του παραγοντα του Παο και ουτε ανταλαγες χαρισματα μιζες των μελλιση/σαλπιγγιδη! χαχαχαχα
johnnyestia Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Βασικά εσένα πρέπει να σε δει ένας Καραγκούνης. Σε λίγο θα μας βγάλεις κιόλας, ότι ο Πελετιέρι έκανέ νεύματα στον Νικοπολίδη για τις γωνίες. Εγώ γράφω τα πράγματα όπως φαίνονται με την δικιά σας οπτική γωνία. ΠΡΟΦΑΝΩΣ αστειεύομαι
SPSS07 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 ναι δεν εχασα. αλλα τα δυο αστερια του φορουμ λετε οτι ο παοκ ειναι παραρτημα και μαλιστα νομιμο και ζηταω μια εξηγηση για το πως δεν κερδισαμε δεν τους ειχαν ειδοποησει να χασουν επειδη ηταν το πρωτο ντερμπυ στην τουμπα και ο παοκ φετος πηγαινε για μεγαλα πραγματα.. :lol:
Erwdios Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 ναι δεν εχασα. αλλα τα δυο αστερια του φορουμ λετε οτι ο παοκ ειναι παραρτημα και μαλιστα νομιμο και ζηταω μια εξηγηση για το πως δεν κερδισαμε Ρε φίλε, ξέρεις τι σημαίνει η λέξη προσχήματα? Σκορ 8-1 και μας λες γιατί δεν πήρες ένα παιχνίδι? Μου μοστράρετε εκεί τα όλες τις εταιρείες του Βγενόπουλου και μας λες ότι όλα είναι στα πλαίσια του ηθικού? Αν αύριο ο Ολυμπιακός έπαιζε με χορηγό την τράπεζα Πειραιώς, τον Τζίγγερ που θα τον είχες τσιγκελώσει αλήθεια?
Mika Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 χαχαχαχαχα δε νομιζω να σε πειραξε το Χ εκεινο μιας και η διαφορα στο τελος ηταν 10 βαθμοι και πηγαιναμε στο ρελαντι. ειναι πολυ αστειο που προσπαθεις να γελοιοποιησεις τα πραγματα αλλα δε τα καταφερνεις ρε γμτ!! τελικα μας επεισες πηρες Χ στην τουμπα σενα παιχνιδι και ΔΕΝ υπαρχουν χορηγιες απο εταιριες του παραγοντα του Παο και ουτε ανταλαγες χαρισματα μιζες των μελλιση/σαλπιγγιδη! χαχαχαχα ρε ασε το ποσο ηταν η διαφορα στο τελος και τα χαχανητα... εξηγηση εχεις; γιατι μεχρι στιγμης κανεις κοκοκο οσο για τον Ερωδιο μου γραφει και το συνολικο σκορ σε 4 παιχνιδια... νταξει απιστευτο. λες και ειναι δυσκολο να βαλεις στον παοκ 2 γκολ σε καθε ματς. ενας ο παοκ και μια η μπαρτσελονα
SPSS07 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Erwdios ειδικα το 4-1 στο οακα.. πραγματικα τα λυπηθηκα τα παιδια του βορρα! χαχαχα ζουμ σε Μολτο κτλ κτλ
Erwdios Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 ρε ασε το ποσο ηταν η διαφορα στο τελος και τα χαχανητα... εξηγηση εχεις; γιατι μεχρι στιγμης κανεις κοκοκο οσο για τον αλλο θεουλη τον Ερωδιο μου γραφει και το συνολικο σκορ σε 4 παιχνιδια... νταξει απιστευτο. λες και ειναι δυσκολο να βαλεις στον παοκ 2 γκολ σε καθε ματς. ενας ο παοκ και μια η μπαρτσελονα Βασικά εσύ δεν μπορείς να βάλεις γκολ στον Πανσερραϊκό και μιλάμε για το πόσα έβαλες στον ΠΑΟΚ? Α, και τα θεούλη και οι λοιποί χαρακτηρισμοί στα παλληκάρια στο thread σας. Αν στριμώχνεστε, να κάνετε τουμπεκί και να μην το γυρνάτε στους προσωπικούς χαρακτηρισμούς και στην απαξίωση του άλλου, για να περνάμε καλά. Και περιμένω κάποια στιγμή την εξήγηση περί χορηγίας. Αυτά τα άσε τους χορηγούς κλπ δεν μου λένε τπτ. 8.5 δισ για ένα παλτό και ένα Montgomery είναι πολλά.
SPSS07 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 αν ζοριζεσαι και'συ μικα βαλε να ξαναδεις τα φιλικα να χαλαρωσεις.
Mika Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 εγω δεν ζοριζομαι, αλλος δεν ηξερε τι να απαντησει ;-)
SPSS07 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 σου απανταμε τοση ωρα αλλα μαλλον οι μονες λεξεις που αναγνωριζει το οπτικο σου συστημα ειναι μολτο , δελτα και γαυρος
Mika Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 η ερωτηση ειναι σαφης. γιατι δεν κερδισαμε το ματς πρωταθληματος αφου ειναι παραρτημα ο παοκ. τωση ωρα και εσυ και ο ερωδιος αντι να απαντησετε μιλατε για κρουασαν
Erwdios Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 αν ζοριζεσαι εκει ειναι το κουμπι report Καθόλου δεν ζορίζομαι. Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι. Θεωρώ ότι πρώτα λύνονται τα θέματα με εκατέρωθεν εξηγήσεις κι αν κάποιος από τους 2 δεν καταλαβαίνει, υπάρχει και η έσχατη λύση.
Mika Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 με την ιδια λογικη ερωδιε, οπως σε πειραξε το σαφως ειρωνικο "θεουλης" θα επρεπε να σκεφτεις διπλα πριν πεις το αντιστοιχα ειρωνικο "παλικαρος" για εμενα λιγες σελιδες πριν ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.