kirileman Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Αυτό να το ξεκαθαρίζεις όμως ΠΡΙΝ αρχίζει όλο το γαϊτανάκι των αντεγκλήσεων.Γιατί πρώτον απαντάμε λες και απαντάμε σε κάποιον που τον ενδιαφέρει το άθλημα καθεαυτό και δεύτερον απαντάμε λες και απαντάμε δε κάποιον που έχει και κάποια στοιχειώδη σχέση, όχι κάποιον φανατικό και άσχετο, όπως μόνος σου παραδέχεσαι. Τι να πρωτοσχολιάσω... Ότι έχω αναφέρει ουκ ολίγες φορές πως δεν με ενδιαφέρει το άθλημα και σου διέφυγε; Το πόσο αστείοι ακούγονται οι τελευταίοι αυθαίρετοι χαρακτηρισμοί σου ή το τρίτο και κορυφαίο περί ενδιαφέροντος για το άθλημα καθεαυτό; Αν θες να ασχοληθείς με την πάρτη μου, υπάρχουν και τα pm. So much hate...
Dropsreef Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Έχεις διαβάσει ποτέ κανονισμούς διαιτησίας μπάσκετ; Βασικά, από αγώνες του Ολυμπιακού, έχεις δει μπάσκετ; Aν ανεβάσω φωτο σε παιδικο,εφηβικο τμημα μπασκετ(οπως ειχες κανει εσυ παλαιοτερα) θα μου δωσεις το δικαιωμα να εκφράζω την άποψη μου? Αν θελεις βεβαια ετσι?Θα περιμένω να κανεις Log in θα σου στελνω ενα pm θα σε ρωταω αν μπορω να μιλησω και μονο αν εχω την συγκαταθεση σου θα εκφερω άποψη. Πως σου ακουγεται? Καλή η ειρωνία αλλα σε οικεία πρόσωπα,right? Οι ίδιοι μπασκετάνθρωποι όμως γκρίνιαζαν για την αβάντα της Ισπανίας εναντίον της Ελλάδας!οταν ομως μπαινει το οπαδικό στη μέση το ξαναγυρνάμε σε επιθετική άμυνα Σου παραθέτω την αποψη μου περι rulebook συγκρικά με οπαδικά rulebook Αν εξακολουθείς να πιστεύεις οτι ο πατριωτης σου DV ξέρει ολόκληρο το rulebook απο εξω τοτε ΜΠΡΑΒΟ του.Εφοσον ξερει ομως το rulebook απέξω ειμαι σίγουρος πως ενδιαφέρεται γενικότερα για το άθλημα!Ας μας πει λοιπον αν στο συγκεκριμένο αγωνα η Ισπανια ειχε τρελη αβαντα εναντιον της Ελλάδας.(Ρητορική ερώτηση) Τα επιχειρήματα που παραθέτει είναι απο αστεία ως γελοία.Και δεν μπορω να φανταστω πως ενας ανθρωπος υιοθετει αυτες τις απόψεις.Nα καθισω να σχολιασω καθε φαση που αναλυει, ειναι σαν να προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου πως δεν ειμαι ελεφαντας
KWSN_Men Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Με γεια την προβοσκίδα λοιπόν. ---------- Προσθήκη στις 06:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 06:27 ---------- Τι να πρωτοσχολιάσω... Ότι έχω αναφέρει ουκ ολίγες φορές πως δεν με ενδιαφέρει το άθλημα και σου διέφυγε; Το πόσο αστείοι ακούγονται οι τελευταίοι αυθαίρετοι χαρακτηρισμοί σου ή το τρίτο και κορυφαίο περί ενδιαφέροντος για το άθλημα καθεαυτό; Αν θες να ασχοληθείς με την πάρτη μου, υπάρχουν και τα pm. So much hate... Hate? Μεγάλε, αδιαφορία λέγεται. Οι χαρακτηρισμοί μου δεν είναι αυθαίρετοι. Μπορεί να μην πέφτουν μέσα όσον αφορούν στο άτομό σου, αλλά δυστυχώς για σένα, αφορούν τα λεγόμενά σου. Αν είσαι άλλο άτομο μέσα στο forum και άλλο εκτός αυτού, είναι άλλο θέμα.
