Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Μαρινακης την πηρε την Παε αλλα τα παλτα μια χαρα ανακοινωθηκαν.Ελπιζω να ριξει τα λεφτα που λεει οτι θελει να ριξει:rolleyes:

Καποια προσωπα σιγουρα θα αλλαξουν, για αρχη πηρε ποδι ο Μωραλης.http://www.redplanet.gr/html/ent/455/ent.270455.asp

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ακουγεται για πακετο Ιβανοβιτς-Σπλιττερ στον ΟΣΦΠ

O Σπλίτερ είναι παιχτούρα τρελή.

Και θα πάει ΝΒΑ.

Ο Αφάνας που μου έλεγες όλη τη χρονιά πόσο καλός είναι και κολώνα/στυλοβάτης/δοκάρι, δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό για του χρόνου...

Ο Ιβάνοβιτς έχει πολλούς επικριτές BTW...

Δημοσ.
Για τη σκοποβολη τι εχετε να πειτε ...

Νομιζω η φετινη χρονια του Ολυμπιακου ηταν πολυ καλη ...

Ελεος ρε παιδια ..

Αφου δε βλεπετε και ουτε ασχολειστε με το πολο τι καθεστε και ζυζητατε ....

Να το καταλαβω γι αυτους που ασχολουνται αλλα οι αλλοι προς τι ο τοσος ζηλος .. ??

Ναι ενταξει μπραβο νικησαμε εμεις οι Ολυμπιακοι αλλα δε δινω δεκαρα απο τη στιγμη που δεν ασχολουμαι και δε το βλεπω το αθλημα ....

Και καλα για να βγαλουμε το οπαδιλικι μας σε λιγο θα ασχολουμαστε και με το πινγκ πονγκ και δεν ξερω κι εγω με τι αλλο ...

Εγω σαν ειδηση το ανεβασα αφου ειναι τοπικ του Ολυμπιακου και προφανως αφορα τον Ολυμπιακο.. Ουτε εγω ασχολουμαι με το αθλημα και μαλλον αδιαφορα μου ηταν.. Δε μπορουσα να μη σχολιασω και να μου ειναι αδιαφορο ομως το γεγονος οτι παιδια πηραν πρωταθλημα και κυπελλο ενω παραμενουν απληρωτοι τοσους μηνες.. Μπορουσαν να πουν δεν κατεβαινουμε και τελος.. Τα σχολια απο εκει και περα ειναι εντελως ακυρα με το αρχικο μου ποστ

---------- Προσθήκη στις 13:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:20 ----------

Κατι σχετικα με το ποδοσφαιρο.. Χθες εγινε η ανακοινωση για Μαρινακη και οπως διαβαζω, σημερα γραφτηκαν 19 ονοματα ποδοσφαιριστων που εχουμε (και καλα) στη λιστα! Η χαρα του ελληνα δημοσιογραφου..

Δημοσ.

Ο Τςιλντρες ειναι παιχταρας αλλα τα αδελφια σκεφτηκαν οτι με τα 7Μ που παιρνει, μπορουν να κλεισουν καλυτερα τρυπες. Και καλα κανουν. Χρειαζομαστε και σουτερ και 5αρι..

Δημοσ.
O Σπλίτερ είναι παιχτούρα τρελή.

Και θα πάει ΝΒΑ.

Ο Αφάνας που μου έλεγες όλη τη χρονιά πόσο καλός είναι και κολώνα/στυλοβάτης/δοκάρι, δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό για του χρόνου...

Ο Ιβάνοβιτς έχει πολλούς επικριτές BTW...

Το ξερω οτι κατα πασα πιθανοτητα θα παιξει στο ΝΒΑ, και πως οι μανατζερς εχουν ξεσαλωσει τον τελευταιο καιρο π μας προτεινουν παικτες/προπονητη. Απλως ειναι παικτης που θα γουσταρα τρελα στην ομαδα μου. Και οσο βλεπω κατι δημοσιευματα για Μαριτς κτλ με πιανει μελαγχολια.

Για τον Τσιλι, εχεις μπλεξει τα πραγματα. Και το ξερεις. Αλλο το ποσο σημαντικος ειναι για την ομαδα, και αλλο το ποσο βαρυ ειναι το συμβολαιο του. Σε οσα ελεγα εγω για τον Τσιλς, ειχα δεδομενο πως οι Αγγελοπουλοι δεν εχουν προβλημα με το μπατζετ. Απ τη στιγμη που ειναι δικα τους λεφτα ομως, και εχουν αποφασισει τη μειωση του μπατζετ, καταλαβαινω πως αναλογικα με τα λεφτα που παιρνει ο Τσιλς δεν ειναι καλο ντιλ. Μαλλον κανενας παικτης με αναλογο συμβολαιο δεν θα ηταν καλο ντιλ, σε μια ομαδα που προσπαθει να μειωσει το μπατζετ. Επομενως, η αποφαση αυτη, δεν εχει να κανει με την αγωνιστικη παρουσια του παικτη.

