Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου και καλα βαζει χρημα ο Μαρινακης γιατι ακομα παλευουμε να κλεισουμε τα ελευθερα παλτα;Αν η συμφωνια ειναι σχεδον σιγουρη οπως λεγεται γιατι δεν εχουν ακυρωθει οι μεταγραφες απο το πανερι;

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ελα μου ντε!!

Παντως...τα λεφτα του Μαρινακη μπορει να πανε για δεξι εξτρεμ η κοφτη...

Λενε οτι θα βαλει 50 μυρια..Αν δεν στοχευει κανεναν Ντι Μαρια περισσευουν και για αλλους!

Εκτος και αν διαδιδουν μ*****ς οι ΑΡΔ και ειναι 50 συνολο(και πολυ λεω) εκ των οποιων τα 25 θα πανε στο Σωκο.

EDIT: «Πρέπει να χαμηλώσουμε τις προσδοκίες μας. Στην κατάστασή μας, με τη συμμετοχή στο Champions League και τα οικονομικά μέσα που διαθέτουμε, είναι εφικτή μία πορεία μέχρι τη μέση της βαθμολογίας. Αυτό πρέπει να το γνωρίζουν όλοι όσοι βρίσκονται γύρω από την ομάδα και να μην ονειρεύονται πρωτάθλημα. Τα χέρια μου για την επόμενη σεζόν είναι δεμένα. Είναι σχεδόν αδύνατο να κάνουμε μεγάλες επενδύσεις. Δεν μπορώ να μιλήσω με τον Μπάλακ, γιατί μια τέτοια μεταγραφή μοιάζει ουτοπική με τα δικά μας δεδομένα. Δεν θα γίνει καμία μεγάλη μεταγραφή», δήλωσε ο Φέλιξ Μάγκατ. http://www.sport-fm.gr/article/278556

Σε μερικες ομαδες σεβονται τον φιλαθλο/οπαδο....

Δημοσ.

15-20 εγω διαβασα οτι ειναι για τις μεταγραφες

απ οτι ακουγεται ο ιδιος γουσταρει Ντος Σαντος. Αν τον φερει θα κανω κωλοτουμπα lol

κατσε παντως να δουμε αν θα συμφωνησουν και τα αλλα τα συζηταμε μετα. Ελπιζω ο Σωκος να μη μουλαριασει παλι

Δημοσ.

Επισης φαινεται οτι αποχωρει και ο Κοκκαλης, παιρνει την ΠΑΕ ο Μαρινακης και αναλαμβανει προεδρος ο Κομηνακης (εχει τη Wind) εκτος απροοπτου.. αυτη την ωρα η συναντηση

Δημοσ.

Ανακοινωθηκε ο επσταιν για 3 χρονια

---------- Προσθήκη στις 19:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:55 ----------

Τελος, συμφωνα με το redplanet

18:52... Ο Σωκράτης Κόκκαλης ανακοίνωσε επίσημα την μεταφορά των μετοχών του στον Βαγγέλη Μαρινάκη!

67% παιρνει ο νεος, ο Σωκος μενει προεδρος http://www.sport-fm.gr/article/278839

Δημοσ.

Ναι, αλλα σκεψου ποσο θα μετραει ο λογος του νεου

Ειμαι χαρουμενη που ο Σωκος φερθηκε λογικα και ενηργησε για το καλο της ομαδας. Ηταν ο,τι καλυτερο μπορουσε να γινει.

Τωρα θα υπαρχει ζεστο χρημα κι ενας μεγαλομετοχος με ορεξη να ευχαριστησει τον κοσμο και να δειξει τι αξιζει.

Ευχομαι οι επομενες χρονιες να ναι ακομα καλυτερες απο τις προηγουμενες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...