kirileman Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Hate? Μεγάλε' date=' αδιαφορία λέγεται. Οι χαρακτηρισμοί μου δεν είναι αυθαίρετοι. Μπορεί να μην πέφτουν μέσα όσον αφορούν στο άτομό σου, αλλά δυστυχώς για σένα, αφορούν τα λεγόμενά σου. Αν είσαι άλλο άτομο μέσα στο forum και άλλο εκτός αυτού, είναι άλλο θέμα.[/quote'] Νομίζω όλοι βλέπουμε στην πράξη πως υλοποιείται η... αδιαφορία σου. Αυτό, όμως, ελάχιστη σημασία έχει. Η ατάκα ενός οπαδού να κατηγορεί τον άλλο οπαδό για φανατισμό ενώ αποδίδει στον εαυτό του την ιδιότητα του λάτρη και υποστηρικτή του αθλήματος πάνω απ´ όλα, θα μείνει αξέχαστη. Και τα δυο τόπικ Ολυμπιακού Παναθηναϊκού είναι γεμάτα από σχόλια ανθρώπων που αγαπούν το άθλημα πάνω απ´όλα (με εξαίρεση τα δικά μου, έτσι; ). Μάλιστα προτείνω να γίνουν merge, ποιός ο λόγος να υπάρχει αυτός ο διαχωρισμός αφού όλοι μοιράζεστε την ίδια αγάπη για τον αθλητισμό;... Επαναλαμβάνω, αν θες να ασχοληθείς με μένα, αδιαφορώντας πάντα, υπάρχουν και τα pm. Για το καλό του φόρουμ... Over and out. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Dropsreef Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Με γεια την προβοσκίδα λοιπόν Ωραίο το υφάκι.keep going γκουρου του μπασκετ,αυθεντία,παπα βενεδικτε,ο τα παντα όλα..... Καλωσόρισες......
Erwdios Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Για τον Σπανουλη τι γνωμη εχετε? Τη χειρότερη. Αν είναι να πάρουμε Σπανούλη, ας πάρουμε και Μπατίστ να του ανοίγει διαδρόμους για διεισδύσεις με τον κώλο και σε συνεχή κίνηση. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια θα πρέπει να έρθει και ο Τανατζής για να μην τα σφυράει Και για να γελάσουμε: Player to flop: Djibril Cisse. The man whose first touch is as sure as a politician's election pledge has had a good season in Greece, but if the Panathinaikos forward gets the chance to show off any of his new tattoos in South Africa - and it's a big 'if' - don't expect it to be pretty. http://soccernet.espn.go.com/world-cup/columns/story?id=791137&cc=5739&ver=global :lol:
Chris_85 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Πρπεει να κλεισουμε τον Σφαιροπουλο, για να δουλεψει ως μελος του τεχνικου τιμ, οποιος και να ναι ο πρωτος προπονητης.
Erwdios Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Πρπεει να κλεισουμε τον Σφαιροπουλο, για να δουλεψει ως μελος του τεχνικου τιμ, οποιος και να ναι ο πρωτος προπονητης. Ναι μεν, αλλά... Πρέπει πρώτα να βρεις πρώτο προπονητή και να τον αφήσεις να επιλέξει αυτός το τεχνικό του τιμ. Πρέπει να πάρουμε Καζλάουσκας πίσω, για να κρατήσει και Κλέιζα κι ας ξαναπάει ο Γιαννάκης στην εθνική. Αν συμφωνήσει για Σφαιρόπουλο, καλώς να έρθει, αλλά δεν πρέπει να του τον επιβάλλουν.
foufoutios Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 "Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Ρούντι Φερνάντεθ αποκάλυψε πως υπάρχει ο μάνατζερ του γκαρντ των Πόρτλαντ Μπλέιζερς, Ζεράν Νταρνές, που μίλησε στην ισπανική ιστοσελίδα «Diario de Mallorca»! «Η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Κάχα Λαμποράλ και ο Ολυμπιακός ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν για τη νέα σεζόν. Προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά. Στην ουσία, ο μάνατζερ του 25χρονου Ισπανού διέψευσε και το χθεσινό (9/5) δημοσίευμα της «Marca», σύμφωνα με το οποίο ο Ρούντι Φερνάντεθ έχει συμφωνήσει με τη Ρεάλ έναντι του ποσού των 2,3 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Ισπανός σούπερ σταρ έχει για τη νέα σεζόν εγγυημένο συμβόλαιο στο NBA, ύψους 1,2 εκατ. δολαρίων (δεν συμπεριλαμβάνεται η εφορία) και ο ίδιος, πρόσφατα, είχε ανοίξει... διάπλατα την πόρτα της επιστροφής στην Ευρώπη. " http://www.sport-fm.gr/article/277434 λιγο ψεμα το βλεπω αλλα για να δουμε..
KWSN_Men Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Για τον Σπανουλη τι γνωμη εχετε? Χλωμό να τον πάρετε εώς κίτρινο. ΑΝ τον πάρετε, με γεια σας. Δίνει άλλη έννοια στην επίθεση στα 10 δεύτερα...