Για τον Ιβανοβιτς το ξερω οτι εχει επικριτες. Θεωρω πως λυση με Ιβκοβιτς ή Πιανιτζιανι (ακομα καλυτερα) θα ηταν η ενδεδειγμενη.

Δημοσ.
ή Πιανιτζιανι (ακομα καλυτερα)

χμ...μεχρι περσυ τον θεωρουσα ισως τον πιο υποτιμημενο και ταυτοχρονα τον πιο πολλα υποσχομενο προπονητη

Φετος ομως με προβληματισε η παρουσια της Σιενα στην Ευρωπη οταν δεν τραβηξαν 1-2 εργαλεια στο σχεδιο και δεν ξερω μηπως ο Πιανιτζιανι τελικα χρειαζεται συγκεκριμενους παικτες και συγκεκριμενες συνθηκες για να δειξει εργο.

Μετα το πειραμα Γιαννακη δεν ξερω, θεωρεις οτι σας παιρνει να πατε σε εναν προπονητη που εχει δουλεψει μονο σε μια ομαδα σε αυτο το επιπεδο και μαλιστα μια ομαδα δεμενη και συγκεκριμενη?

Απο τη μια καλο ειναι που φτιαχνει και τρεχει τετοιες ομαδες, απο την αλλη νομιζω οτι αν πανε σε αυτον οι Αγγελοπουλοι καλο θα ειναι να του δωσουν την ομαδα εν λευκω γιατι αν του πουνε πχ "Α, τους Κλειζα, Μπουρουση, Τεοντοσιτς δεν τους αγγιζεις" και αυτος δεν τους θελει, δεν ξερουμε ακομα αν μπορει να προσαρμοσει τα θελω του στις αναγκες των προεδρων και των οπαδων

Δημοσ.
χμ...μεχρι περσυ τον θεωρουσα ισως τον πιο υποτιμημενο και ταυτοχρονα τον πιο πολλα υποσχομενο προπονητη

Φετος ομως με προβληματισε η παρουσια της Σιενα στην Ευρωπη οταν δεν τραβηξαν 1-2 εργαλεια στο σχεδιο και δεν ξερω μηπως ο Πιανιτζιανι τελικα χρειαζεται συγκεκριμενους παικτες και συγκεκριμενες συνθηκες για να δειξει εργο.

Μετα το πειραμα Γιαννακη δεν ξερω, θεωρεις οτι σας παιρνει να πατε σε εναν προπονητη που εχει δουλεψει μονο σε μια ομαδα σε αυτο το επιπεδο και μαλιστα μια ομαδα δεμενη και συγκεκριμενη?

Απο τη μια καλο ειναι που φτιαχνει και τρεχει τετοιες ομαδες, απο την αλλη νομιζω οτι αν πανε σε αυτον οι Αγγελοπουλοι καλο θα ειναι να του δωσουν την ομαδα εν λευκω γιατι αν του πουνε πχ "Α, τους Κλειζα, Μπουρουση, Τεοντοσιτς δεν τους αγγιζεις" και αυτος δεν τους θελει, δεν ξερουμε ακομα αν μπορει να προσαρμοσει τα θελω του στις αναγκες των προεδρων και των οπαδων

Kaizer κατ'αρχας θεωρω πως δεν εχουμε πολλες επιλογες σε οτι αφορα το θεμα προπονητη, επειδη οι συνθηκες στον ΟΣΦΠ ειναι ιδιαζουσες.

Δυστυχως, θα το ξαναπω - το πρωτο βημα στο να κανεις ομαδα ειναι να προσλαβεις εναν προπονητη που θα τον εμπιστευεσαι απολυτα, 100%. Οπως ο Ζοτς σε εσας, ο Μεσινα επι ΤΣΣΚΑ, ο Πιανιτζιανι στη Σιενα, ο Ιωαννιδης/Ιβκοβιτς σε μας παλιοτερα. Εναν προπονητη που ξερεις πως ακομα και αν κανει μια ασχημη χρονια, ή φερει λαθος παικτες, εχει το μεταλλο να επιτυχει και να αποτελεσει τον βασικο σου προπονητη για χρονια.

Και λεω δυστυχως, οπως ειπα δυστυχως και μετα το Φαιναλ 4. Οπου ηταν πλεον εμφανες πως ο Γιαννακης ολη τη χρονια εχτιζε μια ομαδα κυριολεκτικα στην αμμο. Ομαδα χωρις σεβασμο στον προπονητη! Ομαδα χωρις σεβασμο στην ιστορια του ΟΣΦΠ!