KaizerSoze Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Παικταρας ο Σπανουλης, οχι αυτο που χρειαζεστε Πρωτα βρειτε ενα σουτερ αξιοπιστο αλα Νικολας και μετα ασχολειστε με τον Σπανουλη
Chris_85 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Χλωμό να τον πάρετε εώς κίτρινο. ΑΝ τον πάρετε, με γεια σας. Δίνει άλλη έννοια στην επίθεση στα 10 δεύτερα... Παικταρας ο Σπανουλης, οχι αυτο που χρειαζεστεΠρωτα βρειτε ενα σουτερ αξιοπιστο αλα Νικολας και μετα ασχολειστε με τον Σπανουλη Συμφωνω κ με τους 2. Πρωτ' απ' ολα εγω τον θεωρω εναν παικτη κλειδι για τον Παο. Οταν παιζει καλα δινει ρυθμο στην ομαδα, σουταρει καλα, παιζει πολυ καλα το π&ρ (αποντως του Σαρας φετος ηταν ο καλυτερος παικτης στο συγκεκριμενο πλευ) και γενικα σουταρει πολυ αξιοπιστα. Αδυναμιες του ειναι η ελλειψη καθαρου μυαλου οταν πιεζεται και ενδεχομενως ο τροπος που θα αντιδραει σ ενα παιχνιδι οταν εχει περισσοτερη ελευθερια κινησεων απ οτι στον Παο. Επισης, αν κοιταξουμε το δικο μας ροστερ, βλεπουμε οτι εχουμε 2 παικτες που παιζουν στον ασσο, και με τον Σπανουλη αν ερθει, 3. Δηλαδη ο Μπιλ δε γινετια να υπαρξει σε μια ομαδα χωρις να εχει αυτος τη μπαλα πολλη ωρα στα χερια του. Αυτο θα οδηγησει ειτε τον Μιλος στο 2 (που μπορει να παιξει, ομως θεωρω οτι η θεση του ειναι ξεκαθαρα στο 1 αλλιως χαραμιζεται) ειτε τον Παπαλουκα (ναι, ναι, μη γελατε, δειτε 4ο τελικο οταν ο Γιαννακης βγαζει πενν, βαζει παπαλ και τον βαζει στο 2 για να παρει σουτακια). Επομενως θεωρω εκ των πραγματων πως ο Σπανουλης δε μπορει να ειναι το αμεσο προβλημα των Αγγελοπουλων, και πως η παρουσια του στο ροστερ μας αποτελει πολυτελεια και οχι αναγκαιοτητα. ---------- Προσθήκη στις 22:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:08 ---------- Ναι μεν, αλλά... Πρέπει πρώτα να βρεις πρώτο προπονητή και να τον αφήσεις να επιλέξει αυτός το τεχνικό του τιμ. Πρέπει να πάρουμε Καζλάουσκας πίσω, για να κρατήσει και Κλέιζα κι ας ξαναπάει ο Γιαννάκης στην εθνική. Αν συμφωνήσει για Σφαιρόπουλο, καλώς να έρθει, αλλά δεν πρέπει να του τον επιβάλλουν. Δηλαδη γιατι να μην τον επιβαλλουν ρε συ? Ειναι ενα ατομο που γνωριζει τον ΟΣΦΠ, γνωριζει την Ελληνικη πραγματικοτητα και ειναι και ασισταντ κοουτς στην Εθνικη.. Δεν ειναι κανενας δευτερος. Και λεω πως θα πρεπει να τον παρουμε πάση θυσια, για ν ανεβει επιπεδο ολο το προπονητικο τιμ (κακα τα ψεμματα, ακτος του Γιαννακη, ευθυνες αναλογουν και σ οσους ηταν απο πισω του).
KaizerSoze Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 η παρουσια του στο ροστερ μας αποτελει πολυτελεια και οχι αναγκαιοτητα. Δεν το λες ακριβως πολυτελεια. Λες "δευτερευουσα αναγκη" Ειναι σαν να παμε εμεις οπως ειμαστε να παρουμε ενα πιτσιρικα ταλαντουχο 2,14 Ε, οκ, προφανως αφου ο Σερμαντινι βγηκε φολα καλο θα ηταν να κοιταμε μηπως υπαρχει κανενας αλλος ψηλος πιο αξιολογος για 5ος ψηλος αλλα πιο πολυ μας καιει (αν υποθεσουμε οτι μενουν ολοι) ενα βαρβατο 3αρο-4αρι τυπου Κριαπα παρα ο 5ος ψηλος που ειναι οντως και αυτος στις προτεραιοτητες μας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.