Ευχαριστω αλλα αλλους ''διαχειριστες'' εγω στην ομαδα μου δε θελω. Δε θελω ατομα που θα φοβουνται να τσαλακωσουν την εικονα τους, ατομα που καλυπτουν ολες τις μαλακιες των παικτων τους ωστε να τα πανε καλα μαζι τους! Θελω ενα ατομο το οποιο θα σπασει αυγα. Το οποιο δε θα φοβηθει να μαθει απ τα λαθη του, και δε θα φοβηθει να παρει την ευθυνη για να τα διορθωσει. Μονο ενα τετοιο ατομο μπορει να εμπνευσει τους παικτες του και βεβαια, να κερδισει το σεβασμο τους.

Ποιος μου ρχεται στο μυαλο πρωτος ενω γραφω αυτες τις λεξεις?? Ο Μεσινα. Εκανε τερατουργηματα φετος, εφερε μεγαλα ονοματα, απετυχε παταγωδως, ομως δε διστασε να τους τα χωσει κανονικοτατα οταν χαναν με κατεβασμενα τα χερια απο τη Μπαρτσα, και δε διστασε να παραδεχτει το λαθος του, ''ξηλωνοντας'' ολη την ομαδα και φερνοντας νεους παικτες και μεσουσης της χρονιας.

Υπαρχει περιπτωση να ερθει ο Μεσινα στον ΟΣΦΠ? ΟΧι. Κατηγορηματικα. Παμε παρακατω.

Σου εμπνεουν εσενα εμπιστοσυνη οι Ρενεσες/Μπλατ/Σκαριολο/Ερναντεθ/Μπαρτζωκας/Ζουρος/Σφαιροπουλος οτι εχουν το προπονητικο αναστημα να διαολοστειλουν τυχον ''παικταραδες'' που δημιουργουν προβλημα στην ομαδα? Εχω τους συγκεκριμενους ξενους τους βλεπω περισσοτερο σαν διαχειριστες ροστερ/μισθοφορους που θα ενδιαφερονται κυριως να μη χασουν το (οποιο) ονομα εχουν. Οι Ελληνες, σαφως και δεν ειναι ετοιμοι για τον παγκο μας, και απο αλλες αποψεις, αλλα κυριως λογω ελλειψης εμπειριων (καλα για τον Μπαρτζωκα θα ελεγα και λογω ανικανοτητας).

Ποιοι ειναι αυτοι που εχουν επιτυχιες καθ'ολη τη διαρκεια της καριερας τους, εχουν ονομα και δεν υπαρχει περιπτωση να βαλουν νερο στο κρασι τους, εις βαρος της δουλειας τους?? Οι Ιβκοβιτς/Ιβανοβιτς/Πιανιτζιανι. Αποψη μου παντα.

Ο πρωτος επειδη δεν εχει να αποδειξει τπτ και σε κανεναν. Ειναι μπασκετικος δασκαλος πολλων γενεων παικτων, εχει σημαντικες επιτυχιες στο παλμαρε του, εχει και το Τριπλ με τον ΟΣΦΠ.

Ο δευτερος εχει αποδειξει οτι ειναι ψυχακιας. Οταν κανεις καψωνια σε παικτες εκατομμυριων, δε γινεται να φοβηθεις το Μπουρουση επειδη του λες να μην σουταρει 3ποντα. Θα τον φαει η μαρμαγκα στο πρωτο ατοπημα. Στο δευτερο θα βγαλει κανα ψαλιδι και θ αρχισει να τον κυνηγαει.

Ο τριτος ξερει ποιο ειναι το στυλ που του ταιριαζει. Δηλαδη πιστωση χρονου και χτισιμο μιας ομαδας απο την αρχη. Ξερει οτι ειναι σουπερ επιτυχημενος στην Σιενα η οποια θα τον περιμενει με ανοιχτες αγκαλες οποτε θελησει να γυρισει. Ξερει να διαχειριζεται μεγαλους παικτες. Ξερει οτι ειναι ακομα αρκετα μικρος σε ηλικια (νομιζω 39 χρονων) και ξερει πως για να γινει πραγματικα μεγαλος προπονητης πρεπει να αφησει καποια στιγμη το προστατευομενο περιβαλλον της Σιενα. Ποια η καλυτερη ευκαιρια, οταν αναδομειται μια απο τις μεγαλυτερες ευρωπαικες ομαδες, και σε θελει για προπονητη?

Γραφεις Καιζερ για τα μειονεκτηματα του Πιανιτζιανι. Σαφως και εχεις δικιο και εμπεριεχει ρισκα η επιλογη του. Αλλα πες μου εσυ, ποιανου η επιλογη δεν εχει. Του Πεσιτς? Του κοουτς απο την Αμερικη? Του Ιβκοβιτς που ειναι μιας καποιας ηλικιας? Ποιανου η επιλογη δεν εχει ρισκο?

(στα + του Πιανιτζιανι πως το μπασκετ που παιζει φαινεται να προτιμαται απο τους προεδρους, σε αντιθεση με το μπασκετ π παιζει η Καχα π.χ. κ πως επισης δεν ξερουμε το προπονητικο ταβανι που εχει)

Ολες οι επιλογες εχουν ρισκο. Απλως πιστευω πως το εγχειρημα ''αγοραζω'' ομαδα, εχει αποτυχει στον Ολυμπιακο. Οπως απετυχε και σε αλλους συλλογους στο παρελθον. Επομενως πρεπει να αρχισουμε απο το Α, δηλαδη την ευρεση προπονητη ο οποιος θα επιλεξει το ροστερ του απο το 0 και θα εχει τη σχετικη πιστωση χρονου 2-3 ετων, ωστε να πουμε πραγματικα πως εγινε δουλεια σε βαθος, και δεν κανουμε καθε χρονια απλως μια αλλη αποπειρα (αποτυχημενη ή επιτυχημενη δεν εχει σημασια) για να κερδισουμε καποιον τιτλο.

Θελουμε καποιον του οποιου η δουλεια θα εχει συνεχεια και θα ειναι πολυεπιπεδη. Δε θελουμε να παρουμε παλι 10 παικταραδες, με εναν διακοσμητικο τυπο στην ακρη του παγκου ο οποιος θα κοιτα πως να περισωσει τα προσχηματα.

Υ.Γ.1 Τεχνικος διευθυντης ..χτες. Ο Κελατι μηλο της Εριδος για Μπαρτσα, ΡΕαλ, Λεικερς!!

Υ.Γ.2 Σορρυ για το σεντονι.

---------- Προσθήκη 20-06-2010 στις 00:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 19-06-2010 στις 23:53 ----------

http://www.sport-fm.gr/article/279025 κατι μου λεει πως απο αυριο θα εχουμε εξελιξεις..

Δημοσ.

Δεν διαφωνουμε σε κατι

Ο Πιανιτζιανι ειναι μια χαρα προπονητης.

Η ενσταση μου ειναι οτι δεν εχει δοκιμαστει σε ομαδα που δεν ηταν δικια του.

Το θεμα δεν ειναι να φερεις τον Πιανιτζιανι. Αντε και τον εφερες. Τι κανεις?

Του δινεις την ομαδα εν λευκω ή τον υποτασεις στο να πουλησεις διαρκειας?

Εφοσον πατε σε ρισκο, ναι, παιρνεις Πιανιτζιανι αλλα του δινεις την ομαδα και του λες "Πες ποιους θες" αλλιως αυξανεις το ρισκο να μην αποδωσει οπως στη Σιενα

Δημοσ.
Γλιτωσαμε απο το ενα παλτο, ο Γεστε παει να κολλησει ενσημα http://www.sport-fm.gr/article/279068

Αντε να δουμε ποτε θα φυγει και ο Λινεν.

Λες και δεν εχουν χρηματα κανουν ρε πουστη μου ...

Ελεος ...

Πηγε στην αλλη μερια του ποδοσφαιρικου χαρτη για τα λεφτα ....

Για λυπηση ειναι...:-(

Δημοσ.
Λες και δεν εχουν χρηματα κανουν ρε πουστη μου ...

Ελεος ...

Πηγε στην αλλη μερια του ποδοσφαιρικου χαρτη για τα λεφτα ....

Για λυπηση ειναι...:-(

Εμ τι νόμιζες ότι όλοι είναι βαμμένοι ..γάβροι σαν το Γιοβάνοβιτς?:-)

Τόσο απλά ...:-D

Δημοσ.
Εμ τι νόμιζες ότι όλοι είναι βαμμένοι ..γάβροι σαν το Γιοβάνοβιτς?:-)

Τόσο απλά ...:-D

Στα @@ μου που δεν τον πηραμε ...

Γενικα το λεω για οσους κανουν το ιδιο ..

Λες και δε βγαζουν αρκετα χρηματα ΗΔΗ απο το ποδοσφαιρο ..

Πανε και παρατανε τις φιλοδοξιες τους και την αγαπη τους προς το αθλημα για τα λεφτα ...

Προφανως ομως δεν εχουν ( φιλοδοξιες και αγαπη προς το αθλημα ) για να το κανουν ...:-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...